Hotel Saliris Resort

4*4*4*4*
Hotel Saliris Resort GalériaGaléria (4 + 2)
85%
Celkovo hodnotený
ako 3. najlepší z 17.
v oblasti Severné Maďarsko
Úžasné0
Výborné2
Dobré0
Skôr zlé0
Zlé0
Veľmi zlé0

Hotel Saliris Resort recenzie

Archív recenzií

Willie Detail recenzie

Splnené očakávania

, (41 - 50 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 2 čitateľom recenzia pomohla
83%
5*5*5*5*5*
Celkové hodnotenie
Celkový dojem z hotela máme výborný. Izby, strava, ochota personálu a služby hotela boli na vysokej úrovni. Tento hotel sme si vybrali na dovolenku s malým dieťaťom, a preto sme ju plánovali prežiť v hotelových kúpeľoch a na vychádzkach v blízkom okolí. Naše očakávania pobyt splnil.
5*5*5*5*5*
Izby
Hotel je umiestnený v lone prírody, čo sa dá vidieť aj na efektných fotkách hotela na rôznych webových stránkach. Exteriér a interiér hotela je moderný a udržiavaný. Bývali sme v dvojlôžkovej izbe s prístelkou (typ izby Standard, 110 € za noc) a s výhľadom na miestnu atrakciu, na kopec s vápencovými usadeninami, vytvorenými vyvierajúcimi soľnými prameňmi. Izby sú s balkónom, sú vybavené chladničkou, trezorom a klimatizáciou. WC a kúpeľňa sú od seba oddelené a dostatočne veľké. Postele a spanie na nich bolo bez problémov. Kúpacie župany sú k dispozícii na izbe. WiFi Internet je v hoteli prístupný iba na recepcii (nie na izbách), čo je podľa mňa v hoteli takejto triedy, nedostatočné. Zarazila ma absencia šnúr na sušenie plaviek a županov na balkóne alebo nejakého sušiaka mimo kúpeľne. Keďže ide najmä o kúpeľný hotel, mohlo vedenie hotela nechať namontovať na balkónoch, šnúry na sušenie. Takto sme si sušili veci prevesením cez stoličky a zábradlie na balkóne, čo nevyzeralo príliš esteticky, najmä, keď z protiľahlej strany na hotel pozerali turisti, ktorí si prišli pozrieť na hore spomínanú atrakciu. Slovenské programy v hotelovej TV chýbali. Ale my sme tam neprišli pozerať telku. Hotel bol klimatizovaný aj na chodbách, ale trocha to s ich chladením personál hotela prehnal, lebo tam uprostred leta bol taký chlad, až hostia otvárali na chodbe vetračky, aby sa trocha chodba oteplila. Ale to bol detail.
5*5*5*5*5*
Pláž
Magnetom pre hostí je komplex vonkajších a vnútorných bazénov s liečivou termálnou vodou rôzneho zloženia a teplôt, takže si tu na svoje príde každý milovník wellnessu. Bazény (vrátane šmykľavky, toboganu a ostatných atrakcií) sú čisté a udržiavané a prístupné aj nehotelovým návštevníkom. Pre hotelových hostí je vstup do komplexu bazénov v cene pobytu, sauny a procedúry sú za poplatok (oplatí sa navštíviť). Dojem z bazénov troška kazí vanička na očistenie nôh so studenou a špinavou vodou, ktorou musíte prejsť, tesne pred vstupom do priestoru s vonkajšími bazénmi, keď idete smerom z budovy hotela. Nepochopil som jej význam, keďže potom ešte musíte prejsť po dlažbe, čiže si opäť „zašpiníte“ nohy, pred vstupom do akéhokoľvek vonkajšieho bazéna. Hostia hotela sa ju snažili všemožne obísť. Napriek dostatočnému množstvu bazénov v hoteli mi tu chýbal plavecký bazén (aspoň 25x10 m), kde by som si mohol, po niekoľkých dňoch sedenia v termálnych bazénoch, aspoň trošku poriadne zaplávať. Voľného miesta na výstavbu takého bazénu má hotel až-až.
5*5*5*5*5*
Strava
Sortiment a chuť ponúkaných jedál, ochota obsluhujúcich čašníkov a interiér hlavnej hotelovej reštaurácie boli na výbornej úrovni. Proste maďarská kuchyňa. Mali sme polpenziu, pivo a víno k večeri sa účtovali zvlášť. Obedy sme si kupovali v ďalšej reštaurácii nad vnútornými bazénmi. Jedlá tam boli taktiež výborné (domáca kuchyňa) a za prijateľnú cenu. Nedá mi nepripomenúť, že v chladničke na izbe, hotel ponúka nápoje. Ja som si vybral plzeňský Prazdroj v plechovke (2 €). Chutil o triedu lepšie, ako ten, čo predávajú u nás doma v samoške. Ale čapovaný Prazdroj si v lobby bare nedávajte. Trojka tam stála tuším v prepočte sedem eur. Shit!
5*5*5*5*5*
Personál
Personál bol ochotný. Na izbách boli denne vynášané koše a doplňovaný toaletný papier. Upratovanie izieb a výmena uterákov boli na požiadanie.
5*5*5*5*5*
Šport
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Iná CK
Termín pobytu
Termín pobytu (august 2014, 3 - 6 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
odporúčaOdporúčamodporúčaZhoda s katalógomodporúčaSplnil očakávaniaodporúčaVhodný pre deti
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk
Lucia Detail recenzie

Luxusná dovolenka za primeranú cenu

, (16 - 20 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 7 čitateľom recenzia pomohla
86%

Fotografie z recenzií

Izba.Hotel.

Hotel Saliris Resort - Profesionálne fotografie

Hotel Saliris Resort
Hotel Saliris Resort
Hotel Saliris Resort
Hotel Saliris Resort

Podobné recenzie Severné Maďarsko

Hotel Bessenyei
Hotel Bessenyei 2*
Maďarsko, Severné Maďarsko, Nyíregyháza
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
92%
Hotel Duna Residence
Hotel Duna Residence 5*
Maďarsko, Severné Maďarsko, Dunaszentmiklós
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
89%
Hotel Kiss
Hotel Kiss 4*
Maďarsko, Severné Maďarsko, Tata
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
83%
Hotel Orchidea
Hotel Orchidea 4*
Maďarsko, Severné Maďarsko, Lipót
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
83%
Hotel Ambrózia
Hotel Ambrózia 3*
Maďarsko, Severné Maďarsko, Miskolc
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
72%

Hotel Saliris Resort taktiež známy ako:

  • Saliris Resort Spa & Conference Hotel

Pridaj vlastnú recenziu




Moment...