Hotel Playalinda

4*4*4*4*
Hotel Playalinda GalériaGaléria (5)
67%
Celkovo hodnotený
ako 14. najlepší z 17.
v oblasti Costa de Almeria - Andalúzia
Úžasné0
Výborné0
Dobré0
Skôr zlé1
Zlé0
Veľmi zlé0
Playalinda od912€vrátane poplatkov

Hotel Playalinda recenzie

Archív recenzií

mary Detail recenzie

Napokon celkom prijemna dovolenka..

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 13 čitateľom recenzia pomohla
67%
3*3*3*
Celkové hodnotenie
5-poschodovy hotel s moznostou vyuzivat bazeny a program niekolkych, tusim dalsich 2 okolitych Playa hotelov. Moj pohlad na hotel ovplyvnuje fakt, ze sme boli vraj medzi prvymi ubytovanymi. Spanieli si zrejme nerobia velku hlavu zo zacinajucej sezony a vsetko riesia za pochodu. Po par dnoch uz vsak vsetky sluzby boli vporiadku. Nezavisle od sluzieb hotela musim poznamenat, ze keby sme boli dostatocne informovani, mohli sme sa vyhnut prvotnemu sklamaniu, co sa tyka platenia plazoveho servisu a napojov pri PP k veceri...Hoci pri ostatnych okolitych hoteloch bolo v katalogu na plateny plazovy servis upozornene..
4*4*4*4*
Izby
Izby celkom priestranne s balkonom pozdlz celej izby, 2 dvojite postele s dost kratkou sirkou 135 cm. Do izby sa bez problemov zmestila jedna detska postielka a maly stolik s dvoma prutenymi kreslami, plus jeden "vymurovany" stolik so stolickou. Vstavane skrine, miesta pre nas 2 dospelych a 3deti tak akurat, len by sa hodili police navyse, nielen zasuvky na bielizen. V izbe k dispozicii klima, deky.
Kupelna dostatocne velka, 2umyvadla, vana so sprchou, fen, male toaletne mydlo, maly hreben, kozmeticke utierky.
4*4*4*4*
Pláž
Plaz s jemnymi oblymi kamienkami a kusok od mora aj piesocnata. Celkom udrziavana, cistena od rias. Boli vsak aj dost velke vlny, takze k okraju priniesli nove riasy. MOre dost studene, no nam nejak neprekazalo, kupali sme sa, deti vyuzivali skor bazeny. Po prichode do strediska sme dostali letak, v ktorom bolo uvedene, ze plazovy servis nie je v cene a priemerna cena sa pohybuje od cca10-12eur na den za set-slnecnik a 2lehatka.. Boli sme dost sklamani, kedze sme neprisli lezat k bazenu, ale k moru. Napokon sme to vyriesili kupou slnecnika a aluminiovej podlozky, co nas vyslo isto niekolkonasobne menej, ako platit servis. Vyhoda pre nas bola, ze sme mali kocik, takze co sme nalozili, to sme si na plaz v klude odviezli.
Dlha plaz, vraj cca 6km, prijemna prechadzka po dlhej promenade, kde stretnete predavacov napodobenin hodin, triciek, slnecnych okuliarov, biziúterie a pod.
4*4*4*4*
Strava
Stravu hodnotim z pozicie polpenzie. Ohodnotila by som aj slovom vyborna, no brani mi v tom pripravenost hotela na hosti. Kedze sme boli z prvych ubytovanych, hotel este nespojazdnil ich vlastnu jedalen, iba na ranajky. Vecere sa podavali vo vedlajsom hoteli, do ktoreho bol pristup. Hoci nebol daleko, bolo treba prejst zvonka, okolo bazenov. Druhy fakt-napoje k veceri neboli v cene! POnukane, no po odchode z dovolenky ich bolo treba uhradit. Ntento fakt neboli upozorneni od delegata a dozvedeli sme sa o tom nahodou. V prvych dnoch strava dobra, na ranajky vyber rozneho chleba, peciva, aj sladkeho, cerealie, viac druhov salam, parky,nejaky syr, rozne dzemy, caje, voda a dzusy-voda na caj nie je velmi chutna..zrejme ho pripravovali z "vodovodu"-voda vraj nie je zavadna, len nie chutna...odporucam kupovat v obchodoch.., ovocny salat, melony, ananas, po par dnoch sa sortiment rozsiril o varene vajicka, miesane vajicka, zemiaky a pod.. Vecere boli takisto celkom bohate, rozne druhy masa, po par dnoch uz nielen studene cestoviny a hranolky, ale aj varene zemiaky, niekedy ryza, pecivo, ovocie, zeleninove salaty, mimo svedskyxh stolov rpipravovali ryby a rozne morske speciality. Zmrzlina z mrazaku, palacinky... NAozej velky vyber, jedlo dokladali podla potreby. Bolo vzdy dostatok aj ku koncu vecere. Stoly dostatocne upravene, casnici stihali menit obrusy a pripravovat pribory. K dispozicii "detsky bufet", kde bolo nejake mlieko, jogurty,neochutena polievka, podla potreby moznost vyuzit mikrovlnnu ruru. Celkovo-strava vyborna, kazdy si snad vyberie, co ma rad.
5*5*5*5*5*
Personál
V podstate ochotni, usmievavi, kedze personal hotela okrem recepcnych ovladali len spanielcinu, asi im ine ani neostavalo, len sa usmievat :)) Po prichode sme nemali na izbe uteraky a bolo takmer nemozne vysvetlit im na chodbe, co nam v izbe chyba. Po urgovani na recepcii nam boli podvecer dodane. Inak ochota, izby standartne upratovane kazdy den, cista podlaha, toalety, uteraky menili podla nasej potreby, detska postielka sice cestovna, ale s kvalitnym hrubym matracom a detskou prikryvkou.
Tipy
Tipy
Velmi sme neskumali, s malymi detmi je to skor nemozne, Da sa prepravit na miestny trh autobusom za cca 1,25 eur. V okoli je mnozstvo restauracii a obchodikov, ceny v nich su cca podobne nasim. Ceny v obchodoch "dia" a pod..-nema to nic spolocne s dia v nasom ponimani:)) su priblizne rovnake, ako na SR, menu v restauraciach od 7 - do cca 12 eur..
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Firo tour
Termín pobytu
Termín pobytu (jún 2012, 7 - 12 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
odporúčaOdporúčamodporúčaZhoda s katalógomneodporúčaSplnil očakávaniaodporúčaVhodný pre deti
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk

Hotel Playalinda - Profesionálne fotografie

Hotel Playalinda
Hotel Playalinda
Hotel Playalinda
Hotel Playalinda
Hotel Playalinda

Podobné recenzie Costa de Almeria - Andalúzia

Hotel Almerimar
Hotel Almerimar 4*
Španielsko, Costa de Almeria - Andalúzia, Roquetas de Mar
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
70%
Hotel Mediterraneo Park
Hotel Mediterraneo Park 4*
Španielsko, Costa de Almeria - Andalúzia, Roquetas de Mar
. najlepšie hodnotenie
15 recenzií
71%
Hotel Playalinda
Hotel Playalinda 4*
Španielsko, Costa de Almeria - Andalúzia, Roquetas de Mar
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
67%
Hotel Porto Magno
Hotel Porto Magno 4.5*
Španielsko, Costa de Almeria - Andalúzia, Aquadulce
. najlepšie hodnotenie
20 recenzií
58%
Hotel Colonial Mar
Hotel Colonial Mar 4*
Španielsko, Costa de Almeria - Andalúzia, Roquetas de Mar
. najlepšie hodnotenie
11 recenzií
58%
Pridaj vlastnú recenziu




Moment...