Hotel Citara

3*3*3*
Via G. Mazzella, 240, 80075 - Forio d'Ischia (NA), Taliansko
Hotel Citara GalériaGaléria (7)
44%
Celkovo hodnotený
ako 12. najlepší z 12.
v oblasti Ischia
Úžasné0
Výborné0
Dobré0
Skôr zlé0
Zlé1
Veľmi zlé0
Citara od728€vrátane poplatkov

Hotel Citara recenzie

Archív recenzií

Sondria Detail recenzie

Fajn dovolenka

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
44%
2*2*
Celkové hodnotenie
Hotel sa nachádza v okrajovej časti mesta Forio, približne pol hodinu od prístavu Ischia Porto, hneď pri hlavnej ceste, cca 6 minút pešo k termálnemu parku Poseidonove záhrady. Vzdialenosť na pláž je 250-300m, po ceste je jeden menší supermarket a obchodíky so suvenírmi a plážovými potrebami. Hotel má dva menšie termálne bazény. Na prízemí kľudový s masážnymi tryskami a ležadlami, na streche hotela s možnosťou plávania, veľká terasa s ležadlami, bar s veľmi príjemnou obsluhou a nádherným výhľadom na more a západ slnka. Pri bazénoch sú samozrejmosťou wc a sprchy. Animácie ani možnosti športu v tomto hoteli nie sú. Vhodnejšie pre páry alebo ľudí, ktorí chcú kľudnú dovolenku bez "hluku" animácií.
2*2*
Izby
Určite si treba vybrať izbu s výhľadom na more. Izba je primerane veľká, chladnička/minibar chýba. Voda z vodovodu nie je pitná, potrebné kupovať v supermarkete. Nevýhodou je hluk z vedľajších izieb, počuť deti aj chrápanie, tiež hluk z upratovania kuchyne. Klimatizácia nastaviteľná, na balkóne stoličky, stôl, plus sušiak na prádlo.
3*3*3*
Pláž
Pláž menšia a dosť plná aj na začiatku septembra. Sem tam špak či slamka. More teplé, príliv občas priniesol špinu. Taliansko má určite krajšie pláže-Kalábria atď. Ďalej od hotela pláž s ležadlami za poplatok alebo za konzumáciu, táto časť čistá a udržiavaná. Veľká časť pláže patrí k termálnemu parku, vstup za poplatok do parku. Na pláži rôzne občerstvenia, bary, kde sa dá fajn a za veľmi dobré ceny naobedovať atď. Chutnejšie jedlá ako v okolitých reštauráciách.
3*3*3*
Strava
Raňajky sú formou bufetu, ale každý deň rovnaké. Chlieb, croassanty, sladké pečivo, maslo, džem, kakaová nátierka, šunka, saláma, syr, jablká, občas hrušky. Nápoje čaj, káva, "sirupová" voda. Chýbala zelenina, viac ovocia, celkovo kvalita nie moc dobrá, ale pre nenáročných ok. Večera servírovaná. Šalátový bufet+chlieb, nedokladajú, takže kto príde neskôr, dojedá už len zbytky. Ďalší chod na výber, polievka, cestoviny atď. Hlavné jedlo na výber - ryby alebo morské plody, mäsité, bezmäsité. Dezert - na výber porcia ovocia (perfektné vodné melóny), zmrzlina, koláč, torta. Nápoje - extra sa platia, minerálka, víno, nealkoholické nápoje. Jedla na večeru bolo veľa, ale skoro stále rovnako dochutené, po pár dňoch nás to omrzelo, ale hladní sme určite neboli. Obsluha niekedy trvala dlho, keďže chceli podávať jednotlivé chody naraz a čakali, kým všetci hostia dojedia daný chod. Na večeru si treba vyhradiť aspoň 2 hodiny. Pri bazéne bar s nápojmi, oriešky, nanuky.
4*4*4*4*
Personál
Upratovanie izieb aj hotela fajn, pani pri bare veľmi priateľská, obsluha v reštaurácii ako kto, ale priateľská.
2*2*
Šport
Tipy
Tipy
Neodporúčam požičanie auta, problém s parkovaním. My sme využili autobusy, týždňové lístky, preprava po celom ostrove. Autobusy chodia stále, nie je určený čas, treba sa len postaviť na zástavku. Určite treba navštíviť horúci prameň Sorgeto, Aragónsky hrad, mesto Sant Angelo a kto má rád hory, výstup na Monte Epomeo, krásny výhľad na celý ostrov, plus dobré jedlo. Určite treba navštíviť termálne parky, Poseidonove záhrady sú perfektné, z izby dovidieť až na vstupnú bránu, takže vidno koľko ľudí je tam. Lístky lepšie kúpiť deň predtým a nestáť v rade a ísť hneď od rána, vtedy je tam menej ľudí. Super je tiež výlet na Vesuv a do Pompei. Capri tiež pekné, ale veľké množstvo turistov, celkovo drahé. Ak na Capri, tak si zaplatiť lanovku na vrch ostrova, to je asi najkrajší zážitok a plavbu okolo ostrova.
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: TUI Reisen
Termín pobytu
Termín pobytu (august 2016, 13 - 15 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
neodporúčaOdporúčamodporúčaZhoda s katalógomneodporúčaSplnil očakávanianeodporúčaVhodný pre deti
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk

Hotel Citara - Profesionálne fotografie

Hotel Citara
Hotel Citara
Hotel Citara
Hotel Citara
Hotel Citara
Hotel Citara
Hotel Citara

Podobné recenzie Ischia

Hotel Mar Alimuri
Hotel Mar Alimuri 4*
Taliansko, Ischia, Sorrento
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
70%
Hotel Il Grand Hotel Punta Molino
Hotel Il Grand Hotel Punta Molino 5*
Taliansko, Ischia, Ischia
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
70%
Hotel Park Victoria
Hotel Park Victoria 3*
Taliansko, Ischia, Ischia
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
67%
Hotel Weber Ambassador Capri
Hotel Weber Ambassador Capri 4*
Taliansko, Ischia, Capri
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
50%
Hotel Citara
Hotel Citara 3*
Taliansko, Ischia, Ischia
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
44%
Pridaj vlastnú recenziu




Moment...