Hotel Apollo Beach

3*3*3*
Hotel Apollo Beach GalériaGaléria (3 + 17)
70%
Celkovo hodnotený
ako 54. najlepší z 152.
v oblasti Kréta
Úžasné1
Výborné4
Dobré2
Skôr zlé2
Zlé2
Veľmi zlé0

Hotel Apollo Beach recenzie

Archív recenzií

Monika Detail recenzie

Naša najlepšia dovolenka v Grécku

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
83%
Simona  Detail recenzie

Zatiaľ naša najlepšia dovolenka

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
100%
Maroš Detail recenzie

Podarená dovolenka v príjemnom prostredí

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 2 čitateľom recenzia pomohla
89%
Daniela Skultetyova Detail recenzie

Príjemná dovolenka

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
92%
Martina Detail recenzie

Krásne okolie, hotel akurát, spokojnosť

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 2 čitateľom recenzia pomohla
78%
Ľuboš Rapavý Detail recenzie

Bola to super dovolenka, ale strava bola slabá

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
64%
Anka  Detail recenzie

Dovolenka je taká, akú si ju spravíte

, (41 - 50 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
50%
Matej Detail recenzie

Pekné prostredie, akurát by to chcelo iný hotel

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 4 čitateľom recenzia pomohla
50%
2*2*
Celkové hodnotenie
Tento hotel by som určite odporučil každej CK vyradiť z ponuky. V katalógu ho uvádzali ako trojhviezdičkový, ale to je len odhad, on sám hviezdičky nemá a ani nikdy asi mať nebude. Z letiska sa išlo ešte 2 hodiny autobusom a prišli sme na hotel o tretej v noci, odchádzali sme zas až večer. Hotel je od pláže asi 10 min. chôdzou, čo mi nijak nevadilo. Mal som pocit, že sa majiteľ zameriava na nemeckú klientelu, ktorá tam mala úplne iné služby (sami si chodili čapovať za bar, na večeru opekaná koza len pre nich, keď niečo riešili rovno so svojím kamošom majiteľom a tvárili sa ako páni domáci a kto bol z Nemecka, poď ho do partie). Skrátka, sme mali pocit ako byť u niekoho na záhradnej párty, akurát že ste tam viacmenej tak na obtiaž. Jediné veľké plus celej dovolenky je krásne more, krásne prostredie, ktoré tieto negatíva prevážilo.
4*4*4*4*
Izby
Za tú cenu sa izba zdala byť primeraná, mala terasu, z ktorej som videl ovce, kozy, palmy, ulicu, ale vyspať sa tam dalo, umyť tiež, každý deň ju aspoň ako tak upratovali. Videl som izbu č. 314, ktorú najskôr dali našim známym a to mi prišlo ako úplný hotelový unikát, kam by ste skôr odložili vysávač alebo tam niekoho poslali na samotku za trest. Okolo postele ledva prešiel jeden človek, a keď ste sa sprchovali, rovno vám voda odtekala do záchodovej misy. Ale našťastie aj im to vymenili. Asi skúšali, kto si to nechá.
5*5*5*5*5*
Pláž
Pláž bola najkrajšia, akú som zatiaľ videl (bol som v Bulharsku a Taliansku), čistá, starali sa o ňu, k dispozícii boli sprchy, za poplatok slnečník s ležadlami, neďaleko boli plážové bary, kde ste si dali nápoj a mali ste slnečník s ležadlami grátis. Ináč je to pokojné stredisko, kde je pár obchodov, hotelov a taverničiek, to sa mi celkovo páčilo.
2*2*
Strava
All inclusive je taká Potemkinova dedina v celom tomto hoteli. Síce máte bufetové stoly na raňajky, na obed i na večeru, ale na výber jedno hl. jedlo a potom tri druhy zeleninky, sem tam šalát a dokola ten istý zákusok, na večeru aj polievku, ktorá bola deň odo dňa kyslejšia a stále tá istá :), sem tam do nej pribudli rajčiny, ktoré asi ostali z raňajok. Od nedele do nedele boli na obed cestoviny všetkých tvarov a veľkostí, aké som netušil ani, že existujú, na večeru boli zas zapečené cestoviny alebo ich obliali smotanou. Okrem toho sem tam aj mäso (najlepšie bolo kura posekané na márne kúsky bez zjavnej logiky, kde ste si spod zubov vyberali úlomky kostí) a potom baklažán alebo cuketa, alebo dusená zelenina na rajčinovom základe. Príloha - zemiaky, 1x hranolky.
"Koláčiky" boli osobitnou kapitolou, na raňajky bola taká bábovka, na ktorú ste sa mohli tešiť už po obede pri káve. Pri obede a večery ste si mohli dať pomaranč alebo krupicový koláč. Na druhý deň to bol krupicový koláč s čokoládovým "hadíkom" na vrchu, potom zas krupicový koláč a na záver sa krupicový koláč záhadne spáril s iným koláčom a vznikol hybrid, ktorý som si chcel odfotiť.
Káva sa podávala od 16hod do 17hod, ale posledné dni to bolo aj od 16. 30 či 16. 40 záležalo, kto sa prvý kávy domáhal. Bar fungoval do 22. 30 - potom sa už platilo, (hoci aj 22. 40, čo nás celkom nahnevalo, keďže oni si harmonogram dodržiavali, ako chceli, ale budiš) ponúkal pivo, nealko, víno a raki, čo je pálenka, ktorú predávajú v plastových fľašiach v obchodoch bez etikety. :)
2*2*
Personál
Od prvého do posledného dňa som nevedel kto je a kto nie je z personálu. Vyzeralo to tam ako u niekoho na záhrade, kde sa stretá rodina a aj miestna komunita. Pivo mi načapoval 10-ročný chlapec, potom tam chodila kaderníčka od vedľa. Niekedy mi ho načapovala aj tá. Keď sa druhý deň pokazil záchod, išiel som to nahlásiť na recepciu, sedel tam nejaký chlap. Vysvetlil som mu po anglicky, čo sa stalo, nechápavo pozeral, potom po nemecky, to už zareagoval. Nakoniec povedal, že tam je len hosť, ale zariadi, že záchod opravia(?) Väčšinou veľmi slabo rozumeli po anglicky a hlavne, wsb čo platilo včera, už neplatilo dnes. Naša delegátka nahlásila balíčky jedla pre tých, ktorý išli na výlety, keď sme si ich išli vypýtať, nemali ich nachystané a útočili, že to treba nahlásiť vopred, keď som im vysvetľoval, že to urobila už delegátka, tak "I do not understand" tak som ju poslal na škaredé miesto po slovensky. Ale balíky sme dostali. Potom delegátka "vybavila", že ako zákazníci ck dostaneme po odubytovaní svoju izbu na sprchovanie a odloženie batožiny. Recepčná jej to odkývala, na druhý deň už ale nič neplatilo a batožinu sme si mali zložiť do "safeu" (kutica pod schodmi 2x1 meter) a izbu máme iba na sprchovanie s ostatnými 20 ľudmi, čo odchádzajú (nie iba z našej ck). Tak som volal delegátke, že ako to teda vybavila, následne som sa dobre pohádal s recepčnou, ktorá nám nakoniec izbu (314) dala aj na sprchovanie, aj na batožinu ako veľkú "láskavosť", keďže som robil "scenes without reason". Nato mi volala delegátka, že sa asi nerozumeli a máme počúvať recepčnú, aj keď nám hovorí každých 10 min. niečo iné, takže to alibisticky odbila (týmto pozdravujem pani Moniku z Kalamaki). Izba nám našťastie ostala až do odchodu.
3*3*3*
Šport
Okrem kŕmenia mačiek a túlavých psov, plážového volejbalu a jazdenia na windsurfoch a skútroch sa tam iné nedalo robiť nič, ale to mi nejak nevadilo.
Tipy
Tipy
Palác Knossos v Heraklione sa určite oplatí vidieť, tiež sme sa boli pozrieť v blízkom meste Rethymnon, kde je pekný benátsky prístav s pevnosťou.
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Turancar
Termín pobytu
Termín pobytu (september 2014, 7 - 12 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
neodporúčaOdporúčamneodporúčaZhoda s katalógomneodporúčaSplnil očakávanianeodporúčaVhodný pre deti
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk
Peter Detail recenzie

Krásne prostredie, ale...

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 2 čitateľom recenzia pomohla
58%
Tinka Detail recenzie

Dovolenka ušla, len nejaké nedostatky

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 2 čitateľom recenzia pomohla
67%
Vierka Detail recenzie

Sklamanie

, (51 - 60 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 6 čitateľom recenzia pomohla
50%

Fotografie z recenzií

jedáleň a sedenie vonku jedny z raňajok, boli ozaj pestré, dobre sme sa najedli a pripravili na náročné dni plné výletov izba 315posledný deň odchodu izba 315izba 315pohľad z nášho poschodia pohľad z tretieho poschodia na bazén a tá strecha je bar pohľad z tretieho poschodia pri bazéneareál hotela detský kútikpri bazénepri bazéne areál hotela veľmi pekný Hotelový bazén Naša izba

Hotel Apollo Beach - Profesionálne fotografie

Hotel Apollo Beach
Hotel Apollo Beach
Hotel Apollo Beach

Podobné recenzie Kréta

Hotel CHC Sea Side Resort and Spa
Hotel CHC Sea Side Resort and Spa 5*
Grécko, Kréta, Agia Pelagia
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
80%
Hotel Damnoni Bay
Hotel Damnoni Bay 2*
Grécko, Kréta, Plakias
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
81%
Hotel Apollo Beach
Hotel Apollo Beach 3*
Grécko, Kréta, Kavros
. najlepšie hodnotenie
11 recenzií
70%
Hotel Meropi
Hotel Meropi 4*
Grécko, Kréta, Malia
. najlepšie hodnotenie
4 recenzie
70%
Hotel Adele Beach
Hotel Adele Beach 3*
Grécko, Kréta, Adelianos Kampos
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
74%

Hotel Apollo Beach taktiež známy ako:

  • Hotel Apollo

Pridaj vlastnú recenziu




Moment...