Hotel Športcentrum Bojnice

3*3*3*
Hotel Športcentrum Bojnice
51%
Celkovo hodnotený
ako 29. najlepší z 30.
v oblasti Trenčiansky kraj
Úžasné0
Výborné0
Dobré1
Skôr zlé1
Zlé1
Veľmi zlé2

Hotel Športcentrum Bojnice recenzie

Archív recenzií

Elena Detail recenzie

cena hotela vôbec nezodpovedá kvalite

, (41 - 50 rokov, rodina s deťmi) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
33%
uhuh Detail recenzie

Chodíme roky, ide to z roka na rok dole vodou...

, (41 - 50 rokov, rodina s deťmi) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
53%
Martina Detail recenzie

Neodporucam

, (21 - 30 rokov, rodina s deťmi) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 2 čitateľom recenzia pomohla
36%
Marek Nemček Detail recenzie

Veľké sklamanie

, (31 - 40 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 4 čitateľom recenzia pomohla
58%
Roman & Miška Detail recenzie

Nijak extra neprekvapil - nijak extra nesklamal

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 5 čitateľom recenzia pomohla
67%
4*4*4*4*
Celkové hodnotenie
Keď sa povie slovko "Hotel", každý si predstaví krásne vystavanú budovu, v určitom štýle, so svojským už z vonka atraktívnym dizajnom pre potenciálnych hostí. V tomto prípade ide však skôr o ubytovňu, čomu nasvedčujú aj hostia "hotela", medzi ktorých možno zaradiť najmä deti z táborov či tanečných škôl. Vstup do "hotela" lemujú nádherné plastové biele stoličky a vkusné slnečníky Nestlé či Topvar, takže človek si skôr myslí, že ide do krčmy ako do hotela. Ihneď po prechode prahu "hotela" zdarma precestujete späť v čase, kedy sa vrátite cca o 20 rokov dozadu - nie je to však nič katastrofálne, no pripravte sa na to, že duch 90tych rokov Vás bude sprevádzať počas celého pobytu. "Hotel" sa pýši aj vonkajším bazénom dostupným v lete, lenže nevedno v ktorom lete, v júli 2015 dostupný ešte nebol. Areál "hotela" je veľmi tichý, parkovisko priestranné, vzdialenosť do centra cca 5 minút autom.
4*4*4*4*
Izby
Izba čistá, na manželskú posteľ však zabudnite, na izbe nás čakali spojené dve jednopostele. Vždy poteší bomba do lakťa či iného údu o matracom nechránený priestor spájajúci tieto postele. Nechránené elektrické zásuvky umiestnené cca 10 cm nad úrovňou postele dávajú ubytovaným hosťom možnosť okúsiť nefalšovaný pocit Beara Gryllsa z dokumentu "Ultimate survival", kedy aj počas spánku môže prísť znenazdajky šok. Nekľudným ľudom a ľudom spávajúcim "na Supermana" (s jednou rukou pod vankúšom a druhou do priestoru) odporúčam radšej spať na zemi, alebo spať opitý (opitému sa nikdy nič nestane). Rovnako vypínače nočných lámp umiestnené vedľa týchto elektrických zásuviek zaručovali svetelnú šou nočných lámp počas dňa a noci v momentoch, kedy by ste to najmenej čakali. Kúpeľňa čistá, držiak na sprchovú hlavicu však neexistoval, resp. nami vykonané archeologické pozorovania preukázali prítomnosť akéhosi pahýľu, ktorý v čase neolitu mohol slúžiť ako držiak. V izbe bolo cca 25 stupňov Celzia, v izbovej chladničke cca 24 stupňov Celzia. Televízor z kindervajca spríjemnil hluché nočné momenty, farebne ladený obraz do zeleno-fialova milo prekvapil.
4*4*4*4*
Pláž
Wellness pozostával z fínskej sauny, jacuzzy a relax miestnosti...ostatné "atrakcie" boli mimo provoz.
2*2*
Strava
Raňajky formou švédskych stolov príjemne prekvapili v sobotu ráno, v nedeľu ráno sa už iba dojedali zvyšky zo soboty. Zaujímavý challenge sa mi naskytol, keď som si mal vybrať či jesť jogurt polievkovou alebo dezertnou lyžičkou, dal som to na slušňáka dezertnou. Ku klasickej čajovej lyžičke som sa nedopátral. Milovníci cereálií s mliekom si v Hoteli Športcentrum zašportujú aj priamo v jedálni, nakoľko do misky na cereálie sa zmestí tak 5-7 polievkových lyžíc mlieka, čím "hotel" výborne motivuje hostí len tak nesedieť ale aj nabehať nejaké tie kilometre na trase Cereálie-Váš stôl. Vďaka bohu, mali sme iba polpenziu, tzn. že o 18stej sme sa v piatok porúčali prvýkrát na večeru. Na frekvencii 90. nám "príjemne" do jedla vstupovali správy Slovenského rozhlasu, avšak tento bol naladený minimálne na 100. hlasitosti, že pri vete "Dobrú chuť" som sa musel opýtať "Čo si hovorila?" Večera obsahovala tri chody, pre niektorých to bolo príchod-polievka-odchod (piatok: krémová šampiňónová, sobota: vajíčková), pretože hlavné jedlo nestálo za veľa. Zdeněk Pohlreich by im zaň istotne nálepku nedal. Na tanieri sa nám oba dni objavilo kuracie mäso s ryžou naloženou tak, že školská jedáleň oproti tomu ponúka umenie na tanieri. Pozitívom je, že aspoň omáčka bola každý deň iná. Nápoj k jedlu však nečakajte, avšak na požiadanie Vám donesú aspoň pohár čistej vody. Dezert sa dal (piatok palacinky, sobotu zmrzlina), na polotovary sme zvyknutí. Príbor špinavý, leštil som ho (ten príbor) dobrých pár minút než som začal jesť. Na recepcii bola možnosť zakúpiť si aj niečo sladké, prípadne nejaké to pivko či minerálku. Bez dodatočnej večere v centre mesta, príp. objednania pizze sme sa aj napriek tejto vysoko - výživnej polpenzii nezaobišli.
5*5*5*5*5*
Personál
Personál na recepcii veľmi milý a ústretový. Obsluha v jedálni v rifliach a tričku nejako nezapôsobila, ale chápali sme to, bol víkend a chalanisko "čašník" asi šiel odtiaľ rovno na diskotéku. Personál starajúci sa o čistotu izieb sme počas trojdňového pobytu nevideli, nepočuli, necítili.
5*5*5*5*5*
Šport
V blízkosti "hotela" sa nachádzajú tenisové kurty a jedno multifunkčné ihrisko s natiahnutou sieťkou, kde si človek môže zahrať paródiu na tenis. Príjemne prekvapila posilňovňa, ktorá síce taktiež niesla v sebe ducha 90tych rokov, avšak odcvičiť sa dalo všetko.
Tipy
Tipy
Bojnice ako také ponúkajú od návštevy zámku (odporúčame nočnú prehliadku), cez ZOO až po kúpalisko Čajka, pestrú paletu mimohotelových aktivít. Taktiež sa oplatí navštíviť bary na námestí. Ak sa vyberiete na prechádzku smerom od hotela do centra, riskujete holý život, nakoľko krajnica popri ceste má asi 5 cm a nevidno do zákrut. Pre slabšie povahy alebo motovidlá neodporúčame tento trip. Ak sa rozhodnete cestovať taxíkom, buďte pripravení, že za rovnakú vzdialenosť u rovnakého prepravcu zaplatíte rozdielnu sumu.
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Iná CK
Termín pobytu
Termín pobytu (júl 2015, 3 - 6 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
odporúčaOdporúčamodporúčaZhoda s katalógomodporúčaSplnil očakávaniaodporúčaVhodný pre deti
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk

Podobné recenzie Trenčiansky kraj

Vila Anna
Vila Anna 4*
Slovensko, Trenčiansky kraj, Trenčianske Teplice
. najlepšie hodnotenie
42 recenzií
59%
Hotel Elizabeth
Hotel Elizabeth 3*
Slovensko, Trenčiansky kraj, Trenčín
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
31%
Hotel Regia
Hotel Regia 3*
Slovensko, Trenčiansky kraj, Bojnice
. najlepšie hodnotenie
12 recenzií
55%
Hotel Športcentrum Bojnice
Hotel Športcentrum Bojnice 3*
Slovensko, Trenčiansky kraj, Bojnice
. najlepšie hodnotenie
5 recenzií
51%
Penzión Maxim
Penzión Maxim 2*
Slovensko, Trenčiansky kraj, Bojnice
. najlepšie hodnotenie
5 recenzií
34%
Pridaj vlastnú recenziu




Moment...