Štúdia Dora I

2*2*
Štúdia Dora I GalériaGaléria (5)
39%
Celkovo hodnotený
ako 49. najlepší z 53.
v oblasti Korfu
Úžasné0
Výborné0
Dobré1
Skôr zlé0
Zlé0
Veľmi zlé1

Štúdia Dora I recenzie

Archív recenzií

Denisa Detail recenzie

Ja by som tuto dovolenku odporučila mladým...

, (16 - 20 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
60%
Radovan Knížat Detail recenzie

Naša dovolenka začala super, čiastočne sme sa...

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 3 čitateľom recenzia pomohla
17%
1*
Celkové hodnotenie
Naša dovolenka začala super, čiastočne sme sa báli cesty autobusom ale mali sme fantastických vodičov a cesta s nimi ubehla ako voda do prístavu sme sa dostali za 26hodín aj z predĺženými prestávkami, pretože príchod trajektu aj tak neovplyvníte. Po príchode dovolenka prebiehala super až na to že v Kavose je veľký bordel ktorý robia Angličania ale keďže sme boli v kľudnejšej časti Agios Petros až tak sme to nevnímali, len sme sa z nich smiali. Potom prišla najväčšia chyba-fakultatívny výlet s Aeolusom Barbecue a Modrá lagúna. Začalo to plavbou do jaskyne do bolo celkom pekné, ďalej nasledovala plavba na pláž kde sa bude grilovať. Tá pláž bola úplne špinavá a ani poriadne vykúpať sa v nej nedalo. Potom prišlo podávanie obeda- žiadne ryby nečakajte, iba bravčové a na pitie asi najlacnejšie víno a aj malinovka. Jedlo sme konzumovali na rozostavanom betónovom múriku takže to bolo veľmi kultivované(foto prikladám) a nezachránil to už ani 40 minútový pobyt v modrej lagúne. Ďaľšie dni sme sa už o program starali sami takže to bolo super a už nikdy viac nepôjdem na fakultatívny výlet. Ale najhoršie z dovolenky nás ešte len čakalo. Pri odchode nás naložila delegátka na trajekt a na druhej strane nečakali žiadne autobusy tak sme sa snažili zistiť kedy sa dostavia ale akosi nikto nič nevedel. Po dvoch hodinách čakania pred verejnými záchodmi v prístave prišiel autobus, ale čo sme sa nedozvedeli dopravca čo spolupracuje z Aeolusom nejaký Bubo travel si dovolil poslať autobus bez klimatizácie. Kedže bol bez okien nedalo sa ani vetrať. Ľuďom bolo na odpadnutie, veď je to aj pochopiteľné v takom prostredí(dnes sa ani dobytok takto nepreváža).Po nátlaku na vodičov sa otvorili núdzové otvory a podložili plastovými fľašami. Aj tak to extra nepomohlo potom už prišla noc a mali jediné šťastie že ráno v Macedónsku bolo už sychravo lebo inak by sme boli asi nútení rozbiť okná.A ešte k tím vodičom boli maximálne neochotní nestáli v kuse aj 7-8hod pritom sa dokázali ešte aj stratiť. Takže keď sme konečne po 32hodinách dorazili domov padol mi veľký kameň zo srdca. Celkový dojem je výborný pretože sme vlastne prešli väčšiu časť ostrova. Mali sme požičané auto aj štvorkolku. Ak neplánujete nič spoznávať a chcete len oddychovať na pláži tak do Kavosu určite nejazdite. Ešte pridám informatívne vstupné do Aqualandu v Agios Ioanis 25eur, ten určite odporúčam a na Achillion 7eur. Naozaj do bola fantastická dovolenka až na delegátky, fakultatívny výlet a tú cestu domov. Pre tieto tri veci som prehodnotil pohlaď na CK Aeolus a v budúcnosti by som musel veľa rozmýšľať, aby som s nimi ešte niekam cestoval.
1*
Izby
Apartmány Dora sú úplne fantastické, pekné okolie záhradka z palmami a celkom veľký bazén
1*
Pláž
V Kavose pekné pláže nenájdete, vlastne celkovo na východnej strane Korfu sú neni dobré pláže. Najbližšia krása pláž je z Kavosu vzdialená asi 4-5km cestou na západnú stranu ostrova cez olivový háj-je to dosť náročné.
1*
Strava
Strava vlastná a sem tam reštaurácia my sme navštevovali Sokratis, boli sme tam aj na grécky večer. Je to asi jediná reštaurácia na grécky štýl v Kavose inak všade nájdete všetky prispôsobené na anglický štýl.
1*
Personál
Veľmi ochotní domáci.
1*
Šport
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Aeolus
Termín pobytu
Termín pobytu (júl 2008, 13 - 15 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
odporúčaOdporúčamodporúčaZhoda s katalógomodporúčaSplnil očakávaniaodporúčaVhodný pre deti
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk

Štúdia Dora I - Profesionálne fotografie

Štúdia Dora I
Štúdia Dora I
Štúdia Dora I
Štúdia Dora I
Štúdia Dora I

Podobné recenzie Korfu

Hotel Ionian Princess Achavari
Hotel Ionian Princess Achavari 4*
Grécko, Korfu, Acharavi
. najlepšie hodnotenie
6 recenzií
52%
Hotel San Marina
Hotel San Marina 3*
Grécko, Korfu, Kavos
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
41%
Štúdia Dora I
Štúdia Dora I 2*
Grécko, Korfu, Kavos
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
39%
Hotel Thinalos
Hotel Thinalos 3*
Grécko, Korfu, Acharavi
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
20%
Hotel Blue Sea
Hotel Blue Sea 3*
Grécko, Korfu, Agios Georgios
. najlepšie hodnotenie
18 recenzií
48%
Pridaj vlastnú recenziu




Moment...