Hotel Dimitrion

3*3*3*
Hotel Dimitrion GalériaGaléria (0 + 9)
78%
Celkovo hodnotený
ako 60. najlepší z 152.
v oblasti Kréta
Úžasné0
Výborné0
Dobré1
Skôr zlé0
Zlé0
Veľmi zlé0
Dimitrion od378€vrátane poplatkov

Hotel Dimitrion recenzie

Archív recenzií

monika Detail recenzie

Dovolenka splnila všetky očakávania

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 4 čitateľom recenzia pomohla
78%
4*4*4*4*
Celkové hodnotenie
V prvom rade by som chcela podotknúť, že ak nemáte radi mačky, nechoďte na grécke ostrovy. S priateľom sme hľadali dovolenku, na ktorej si nájdeme svoje tiché miestečko, nebudú okolo nás animácie, tisíc ľudí v hotelovom areáli, hľadali sme dovču, ktorá vyjde cca 500 eur. Nepotrebovali sme žiaden luxus a chceli sme aj niečo vidieť. Pri výbere 3* hotelov nám bolo jasné, že to nebude úroveň bežných našich troch hviezd, nečakali sme teda nič mega úchvatné. Z nášho pohľadu dovolenka splnila všetky očakávania a boli sme spokojní.
4*4*4*4*
Izby
Hotel Dimitrion je v mestský hotel, ak hľadáte rušný život, prídete si určite na svoje. My sme nemali izbu do ulice ani k bazénu, mali sme teda kľud. Zariadenie hotela zodpovedá 3*. Izby sú jednoduché, s balkónom, majú TV, chladničku aj klímu. Kúpeľňa nie je úplné terno, no je podľa možností čistá. Na celom ostrove je prísny zákaz vhadzovania toaletného papiera do WC. Ale chyžné upratujú denne, cca každý 2.-3. deň menia uteráky, obliečky aj plachty a denne vyhadzujú kôš. Viacerí „naši“ to tam ofrflávali, no podľa ich nárokov by som povedala, že mali jednoducho voliť hotel vyššej kategórie. A to sa nepovažujem za nenáročného klienta. Internet vychádza na 2 eurá denne/ 5 eur na 4 dni... Je neobmedzený. Zadarmo je len pri bazéne, v reštike a pri recepcii, no je celkom slabý a často sa musíte znova a znova prihlasovať.
Postele nie sú manželské, sú len spojené, keď sa teda radi v noci túlite, nie je to úplne ono :).
5*5*5*5*5*
Pláž
Hotelový bazén je v poriadku, na schladenie ideálny. Nájdete si bez problémov svoje ležadlo aj svoj tieň či nafukovačku. Hudba po väčšine strašný tuc tuc, ale tak, nemôžete vyhovieť každému.
5*5*5*5*5*
Strava
Podľa nás bola v poriadku. Jedlá sa obmieňali. Opäť, na 3* hotel to bolo OK. Pri all inclusive máte plnú penziu vo forme švédskych stolov, čapujete si vodu koľko chcete, k dispo máte vodu, perlivú vodu, colu, „žltú malinovku“... Nie je to program cola cola ani pepsi, sú to skôr lacnejšie alternatívy. Káva tiež nie je pre fajnšmekrov, je automatová, no chuťovo postačujúca. Medzi jedlami máte k dispo pomaranče, jablká, čerstvé toasty. Načapujú vám okrem nealka aj pivo, ouzo, raki a brandy alebo lokálne domáce víno. Opäť, alkohol nie je mega vyššia úroveň, skôr lacnejšia alternatíva. Všetko sa čapuje do umelohmotných pohárikov. Áno, tu mi poháre na víno chýbali...
6*6*6*6*6*6*
Personál
Toto je úplné plus celej dovolenky. Naozaj všetci tam boli makači, anglicky veľmi slušne hovoriaci, príjemní a snažili sa vám vyhovieť. Ak ste mali problém, chceli ho riešiť. Veľké plus bol určite prístup našej delegátky Martiny, ktorá sa o klientov naozaj zaujímala a bola veľmi ochotná.
4*4*4*4*
Šport
Beh pri východe Slnka je paráda. :)
Tipy
Tipy
Toto je mimo služieb hotela, ale ešte napíšeme k výletom. Absolvovali sme Chrisy Island – ostrov na juhu, ktorý je malý, taký opustený, ale má biely piesok a azúrovú vodu. Úplný Karibik :). Cez CK to vyšlo 64 eur, my sme si požičali Pandu s komplet poistením, dostali sme balíčky na cestu namiesto obeda. Vyšlo nás to celkovo (požičanie auta, benzín, poistenie, preprava loďou) cca 60 eur na osobu. Ale boli sme sami pánmi svojho času, povozili sme sa po ostrove, dali zastávku v inom mestečku. Ak by ste išli 4, opäť by to bolo menej. Jeden deň sme požičali skúter a vozili sa po plážach. Našli sme fakt krásne pláže, aj také, kde nebolo veľa ľudí. Požičanie skútra na deň, benzín plus poistka vyšla na 40 eur – čiže 20 na osobu na deň. V okolí sa oplatí vidieť cretaquarium, veľký aquapark, neďaleko neho je labyrint, ktorý keď prejdete, máte zadarmo minigolf. Plus iné atrakcie. Pláže sú pekné, krásne aj nádherné. Preplnené, platené aj prázdnejšie. Všetko závisí od toho, či sa vám chce troška prejsť. Požičanie ležadiel a slnečníkov vychádza od 2eur/deň. Pre shoppaholikov dávam do pozornosti, že ak vám neprekáža fake, nájdete ich tu požehnane. Conversy na nerozoznanie za 15 eur a pod :). Suveníry, olivové oleje sú tam v priemerných cenách. Prekvapilo ma, že v obchodíkoch mali oblečenie typu „Čína“, ktoré boli dosť predražené. Nič moc plavky od 30-40 eur a pod. Pivo v reštike cca 2, 50 – malé, miešané drinky 5 eur. V blízkosti viacero supermarketov aj Lidl. Tam kúpite potraviny aj alkohol za podobné ceny ako na Slovensku.
Už ma nič nenapadá, tak som snáď pomohla. :)
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Solvex
Termín pobytu
Termín pobytu (júl 2015, 7 - 12 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
odporúčaOdporúčamodporúčaZhoda s katalógomodporúčaSplnil očakávaniaodporúčaVhodný pre deti
Pripojené fotografie
Pripojené fotografie
Pre zväčšenie fotografie stačí na vybranú fotku kliknúť.
Hotel od bazéna...Hotelový bazénIzbaIzbaSkriňa mala jednu nevýhodu - len 4 vešiaky a prakticky bez poličiek.Kúpeľňa priemernáHotel z ulice (fitko)Hotel z uliceKeď sa prejdete, nájdete aj toto.
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk

Fotografie z recenzií

Hotel od bazéna...Hotelový bazénIzbaIzbaSkriňa mala jednu nevýhodu - len 4 vešiaky a prakticky bez poličiek.Kúpeľňa priemernáHotel z ulice (fitko)Hotel z uliceKeď sa prejdete, nájdete aj toto.

Podobné recenzie Kréta

Hotel Ikaros Beach Resort and Spa
Hotel Ikaros Beach Resort and Spa 5*
Grécko, Kréta, Malia
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
78%
Hotel Malia Bay Beach
Hotel Malia Bay Beach 3.5*
Grécko, Kréta, Malia
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
77%
Hotel Dimitrion
Hotel Dimitrion 3*
Grécko, Kréta, Hersonissos
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
78%
Hotel Minoa Palace Resort and Spa
Hotel Minoa Palace Resort and Spa 5*
Grécko, Kréta, Platanias
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
78%
Hotel Axos
Hotel Axos 3*
Grécko, Kréta, Rethymno
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
78%

Hotel Dimitrion taktiež známy ako:

  • Central hotel Dimitrion
  • Hotel Central Dimitrion

Pridaj vlastnú recenziu




Moment...