Hotel Mareblue Neptuno Beach Resort

4*4*4*4*
Hotel Mareblue Neptuno Beach Resort GalériaGaléria (5 + 3)
65%
Celkovo hodnotený
ako 96. najlepší z 152.
v oblasti Kréta
Úžasné0
Výborné3
Dobré0
Skôr zlé0
Zlé2
Veľmi zlé0
Mareblue Neptuno Beach Resort od896€vrátane poplatkov

Hotel Mareblue Neptuno Beach Resort recenzie

Archív recenzií

Hana L. Detail recenzie

Výborná dovolenka

, (51 - 60 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 5 čitateľom recenzia pomohla
83%
Eva Detail recenzie

Táto dovolenka patrila k tým vydareným,splnila...

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 2 čitateľom recenzia pomohla
83%
kristina Detail recenzie

Hotel nezodpoveda kategorii

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
33%
Tibor Detail recenzie

Hotel sa nachádza na okraji letoviska a nie v...

, (41 - 50 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
33%
Mido Detail recenzie

Svojou polohou priamo na pláži je hotel vhodný...

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
83%
5*5*5*5*5*
Celkové hodnotenie
Svojou polohou priamo na pláži je hotel vhodný predovšetkým pre rodiny s deťmi, ktorými bol hotel obsadený asi tak na 70 %. Hotel je charakteristický aj veľkým počtom národností návštevníkov, okrem Slovákov nechýbali návštevníci z CZE, POL, RUS, GER, SWE, DEN, GBR, BEL a iných krajín. Ideálna poloha v relatívne tichšom prostredí Ammoudari neďaleko od hlavného mesta Heraklionu je výborným predpokladom pre organizovanie výletov za spoznávaním krás celého ostrova. A verte, že tých na Kréte je naozaj neúrekom!
5*5*5*5*5*
Izby
Hotel leží v bočnej uličke na začiatku Ammoudari - mestskej časti hlavného mesta Heraklion. Hotel od prvého momentu pôsobil čisto, po vstupe do hotelovej haly a vypísaní formulárov na recepcii sme obdržali náramky na čerpanie služieb all inclusive. Nakoľko sme pricestovali ráno pred 9,00, ešte pred ubytovaním sme absolvovali raňajky a až následne sme postupne dostávali k dispozícii izby. Izba spĺňala presne predpoklady, ktoré sme pred samotným zájazdom mali a v ničom nezaostávala za očakávaniami na základe informácií z CK resp. webovej stránke www.marebluehotels.gr/neptuno Hotel pozostáva z viacerých budov, mali sme zrejme šťastie, že sme dostali izbu s bočným výhľadom na more bez akéhokoľvek poplatku (spôsob rozdeľovania izieb bol veľkou záhadou a zrejme len dievčatá na recepcii poznali kľúč :-)) Izba bola priestranná s dostatočne veľkým úložným priestorom na uloženie vecí pre 2 osoby. Klimatizácia na DO fungovalo spoľahlivo aj keď tie najväčšie horúčavy Krétu v júni zrejme ešte obchádzajú. Problém s komármi sme na rozdiel od Rhodosu nemali takmer žiadny, ale pre istotu sme si v miestnom supermarkete elektrický odpudzovač zakúpili... Nevýhodou, teda ak to za nevýhodu možno nazvať bolo, že elektrika v izbe fungovala len po zanechani kľúča v zariadení pri vstupe do izby, pri odchode sa vypla a teda nebolo možné dobíjať mobil alebo baterky do foťáka vtedy, keď ste na izbe neboli. Síce sme to riešili po svojom - odopnutím kľúča, čo však house.keeperky (väčšinou Polky) neakceptovali a zostávajúcu časť zo zariadenia vybrali a odniesli na recepciu. Pri recepcii boli k dispozícii aj 2 PC s internetom za celkom dosť vysoký poplatok - 10 min./1 €.
6*6*6*6*6*6*
Pláž
Hotel leží v bezprostrednej blízkosti pláže, kde sme mali k dispozícii bez poplatku lehátka a slnečník, ktorých aj napriek plnej obsadenosti hotela vždy bolo dostatok (na rozdiel od lehátok a slnečníkov pri bazéne, tie sa vychytali hneď ráno ešte pred raňajkami). More bolo väčšinu pobytu pokojné, čisté s postupným klesaním, asi tak po 20 m stále voda siahala len po pás.
5*5*5*5*5*
Strava
Strava bola výborná! Na raňajky boli väčšinou vždy praženica, volské oko, opekané párky, palacinky s džemom a veľký výber bieleho aj tmavého pečiva. Samozrejme nechýbala čerstvá zelenina a syry. Obedy a večere boli bohaté, možnosť výberu z min. 4 hlavných jedál (väčšinou ryba, bravčovina, kura alebo miestna špecialita z morských príšeriek). Ako obloha takmer vždy boli aj hranolky, varené zemiaky, cestoviny a pod. Pravdou však je, že na 10. deň pobytu sme už tých jedál mali dosť a tešili sa na domácu stravu :-)
5*5*5*5*5*
Personál
Určite najlepší boli animátori - Dido a Toto, ktorí sa počas celého dňa snažili o program pre hotelových hostí pri bazéne alebo na pláži. Od vodného aerobiku cez šípky, plážový volejbal až po petangue, o ktorý bol vždy veľký záujem. Každý večer po 20,00 začínal program pri bare najskôr pre deti, ktorý pokračoval po 21,00 rôznymi súťažami (tanečnú súťaž počas nášho pobytu vyhrali práve naši účastníci zájazdu ;-) pre dospelých a zaujímavými výhrami - napr. požičanie auta na 1 deň a pod. Personál chyžných tvorili predovšetkým cudzinky, najmä poľské študentky. Podobne to bolo aj s obsluhou v jedálni, na bare pri bazéne však vždy podávali nápoje domáci.
4*4*4*4*
Šport
Priamo v areáli hotela pri bazéne sa nachádzal biliardový stôl (žetón za poplatok), šípky, stolný tenis, potom na pláži volejbalové ihrisko a priestor na petangue.
Tipy
Tipy
Po skúsenostiach s cestovaním a spoznávaním Rhodosu sme sa rozhodli o prenajatie auta aj na Kréte. Využili sme požičovňu áut Mustang na konci ulice. Cena za prenajatie sa líši od typu auta, nám sa podarilo zjednať cenu na Hyundai Accent za 100 € / 3 dni, čo je väčšinou cena za Daewoo Matiz. Prvý deň sme sa vybrali do Knossosu a odtiaľ smerom na juh cez vnútrozemie a návštevu ďalších pamiatok (Gortys, Faistos) až na obľúbenú pláž Matala a neďalekú pláž Kalamaki. Druhý deň sme sa vydali na západ, navštívili sme azda najkrajšie krétske mesto Chaniu, zastavili sme sa aj v Rethymne. Tretí deň sme po vyčerpávajúcich dvoch dňoch strávili už len popoludní v Heraklione prechádzkou v prístave a návštevou archeologického múzea. Na Kréte je veľmi veľa zaujímavých miest, na návštevu ktorých nestačia 3 dni. Tak trochu ma mrzí, že sme nenavštívili známu pláž Elafonisi či Gramvousu, ktoré ležia v západnej časti a je lepšie sa tam vybrať ak ste ubytovaní pri Chanii. Vrcholom však osobne pre mňa bola návšteva ostrova Santorini s legendárnymi bielymi domčekmi a kostolíkmi s modrými strechami. Kto nenavštívi, nezažije :-) Rozhodli sme sa pre rýchlejšiu alternatívu dopravy z prístavu v Heraklione katamaránom za 105 € vrátane transferu z hotela. Aj keď tento výlet nebol lacný, neľutujem ani jediný cent, naozaj to stálo za to!
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Ruefa Reisen
Termín pobytu
Termín pobytu (jún 2008, 13 - 15 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
odporúčaOdporúčamodporúčaZhoda s katalógomodporúčaSplnil očakávaniaodporúčaVhodný pre deti
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk

Fotografie z recenzií

pohľad na morepri bazénepláž

Hotel Mareblue Neptuno Beach Resort - Profesionálne fotografie

Hotel Mareblue Neptuno Beach Resort
Hotel Mareblue Neptuno Beach Resort
Hotel Mareblue Neptuno Beach Resort
Hotel Mareblue Neptuno Beach Resort
Hotel Mareblue Neptuno Beach Resort

Podobné recenzie Kréta

Hotel Amirandes
Hotel Amirandes 5*
Grécko, Kréta, Gouves
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
64%
Hotel Tylissos Beach
Hotel Tylissos Beach 4*
Grécko, Kréta, Ierapetra
. najlepšie hodnotenie
15 recenzií
65%
Hotel Mareblue Neptuno Beach Resort
Hotel Mareblue Neptuno Beach Resort 4*
Grécko, Kréta, Amoudara
. najlepšie hodnotenie
5 recenzií
65%
Hotel Hersonissos Palace
Hotel Hersonissos Palace 4*
Grécko, Kréta, Hersonissos
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
64%
Hotel Peninsula
Hotel Peninsula 4*
Grécko, Kréta, Agia Pelagia
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
63%
Pridaj vlastnú recenziu




Moment...