Hotel Floriana Village

3*3*3*
Hotel Floriana Village
75%
Celkovo hodnotený
ako 8. najlepší z 42.
v oblasti Kalábria
Úžasné0
Výborné2
Dobré2
Skôr zlé0
Zlé0
Veľmi zlé0

Hotel Floriana Village recenzie

Archív recenzií

Matly Detail recenzie

Super miesto na relax, ale na nič iné...

, (31 - 40 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 3 čitateľom recenzia pomohla
83%
Roman Detail recenzie

V katalogu maju napisane 4 hviezdicky ale pritom...

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
69%
Dana Detail recenzie

CK sa Satur informuje v katalógu, že v...

, (31 - 40 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
72%
4*4*4*4*
Celkové hodnotenie
CK sa Satur informuje v katalógu, že v blízkosti hotela sa sa nachádza množstvo obchodíkov a romantických kaviarničiek. Tak to nám nikomu nepodarilo nájsť(ani delegátkam) Najbližší obchod je vzdialený cca 500 m a vedľa neho jedna kaviareň. V katalógu sa taktiež uvádza krytý bazén + vírivka, ktoré v komplexe Floriana Village nie sú. Doporučujem CK Satur umiestňovať do nových destinácii skúsenejšie delegátky (študentka gymnázia). Sú milé, chýbajú im však skúsenosti. Najkrajšie zo všetkého bolo more, pláž a subtropická zákrada, v ktorej je komplex umiestnený.
3*3*3*
Izby
Izbu každý deň upratovali, avšak terasa, ktorá patrí k izbe nebola počas celého týždňa uprataná ani raz - zaprášený stôl, stoličky, špaky od predošlých hostí. Na izbe je klimatizácia, mini chladnička, TV. Architekt navrhol v interiéri niekoľko stĺpov s ostrými hranami, ktoré musíte neustále obchádzať - veľmi zlé architektonické riešenie. Izba zodpovedá 3-hviezdičkovému hotelu.
5*5*5*5*5*
Pláž
More je krásne, čisté, tyrkysovej farby s jemným štrkom. More bolo najväčším pozitívom celého pobytu. Na pláži je svetlý piesok, plážové ležadlá zadarmo. Ráno je pláž veľmi preplnená Talianmi, doporučujem ísť na pláž počas siesty t.j. od 14-17 hod., kedy je ľudoprázna, nakoľko Taliani odpočívajú. Hneď na pláži je bar.
5*5*5*5*5*
Strava
Strava typicky talianska - cestoviny, dary mora, ryby, zapekaná zelenina s parmezánom, rizotá, zeleninové šaláty, ovocie, zákusky - obedy a večere. Pomerne dobrá kvalita. Raňajky - taktiež typicky talianske, na ktoré Slováci veľmi nie sú veľmi zvyknutí - croissanty, koláče, musli, jogurt, ovocie, jeden druh syra, jedna šunka + salám, žiadna zelenina, možnosť objednania si vajíčok na rôzne spôsoby - praženina, volské oko...Pečivo a chleba - iba biele druhy. Strava bola dobrá, avšak spôsob servírovania bol ako v samoobslužnej záhradnej reštaurácii . Všetko si naberáte sami na tácky, čašníci často nestíhajú dopĺňať taniere, džbány, šálky. Veľký počet osôb (1000) na jednu reštauráciu - tlačenica pri výdajných pultoch. Pitie - voda + víno pri večeri a obedoch. Iné nealko nápoje treba pýtať od čašníka, dosť dlho na nich budete čakať, ak vôbec niečo prinesie. V baroch ponuka všetkých nápojov kompletná - nealko čapujú do malých pohárikov, nedávajú fľaše. Ak ste smädní doporučujem objednať nealko nápoj 4x, aby ste sa poriadne napili z decových pohárov, do ktorých nalievajú. Ponuka miestnych alko nápojov - grátis, počas celého dňa. Káva - výborná vo všetkých baroch - zadarmo.
3*3*3*
Personál
Personál milý, doporučujem pred cestou naučiť sa základné výrazy po taliansky. S personálom sa ináč nedohovoríte. V klube Floriana Village bolo 80 Slovákov a 900 Talianov - čašníci nemajú potrebu učiť sa cudzí jazyk. Všetci Vás automaticky oslovujú po taliansky.
4*4*4*4*
Šport
Na pláži požičovňa kajakov, bicyklov, windsurfing. Možnosť hrania tenisu, ping-pong, minigolf. Bazén s ležadlami zadarmo.
Tipy
Tipy
Tipy na výlety, ktoré dostanete v CK Satur na Slovensku nie sú aktuálne. Satur ponúkal výlet na Liparské ostrovy, Tropea + Capo Vaticano a Soverato-trhy. Výlet na Liparské ostrovy sa uskutočnil, odchod z hotela je veľmi skorý + neskorý príchod. Cesta autobusom k Tyrenskemu moru cca 1 hodina. Cesta loďou na prvý ostrov trvá 3,5 hod., more bolo dosť rozbúrené. Pomerne únavný výlet na cestovanie, málo času na ostrovoch, veľa zaberie cesta. II. výlet - trhy v Soverate - miestne trhy, niečo ako Miletička v BA. Nič moc, nekvalitný tovar - ponúkajú ho aj na pláži. III. výlet - pobrežie Tyrenskeho mora - Tropea, Capo Vaticano, Pizzo - CK Satur nepodávala žiadne info o tomto výlete. Dovolenkujúci, ktorí nemali naštudovanú Kalábriu, nevedeli, čo im môže priniesť tento výlet. Prihlásilo sa iba 6 osôb, výlet sa nemal uskutočniť. Nakoniec sa z iniciatívy dovonkujúcich uskutočnil prostredníctvoím talianskej CK, ktorá profesionálne informovala o výlete ukážkami foto na PC. Výletu sa nakoniec zúčastnila aj animátorka CK Satur, ktorá mala prekladať výklad talianskej sprievodkyne. Taliansky sprievodkyňa bola absolútny profesionál, výklady boli výborné, podala kompletné info o Kalábii, všetko bolo však v taliančine. Kto nerozumel, mal smolu. Tal. sprievodkyňa po skončení výkladu vyzvala slovenskú animátorku, či chce niečo z toho preložiť pre Slovákov. Nemala však záujem. Kto nevedel po taliansky, počas celého pobytu sa o Kalábrii od našich delegátok nedozvedel nič. Doporučujem výlety cez taliansku CK, nakoľko sú profesionálne a cena je o 10-15 EUR na osobu nižšia. Treba však vedieť po taliansky, alebo si to naštudovať v bedekri dopredu a obdivovať krajinu. Je nepochopiteľné, prečo zástupkyne CK Satur nie sú schopné sa spojiť s talianskou CK pri malom počte prihlásených účastníkov na výlety. Možno, keby bola lepšia propagácia výletov, prihlásilo by sa viac dovolenkujúcich.
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Satur
Termín pobytu
Termín pobytu (august 2006, 7 - 12 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
odporúčaOdporúčamodporúčaZhoda s katalógomodporúčaSplnil očakávaniaodporúčaVhodný pre deti
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk
Janka Detail recenzie

CH Satur neuviedla veľmi pravdivé informácie o...

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
76%

Podobné recenzie Kalábria

Hotel Santa Caterina Village
Hotel Santa Caterina Village 3*
Taliansko, Kalábria, Kalábria
. najlepšie hodnotenie
6 recenzií
76%
Hotel Lido Degli Aranci
Hotel Lido Degli Aranci 4*
Taliansko, Kalábria, Kalábria
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
86%
Hotel Floriana Village
Hotel Floriana Village 3*
Taliansko, Kalábria, Kalábria
. najlepšie hodnotenie
4 recenzie
75%
Hotel Capovaticano Thalasso & Spa
Hotel Capovaticano Thalasso & Spa 5*
Taliansko, Kalábria, Capo Vaticano
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
80%
Grand Hotel Serena
Grand Hotel Serena 4*
Taliansko, Kalábria, Torre Canne
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
79%
Pridaj vlastnú recenziu




Moment...