Hotel Olympian Bay

4*4*4*4*
Hotel Olympian Bay GalériaGaléria (8 + 55)
75%
Celkovo hodnotený
ako 5. najlepší z 9.
v oblasti Olympská riviéra
Úžasné2
Výborné8
Dobré5
Skôr zlé2
Zlé2
Veľmi zlé0
Olympian Bay od676€vrátane poplatkov

Hotel Olympian Bay recenzie

Archív recenzií

Lucia Detail recenzie

Uspokojivá, kľudná dovolenka

, (60+ rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
78%
Karol Detail recenzie

Pekná dovolenka – odporúčame

, (41 - 50 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 4 čitateľom recenzia pomohla
81%
5*5*5*5*5*
Celkové hodnotenie
Hotel je vhodný pre každého. Páriky aj rodiny s deťmi, aj starší ľudia si prídu na svoje. Klientelu tvoria najmä domáci Gréci, potom Slováci, zopár Nemcov, ďalej sme videli na parkovisku EČV Rumunska, Albánska, Srbska, Maďarska. Žiadni hluční Angličania ani Nemci.
5*5*5*5*5*
Izby
Zopár Slovákov bývalo v hlavnej budove. My ako 4-členná rodina sme bývali vo vedľajších bungalovoch. Izba je naozaj dostatočne priestranná. Na prízemí hneď možnosť vyjsť von na trávu. Nechýba TV (zopár domácich a nemeckých programov), chladnička (kola, sóda, 2x voda, 2x malé pivo), samozrejme klíma. Deti mali poschodovú posteľ. Upratovali nám každý deň. Hluk len od motoriek, popri bungalovoch vedie miestna komunikácia na pláž, ale v noci úplný kľud. Prišli sme nad ránom o druhej. Mala nás čakať fľaša vína a bagety v chladničke. Víno bolo, ale bagety nie. Nakoľko letecká spoločnosť Aegean ponúka na palube len čaj a kávu, boli sme trochu hladní. Išlo sa reklamovať. Pani delegátka referovala recepčnému, ten nahnevaný, že si niekto neurobil svoju robotu poveril sekuriťáka, ktorý nám z kuchyne doniesol 4 sendviče. Snažil sa, nebola to jeho práca, neboli sme nahnevaní, všetko ok. Na druhý deň nám odpadla sprchovacia hlavica (opravená na druhý deň), raz nám zabudli dať jednu plachtu na prikrytie (zistené večer pred spaním, po prosbe na recepcii do cca 30 min doniesli).
5*5*5*5*5*
Pláž
Z bungalovov je to na pláž chodníčkom s deťmi max 10. min (ak bývate najďalej). My sme bývali asi 5 min. chôdze. Na pláž sme chodili okolo 9:45 a prvé dni boli obsadené všetky ležadlá. My sme to neriešili, kvôli deťom sme aj tak potrebovali byť hneď pri vode, takže sme sa vždy zložili tam, ale v priebehu týždňa sa situácia zmenila (asi sa niekto sťažoval) a ku koncu pobytu sa dalo nájsť voľné ležadlá aj okolo tej 10:00. Pláž je pri vode kamienková, rovnako aj vo vode sú kamene. Postaviť sa na krásny piesok sa dá až ďalej v mori, ale deti tam na dno nedočiahnu. Ale deti sa vyšantili aj tak, boli aj vlny, bolo aj kľudné more. Ale niekomu môžu kamene pri vychádzaní z mora vadiť – možno topánky do vody pomôžu. Vedľa rezortu preteká cez pláž potok priamo do mora. Je to zaujímavý úkaz. Deti majú atrakciu, dospelý sa môže osviežiť chladnou vodou. V mori je však táto chladná voda cítiť, čiže opäť – môže niekomu vadiť. Treba ísť proste do mora ďalej od potoka. Inak v areáli je aj oddychová zóna s ležadlami pod stromami, s dvomi vírivkami a vlastným barom. Posledný deň pri čakaní na bus na letisko, sme sa tam zložili a boli sme slušne upozornení nemeckým turistom, že táto zóna slúži ľuďom s červeným náramkom (my sme dostali modré, deti žlté) a je tam zákaz vstupu deťom. O tejto skutočnosti sme neboli na začiatku pobytu nijako informovaní. Inak je areál pekný, čistý, udržiavaný. Detské ihrisko tu voľakedy bolo, teraz je zarastené, nefunkčné a za plotom. Ale je tu malá búda Kids Club, v ktorej je grécka animátorka, je tam možné odložiť dieťa. Hrala tam rozprávka na notebooku, deti kreslili na kamene. Len sme tam nakukli, nevyužili sme. Hlavný veľký bazén prvé dva dni nefungoval, museli ho vypustiť, lebo tam že vraj niekto vykonal potrebu. My sme ani jeden bazén nevyužili, neviem ohodnotiť, boli sme stále pri mori. Pred hlavnou budovou sa nachádza recepcia (áno, nie je v hlavnej budove) a obchody (market, šperky a kabelky). Využívali sme pravidelne market. Balená voda 1,5 l za 1 €, grécke pivo plechovka 0,5 l za 1,5 €. Inak tam kúpite klasické suveníry ako magnetky, šiltovky, tričká, medy.
6*6*6*6*6*6*
Strava
Tu si musí vybrať naozaj každý. Niekto môže tvrdiť, že sa jedlá opakujú, ale človek si vie vyskladať každý deň iné jedlo na raňajky, na obed aj na večeru. Na raňajky robil pánko čerstvé lievance, na večeru zasa robil čerstvé pečienky alebo kuracie mäsko. Aj pizza bola (každý deň) aj gyros (raz). Ja skôr spomeniem, čo tam nečakajte: rezeň, vyprážaný syr, bryndzové halušky, granadír, segedín, vepřo, knedlo, zelo a sviečkovú. Snáď všetko ostatné tam bolo. Chutilo nám všetko. Odporúčam ochutnať polievky, každá bola dobrá. Takisto koláčiky, zmrzlina, z ovocia jablká, marhule, broskyne, melón. Sladké nápoje, pivo, vínko, všetko si čapujete sami. K dispozícii samozrejme bufety pri bazénoch, na pláži. Covid: asi polovica personálu v reštaurácii mala rúško, z ubytovaných ľudí takmer nikto. Sú tu k dispozícii rúška zdarma, pri vchode/východe dezinfekcia. Nikto tam Covid nejakými príkazmi neriešil. Spomínam to preto, lebo iba v reštaurácii je koncentrácia ľudí na malom priestore naozaj výrazná – môže niekomu vadiť.
5*5*5*5*5*
Personál
Personál bol milý. Nestretli sme sa s negatívnou skúsenosťou. Každý malý nedostatok (chýbajúce bagety po príchode, sprchovacia hlavica, chýbajúca plachta) vyriešili k našej spokojnosti.
3*3*3*
Šport
Hneď za potokom na pláži požičiavajú vodné bicykle so šmykľavkou (20 Eur/hodina). Raz prišiel pre rodinku čln z mestečka a nechali sa ťahať na nafukovacom gauči. Inak je tu už len beachvolejbalové ihrisko vedľa na verejnej pláži. A pri hlavnej budove sú tenisové kurty, v budove je biliard. Obe sme nevyužili, poplatky preto neviem.
Tipy
Tipy
V ponuke boli dva výlety: celodenný ku kláštorom Meteora (neboli sme) a poldenný (boli sme). Ten môžeme odporučiť, aj keď CK na stránke udáva cenu 30 €/osoba a popis sľubuje pravdepodobne celodenný výlet aj s návštevou mestečiek Katerini a Litochoro. My sme platili 40€/osoba a 30€/dieťa od 5 rokov. Čiže 4-členná rodina si musí pripraviť 140 €. Viezli nás k vodopádu Agia Kori (30 min busom od hotela) a do starobylej dedinky Panteleimon (od vodopádu 1,5 hod). Vyráža sa o 9:00 hod a naspäť sme boli do 14:00 hod., čiže sme stíhali obed, ten je až do 14:30 hod. K vodopádu sa ide od parkoviska asi 5 min., žiadne prudké stúpanie. Je tu krásne jazierko s priezračnou chladnou vodou, kde je možnosť kúpania aj skákania zo skaly do vody. Z parkoviska sa dá ísť ešte po schodoch dole ku kostolíku schovanému v údolí, tam vyteká Holy Water a môžete zapáliť sviečku. Je to tiež chvíľka, naspäť po schodoch hore sa však v horúčave ide ťažšie. Horská dedinka je veľmi pekná, zatočené uličky ponúkajú obchodíky a pri námestíčku pri kostole sú taverny. Dá sa tu zakúpiť gaštanový med, bylinkové čaje, oreganové kvapky a je odtiaľto pekný výhľad na riviéru. Tu sme boli takmer dve hodiny. Tento výlet zvládnu aj malé deti. Ešte sa dalo prihlásiť na nejaký lodný výlet a výlet na džípoch a bugynách, o týchto možnostiach nás ale pani delegátka na prvom spoločnom stretnutí neinformovala, boli potom napísané len na tabuli v hale, preto neviem viac info.
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Koala tours
Termín pobytu
Termín pobytu (júl 2022, 7 - 12 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
odporúčaOdporúčamodporúčaZhoda s katalógomodporúčaSplnil očakávaniaodporúčaVhodný pre deti
Pripojené fotografie
Pripojené fotografie
Pre zväčšenie fotografie stačí na vybranú fotku kliknúť.
Izba - 4 lôžkaIzba - 4 lôžkaVýhľad pred izbouPlážHotel z vodného bicykla. V pozadí Olympské pohorie.
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk
Lucia Detail recenzie

Príjemná dovolenka s deťmi

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 2 čitateľom recenzia pomohla
86%
Renáta Bobčeková Detail recenzie

Nad očakávanie

, (41 - 50 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 2 čitateľom recenzia pomohla
92%
Betka Detail recenzie

Boli sme veľmi spokojní

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 4 čitateľom recenzia pomohla
78%
Alena Strákošová Detail recenzie

Perfektná dovolenka

, (51 - 60 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
81%
Ivana Štramová Detail recenzie

Pohodová, bezproblémová dovolenka

, (31 - 40 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
75%
Katka Detail recenzie

Určite sa nevrátime

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
53%
Samuel Detail recenzie

Bolo to skvelé, človek sa nemá čas nudiť :)

, (16 - 20 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
75%
matus Detail recenzie

Príjemná dovolenka pri peknej pláži s čistým...

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
69%
Blanka Detail recenzie

Bola to veľmi slabá dovolenka

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
37%
ivan Detail recenzie

Šedý priemer

, (41 - 50 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
67%
Mária Detail recenzie

Hrozná dovolenka, neodporúčam

, (31 - 40 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 2 čitateľom recenzia pomohla
50%
Renáta Detail recenzie

Dobrá dovolenka

, (41 - 50 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 2 čitateľom recenzia pomohla
78%
Dodo Detail recenzie

Skvelá dovolenka

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 3 čitateľom recenzia pomohla
86%
Mata Detail recenzie

Super dovolenka, krásne more, chutná strava

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
89%
Romana Mitková  Detail recenzie

Úžasná dovolenka v Grécku

, (16 - 20 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 3 čitateľom recenzia pomohla
92%
M&J Detail recenzie

Super dovolenka

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 6 čitateľom recenzia pomohla
89%
Zorka Magyarová Detail recenzie

Podarená dovolenka

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 8 čitateľom recenzia pomohla
78%

Fotografie z recenzií

Izba - 4 lôžkaIzba - 4 lôžkaVýhľad pred izbouPlážHotel z vodného bicykla. V pozadí Olympské pohorie.vyvierajúca voda z Olympu, medzi slnečníkmi na plážihotelový bazénhotelové bazényhotelchodník k plážipohľad z pláže na hotelplážkrásny oleanderprostredieokolo hotelabungalovy pohľad spredubungalovy pohľad zozaduprostredie rezortuizba - bungalovizba - bungalovkúpeľňasprchačisté wcstravastravastravastravadezertyfontána, večer meniaca farbynočný bazénfontánaprostredievýhľad z hotela mesto Leptokaryamesto Leptokaryamesto Leptokaryaplážnočné mestomenší chrámnočná pláž v LeptokaryiLeptokaryagrékokatolícky chrámatrakcieatrakcietavernahotelová záhradaZáhradaBalkónKúpeľňaPláž a moreHotel hlavná budovaBungalovyVaňa v kúpeľniPristelkaUdolie Enipeas

Hotel Olympian Bay - Profesionálne fotografie

Hotel Olympian Bay
Hotel Olympian Bay
Hotel Olympian Bay
Hotel Olympian Bay
Hotel Olympian Bay
Hotel Olympian Bay
Hotel Olympian Bay
Hotel Olympian Bay

Podobné recenzie Olympská riviéra

Apartmán Katia
Apartmán Katia 3*
Grécko, Olympská riviéra, Nei Pori
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
86%
Hotel Giannoulis
Hotel Giannoulis 3*
Grécko, Olympská riviéra, Paralia
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
86%
Hotel Olympian Bay
Hotel Olympian Bay 4*
Grécko, Olympská riviéra, Leptokarya
. najlepšie hodnotenie
18 recenzií
75%
Vila Ana Rita Paralia
Vila Ana Rita Paralia 2*
Grécko, Olympská riviéra, Paralia
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
62%
Hotel El Greco
Hotel El Greco 2*
Grécko, Olympská riviéra, Paralia
. najlepšie hodnotenie
5 recenzií
64%

Hotel Olympian Bay taktiež známy ako:

  • Olympian Bay Hotel & Bungalows

Pridaj vlastnú recenziu




Moment...