Hotel LTI Meli Palace

4*4*4*4*
Agia Varavara, 72400 Sissi-Lassithi, Crete, Greece
Hotel LTI Meli Palace GalériaGaléria (6 + 2)
76%
Celkovo hodnotený
ako 50. najlepší z 152.
v oblasti Kréta
Úžasné0
Výborné1
Dobré1
Skôr zlé0
Zlé0
Veľmi zlé0
LTI Meli Palace od715€vrátane poplatkov

Hotel LTI Meli Palace recenzie

Archív recenzií

Veronika Detail recenzie

Kto hľada kľud a pokoj...ideálna dovolenka...

, (31 - 40 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 4 čitateľom recenzia pomohla
72%
4*4*4*4*
Celkové hodnotenie
Ten kto hlada maly hotel daleko od inych hotelovych komplexov, tak tento hotel je pre neho idealny. Od najblizsieho strediska sa nachadza 2 km (cca 25 minut pesi), kde sa nachadza aj najblizsi bankomat, taverna, ale aj obchodik so suvenirmi, ak mu vsak nestaci mini obchodik priamo v hoteli. Hotel je zvacsa orientovany na nemecku, rusku a cesku klientelu. Ine narodnosti tam najdete zriedka. Co ma prekvapilo bol pocet rodin s malymi detmi vo veku priblizne jedneho – dvoch rokov, takze komu prekazaju male deti... V hoteli sa nachadza spa a fitness centrum, mini obchodik aj detsky klub.
5*5*5*5*5*
Izby
Izbu sme mali na prizemi, ale vobec nam to nevadilo. Klima fungovala, k dispozicii trezor za deposit, ktory nam potom pri odchode vratili. Areal hotela bol malicky, takze vsade bolo blizucko. Na plaz sme to z izby mali do jednej minuty. Upratovali izbu kazdy den, osusky menili podla nasej potreby. Osusky na plaz su zadarmo, je moznost ich vymenit pri bazenoch. V minibare bola iba flasa mineralky, do flase sa potom da nacapovat cista voda v jedalni.
4*4*4*4*
Pláž
Plaz piesocnata, no vstup do mora kamenisty, takze odporucam topanky do mora. Plaz hrabali kazdy den, I ked niekedy som mala pocit, ze mohli by to pohrabat lepsie, ale inak v pohode. Nedaleko je mini ostrovcek, zdatnejsi plavci tam v pohode doplavu. Priblizne 100 metrov od plaze je mini plytcina, kde sa dalo doplavat, oddychnut a vratit sa naspat (nedaleko lavej boje). Pri rozburenom mori vyplavali na povrch riasy, tie sa zdrziavali tesne pri brehu, co mi vadilo, ale o par metrov dalej uz bolo more ciste.
4*4*4*4*
Strava
Ten kto ocakava obrovsky vyber, bude sklamany. Ranajky a obedy sa casto opakovali. Povedala by som, ze to bola skor kuchyna orientovana na Anglicanov. Ranajky – anglicke, sladke pecivo, kase, syry, dzemy, cerealie, ovocie…Obedy skor lahsie – bolonske kazdy den, pizza, inak salaty, varena zelenina, grilovane speciality…Vecere sa snazili robit tematicke…Co ma velmi prekvapilo a potesilo…kazdy den mali nejake ryby alebo morske speciality. Plazovy bar sa trikrat do tyzdna zmenil vecer na a la carte restauraciu. Ochutnali sme a odporucame. Do tejto restauracie sa treba objednat a kedze je otvorena iba pondelky, stredy a piatky, odporucam prihlasit sa prvy den. V bare tradicne drinky, alkohol znackovy (monin syrupy, absolut vodka…). Kava pripravovana z kavomatu.
5*5*5*5*5*
Personál
Personal mily, ustretovy…vie anglicky aj nemecky. Medzi animatormi boli aj Cech aj Slovenka. Vecerne animacie asi najlepsie, ake sme dokedy teraz videli. Vecerne programy robili animatori, ale aj pozyvali si hosti, takze sme videli aj kuzelnika, akrobatov, tenoristov a taktiez aquabely….
4*4*4*4*
Šport
Zo sportovych aktivit si tam kazdy vie najst to svoje…ping pong, volejbal, zumba, aquagymnastika, aerobic, joga, sipky…
Tipy
Tipy
Ponuka vyletov z cestovnych kancelarii bola dostatocna. My sme vsak vyuzili moznost vlastneho vyletu. Do Sissy 2 km peso priblizne 25 minut, je tam moznost posediet si v tavernach, nakupit si suveniry…Kazdy den rano o deviatej odchadza autobus bud do Agios Nicholaos alebo Heraklionu. K hotelu pride iba jeden, do ktoreho nastupite a na razcesti medzi Heraklionom alebo Agiosom autobus zastane a podla toho, kam chcete ist bud ostanete v danom autobuse, alebo prestupite do ineho. My sme vyuzili moznost do Agios Nicholaos. Listok na osobu stoji necele styri eura a trva cca 40 minut. V mestecku je moznost nasadnut na lod na Spinalongu, ktora odchadza kazdy den o 12:30, takze este nejake dve hodinky mate moznost potulat sa po Agios. Ponuka okupanie sa v zatoke, vylet na Spinalongu. Lod stoji 16 Eur a navrat je okolo 16 hodine. Vstup na Spinalongu je dalsich 8 Eur. Na Spinalonge sa mozte pohybovat sami, kam chcete. Odporucam zacat smerom k muzeu. My sme vsak autobusom pokracovali az do Plaky – malej rybarskej dedinky (listok dalsie 2 Eura) cca 30 minut (vystupit mozte aj v Eolunde) a tam Ferry na Spinalogu chodi kazdu pol hodinu, ci uz z Plaky za 8 Eur alebo Eolunde za 10 Eur. V Plake mali nadherne suveniry tyrkysovej farby…Z Agios naspat k hotelu ide autobus iba o 14:15, inak kazdu hodinu smerom do Heraklionu a vystupite po ceste pri Malia Palace a peso do hotela to je cca 20 min. (zastavka cisla 36).
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Kartago tours
Termín pobytu
Termín pobytu (jún 2016, 7 - 12 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
odporúčaOdporúčamodporúčaZhoda s katalógomodporúčaSplnil očakávaniaodporúčaVhodný pre deti
Pripojené fotografie
Pripojené fotografie
Pre zväčšenie fotografie stačí na vybranú fotku kliknúť.
Hotel z plaze, nalavo plazovy bar...Nedaleky ostrov...
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk
Táňa Detail recenzie

Vysoko hodnotíme tento hotel

, (41 - 50 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 2 čitateľom recenzia pomohla
81%

Fotografie z recenzií

Hotel z plaze, nalavo plazovy bar...Nedaleky ostrov...

Hotel LTI Meli Palace - Profesionálne fotografie

Hotel LTI Meli Palace
Hotel LTI Meli Palace
Hotel LTI Meli Palace
Hotel LTI Meli Palace
Hotel LTI Meli Palace
Hotel LTI Meli Palace

Podobné recenzie Kréta

Hotel Atali Village
Hotel Atali Village 3*
Grécko, Kréta, Bali
. najlepšie hodnotenie
3 recenzie
71%
Hotel Delfina Beach
Hotel Delfina Beach 4*
Grécko, Kréta, Georgioupolis
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
75%
Hotel LTI Meli Palace
Hotel LTI Meli Palace 4*
Grécko, Kréta, Malia
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
76%
Hotel Marina Beach
Hotel Marina Beach 4*
Grécko, Kréta, Gouves
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
79%
Hotel CHC Sea Side Resort and Spa
Hotel CHC Sea Side Resort and Spa 5*
Grécko, Kréta, Agia Pelagia
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
80%
Pridaj vlastnú recenziu
Zväčšiť mapu




Moment...