Hotel Alykanas Beach

3*3*3*
Hotel Alykanas Beach GalériaGaléria (5)
79%
Celkovo hodnotený
ako 19. najlepší z 54.
v oblasti Zakynthos
Úžasné0
Výborné2
Dobré0
Skôr zlé0
Zlé0
Veľmi zlé0
Alykanas Beach od738€vrátane poplatkov

Hotel Alykanas Beach recenzie

Archív recenzií

svjaro Detail recenzie

Na september dobrá dovolenka

, (60+ rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
80%
Richard Novák Detail recenzie

Na ostrove Zakyntos som bol druhý krát. Prvý...

, (31 - 40 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 2 čitateľom recenzia pomohla
79%
5*5*5*5*5*
Celkové hodnotenie
Na ostrove Zakyntos som bol druhý krát. Prvý krát v štúdiách Achilion, kde sa mi páčilo viac, ale aj tak vyjadrujem celkovú spokojnosť s týmto hotelom. Všetky grécke štrajky nás našťastie obišli, dokonca aj lietadlom sme sa vrátili do Bratislavy o 40 minút skôr. Ďakujem pilotom spoločnosti CCA. Mierne zlyhania sú na strane cestovky, tie raňajky sme museli riešiť reklamáciou – to bol pekný ofajč, nedá sa nič robiť.
5*5*5*5*5*
Izby
Je to hotel priamo na pláži a má približne 150 apartmánov. Každá izba má malú kuchynku s dvojplatničkou, drezom, chladničkou, rýchlovar.konvicou a hriankovačom. V kúpeľni je sprch.kút so závesom. Celkovo sme boli s hotelom spokojní, čistota bola veľmi dobrá. Dva krát za pobyt menili komplet prádlo, toalet.papier nám stále dopĺňali (v CK nám povedali, že si ho budeme musieť kupovať sami), kúpeľňa sa umývala každý deň a tak isto kôš vysýpali každý deň. Boli sme tam s dvoma deťmi 5 a 2 ročnými. Deti boli veľmi spokojné, lebo tam bol bazén pre deti, šmykľavka do veľkého bazéna, pri hoteli detské ihrisko - hojdy, hrad so šmykľavkou. Nevyhovovalo nám ale osadenstvo hotela. My Slováci sme boli na dvoch izbách a zbytok tvorili prevažne Angličania. Každý večer hrala v bare karaoke alebo živá hudba v čase 22:30 - 0:00. Dalo sa pritom zaspať, ale my sme mali izbu odvrátenú od baru. Jeden deň tam bola ale diskotéka v susednom bare a vtedy sa na izbe nedalo vôbec existovať, kvôli neznesiteľnému hluku. To sme mali asi smolu, lebo hovorili, že je to tam prvý raz. Trvalo to 13:00-01:00 (hrozné). Inak sa to dalo. Žiadni blázniví susedia. Izbu sme mali otočenú na východ a terasa bola tak dobre urobená, že nám tam slnko skoro vôbec nepieklo, takže sme vôbec nepotrebovali klímu. Aj keď sme neboli otočení priamo na more, výhľad na more sme si urobili miernym vyklonením z terasy.
5*5*5*5*5*
Pláž
Pláž pomerne čistá, piesková, len na začiatku bol úzky pás kamienkov, ktorý spôsoboval u mojich detí mierne protesty. Ďalej bol však čistý piesok a vstup do mora veľmi pozvoľný. Dokonca v jednom mieste sa hĺbka aj zmenšovala a potom opäť zväčšovala. V mori bolo minimum malých rybiek, ktoré vôbec nedobiedzali, inak žiadne iné morské potvorky. Voda veľmi čistá. Lehátka pri hotelovom bazéne boli aj so slnečníkmi samozrejme zadarmo. Tie o 10 m ďalej - na pláži už boli spoplatnené. Tam vyšiel jeden set 5 Eur na deň. Set = slnečník a dva lehátka. Ale pri troche šťastia sa mohlo stať, že chlapík, čo vyberal poplatok neprišiel. To sa však pri mojom šťastí nemôže stať, tak som si doniesol vlastnú výbavu, keďže sme na pláži nevydržali nikdy dlhšie ako 2 hodiny a tým pádom by sa mi to neoplatilo.
5*5*5*5*5*
Strava
Výborná, avšak s problémami. Problém bol, že CK nám nanútila zaplatiť polpenziu (pobyt sa dal kúpiť len s polpenziou), ktorá mala pozostávať z bufetových stolov - raňajky a servírovaných večerí. S bufetových raňajok boli len kontinentálne, ktoré pozostávali z dvoch hrianok s maslom a lekvárom, kávy alebo čaju a džúsu, ale zato sme si ich veľmi užívali, keďže sme mali pri nich more ako na dlani. Pri večeriach CK opäť zlyhala, keď nám dostatočne neupozornila, že večere sa podávajú v 300 m vzdialenej reštaurácii Apollo. Keď sme však dostali tú večeru, boli sme milo prekvapení. Pozostával z troch chodov - predjedlo, hlavné jedlo a dezert. Nápoje sme si samozrejme doplácali namieste. Výber predjedla a hlavného jedla bol z asi 15 jedál. Na konci pobytu sa to už samozrejme opakovalo, ale tie jedlá boli fakt výborné (Stifado, Souvlaky, Mousaka, Tzatziky - no nezabudnem). Maximálne hodnotenie ochudobňujú tie navlas rovnaké raňajky celých 11 dní a ešte aj ten džem bol furt jahodový.
5*5*5*5*5*
Personál
Tak na recepcii to trochu pokrivkávalo. Hlavne tá pani na poobednej zmene sa nevedela ani odzdraviť, až od polovice nášho pobytu ju na to asi upozornil manažér, tak sa začala zdraviť sama. Upratovačky veľmi milé. Najlepšie sme vychádzali s čiašničkami v bare tri zo šiestich boli mladé baby z Moravy, tak sme si dobre pokecali a sem tam nám tam prihodili nejaký med k tomu jahodového lekváru. Hodnotenie kazí recepcia.
3*3*3*
Šport
Športové aktivity sme neabsolvovali žiadne, ale boli tam tie bežné. Lyže, let balónom ťahaný člnom, vod.skútre a pod. Hodnotím strednou cestou, keďže som neskúšal.
Tipy
Tipy
Neabsolvoval som žiadne fakultatívne výlety, lebo s mojimi malými deťmi sa to nedalo, ale požičali sme auto na dva dni a tu chválim aj delegátku, ktorá nám dala super tipy na malé výlety: malá ZOO v meste Askos (7 Eur/os.), Múzeum korytnačiek na juhu ostrova Dafni (zadara), pláž Xigia s liečivou vodou (vajcovkou), pláž Kalamaki s označenými hniezdami korytnačiek. Treba si však dať pozor na požičovňu Moto Club, kde sa mi stalo, že nám dali auto s 1/4 nádrže a naspäť chcel celú. Skoro som ho kopol niekam, keby som ho dostihol, zdierača jedného.
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Aeolus
Termín pobytu
Termín pobytu (júl 2010, 13 - 15 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
odporúčaOdporúčamodporúčaZhoda s katalógomodporúčaSplnil očakávaniaodporúčaVhodný pre deti
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk

Hotel Alykanas Beach - Profesionálne fotografie

Hotel Alykanas Beach
Hotel Alykanas Beach
Hotel Alykanas Beach
Hotel Alykanas Beach
Hotel Alykanas Beach

Podobné recenzie Zakynthos

Hotel Astir Palace
Hotel Astir Palace 4*
Grécko, Zakynthos, Laganas
. najlepšie hodnotenie
3 recenzie
69%
Hotel Klelia
Hotel Klelia 3*
Grécko, Zakynthos, Kalamaki
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
74%
Hotel Alykanas Beach
Hotel Alykanas Beach 3*
Grécko, Zakynthos, Alykanas
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
79%
Hotel Contessa
Hotel Contessa 3*
Grécko, Zakynthos, Argassi
. najlepšie hodnotenie
4 recenzie
68%
Hotel Paradise Beach
Hotel Paradise Beach 3*
Grécko, Zakynthos, Argassi
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
72%
Pridaj vlastnú recenziu




Moment...