Hotel Asur Islantilla Suites & Spa

4*4*4*4*
Hotel Asur Islantilla Suites & Spa GalériaGaléria (4)
72%
Celkovo hodnotený
ako 5. najlepší z 9.
v oblasti Costa de la Luz
Úžasné0
Výborné0
Dobré1
Skôr zlé0
Zlé0
Veľmi zlé0
Asur Islantilla Suites & Spa od1130€vrátane poplatkov

Hotel Asur Islantilla Suites & Spa recenzie

Archív recenzií

Alexej Vozár Detail recenzie

Dodávam, že sme boli ešte pred začiatkom...

, (41 - 50 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 4 čitateľom recenzia pomohla
72%
4*4*4*4*
Celkové hodnotenie
Dodávam, že sme boli ešte pred začiatkom sezóny a táto destinácia ako aj hotel bol v ponuke po prvý krát, a možno preto sa nejaké nedostatky v organizácii vyskytli a dajú sa ospravedlniť, no ceny za fakultatívne výlety sú mimoriadne nadsadené a neopodstatnené.
4*4*4*4*
Izby
Hotel Asur Islantilla ma milo prekvapil. Už na prvý pohľad bol fantastický. Je to obrovská stavba s rozľahlými vnútornými priestormi. K hotelu patrí veľký vonkajší bazén. Vonkajšie priestory hotela sú veľmi pekne upravené, záhrada ako park. Izba, ktorú sme mali bola veľká, priestranná a dobre zariadená. Skríň a odkladacích priestorov bolo dosť, vizuálne bola izba rozdelená na obývaciu časť a spálňu. Samozrejme kúpeľňa so sprchou a vaňou. Izba bola čistá a každý deň bolo vymieňané prádlo. V izbe bol televízor, chladnička a trezor /za poplatok 2,60.-€ na deň. Balkón je súčasťou každej izby v hoteli a všetky sú veľké vybavené stolom stoličkami a vešiakom na prádlo.
Aj vonkajšie okolie hotela bolo čisté a upravené.
5*5*5*5*5*
Pláž
More, nakoľko je to predsa len Atlantický oceán bolo trochu chladné ale k večeru už bola voda príjemná. Široká piesková pláž, kde sa cítite akoby patrila len Vám je ako stvorená na dlhé romantické večerné prechádzky. Vstupy na pláž sú po drevených chodníkoch. Všetky sú opatrené sprchami, takže prechádzke sa môžete osprchovať buďto len nohy alebo celý. Plážové promenády sú ohromné, široké lemované palmami a rôznymi druhmi kvetov. Tiež nechýbajú predajcovia suvenírov, oblečenia a pod.
5*5*5*5*5*
Strava
Tu vlastne niet o čom hovoriť. Strava formou bohatých švédskych stolov bola veľmi chutná. nechýbali miestne gastronomické pochúťky. Grilovalo sa každý večer. Vždy niečo iné, rôzne ryby, mäsové steaky, dokonca sme raz mali grilovaného holuba / možno prepelicu /, ťažko povedať, tiež langusty a sépie. Nechýbali rôzne druhy zákuskov, bolo obrovské množstvo ovocia / najlepšie boli pomaranče a mandarínky, ktoré sa nedajú porovnať s tými, ktoré sú predávané u nás/, bola zmrzlina, pečené ovocie so škoricou, rôzne druhy pizze, cestovinové šaláty a iné dobroty.
4*4*4*4*
Personál
Personál vždy usmiaty a prívetivý, dobre naladený, napriek tomu, že pracovali od rána do večera, ich postoj a správanie sa k hosťom sa nemenilo. Od upratovačiek, montérov až po recepčných všetci sa Vám pekne pozdravili, cítil som sa tam veľmi dobre. Ja osobne by som tu posielal zamestnancov slovenských podnikov na školenie, nedá sa to ani porovnať.
4*4*4*4*
Šport
Tieto sme moc nevyužívali, pretože sme sa prevažne venovali spoznávaniu blízkeho okolia. Bola tu však možnosť požičať si bicykel, zahrať tenis či golf. Golf je na mňa moc drahý cena na hodinu je 48.-€.
Tipy
Tipy
Osobne preferujem výlety vo vlastnej réžii. Cenovo sú neporovnateľne lacnejšie ako Vám ponúka CK. Napríklad výlet do Sevilly by cez CK bez vstupov stál 57.-€ na osobu, nás to dvoch stálo aj so vstupom do katedrály / vstup 8.-€ os. / 60.-€.
takže ja odporúčam : jednoznačne navštíviť Sevillu a jej dominanty- Sevilskú katedrálu, priľahlý minaret Giralda / vstup je z katedrály/ , Plaza de Espaňa / Španielske námestie / a Torre del Oro /Zlatá veža/. Viac sme nestihli, pretože sme na to mali len 5 hodín. Takže by som odporučil ísť tam dva krát a ešte si pozrieť Sevillský hrad, ktorý je pri katedrále a Indický archív, tiež tam. Židovská štvrť je od starého centra mesta vzdialenejšia tak isto ako aj Expo. Tí čo si zaplatie výlet s CK tak autobusom sa prevezú okolo, ak budú mať šťastie tak budú mať českého sprievodcu, inak všetky ostatné výlety sú v angličtine. Podľa môjho názoru fakultatívne výletz boli zo strany CK absolútne nezvládnuté. V ponuke bol aj atraktívny výlet do Národného parku Doňana, tento bol zrušený. Individuálne sa tam ísť nedalo.
My sme ešte boli aj v Isla Cristina /cestovné autobusom 0.90.-€/, odtiaľ autobusom do Ayamonte /1,20.-€/ a trajektom do Villa Real de Santo Antonio v Portugalsku / 1,60.-€ /

Huelva autobusom 3.30.-€ odtiaľ taxi do La Rabida kde sa oplatí vidieť repliky Columbusových lodí.
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Tiptravel
Termín pobytu
Termín pobytu (jún 2011, 7 - 12 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
odporúčaOdporúčamodporúčaZhoda s katalógomodporúčaSplnil očakávaniaodporúčaVhodný pre deti
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk

Hotel Asur Islantilla Suites & Spa - Profesionálne fotografie

Hotel Asur Islantilla Suites & Spa
Hotel Asur Islantilla Suites & Spa
Hotel Asur Islantilla Suites & Spa
Hotel Asur Islantilla Suites & Spa

Podobné recenzie Costa de la Luz

Hotel Barcelo Punta Umbria Beach Resort
Hotel Barcelo Punta Umbria Beach Resort 4*
Španielsko, Costa de la Luz, Punta Umbría
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
83%
Hotel Iberostar Andalucia Playa
Hotel Iberostar Andalucia Playa 4.5*
Španielsko, Costa de la Luz, Novo Sancti Petri
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
78%
Hotel Asur Islantilla Suites & Spa
Hotel Asur Islantilla Suites & Spa 4*
Španielsko, Costa de la Luz, Islantilla
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
72%
Clubhotel RIU Chiclana
Clubhotel RIU Chiclana 5*
Španielsko, Costa de la Luz, Novo Sancti Petri
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
72%
Hotel Iberostar Royal Andalus
Hotel Iberostar Royal Andalus 4.5*
Španielsko, Costa de la Luz, Novo Sancti Petri
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
67%
Pridaj vlastnú recenziu




Moment...