Hotel Miramare

3*3*3*
Hotel Miramare GalériaGaléria (3)
75%
Celkovo hodnotený
ako 25. najlepší z 152.
v oblasti Kréta
Úžasné0
Výborné1
Dobré1
Skôr zlé1
Zlé0
Veľmi zlé0

Hotel Miramare recenzie

Archív recenzií

Alexandra Detail recenzie

Hlučná dovolenka zmiernená službami AI

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 3 čitateľom recenzia pomohla
75%
4*4*4*4*
Celkové hodnotenie
Hotel Miramare, je jednoduché ubytovanie, ktoré by sa dalo zvládnuť, ale je v hlučnej lokalite, Slováci sú najčastejšie ubytovaní v komplexe B. Rodinu s malými deťmi, alebo starých ľudí sú schopní ubytovať na poschodí. Komplex B je vzdialený od budovy, kde sú podávané raňajky, obedy a večere, možno aj vyše 150m a treba prejsť po ceste, ktorá nie je súčasťou areálu. Bazén pri B-čku bol čistený, ale neviem ako často. Ubytovaní sme boli hneď, len bolo potrebné vyplniť nejaké papiere, dali nám náramky, takže to trvalo. A potom zasa s kuframi a deťmi k B-čku, lebo tam nás transfer aj vyhodil. Čiže furikovanie hore dolu. Čo sa týka jedla, tak sa dalo vybrať, všetkého veľa, aj ovocia či koláčikov. Bazény sme nevyužili. Ubytovanie pomerne čisté až na to, že hneď na začiatku sme boli nútení sťažovať sa na detskú postieľku, ktorá bola akoby z prachu a špiny vytiahnutá a nikto ju neutrel. Došlo k náprave. Po sťažnostiach aj na hluk, nám po 5 dňoch dali inú izbu, kde už tak nebolo počuť štvorkolky a iné. Personál milý a priateľský. Transfer z letiska trval 1,5 hod., lebo sme niesli domov delegátku, ráno, v deň odchodu na letisko, aj s vyzdvihnutím ľudí z iného hotela, trval transfer 34min. Hotel je vybavením vhodný aj pre deti, ale len kvôli High Beach, ako Miramare nie je až tak vhodný, hluk to kazí. Trošku bol problém nájsť ihrisko, ale keď sme sa prechádzali po areáli, našli sme, aj detský klub. Pláž celkom ok, vlny od žiadnych až po pomerne veľké, ale neskôr dosť špinavá (plasty, špačky,... ), ale to závisí od ľudí. Animátorka v detskom klube od 11-15-tej asi. V reštaurácii detské stoličky, niekedy bol ale problém nájsť voľné miesto, najmä pri večeri. Vzdialenosť od Old village a centra je poriadna a neplatí tu pravidlo ďalej od pláže=lacnejšie. Služby sú využívané z Hotela High Beach 4*, a preto sa to oplatí, inak nič moc. Delegátka milá, ale nestarala sa, po nahlásení zmeny čísla, kvôli neaktívnosti roamingu, nám nebola doručená správa o odjazde, našťastie sme poznali spolucestujúcich. Všetko, čo písali iní, sedí. Myslím, že v katalógu je popísaný kvetnatejšie než v skutočnosti, preto si myslím, že sa nezhoduje s popisom, fotka izby je asi z A-čka.
4*4*4*4*
Izby
Skromné, vybavenie obyčajné, manželská posteľ je z dvoch jednoizbových, tá kúpeľňa je spojená s WC, ozaj je všetko mokré. V rámci izby je kuchynský kút. Telka vydáva čudné zvuky, má už svoje odžité, programy grécky, ruský, poľský. Posteľné a uteráky čisté, posteľné menené asi každé 3 dni, ale nám menili uteráky, tie čo sme použili, každý deň. Keď nie ste na izbe, pani poprace o čosi precíznejšie. Bola milá a makala celý deň.
5*5*5*5*5*
Pláž
Piesočnatá, dosť ležadiel, akurát zo dňa na deň špinavšia od špakov, v mori sem tam úlomky skla, aj priplavené. Psy berú lopty, okuliare.
6*6*6*6*6*6*
Strava
Super, až na to, že niektoré jedlá prekorenené alebo príliš slané. Veľký výber, aj ovocie, zelenina, koláče, zmrzlina. Pool bar sendviče, hot-dog, vafle, zmrzlina, káva, čaj, a iné. Sea side bar, cez obed pulty so syrmi, salámami, zeleninou, ovocím, pečivom a bolo aj teplé mäso + nápoje.
5*5*5*5*5*
Personál
Milí, nápomocní, v poriadku. Delegátka sa nestarala, aj keď bola milá, po príchode na letisko v deň odletu, nás nikto nečakal, ani iný delegát a nemali sme žiadne informácie o check-ine, až podľa obrazovky, čo by nevadilo, ale tým pádom sme došli neskoršie, teda až na koniec radu a s deťmi sme dlho čakali na odbavenie, to sa mi ešte pri inej dovolenke nestalo.
3*3*3*
Šport
Ako písali iní, ale my sme nevyužili. Dá sa využiť aj fitko v rámci strediska. Bol nám ponúknutý poukaz na 15min masáž, kde sa nás slečna masérka snažila prehovoriť aj na platenú masáž, ak sme trvali na 15min/os, tak sa tvárila znechutene, objednali sme si termín, ale nevyužili, lebo deti nám robili program.
Tipy
Tipy
Neboli sme nikde, len sme sa prešli po Malii.
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Solvex
Termín pobytu
Termín pobytu (august 2016, 7 - 12 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
neodporúčaOdporúčamneodporúčaZhoda s katalógomneodporúčaSplnil očakávanianeodporúčaVhodný pre deti
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk
Tina Detail recenzie

Výborná dovolenka

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 5 čitateľom recenzia pomohla
75%
Nicole  Detail recenzie

Sklamanie na Krete

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 4 čitateľom recenzia pomohla
75%

Hotel Miramare - Profesionálne fotografie

Hotel Miramare
Hotel Miramare
Hotel Miramare

Podobné recenzie Kréta

Hotel Knossos Royal Village
Hotel Knossos Royal Village 5*
Grécko, Kréta, Anissaras
. najlepšie hodnotenie
22 recenzií
76%
Hotel Mitsis Serita Beach
Hotel Mitsis Serita Beach 4*
Grécko, Kréta, Hersonissos
. najlepšie hodnotenie
4 recenzie
75%
Hotel Miramare
Hotel Miramare 3*
Grécko, Kréta, Malia
. najlepšie hodnotenie
3 recenzie
75%
Hotel Marianna
Hotel Marianna 2*
Grécko, Kréta, Hersonissos
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
92%
Hotel Apollonia Beach Resort & Spa
Hotel Apollonia Beach Resort & Spa 5*
Grécko, Kréta, Amoudara
. najlepšie hodnotenie
39 recenzií
74%
Pridaj vlastnú recenziu




Moment...