ApartHotel Giakalis

3*3*3*
Giakalis ApartHotel, Greece, Kos, Marmari 85300
ApartHotel Giakalis GalériaGaléria (7)
64%
Celkovo hodnotený
ako 27. najlepší z 41.
v oblasti Kos
Úžasné0
Výborné0
Dobré2
Skôr zlé0
Zlé0
Veľmi zlé0
ApartHotel Giakalis od750€vrátane poplatkov

ApartHotel Giakalis recenzie

Archív recenzií

Peter S. Detail recenzie

Pokojné miesto, priemerná dovolenka

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
72%
4*4*4*4*
Celkové hodnotenie
Pokojný hotel, nachádza sa v pokojnej oblasti (ako na dedine), okolo hotela je z jednej strany nejaká lúka kde sa pasie kde tu nejaký dobytok, z druhej strany si nejaká rodina pestuje zeleninu. Izby sú väčšinou s výhľadom na bazén a boli sme na vrchnom poschodí takže v diaľke sme videli aj more z balkóna. Izby sa mi páčili i keď tam boli drobné nedostatky, nič extra mi nevadilo, hotel zameraný na klientelu ČR, PL, a hlavne tam boli zoskupenia 3-4 členné skupinky na izbách (tak nastavené izby) Hotel je 7-10 minút po rovnej ceste od piesočnej pláže, pozvoľný vstup do mora, nie moc ľudí, občas dosť veterno a veľké vlny. Priemerna dovolenka, cena cez cestovku ma vyšla 850€/osoba, Vzhľadom na cenu OK, kuchyňa keby sa zlepšila tak by to bol super hotel. dovolenku sme si aj tak užili.
4*4*4*4*
Izby
Izby sa mi páčili, pekné zariadené, pohodlné matrace, dostatok miesta na odkladanie. Mali sme dve oddelené spálne, spoločná bola predsieň a kúpeľňa spojená s WC (bez kľúčiku na zamknutie). Na druhú izbu sa dalo dostať aj cez spoločný balkón čo mne vyhovovalo. Upratovanie pravidelné, uteráky menené každý tretí deň, upratovačky OK, pozor na sladkosti kvôli mravcom, do rána našli zabalené sušienky, vytvorili si otvor a odnášali si po kúsku preč. potom nám to upratovačka vystriekala, veci sme presťahovali do chladničky a odvtedy už bol pokoj.
Na izbe chýbal fén, trezor bol v spoločnej miestnosti za recepciou (nie na izbe! , otváral sa dvoma kľúčikmi a z toho jeden bolo vždy treba pýtať na recepcii, toto nám nevyhovovalo.
Vankúše na izbe boli tosť úzke a na môj vkus dosť tvrdé, prvú noc som nemohol poriadne spať.
4*4*4*4*
Pláž
Na pláž to je po rovnej ceste asi 7-10 minút pešo, po ceste sú aj dva minimarkety kde sa dá kadečo dokúpiť. Pláž bola ako kedy, niekedy nádherná čistá, pokojná hladina. Inokedy fúkalo že sme si museli uteráky zaťažovať kameňmi, vlny ako keby v práčke, že sa nedalo ani poriadne plávať a vtedy tam voda doniesla aj morskú trávu. Inak ok, ľudí nebolo moc, lehátka zo slnečníkom 10€ od nejakých miestnych, ale dostanete k tomu drinky. Pláž je verejná, celkom čistá, netreba obuv do vody, pozvoľný vstup, dosť ďaleko plytká. Tie vlny boli asi 3-4 dni z našej dovolenky a striedalo sa to s pokojným morom, no bolo to dosť otravné, tie dni bola pláž skoro prázdna. asi sa hodilo ísť vtedy za pamiatkami alebo sa len tak prechádzať po fakt dosť dlhej pláži boso po brehu.
3*3*3*
Strava
Jedlo sa dalo zjesť ale výber nie moc pestrý. Raňajky komplet každé ráno to isté, s tým som ale počítal. (slanina, vajíčka, omeleta, prípadne volské oko, nejaké zapečené nakrajané špekačky, parky a potom čo ss menilo bolo že niekedy boli palacinky, inokedy sladké pečivo. Boli tam aj jogurty, džemy, cereálie a dostatok zeleniny. Obed a večera na výber každý deň z kuraťa (stehná, nohy, krídla, kebab. ryby (2-3 krát som tam zažil nejaké zlisované rybie filé buď na prírodno alebo v paradajkovej omáčke a niekedy také malé sardinky tiež napr. v tej omáčke, občas bola normálna ryba, ale väčšinou len tie sardinky alebo lisované čo nám nechutilo. A občas mäso, bravčové, hovädzie. zelenyny fakt dostatok, tiež tam boli každy deň na výber aj cestoviny a dva druhy omáčky k tomu. Boli dni že som fakt nevedel čo si naložiť a zúfalo som si dal väčšinou kuracie čo inak na dovolene nejedávam a zameriavam sa na ryby alebo lokálnu kuchyňu. Niekedy zasa mali výborne lokálne jedlá, napr. v deň odchodu som si dal sulvaki, hranolky, tzaziky a tú lepšiu rybu. no paráda. inokedy gyros bol tiež fajn. takže chuťovo nie zlé ale pestrosť malá. Dosť mi vadilo že jedlo nebolo označené, to znamená že tam neboli názvy ani nič. stalo sa mi že som si bral sladkú buchtu k jogurtu a ona bola plnená špenátom a naopak keď som chcel tu špenatovu tak tam bola zasa sladká o čom som nevedel. to iste ak su tam nejake možno aj lokalne jedla niečo ako zapečene cestoviny tak som to nevedel identifikovať. Dosť mi vadilo to že síce jedlo dopĺňali ale zo začiatku bolo lepšie a v neskorších hodinách už dokladali aj ine a nie take dobre, preto sa zo začiatku tvorili rady. rovnako tak aj koláče. ak ste prišli po hodine na večeru tak tam už bola len pena alebo rôsol a lepšie už boli fuč. Z ovocia tam boli len melóny ktoré ale pomstivo doplňovali aj 30 minút pred koncom. chybali mi tam iné druhy ovocia. Tiež mi vadilo to že mäso nebolo nijako prikryté a muchy tam len tak poletovali. Nápoje - káva a čaj len ráno v jedálni + "džúsy čo tam boli vždy na čapovanie a voda, tie džúsy dost priemerné, niekedy dosť ciťiť umelými sladidlami ale to asi všade na all-in tak chutí, možno tieto patrili k tým lepším. Žiaľ po víno, pivo si musíte isť k baru, víno sme mali biele a nechutilo nám, pivo sa ako tak dalo. Počas dňa čapovali aj na bare tie džúsy a ešte aj kolu, kola sa dala, džús sa mi zdal viac zriedeny ako v jedalni. Boli tam možnosť aj plastove poháre keď si chcel zobrať napoj zo sebou ale inak sa davalo do sklených. O 17:00 mali ešte coffe break alebo tak nejako. barman urobíl kávu a bol tam aj nejaký keksík či sušienka.
5*5*5*5*5*
Personál
Milý, ochotný, v jedálni (interiér) boli vždy dvaja čo doplňali jedlo a upratvali 4 stoly čo tam boli. tí boli taký pomalý, znechutení, stále im niečo chýbalo, riad, príbory, obrúsky. potom ale na konci našej dovolenky prišiel asi nejaký ich šéf a robil poriadky. možno sme mali len smolu že tam nebol :) Vonku chalani makali a tam sa stíhalo odnášať stále. Páčilo sa mi ochota že sa dalo odložiť kufre, v suterene boli aj sprch pre prípad že už po odubytovaní by som chcel sa ešte osprchovať a tiež využiť obed a prípadne aj večeru aj keď som sa už odubytoval. Personál fakt ochotný.
6*6*6*6*6*6*
Šport
nevyuživali sme ale keď bolo veterno dalo sa windsurfing a katesurfing, tiež nedaleko prenajimali nejaké kajaky a pod. Tiež sa v okolí daju prenajať bicykle, kone.
Tipy
Tipy
kyvadlové autobusy sme nevideli ani poriadne a oproti Rodosu určite horšie, je tam ale dosť autopožičovní, takže odporúčam požičať si auto. Prvá nemocnica Asklepion za 8€ mňa osobne nejako extra nezaujala, dosť rozpadnuté a boli tam len schody a pár stlpov. vraj z dedinky Zia je krásny výhľad na západ slnka, bol som tam cez deň výhľad tiež fajn, potom veterný mlyn v Antimachii, prehliadka interiéru s výkladom + vás aj odfotia ak si kupite miestne sušienky (2, 5e / balík/ osoba) čo je dobra cena, da sa tam dať aj vyborná ľadová káva. Tiež sme boli na zrúcanine hradu, pekne vyhľady a pláže smerom Kefalos - tam som stihol len Ag. Stefanos pláž ktorá bola super a tu odporučam. vhodne je zobrať si aj šnorchel a ak doplavete na ostrovček čo je kusok odtiaľ, odporučam aj topanky do vody (pri tom ostrovčeku je kamienkova plaž a dalo by sa potom prejsť aj po tom ostrovčeku,, bez obuvy som si tam žiaľ netrufol chodiť. Požičanie auta od 50e. odporučam rezervovať skôr-- dva dni pred boli už všetky tie lacnejšie vybookovane. mali sme citroen c3 za 85e aj s poistením
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Fischer
Termín pobytu
Termín pobytu (júl 2023, 7 - 12 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
odporúčaOdporúčamodporúčaZhoda s katalógomodporúčaSplnil očakávaniaodporúčaVhodný pre deti
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk
Andrea Detail recenzie

Pokojné, tiché miesto, žiaden ruch

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
64%

ApartHotel Giakalis - Profesionálne fotografie

ApartHotel Giakalis
ApartHotel Giakalis
ApartHotel Giakalis
ApartHotel Giakalis
ApartHotel Giakalis
ApartHotel Giakalis
ApartHotel Giakalis

Podobné recenzie Kos

Hotel Michelangelo
Hotel Michelangelo 5*
Grécko, Kos, Agios Fokas
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
67%
Hotel Tigaki Beach
Hotel Tigaki Beach 4*
Grécko, Kos, Tigaki
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
67%
ApartHotel Giakalis
ApartHotel Giakalis 3*
Grécko, Kos, Marmari
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
64%
Hotel Mastichari Bay
Hotel Mastichari Bay 4*
Grécko, Kos, Mastichari
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
64%
Hotel Apollon
Hotel Apollon 3*
Grécko, Kos, Lambi
. najlepšie hodnotenie
3 recenzie
68%
Pridaj vlastnú recenziu




Moment...