Hotel Grecotel Olympia Oasis

4*4*4*4*
Kastro, Kyllini 27050, Ilia, Peloponnese, Greece
Hotel Grecotel Olympia Oasis GalériaGaléria (7)
87%
Celkovo hodnotený
ako 1. najlepší z 20.
v oblasti Peloponéz
Úžasné1
Výborné1
Dobré1
Skôr zlé0
Zlé0
Veľmi zlé0
Grecotel Olympia Oasis od1511€vrátane poplatkov

Hotel Grecotel Olympia Oasis recenzie

Archív recenzií

Andrea Detail recenzie

Úžasná dovolenka, odporúčam najmä pre rodiny

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 4 čitateľom recenzia pomohla
92%
Matej Detail recenzie

Nádherný hotel, ale mizerná strava

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 5 čitateľom recenzia pomohla
69%
4*4*4*4*
Celkové hodnotenie
Hotel je súčasťou rozľahlého a veľkolepo pôsobiaceho komplexu. Je rozľahlý a terasovitý, takže sa človek dosť nachodí, a to aj po schodoch. Hotel je vhodný pre rodiny s menšími deťmi. Počas nášho pobytu tam bolo naozaj rušno, čo bolo cítiť najmä v jedálni. Bolo tam veľmi veľa detí. Nie je to nič pre človeka, ktorý hľadá pokoj. Väčšina hostí boli Nemci, Rusi a Gréci. Transfer z letiska trval necelú hodinu. Ubytovaní sme boli hneď, hoci sme prišli okolo poludnia. Nemuseli sme teda čakať na oficiálny check-in. Ubytovanie bolo pekné, pobyt nám kazila slabá úroveň stravy. Pomer cena/výkon (vzhľadom na stravu) nie je najlepší.
4*4*4*4*
Izby
Izba bola priestranná, aj keď trošku strohá. Matrac na posteli už riadne vŕzgal, ale prístelka bola pohodlná. Na posteliach bol iba jeden vankúš a prikrývka (nie paplón), na manželskej posteli spoločná. Odkladacích priestorov bolo tak akurát. Zariadenie ešte dopĺňal okrúhly stolík so stoličkou, televízor, telefón, trezor a chladnička. V tej sme našli ako privítanie po pollitrovej fľaši bieleho a červeného vína pochybnej kvality. Každý deň nám chyžná dala aj litrovú fľašu vody. Na terase bol ďalší stôl so stoličkami a sušiak. Izba bola klimatizovaná. Klimatizácia sa dala zapnúť a vypnúť a dala sa nastaviť teplota. Pracovala veľmi dobre aj pri vysokých vonkajších teplotách, iba ju bolo počuť. Ale nebolo to vyslovene rušivé. V kúpeľni bola vaňa. Z hygienických potrieb hotel poskytoval iba šampón a sprchový gél. To sa nám zdá na túto úroveň hotela trochu málo. Okrem uterákov na izbe boli k dispozícii aj uteráky na pláž. Chyžné chodili každý deň, k čistote sme nemali žiadne námietky.
6*6*6*6*6*6*
Pláž
Pláž bola veľmi pekná: čistá, číre more, človek po krk vo vode stále videl na dne svoj tieň. Vstup do mora bol veľmi, veľmi mierny. Ležadiel bolo veľmi veľa, nikdy nebol problém si nájsť miesto. Na horizonte bolo vidno Zakyntos a Kefalóniu. Rušnejšie ako na pláži bolo pri bazénoch. Tie boli okrem jedného (plaveckého) so slanou vodou, s hĺbkou cca 1, 3 m. Plavecký bazén bol hlboký 1, 5 až 1, 8 m, ale aj ten bol plný detí. Ešte tam bol detský bazén pre najmenšie deti. Dva kratšie tobogany nám postačovali a keď mal človek chuť, mohol sa spustiť, nestáli tam davy. S ležadlami pri bazénoch bol väčší problém.
2*2*
Strava
Hrozná! Na prvý pohľad vyzerala ponuka bohato, ale tento pocit rýchlo vyprchal. Každý deň dokola to isté. Veľa sme museli soliť, lebo jedlo bolo neochutené, na druhej strane sme často narazili aj na jedlo príliš kyslé od octu. Uprostred leta nám hotel ponúkal nezrelé broskyne, nektarinky, marhule a žltý melón. Na raňajkách bol problém nájsť rajčiny a papriky, zeleninovú ponuku tvorili najmä šaláty ako od psíčka a mačičky - mix všetkého. Deti stáli zástup na poblednuté lievance, Nemci na omeletu. Šunky/salámy asi 3 typy, kvalita nič moc. Zvyšok bola klasická kontinentálna ponuka: vajcia, praženica, slanina, párky, fazuľa v rajčinovej omáčke. Obed/večera: niečo z grilu (vysušené mäso, klobása), zapekané čosi, kde-tu ryba, špagety, pizza, mäso na šťave (nie príliš chutné), kuracie nugetky, hranolčeky, ryža, kyslé pečené zemiaky (ocot), podivné zákusky. Nápoje v jedálni: coca-cola company mix (kola, fanta, sprite), grécke pivo, víno ako na izbe, voda, šumienkové džúsy, grécka káva. Nápoje v baroch: espresso (dobré), mix kokteilov alko aj nealko + nápoje z jedálne. Celodenne (do šiestej večer) sa dala jesť zmrzlina (dobrá). Večer pri bare bolo veľmi veľa ľudí, dvaja barmani nestíhali. Pri výletoch sme na recepcii deň vopred požiadali o obedové balíčky, na druhý deň pri raňajkách sme si ich vyzdvihli: dve bagety, ovocie, voda.
4*4*4*4*
Personál
5*5*5*5*5*
Šport
My sme nevyužili nič, ale bola tam naozaj bohatá ponuka a to aj bezplatne - treba pozrieť katalóg a info na webe.
Tipy
Tipy
Hrad na neďalekým mestečkom Castro: výhľad doďaleka, ale hrad je otvorený iba do tretej poobede. My sme sa už dnu nedostali. Prešli sme okolo, z kopca je výhľad doďaleka. Olympia, ale individuálne. Po skúsenosti s fakultatívnym výletom na Zakyntos neočakávam výraznú pridanú hodnotu organizovaného výletu. Cesta autom do Olympie trvá asi hodinu, nie je problém zaparkovať (bezplatne) a areál s vykopávkami ako aj múzeum sú impozantné. Samotné mestečko je tiež pekné. Sparta/Mystra - celodenný výlet. My sme šli cestou do Kalamaty (úplne na juh) a potom cez hory. Už cesta cez hory je zážitok. V Sparte toho veľa nie je, ale hneď vedľa je pozostatok byzantskej Mystry (Mystras) a to stojí za to. Len treba počítať s tým, že areál je obrovský, situovaný na strmom kopci a prejsť ho trvá vyše 2 hodín. My sme to v tej horúčave už nezvládli, ale chceme sa tam vrátiť (v inom ročnom období). V Kalamate sme ešte náhodou narazili na vojenské múzeum, ktoré prevádzkuje armáda (bezplatný vstup). Anglicky hovoriaci vojak nám stručne porozprával o novodobej histórii Grécka/Balkánu. Veľmi zaujímavé a pre nás aj nové. Vo vitrínach boli samozrejme zbrane a uniformy.
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Hydrotour
Termín pobytu
Termín pobytu (júl 2015, 13 - 15 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
odporúčaOdporúčamodporúčaZhoda s katalógomodporúčaSplnil očakávaniaodporúčaVhodný pre deti
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk
zuzana Detail recenzie

perfekt

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 12 čitateľom recenzia pomohla
100%

Hotel Grecotel Olympia Oasis - Profesionálne fotografie

Hotel Grecotel Olympia Oasis
Hotel Grecotel Olympia Oasis
Hotel Grecotel Olympia Oasis
Hotel Grecotel Olympia Oasis
Hotel Grecotel Olympia Oasis
Hotel Grecotel Olympia Oasis
Hotel Grecotel Olympia Oasis

Podobné recenzie Peloponéz

Hotel Alkyon Resort Hotel & Spa
Hotel Alkyon Resort Hotel & Spa 5*
Grécko, Peloponéz, Vrachati
. najlepšie hodnotenie
3 recenzie
75%
The Grove Seaside Hotel
The Grove Seaside Hotel 4*
Grécko, Peloponéz, Tolo
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
78%
Hotel The Westin Resort
Hotel The Westin Resort 5*
Grécko, Peloponéz, Costa Navarino
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
80%
Hotel Pavlina Beach
Hotel Pavlina Beach 4*
Grécko, Peloponéz, Niforeika
. najlepšie hodnotenie
7 recenzií
74%
Hotel Barcelo Hydra Beach
Hotel Barcelo Hydra Beach 5*
Grécko, Peloponéz, Ermioni
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
78%

Hotel Grecotel Olympia Oasis taktiež známy ako:

  • Hotel Olympia Oasis

Pridaj vlastnú recenziu
Zväčšiť mapu




Moment...