Apartmány Mountain resort

4*4*4*4*
Apartmány Mountain resort GalériaGaléria (0 + 1)
77%
Celkovo hodnotený
ako 44. najlepší z 83.
v oblasti Vysoké Tatry
Úžasné0
Výborné0
Dobré1
Skôr zlé0
Zlé0
Veľmi zlé0

Apartmány Mountain resort recenzie

Archív recenzií

Pavol Detail recenzie

I napriek uvedenej kritike, sme boli spokojní

, (31 - 40 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
77%
4*4*4*4*
Celkové hodnotenie
Náš pobyt trval od 17.8. do 20.8. I napriek kritike, ktorú uvediem nižšie musím povedať, že sme boli spokojný. Veľmi pekné prostredie, milý personál. Zarazilo ma, že nikde nie je bezbariérový prístup (okrem reštaurácie). Výťah chodí len na medzi poschodia a do vstupu recepcie a budovy s apartmánmi treba prejsť po schodoch. Pri ťažšej batožine sa narobíte. :-) Mali sme pobyt s polpenziou. Raňajky (6 €/deň) a večere (8 €/deň) formou bufetových stolov. Večera bez nápojov. Odporúčam neplatiť si polpenziu dopredu, ale si zaplatiť pred samotným konzumovaním jedál. My sme si ju objednali dopredu a asi aj preto nás umiestnili do blízkosti reštaurácie, čo je výhoda, ale prišli sme do Tatier, takže 100 m by nehralo rolu. Jedlo bolo fajn, obmieňalo sa aspoň na večeru. Vždy bolo niečo sladké a mäso. Boli sme sklamaní, že v 4* rezorte sú v reštaurácie muchy, čo voľne lozili po jedle a otravovali nás pri stoloch. To by sa nemalo stávať. Ubytovaní sme boli na 4. p. A tu prichádza kritika. Plachta na posteli bolo krvavé a apartmán celý od pavúkov a pavučín. V kúpeľni bola väčšia špinavá čiara na podlahe na kachličkách. Hneď ako sme ráno prišli na recepciu, tak k nám poslali manažérku na kontrolu. Najprv to na nás skúšala, že to sme si sami urobili, že nám asi krvácala noha. Plachtu nám vymenili. Časť pavučín omietli. V kúpeľni nevyčistili, že to je od hrdze z vešiaka na uteráky. To by sa 4* nemalo stať, že nevedia niečo vyčistiť. Ja som to troška drhol iba vodou a časť zišla dole. Na druhý deň sme boli opäť na recepcii, lebo na stenách boli pavučiny a pavúky. Opäť časť urobili ale nie všetko. Tak sme to už nechali tak, lebo sme ešte jednu noc vydržali. Teda apartmán buď nebol dlhšie uprataný, alebo by mali zmeniť uprataciu firmu. Platíte si 20 € za upratanie apartmánu, parkovanie, služby recepcie. Apartmán sme kupovali cez zľavu dňa za 105 €/3 noci+84 polpenzia+20 € servisný poplatok. Parkuje sa priamo pred apartmánmi alebo za extra doplatok vo vykurovanej garáži.
Pri odchode nám povedali, že nabudúce stačí zavolať a urobia nám lepšiu cenu.
5*5*5*5*5*
Izby
Ubytovaní sme boli na 4. p. A tu prichádza kritika. Plachta na posteli bolo krvavé a apartmán celý od pavúkov a pavučín. V kúpeľni bola väčšia špinavá čiara na podlahe na kachličkách. Hneď ako sme ráno prišli na recepciu, tak k nám poslali manažérku na kontrolu. Najprv to na nás skúšala, že to sme si sami urobili, že nám asi krvácala noha. Plachtu nám vymenili. Časť pavučín omietli. V kúpeľni nevyčistili, že to je od hrdze z vešiaka na uteráky. To by sa 4* nemalo stať, že nevedia niečo vyčistiť. Ja som to troška drhol iba vodou a časť zišla dole. Na druhý deň sme boli opäť na recepcii, lebo na stenách boli pavučiny a pavúky. Opäť časť urobili, ale nie všetko. Tak sme to už nechali tak, lebo sme ešte jednu noc vydržali.
4*4*4*4*
Pláž
4*4*4*4*
Strava
Odporúčam neplatiť si polpenziu dopredu, ale si zaplatiť pred samotným konzumovaním jedál. My sme si ju objednali dopredu a asi aj preto nás umiestnili do blízkosti reštaurácie, čo je výhoda, ale prišli sme do Tatier, takže 100 m by nehralo rolu. Jedlo bolo fajn, obmieňalo sa aspoň na večeru. Vždy bolo niečo sladké a mäso.
Boli sme sklamaní, že v 4* rezorte sú v reštaurácie muchy, čo voľne lozili po jedle a otravovali nás pri stoloch. To by sa nemalo stávať.
6*6*6*6*6*6*
Personál
I napriek kritike, ktorú uvediem nižšie musím povedať, že sme boli spokojní. Veľmi pekné prostredie, milý personál. Zarazilo ma, že nikde nie je bezbariérový prístup (okrem reštaurácie). Výťah chodí len na medzi poschodia a do vstupu recepcie a budovy s apartmánmi treba prejsť po schodoch. Pri ťažšej batožine sa narobíte. :-)
Tipy
Tipy
Tatry.
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Iná CK
Termín pobytu
Termín pobytu (august 2015, 3 - 6 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
odporúčaOdporúčamodporúčaZhoda s katalógomodporúčaSplnil očakávaniaodporúčaVhodný pre deti
Pripojené fotografie
Pripojené fotografie
Pre zväčšenie fotografie stačí na vybranú fotku kliknúť.
Apartmány
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk

Fotografie z recenzií

Apartmány

Podobné recenzie Vysoké Tatry

Hotel Sorea Hutník II
Hotel Sorea Hutník II 2*
Slovensko, Vysoké Tatry, Tatranské Matliare
. najlepšie hodnotenie
3 recenzie
75%
Hotel Avalanche
Hotel Avalanche 3*
Slovensko, Vysoké Tatry, Starý Smokovec
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
77%
Apartmány Mountain resort
Apartmány Mountain resort 4*
Slovensko, Vysoké Tatry, Ždiar
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
77%
Hotel AquaCity Poprad
Hotel AquaCity Poprad 3.5*
Slovensko, Vysoké Tatry, Poprad
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
77%
Grand Hotel Stary Smokovec
Grand Hotel Stary Smokovec 4*
Slovensko, Vysoké Tatry, Starý Smokovec
. najlepšie hodnotenie
13 recenzií
74%

Apartmány Mountain resort taktiež známy ako:

  • Boutique penzión Mountain resort

Pridaj vlastnú recenziu




Moment...