Hotel Sorra Daurada

3*3*3*
Hotel Sorra Daurada GalériaGaléria (3)
59%
Celkovo hodnotený
ako 13. najlepší z 19.
v oblasti Costa Brava
Úžasné0
Výborné0
Dobré0
Skôr zlé1
Zlé0
Veľmi zlé0
Sorra Daurada od654€vrátane poplatkov

Hotel Sorra Daurada recenzie

Archív recenzií

L.R. Detail recenzie

Ešte jedná vec. Treba sa pripraviť na to, že...

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 6 čitateľom recenzia pomohla
58%
3*3*3*
Celkové hodnotenie
Ešte jedná vec. Treba sa pripraviť na to, že počasie tam nieje vždy najlepšie. Nám z týždňa 2 dni pršalo, bolo i chladnejšie a dokonca sme trochu nachladli, a to sme boli prvý augustový týždeň. Stredisko Malgrat, kde sa hotel nachádza, by som ešte popísal ako menšie stredisko, vhodné pre všetky vekové kategórie. Je tam kopa všetkého okrem histórie. Teda , hotelov krčiem, obchodov, reštaurácií a pár diskoték. Na priložených foto je pár záberov z Barcy, Hotela a strediska, Delfíniky, spomínaný vlak a fotka vedľajšieho strediska Lloret (ta preľudnená pláž s hotelmi).. tak, vďaka za pozornosť a sorry za gramatiku :-)
4*4*4*4*
Izby
Hotel, izba a prostredie boli v pohode. Slušné, čisté, milý personál. Už na prvý pohľad je zrejme, že sa jedná o starší hotel, ktorý mohol byť tak pred cca. 10-15 timi rokmi rekonštruovaný a prestavovaný. My sme bývali v novšej časti na piatom zo šiestich poschodí. Izba bola štandardná, žiaden zázrak, ale úplne to postačovalo, zariadenie slušné, kúpelňa v pohode, klíma, TV (ani raz sme nezapínali tak neviem). Balkón so sedením mohol byť aj väčší. Výhľad bol na bazén. Upratovalo sa denne. Ostatné hotelové priestory boli pekné, bar, veľka sála, jedáleň, kútik s hrami, PChrami, klub pre deti (starali sa o ne animátori). Bazén odhadujem tak na cca 12 x 12 m. Hĺbky 0,7- 2m. Bol pri ňom bar, biliard, lehatka zadarmo. Klientela rozmanitá, všetký vekové kategórie, väčšinou španieli, neboli z nikým žiadné problémy.
4*4*4*4*
Pláž
Na pláž sa išlo popod železnicu. Ináč piesčitá (pekný, čistý, hrubý piesok, čo sa nelepí a nešpiní). široká 20-60 m. Nie veľmi zaľudnená (závisí na lokalite). Bežné služby. čo sa týka vody tak už po pár metroch hlbšia, že sa nedá dočiahnuť. A netreba zabudnúť napísať, že je tam viacej vĺn a veternejšie počasie. Ináč voda teplá a čisťučká.. úplne super.
4*4*4*4*
Strava
Strava bola výborná. Najmä večere boli pestré. (My sme mali polpenziu a úplne stačilo). Raňajky trošku jednotvárnejšie a čo ma prekvapilo, na raňajky skoro žiadna zelenina. Takže vegetáriani a vygetárianky čo si chcú dať na raňajky nejaký šalátik so syrčekmi majú smolu.
3*3*3*
Personál
Relatívne milý (až na jednu recepčnú) a slušný. Neokradli nás ani nič podobné. A musím pochváliť nášho delegáta Alexandra. Takže: chválim.
3*3*3*
Šport
V hoteli boli stále nejaké aktivity a animácie pre deti i dospelých. Na pláži sa dal hrať volejbal a iné plážoviny (bolá rovná, široká a priestranná). Za euráče sa dali požičiavať kadejake prostriedky, či už cestné, alebo vodné... Lehátka na pláži za poplatok cca 5eur.
Tipy
Tipy
No kam inam ako do Barcelony :-), ďalej sme boli pozrieť vystúpenia delfínov v blízkom Marinelande. Stojí to 24 eur a je v tom i vstup do vodného parku s tobogánmi a inými somarinkami.. Odporúčam ešte miestnu železnicu. Je to moderný vlak ktorý premáva po pobreží až do Barcelony. Netreba sa toho báť, je to rýchle, pohodlné, bez problémové a relatívne lacné. Len si treba naštudovať kam chcete ísť, čo vidieť´, proste treba mať PLÁN.. Odporúčam kombináciu Barcelóna fakultatívne + Barcelóna vlakom. Pri fakultatívnom je málo času na voľný program, ale vidíte pamiatky, ktoré niesu priamo v centre (Sagrada, Guell, FC B, Olympísky park...) a vlak vás vysadí priamo v strede centra mesta kde sa môžete uchodiť a unakupovať k smrti (ináč Španielsko je dosť drahé, najmä v letoviskách). Prípadne sa vlakom zviesť do niektorých susedných letovísk.
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Tiptravel
Termín pobytu
Termín pobytu (august 2010, 7 - 12 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
odporúčaOdporúčamodporúčaZhoda s katalógomodporúčaSplnil očakávaniaodporúčaVhodný pre deti
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk

Hotel Sorra Daurada - Profesionálne fotografie

Hotel Sorra Daurada
Hotel Sorra Daurada
Hotel Sorra Daurada

Podobné recenzie Costa Brava

Hotel Riviera
Hotel Riviera 3*
Španielsko, Costa Brava, Santa Susanna
. najlepšie hodnotenie
12 recenzií
63%
Hotel Ayre Gran Via
Hotel Ayre Gran Via 4.5*
Španielsko, Costa Brava, Santa Susanna
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
61%
Hotel Sorra Daurada
Hotel Sorra Daurada 3*
Španielsko, Costa Brava, Malgrat de Mar
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
59%
Hotel Flamingo Frigola
Hotel Flamingo Frigola 3*
Španielsko, Costa Brava, Lloret de Mar
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
50%
Hotel Don Juan
Hotel Don Juan 3*
Španielsko, Costa Brava, Tossa de Mar
. najlepšie hodnotenie
3 recenzie
56%
Pridaj vlastnú recenziu




Moment...