Hotel Ioannis Golden Club

3*3*3*
Hotel Ioannis Golden Club GalériaGaléria (1 + 1)
70%
Celkovo hodnotený
ako 15. najlepší z 27.
v oblasti Thassos
Úžasné0
Výborné1
Dobré0
Skôr zlé1
Zlé1
Veľmi zlé0

Hotel Ioannis Golden Club recenzie

Archív recenzií

Lila Detail recenzie

Stredisko výborné, hotel nikdy viac

, (41 - 50 rokov, rodina s deťmi) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
53%
Stanka K Detail recenzie

Príjemné prekvapenie, radi sa sem ešte vrátime

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
72%
3*3*3*
Celkové hodnotenie
Hotel je príjemný v udržiavanej záhrade v peknom prostredí. Na pláž je to blízučko, asi 100 m. V hoteli nie je centrálna klimatizácia, takže na chodbách môže byť pomerne teplo, ale nie je to nič hrozné. Klimatizácia na izbách sa dá individuálne regulovať. Funguje. Bazén je pekný, len voda v ňom dosť chlórovaná, chodili sme tam len minimálne. Pred hotelom sa nachádza malý vodovod na umytie nôh, niekedy je na ňom napojená hadica, treba ju odpojiť a normálne sa v pohode umyť. Tiež sa tam nachádzajú drevené hojdačky. Niekde som čítala, že sú rozbité. Nie sú! Naše dieťa sa na nich v pohode hojdalo.
V blízkosti hotela sa nachádza menší, ale veľmi dobre vybavený supermarket (ceny sú o čosi nižšie ako v obchodíkoch na "hlavnej" ulici). Pri ňom sa nachádza aj požičovňa áut a motocyklov.
5*5*5*5*5*
Izby
Treba si priplatiť za izbu superior (cca. 70 € na izbu za pobyt). Nevýhoda je, že majú len 1 prístelku, takže rodinám s 2 deťmi ostávajú len izby Štandard - v pôvodnom stave a tie sú biedne. Izby superior sú pekné s moderným nábytkom a zrekonštruovanou kúpeľňou. Na izbe je klimatizácia, chladnička, WiFi a aj trezor (neplatí sa zaň zvlášť, je v cene). Toaletný papier sa nehádže do záchoda, ale zvlášť - ako všade v Grécku. Izbu a kúpeľňu nám upratovali každý deň a aj vynášali smeti, okrem nedele. V strede pobytu nám vymenili posteľnú bielizeň i uteráky a osušky.
6*6*6*6*6*6*
Pláž
Skala Panagia je milá dedinka s pokojnou atmosférou. Večer bolo vidieť hviezdy. Kopec taverničiek, obchodíkov ( Gyros cca. 2, 50€, magnum 2€). Nám to vyhovovalo, nemáme radi obrovské turistické getá. Sú tu aj diskotéky, ale to nás nezaujímalo, boli sme s dieťaťom.
Pláž pekná, krásny biely piesok a úžasné čisté more. Človek pláva v mori a vidí kopce - ako v Chorvátsku, len tu máte super piesok.
Slnečník a 2 ležadlá za 6 eur, ale väčšinou tam bol systém, že človek si kúpil v plážovom bare 2 drinky v podstate v tej cene a potom už nič neplatil. Sprchy boli na pláži, WC len v plážových baroch. My sme mali možnosť klubovej dovolenky, zaujímavý program, super pre deti, ale aj pre dospelých.
3*3*3*
Strava
Strava je najslabším bodom, aj keď jej bolo dostatočné množstvo. Raňajky (7, 30-10, 00) formou bufetu boli slabšie, ako sme zažili v ***hoteli v Bulharsku. Žiadne ovocie. Vždy rovnaký druh bieleho sendvičového chleba. Čaj len čierny. Vždy ten istý druh (iba jeden) páročiek, či salám. Obdeň vajce na tvrdo, raz za 3 dni biely jogurt.
Mali sme light all inclusive. Na budúce nám bude stačiť polpenzia. Na obed (13, 00-14, 00) sme mali vždy to isté - celých 7 dní. Dva sendviče so syrom a salámou či quasi šunkou (čo boli na raňajky), k tomu hranolky (bez kečupu, tatárky) a malá porcia "šalátu" - nakrájaná kapusta, zelená a červená paprika a trochu mrkvy (býval v šalátovom bufete aj na večeru). K tomu pohár vína alebo vody.
Od 17, 00 do 18, 00 nám priniesli kávu, čaj alebo vodu a buď croisant alebo 2 zákusky (tiež stále rovnaké). Večere (19, 00 - 21, 00 )boli dobré. K dispozícii bol šalátový bufet s asi 4 -5 druhmi šalátov či zeleniny (nejaká fazuľa, potom paprikový s kuskusom, zelený šalát s uhorkami, potom ten kapustový, čo bol aj na obed a cestovinový). K tomu bohatý výber dresingov (výborná bola domáca majonéza, ale aj tie ostatné). Večere ako aj obedy a ten poobedňajší zákusok boli servírované. Porcie dosť veľké. Ako predjedlo sme počas týždňa mali polievku, rizoto, plnené vínne listy či syrové krokety. Hlavné jedlo sme si vyberali z 2 ponúk vždy na večeri dopredu. Potom nasledoval dezert v pohári, buď čokoládová pena, niečo ako puding, želé s ovocím alebo kompót. K tomu zas pohárik vína alebo vody. Voda z vodovodu tečie na Thassose PITNÁ! Netreba ju kupovať. Od 21, 00 do 22, 00 bola v bare pri bazéne happy hour na koktejly- vtedy boli za 3, 50. Boli sme raz a nič moc, Piňa colada bola biedna - už sme tam viac nešli.
4*4*4*4*
Personál
Personál bol milý, relatívne pomalý, ale ochotný.
5*5*5*5*5*
Šport
Toto neviem až tak posúdiť, lebo ma to nezaujímalo. Na pláži možnosť plážového volejbalu, požičať si bicykel, čln alebo ísť na banán.
Tipy
Tipy
Mali sme fantastického delegáta, p. Miloša Hana. Vždy dobre naladený, ochotný poradiť a zdroj obrovského množstva informácii o Thassose. Výlety s ním boli zážitok. Boli sme na obhliadke večerného Thassosu (13€ dospelý/7€dieťa a na okruhu ostrovom (31€ dospelý). Odporúčam. Previezli sme sa "vláčikom" do Skala Potamia - dospelý 4€/ dieťa 2€. Potom sme tam chodievali aj na večerné pešie prechádzky. Rušnejšie stredisko ako Skala Panagia a pláže tam neboli až také pekné. Na mnohých miestach boli kamene. Odporúčam navštíviť aj Panagiu, pekné mestečko, vychutnať si atmosféru jeho uličiek a kúpiť si tam kvalitný olivový olej (1liter za cca. 7€, 3litre za 15€) či prírodné olivové mydlo Sotirelis (1,50€).
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Fifo
Termín pobytu
Termín pobytu (júl 2014, 7 - 12 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
odporúčaOdporúčamodporúčaZhoda s katalógomodporúčaSplnil očakávaniaodporúčaVhodný pre deti
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk
Linda Detail recenzie

Dobrá dovolenka, krásna pláž

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
77%

Fotografie z recenzií

bazén

Hotel Ioannis Golden Club - Profesionálne fotografie

Hotel Ioannis Golden Club

Podobné recenzie Thassos

Apartmány Sofi
Apartmány Sofi 3*
Grécko, Thassos, Potos
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
77%
Hotel Dimitris
Hotel Dimitris 3*
Grécko, Thassos, Chrissi Ammoudia
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
76%
Hotel Ioannis Golden Club
Hotel Ioannis Golden Club 3*
Grécko, Thassos, Skala Panagia
. najlepšie hodnotenie
3 recenzie
70%
Štúdia Fedra
Štúdia Fedra 2*
Grécko, Thassos, Skala Potamia
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
69%
Hotel Blue Palace
Hotel Blue Palace 4*
Grécko, Thassos, Limenaria
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
68%
Pridaj vlastnú recenziu




Moment...