Hotel Bahía Palma Nova

3*3*3*
Hotel Bahía Palma Nova
79%
Celkovo hodnotený
ako 28. najlepší z 93.
v oblasti Malorka
Úžasné0
Výborné1
Dobré1
Skôr zlé0
Zlé0
Veľmi zlé0
Bahía Palma Nova od1088€vrátane poplatkov

Hotel Bahía Palma Nova recenzie

Archív recenzií

Miroslava Detail recenzie

Na 3* hotel super!

, (31 - 40 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 2 čitateľom recenzia pomohla
86%
5*5*5*5*5*
Celkové hodnotenie
Cestovna kancelaria - trosku je to zavadzajuce, lebo ani sam hotel nevie, kolko ma vlastne hviezdiciek :D, ale cestovky oficialne uvadzaju 3*, takze kto doteraz chodil iba do Turecka a Egypta do 4* 5* rezortov, bude celkom v soku, ale je to mily maly hotelik, utulny a cisty, nam vyhovovalo, ze tam neboli skoro ziadne deti a nevrieskali nam tam, boli tam sami Briti a nemecki dochodcovia, takze sme si uplne uzasne oddychli :D, uplna pohoda, pianko, jazz, ticho, aj ked tam maju papierove steny a pocujete vsetko, treba si pytat izbu uplne hore na 7 poschodi, kde sme boli my a vychytali sme len jednych susedov, ti boli v noci trosku hlucni v posteli, ale nam to vobec nevadilo :D, maju nadhernu zahradu, palmy a bazen all inclusive konci o 12tej v noci, podavaju pitie len v malych 2 dcl umelych poharikoch aj pivo! Takze sme si brali vzdy rovno po 3, ale inak vsetko uzasne aj personal, aj recepcni upratovali nam tam kazdy den, aj uteraky menili kazdy den, len osusky na plaz si musite zobrat so sebou z domu.
5*5*5*5*5*
Izby
Treba ratat s tym, ze maju strunove matrace pre zamilovanych uplne nemozne, ale spalo sa celkom fajn, klimatizacia celkom huci, aj ked je vypnuta, ale da sa to zvladnut, nie je to nejak silny zvuk, fuka rovno na postel a aj ked ju mate na najslabsi stupen a nastavenu na 30 stupnov v noci sme ju mali skoro stale vypnutu, lebo nam bola zima.
5*5*5*5*5*
Pláž
Trosku zavadzaju cestovky, ze sa nachadza tento hotel priamo na plazi v Pamanove....nie je to tak tento hotel ma mensiu plaz El carrador, ale tiez velmi peknu a vyzerala tak isto ako palmanova len mensia, platili sme kazdy den dazdnik a 2 lezadla na plazi 13,50eur, wc na plazi su tiez za poplatok!0,50 eur! Na bazene su lezadla zadara.
6*6*6*6*6*6*
Strava
Nenormalne! Uzasne! Famozne! Potrpime si na dobru pestru a zdravu stravu a toto bolo lepsie dokonca ako v nejakom 4* rezorte v Turecku! Ovocie, zelenina, dezerty, masa vzdy aspon 2-3 na vyber, pecivo, salaty, morske plody a ryby! Mnam! vykrmili sme si tam obaja s muzom 3 kg na vyse!
5*5*5*5*5*
Personál
5*5*5*5*5*
Šport
Vodne sporty priamo na nasej plazi a velky skakaci gumeny hrad na mori pre deti so smyklavkami a preliezkami za poplatok!
Tipy
Tipy
My sme boli v Marinelande-vodny svet s delfinmi, tulenmi, tucniakmi, papagajmi atd. velmi pekny vylet aj zazitok 24 eur za osobu autobus zadara cca 5-10 min. od hotela busom. Boli sme aj v hlavnom meste Palma na vlastnu past 3, 50 eur sme si zaplatili na osobu bus, ktory je asi 5 min. od hotela cesta tam trvala asi 30-45 min. treba si vziat 105 autobus, ktory nestoji na kazdej zastavke, ale ide priamo do hlavneho mesta bez zastavovania, vystupili sme na hlavnej stanici a peso sme dosli podla mapy ku katedrale pri plazi, do vnutra sme nesli len sme sa pri nej pofotili a potom sme peso presli az na druhu stranu mesta asi 1-2 hodiny k hradu Castell de belwer, urcite si tam vezmite taxik alebo autobus, keby sme vedeli, ze je to taka streka, nesli by sme peso v tych horucavach ani nahodou! Tam sme zaplatili 8 eur za oboch vstup, su tam wc, wifi, suveniry aj automat na napoje a nenormalny vyhlad na celu Palmanovu a jej nadherny lodny obrovsky pristav, urcite si vezmite fotak, potom sme sa vratili do centra ku katedrale, su tam dve velke ulice plne luxusnych a znackovych butikov, dali sme si pivo za 4 eura a sli naspat do hotela.
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Iná CK
Termín pobytu
Termín pobytu (júl 2015, 7 - 12 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
odporúčaOdporúčamneodporúčaZhoda s katalógomodporúčaSplnil očakávaniaodporúčaVhodný pre deti
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk
Tatiana Detail recenzie

Vštko vynikajúce - doporučujem!

, (41 - 50 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
72%

Podobné recenzie Malorka

Hotel Globales Palmanova Palace
Hotel Globales Palmanova Palace 4*
Španielsko, Malorka, Palma Nova
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
86%
Hotel Barcelo Ponent Playa
Hotel Barcelo Ponent Playa 3*
Španielsko, Malorka, Cala D`or
. najlepšie hodnotenie
6 recenzií
75%
Hotel Bahía Palma Nova
Hotel Bahía Palma Nova 3*
Španielsko, Malorka, Palma Nova
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
79%
Hotel Rei del Mediterrani
Hotel Rei del Mediterrani 4*
Španielsko, Malorka, Alcudia
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
79%
Hotel Veronica
Hotel Veronica 3*
Španielsko, Malorka, Cala Millor
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
83%
Pridaj vlastnú recenziu




Moment...