Hotel Insotel Club Formentera Playa

4*4*4*4*
Playa Migjorn, s/n, 07860 San Francisco Javier, Formentera, Spain
Hotel Insotel Club Formentera Playa GalériaGaléria (5 + 10)
78%
Celkovo hodnotený
ako 1. najlepší z 2.
v oblasti Formentera
Úžasné0
Výborné1
Dobré1
Skôr zlé0
Zlé0
Veľmi zlé0
Insotel Club Formentera Playa od938€vrátane poplatkov

Hotel Insotel Club Formentera Playa recenzie

Archív recenzií

Jennyz123 Detail recenzie

Vynikajúca relaxačná dovolenka s nádherným...

, (41 - 50 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 4 čitateľom recenzia pomohla
83%
5*5*5*5*5*
Celkové hodnotenie
Kto chce relaxovať v tichom prostredí na nádherných plážach, v peknom hoteli s výbornou stravou, príjemným personálom a kvalitnými službami, je na správnom mieste. Je to ideálne miesto na oddych, bez hlasnej hudby, len za šumu mora. Odporúčam prenajať si skúter, prejsť celý ostrov a navštíviť aj ostatné nádherné pláže. Jediná nevýhoda je drahý internet - na deň stojí 9,- eur. Nám vyliečeným nám absencia netu nevadí, závisláci si buď zaplatia alebo môžu použiť wifi v kaviarňach hlavného mesta Sant Francesc Xavier.
4*4*4*4*
Izby
Izbu sme mali superior, ktorá bola na druhom poschodí. Rozlohou je rovnaká ako standard a deluxe. Rozdiel medzi nimi je len vo farbe nábytku a veľkosti TV. Minibar sa platí na všetkých druhoch izieb. Kúpelňa je rovnaká, standard nemá kozmetiku v kúpeľni. Sprchový šampón mal veľmi silnú pánsku arómu, a tak sme používali svoju kozmetiku. Izbu sme mali obrátenú mimo areál s pekným bočným výhľadom na more a krajinu. Nadránom nás budilo smetiarske auto, inak bol kľud. Izbu denne upratali a vymieňali uteráky. Všade bolo veľmi čisto. Raz nám tiekla klíma, ktorú do 15 minút prišiel opraviť údržbár. Klíma fungovala veľmi dobre a ticho.
5*5*5*5*5*
Pláž
Kto má rád prírodné pláže bez plážového servisu a la Taliansko, tak si príde na svoje. Krásna piesočnatá pláž bola cca 100m naľavo od hotela s dobrým vstupom do mora. Pri vstupe boli niekde veľké skaly, ale ďalej bolo piesočnaté dno. Voda dlho bola cca po prsia, žiadne vodné športy, žiadne lode, žiadny hluk, len šum mora. Fantázia. Voda krásna, priezračná, čistá. Popri pláži viedli drevené chodníky, výborné na prechádzky a jogging.
6*6*6*6*6*6*
Strava
Strava bola výborná. Na raňajky denne vynikajúca domáca paštéta, kvalitný kaviár a výborný španielsky sekt, kvalitné syry, pečivo, kroasanty, jogurty, ovocie, zelenina, vajíčka na rôzne spôsoby, párky, fazuľa. Vynikajúce obedy aj večere. Veľmi veľa čerstvých rýb na rôzne spôsoby, vynikajúce cestoviny. Strava prispôsobená prevládajúcej talianskej klientele. Kvalitné syry, sušená šunka, špecialitky. Denne zmrzlina a rôzne koláče. Poobede nanuky zdarma. Strava veľmi pestrá a kvalitná, denne bola iná, neopakovala sa. V baroch kvalitné španielske víno, sekty, írska wisky, kubánsky rum, veľmi široký výber najkvalitnejšieho importovaného alkoholu. Platilo sa osobitne originál francúzske šampanské, importované vína. Veľmi kvalitná káva. Osobitne sa platila voda v plastových 0,25 fľaškách. Sóda z automatu a barelov bola zdarma. My sme si kupovali na izbu v blízkom markete 1,5l vodu za cca 0,9eura. Nevýhoda bola, že neboli náramky ako v Turecku či Egypte a museli sme nosiť kartu všade so sebou. Poobede nosili na lehátka nakrájaný melón.
5*5*5*5*5*
Personál
Personál príjemný, ústretový, dokonca aj na recepcii. Všetci animátori sa s nami lúčili pri odchode, hoci sme sa vôbec nezapájali do športových aktivít.
5*5*5*5*5*
Šport
Bolo tam veľa športových aktivít, ale nezapájali sme sa.
Tipy
Tipy
Odporúčam prenajať si v blízkej požičovni motorku a prezrieť si celý ostrov. Na deň 30,- eur, na dva 50,- eur. Na ostrove je len jedna pumpa - v hlavnom meste. Jazdí tam aj autobus, problém je ale večer, lebo do mesta už nechodí. Odporúčam prenajať si taxi - jedna cesta cca 11,- eur. V mestečku sa dá aj výborne nakúpiť, hlavne oblečenie, ktoré u nás bežne nedostať. Odporúčam navštíviť nádherné pláže Platja de Iletes, kde chodí aj autobus za 3 eurá. Prípadne na motorke nádherné pláže Platja de Migjorn a mne sa najviac páčila pláž v Es Caló.
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: TUI Reisen
Termín pobytu
Termín pobytu (jún 2014, 7 - 12 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
odporúčaOdporúčamodporúčaZhoda s katalógomodporúčaSplnil očakávaniaodporúčaVhodný pre deti
Pripojené fotografie
Pripojené fotografie
Pre zväčšenie fotografie stačí na vybranú fotku kliknúť.
Pláž pri hoteli Formentera PlayaPlatja MigjornKrásny výhľad na obe pobrežiaSeverné pobrežieMore v Es Calópláž pri hoteli Formentera PlayaHlavný barVýborné cestovinyDostatok ovociaNaša izba Superior
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk
Eva Detail recenzie

velmi kludna dovolenka,kto chce ...

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 3 čitateľom recenzia pomohla
72%

Fotografie z recenzií

Pláž pri hoteli Formentera PlayaPlatja MigjornKrásny výhľad na obe pobrežiaSeverné pobrežieMore v Es Calópláž pri hoteli Formentera PlayaHlavný barVýborné cestovinyDostatok ovociaNaša izba Superior

Hotel Insotel Club Formentera Playa - Profesionálne fotografie

Hotel Insotel Club Formentera Playa
Hotel Insotel Club Formentera Playa
Hotel Insotel Club Formentera Playa
Hotel Insotel Club Formentera Playa
Hotel Insotel Club Formentera Playa

Podobné recenzie Formentera

Hotel Insotel Club Formentera Playa
Hotel Insotel Club Formentera Playa 4*
Španielsko, Formentera, Platja de Migjorn
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
78%
Hotel Club Maryland
Hotel Club Maryland 3*
Španielsko, Formentera, Platja de Migjorn
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
67%

Hotel Insotel Club Formentera Playa taktiež známy ako:

  • Hotel Formentera Playa

Pridaj vlastnú recenziu
Zväčšiť mapu




Moment...