Hotel La Pirogue

4*4*4*4*
Hotel La Pirogue GalériaGaléria (1 + 17)
100%
Celkovo hodnotený
ako 1. najlepší z 1.
v oblasti Juhozápadné pobrežie
Úžasné1
Výborné0
Dobré0
Skôr zlé0
Zlé0
Veľmi zlé0
La Pirogue od2016€vrátane poplatkov

Hotel La Pirogue recenzie

Archív recenzií

Marek Detail recenzie

Rozprávkova krajina, na ktorú nikdy nezabudneme.

, (21 - 30 rokov, jednotlivec) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 14 čitateľom recenzia pomohla
100%
6*6*6*6*6*6*
Celkové hodnotenie
Hotel La Pirogue je jedinečný svojimi ubytovacími jednotkami v africkom štýle (slamenné strechy). Poloha od pláže snáď už ani lepšia nemôže byť, zhruba 50 metrov od pláže. Izby sú veľmi čisté, myslím že ich upratovali aj 3x denne. Na každej izbe je súkromný trezor, mini-bar, ak máte all inclusive, celý deň vám ho non-stop naplňujú rôznymi dobrotami (sladkosti), alko a nealko nápojmi. Samozrejmosťou je room servis, jediným tlačidlom na telefóne si objednáte na čo si len spomeniete, od rôznych jedál až po nezvyčajné požiadavky, donesú vám trebárs aj ihlu a niť na šitie (vlastná skúsenosť :) Hotelová reštaurácia je rozdelená na 3 samostatné jednotky, časť určená pre raňajky a večeru, časť pre obedy a plážový bar. Tých barov je tam samozrejme viac... Hotelový bazén na jednotku, doprial by som to vidieť každému na vlastné oči. Počasie ideálne takmer celý rok, veľmi príjemne teplé noci. Okolie hotela nádherné, to sa nedá opísať.
6*6*6*6*6*6*
Izby
Izby veľmi čisté (3x denne upratovanie) a moderne zariadené. TV, mini-bar, trezor, kúpeľňa s vaňou a sprchovým kútom, samozrejme wc, na izbe je manželská posteľ + posteľ pre jednu osobu, pred bungalovom vlastná terasa s nádherným výhľadom na piesočnú pláž a indický oceán.
6*6*6*6*6*6*
Pláž
Piesočné pláže a priezračná voda, na dno vidíte aj vo veľkých hĺbkach :) Dookola ostrova sú korálové bariéry takže na pláži nie sú skoro žiadne vlny, príjemne kľudná hladina. Stredisko je obklopené obrovským množstvom kokosových paliem, treba dávať pozor na hlavu (teraz nesrandujem), ale ak sa držíte len chodníkov, nič vám nehrozí :) Celý hotelový areál je ohradený a chránený kamerami a hotelovou bezpečnostnou službou, neviem na čo tie opatrenia, tí ľudia sú tam fakt veľmi priateľskí, ale je pravda že mimo hotelových areálov je na ostrove obrovská chudoba, podčiarkujem slovo obrovská. V hotelovom komplexe tiež nájdete rôzne služby, fitness, masáže, požičovňa bicyklov, člnov, stolný tenis, tenisové kurty, diskotéka, niekoľko barov, bazény, ošetrovňa, súkromná pláž atď.
6*6*6*6*6*6*
Strava
Strava na špičkovej úrovni. Room servis, jedlo kedykoľvek a akékoľvek priamo do izby do 30 minút, dokonca aj keď sme boli "pod parou" a ráno o 3 nám vyhladlo nebol absolútne žiaden problém, zdvihli sme telefón a do 30 minút sme mali neskutočnú hostinu na izbe. Raňajky a večera je formou švédskych stolov, ktoré sa každý deň striedajú, takže každý deň sú na výber úplne iné jedlá z rôznych kútov sveta. Obedy sú podávané ako v reštike, klasicky si objednáte z menu. Veľmi ochotný a priateľský personál. Obrovské prekvapenie pri poslednom obede (na druhý deň ráno sme odlietali), ku stolu za vami príde šéfkuchár s 2ma čašníkmi a ponúkne vám raňajky pred odletom podľa vlastného výberu (želajte si fakt čokoľvek, od žralokov až po bryndzové halušky :) , samozrejme ak nebudú môcť zohnať suroviny na dané jedlo, ponúknu vám alternatívy. Raňajky vám následne dovezú skoro ráno pred odletom priamo do izby.
6*6*6*6*6*6*
Personál
Veľmi priateľský a skromní ľudia, dokonca aj upratovačky ovládajú bežne 5-6 svetových jazykov a to prosím excelentne! Nikdy nepýtajú žiadne sprepitné ani drobné náznaky, ak im prihodíte nejaký dolár alebo euro do vrecka, verte, že celý pobyt sa vám budú snažiť zniesť aj modré z neba.
6*6*6*6*6*6*
Šport
Vodné športy (nebudem všetky menovať je ich tam viac než dosť), tenis, stolný tenis, bicykle, lov rýb (žraloky, blue marlin, dorado) ďaleko od ostrova súkromný celodenný výjazd rybárskou loďou, mini golf (mimo komplexu veľké golfové ihriská pre profíkov), volejbal, animačné programy pre mladších, štvorkolky (mimo strediska, pralesy a trstinové plantáže), fitness, kolieskové korčule atď.
Tipy
Tipy
Štvorkolky - neviem presne ale bolo to myslím niekde v severnej oblasti ostrova. Rôzne poznávacie výlety, farma kde ručne vyrábajú obrovské modely lodí, pozrieť na vzácnu 7 farebnú pôdu Chamarel, ochutnávka veľmi kvalitného bieleho rumu, ktorý zreje 10 rokov. Zoo a pod. Nezabudnite pozrieť do múzea na veľmi vzácneho prehistorického vtáka Dodo, ktorý žil iba na tomto ostrove a ešte nezabudnúť pozrieť si najvzácnejšiu poštovú známku na svete - Modrý Maurícius. S vtákom Dodo sa budete stretávať na každom kroku, je to ich symbol, na peniazoch, suveníry, dostanete ho aj v podobe vízovej pečiatky do pasu.
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Iná CK
Termín pobytu
Termín pobytu (júl 2011, 13 - 15 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
odporúčaOdporúčamodporúčaZhoda s katalógomodporúčaSplnil očakávaniaodporúčaVhodný pre deti
Pripojené fotografie
Pripojené fotografie
Pre zväčšenie fotografie stačí na vybranú fotku kliknúť.
šnorchlovanie na plážiGerard Depardieurybačkazápad slnkahotelová pláždododrinkyhotelový komplexobedDoradomauriciská svadbaplážbungalovyizby určené výhradne kráľovským rodinámizbyvečerný programbielý rum
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk

Fotografie z recenzií

šnorchlovanie na plážiGerard Depardieurybačkazápad slnkahotelová pláždododrinkyhotelový komplexobedDoradomauriciská svadbaplážbungalovyizby určené výhradne kráľovským rodinámizbyvečerný programbielý rum

Hotel La Pirogue - Profesionálne fotografie

Hotel La Pirogue

Podobné recenzie Juhozápadné pobrežie

Hotel La Pirogue
Hotel La Pirogue 4.5*
Maurícius, Juhozápadné pobrežie, Flic en Flac
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
100%
Pridaj vlastnú recenziu




Moment...