Hotel Le Meridien Al Aqah

5*5*5*5*5*
Anajaimat - Dibba Rd - Fujairah - Spojené arabské emiráty
Hotel Le Meridien Al Aqah GalériaGaléria (12 + 10)
94%
Celkovo hodnotený
ako 1. najlepší z 2.
v oblasti Fujairah
Úžasné1
Výborné0
Dobré0
Skôr zlé0
Zlé0
Veľmi zlé0
Le Meridien Al Aqah od816€vrátane poplatkov

Hotel Le Meridien Al Aqah recenzie

Archív recenzií

Miroslava Sýkorová Detail recenzie

Perfektná dovolenka

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
94%
6*6*6*6*6*6*
Celkové hodnotenie
Dovolenka v tomto hoteli bola perfektná a boli sme prekvapení úrovňou služieb. Báli sme sa teplôt, no nakoniec to nebolo také zlé - do 40 stupňov, no s vysokou vlhkosťou. Pocitová teplota vyššia - okolo 50 stupňov, avšak mne to neprekážalo. Keď ste boli v mori/bazéne, necítili ste teplo.
6*6*6*6*6*6*
Izby
Po prílete nás pri východe z letiska čakal vodič s obálkou od ck, cez ktorú sme mali dovolenku kúpenú. Vodič nás osobným autom odviezol do hotela. Transfer trvá zhruba hodinu a 45 minút. Do hotela sme dorazili pred polnocou. Na recepcii sme uhradili depozit 100€. Nakoľko sme nemali kreditnú kartu, museli sme platiť hotovosťou s tým, že späť nám vrátia dirhamy. Debetné karty nechceli zobrať. Izbu sme si kúpili bez balkóna, boli tam iba okná alebo skôr zasklená stena. Nakoniec sme túto voľbu neoľutovali - báli sme sa iba o sušenie mokrého oblečenia z pláže. Do rána v medzipriestore medzi oknami a závesmi zavesené na vešiakoch bez problémov uschli. Izba bola obrovská, krásna kúpeľňa, všetko komfortné. Každá izba v hoteli má krásny výhľad na more. Izby bez balkóna sa nachádzajú iba po 9te poschodie, takže ak si dáte izbu bez balkóna, bude sa nachádzať na nižších podlažiach. My sme mali šťastie na tú jednu na 9tom poschodí. Klimatizácia bola dostatočná, dokonca sme ju niekedy ani nepotrebovali. Nedá sa na nej nastaviť nejaký priepastný rozdiel oproti vonkajšej teplote. Izby sa upratovali každý deň, čisté uteráky, fľaše vody na izbu. Servis perfektný. Treba dať pozor na bar na izbe, všetko je za dosť veľký poplatok a my sme ho veľmi nevyužívali. Jediná chyba na izbe bol mokrý fľak v strede dverí do kúpeľne kam im odniekiaľ pravdepodobne kvapkal kondenzát z klimatizácie.
6*6*6*6*6*6*
Pláž
Bazén pri hoteli bol obrovský, čistý, s hĺbkou premenlivo od 1,3 m do 1,8 m. Perfektne sa dalo plávať. Časť pre deti bola oddelená a plytkejšia. Bolo možné požičať si nafukovačky. V prvej polovici nášho pobytu bol hotel naozaj poloprázdny, ľudí veľmi málo - v reštaurácii takmer prázdno, kľud. Pri bazéne a na pláži rovnako - nám to veľmi vyhovovalo. Ako sa blížil odchod, počet ľudí sa zvyšoval a hotelová reštaurácia bola trochu preplnená a čo sa týka ležadiel a slnečníkov na pláži aj pri bazéne, tak už bolo ťažšie nájsť niečo voľné. Pri plnej obsadenosti to môže byť už riadny problém. Ležadlá krásne, funkčné aj so slnečníkmi. Na pláži dostatok ležadiel, krásny piesok, odpadky zbierajú. Voda nebola priezračná, ale ani zakalená nejako. Čo sa týka teploty, tak skutočne teplá. Pozvoľný vstup do mora. Najviac ma vystrašila tabuľa upozorňujúca na medúzy. Chvalabohu sme ich v mori nevideli - sem tam nejakú vyplaví na pláž. Bolo nám povedané, že v tejto oblasti sú iba také menšie a popŕhlenie je cítiť ako žihľava, takže to nie je nič hrozné. Tiež je potrebné spomenúť, že mali na pláži pripravené čistiace stanice, ak by sa v mori vyskytli mastnoty/ropa. Asi sa im to tam stáva - avšak my sme nijaký problém nemali. Posledný deň som mala pocit, že keď sme boli v mori, neustále cítim výpary z ropy/nafty. Avšak neviem povedať, či to bolo z mora alebo z okolitých člnov. Žiadne škvrny ani nič podobné sme nevideli. S morom sme boli spokojní a boli sme v ňom každý deň napriek dosť veľkým vlnám - ale to my máme radi.
5*5*5*5*5*
Strava
Strava bola podľa mňa super. Naozaj zriedkavo sa stalo, že ste si nič nevybrali. No zároveň to nie je nič pre dovolenkových pojedačov suchých cestovín a hranoliek. Na moje potešenie hranolky sa nevyskytli ani raz. Hlavné stravovanie prebiehalo v reštaurácii Views. Je veľká, vždy si pri príchode zapíšu číslo izby a odvedú k stolu s otázkou ohľadom nápojov. Na raňajky bolo naozaj všetko od výmyslu sveta - vajíčka, páročky, opekaná slanina bola perfektná, fazuľky, cereálie s mliekom, kopa ovocia, ovsené kaše a samozrejme aj nejaké ich tradičné jedlá. Obedy a večere boli podobné, nemali sme pocit, že sa jedlá opakujú. Vždy sme našli niečo nové. Potešila ma aj ponuka morských plodov - krevety, ustrice a mušle boli v nejakých jedlách každý deň. Chutné boli aj zákusky. Boli aj tematické večere - jeden deň sa grilovalo vonku - kurčatá na ražni, mäso a ryby - perfektné. Ďalší večer bol taliansky, kedy sa vonku piekla pizza, bolo tiramisu a podobne. Počas večere vám pripravili cestoviny priamo pred vami, s čím ste chceli, boloňská omáčka bola super. Okrem tejto reštaurácie ste mohli navštíviť ešte dve priamo v areáli hotela. Sapore je talianska - nachádza sa vonku z hotela pri bazéne. My sme ju navštívili dvakrát. Dali sme si úžasnú pizzu s plodmi mora. Lepšiu som nejedla nikde. Cesto mali skvelé a boli sme prekvapení, ako sme sa dobre najedli. Druhá reštaurácia je v hoteli na poschodí ako je recepcia - ide o thajsko-indickú reštauráciu. Nenavštívili sme ju však. Do týchto reštaurácií môžete ísť na obed alebo aj večeru. Jedlá sú zadarmo, účtované sú iba tzv. ADD ONNS akoby nejaké príplatky - nič horibilné. Dostanete lístok a všetko, čo je čiernou, máte v rámci all inclusive zdarma, červenou sú tieto ADD ONN, čo na konci pobytu zaplatíte na recepcii - strhnú vám to z depozitu. Na pláži sa nachádzala ešte Gonu reštaurácia - no počuli sme, že je dosť drahá a nevzťahuje sa na ňu all inclusive a ani sme nemali potrebu ju navštíviť.
6*6*6*6*6*6*
Personál
Čo sa týka pitia, v all inclusive je zahrnutý bar na pláži aj bar v bazéne. Pripravujú super nealko aj alko koktaily. Voda je podávaná vo fľašiach a treba si ju vypýtať. Prvýkrát sme sa stretli s podpisovaním bločkov na hoteli. Zaúčtujú vám všetko, čo ste vypili, avšak sa nič neplatí, čo je na bločku aj napísané. Napíšete iba číslo izby a podpíšete sa im. Všetok personál bol veľmi usmievavý, vždy vedeli poradiť a pomôcť, angličtinu mali na veľmi dobrej úrovni. Nápoje ochotne priniesli k ležadlám. Na pláži aj pri bazénoch je niekoľko plavčíkov. Areál bol krásne upravený a neustále udržiavaný záhradníkmi. Vďaka postreku tu nebol nijaký bodavý hmyz a podobne.
5*5*5*5*5*
Šport
Na pláži boli aj nejaké skútre a parasailing možný, ale my sme nič z toho nevyužili.
Tipy
Tipy
V jeden deň sme sa vybrali na jednodňový výlet do Dubaja (cca 130€ osoba). Určite odporúčam! Dá sa ísť aj s hotelovým autobusom, ktorý chodí do Dubaja aj do Fujairy niekoľkokrát za týždeň. My sme však mali pocit, že nestihneme vidieť toľko ako s fakultatívnym výletom a sprievodkyňou. Z hotela sme odchádzali okolo 11. Cesta bola únavná, takmer dve hodiny. Pri Dubai Mall nás čakala sprievodkyňa česká, odviedla nás k Burj Khalife (lístky na 125 poschodie v cene výletu), potom sme sa autobusom presunuli na palmový ostrov, kde sme si pozreli hotel Atlantis, potom sme absolvovali plavbu loďou v Dubai Marine. Potom sme sa presunuli k hotelu Burj al Arab. Sprievodkyňa celou cestou rozprávala históriu a zaujímavosti o krajine. Výlet končil v Dubai Mall, kde bol rozchod 2 hodiny, čo sa mi zdalo málo. Mohli ste navštíviť 1500 obchodov alebo si ísť pozrieť Tancujúcu a spievajúcu fontánu, ktorá bola neskutočný zážitok :), nevýhodou pri výletoch do Dubaja bol dlhý transfer.
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Fischer
Termín pobytu
Termín pobytu (júl 2019, 7 - 12 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
odporúčaOdporúčamodporúčaZhoda s katalógomodporúčaSplnil očakávaniaodporúčaVhodný pre deti
Pripojené fotografie
Pripojené fotografie
Pre zväčšenie fotografie stačí na vybranú fotku kliknúť.
plážpohľad z izbypohľad z Burj Khalifyhotel z plážeplážležadlápri bazénepohľad z 9. poschodiapohľad na fontánuzáhrada
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk

Fotografie z recenzií

plážpohľad z izbypohľad z Burj Khalifyhotel z plážeplážležadlápri bazénepohľad z 9. poschodiapohľad na fontánuzáhrada

Hotel Le Meridien Al Aqah - Profesionálne fotografie

Hotel Le Meridien Al Aqah
Hotel Le Meridien Al Aqah
Hotel Le Meridien Al Aqah
Hotel Le Meridien Al Aqah
Hotel Le Meridien Al Aqah
Hotel Le Meridien Al Aqah
Hotel Le Meridien Al Aqah
Hotel Le Meridien Al Aqah
Hotel Le Meridien Al Aqah
Hotel Le Meridien Al Aqah
Hotel Le Meridien Al Aqah
Hotel Le Meridien Al Aqah

Podobné recenzie Fujairah

Hotel Le Meridien Al Aqah
Hotel Le Meridien Al Aqah 5*
Spojené arabské emiráty, Fujairah, Fujairah
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
94%
Hotel Iberotel Miramar Al Aqah Beach Resort
Hotel Iberotel Miramar Al Aqah Beach Resort 5*
Spojené arabské emiráty, Fujairah, Fujairah
. najlepšie hodnotenie
4 recenzie
92%

Hotel Le Meridien Al Aqah taktiež známy ako:

  • Le Méridien Al Aqah Beach Resort

Pridaj vlastnú recenziu




Moment...