Hotel Athos Palace

4*4*4*4*
Neos Marmaras, Kallithea 630 77, Chalkidiki, Grécko
Hotel Athos Palace GalériaGaléria (10 + 10)
80%
Celkovo hodnotený
ako 1. najlepší z 31.
v oblasti Chalkidiki
Úžasné1
Výborné2
Dobré0
Skôr zlé2
Zlé0
Veľmi zlé0
Athos Palace od617€vrátane poplatkov

Hotel Athos Palace recenzie

Archív recenzií

Zetta Detail recenzie

Katastrofálne výťahy pokazili celú dovolenku

, (41 - 50 rokov, rodina s deťmi) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
67%
Katka Detail recenzie

Bola to super dovolenka

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 2 čitateľom recenzia pomohla
94%
M.M. Detail recenzie

Príjemná dovolenka

, (51 - 60 rokov, jednotlivec) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 2 čitateľom recenzia pomohla
86%
LenkaB Detail recenzie

Hotel nezodpovedá 4*

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 8 čitateľom recenzia pomohla
67%
3*3*3*
Celkové hodnotenie
Hotel je ohodnotený 4*, ktorým určite nezodpovedá, minimálne pláž, ako je uvedená v popise cestovnej kancelárie. Počas vrcholu sezóny na prelome júla a augusta nestíhala vôbec klimatizácia, teplá voda, 4 výťahy v 12. poschodovej budove. Nedostatky boli v značnej miere vyvažované kvalitnou chutnou stravou a skvelým personálom. Bohužiaľ, nedostatky ako napr. napriek AI, nutnosť kupovať si vodu na izbu dolu v bufete alebo platený bar na pláži, pričom z pláže k bazénom, k baru pri bazéne a k WC bolo dosť ďaleko, nás utvrdili, že hotel nezodpovedá svojim hodnotením 4*. Hotel má 12 poschodí + prízemie, je obrovský a má len 4 výťahy (prvé 3 dni pobytu z toho bol 1 výťah odstavený kvôli poruche), takže pokiaľ sa Vám najmä cestou na izbu z pláže nechce na úplne vrchné poschodie, kde sme bývali my, chodiť s nafukovačkami a pod. peši, tak sa načakáte.
Transfer z letiska cca 1 hodinu, pokiaľ nestojíte pri každom druhom hoteli. Prišli sme na hotel doobeda okolo 10.00 a náramky na AL sme dostali až o 13.00, takže ani na pláž sme nemohli ísť a museli sme čakať. Vzdialenosť od dedinky Kallithea je pešo cca 30 minút minimálne, oplatí sa vziať si taxi za 4 € a ste tam za 3 minúty.
Bazén 1 na plávanie, zvyšok len 2 detské. Pri bazéne klasicky málo ležadiel, ráno hneď obsadené, ležadlá čo to už zažili. Žiaden stolík pri nich.
3*3*3*
Izby
Kúpeľňa slušná, neexistuje priame odvetrávanie, ani ventilátor (čo pri spojenom WC s kúpeľňou je dosť nepríjemné). Teplá voda v čase od 12.00 do 13.00 a od 18.00 do 19.00 občas problémová (išla len vlažná alebo studená). K dispozícii zabudovaný fén, ktorý bol veľmi slabý a po 5 minútach horúci tak, že sa nedal držať v ruke (a to pri 2 dievčatách s dlhými hustými vlasmi bol naozaj veľký problém). Chodbička s úložným priestorom ok, i keď nie pre 4 ľudí. Izba priemerná, malá, pre 4 ľudí len tak tak, ale dalo sa. Vybavenie priemerné. TV na izbe, kanály nemecké, grécke a ruské. Klíma nám fungovala bez problémov. Boli sme 3 rodiny a z toho iba nám na vrchnom poschodí išla klíma bez problémov. Ďalšej rodine o poschodie nižšie bola napriek reklamáciám (3 x) klíma neopravená počas celého 11-dňového pobytu a taktiež vnútorný telefón nebol opravený. Chladnička len na parádu, nechladila. Balkón smerom na hory. Bohužiaľ, na balkóne len 2 staré asi 30-ročné stoličky s príšernými starými epedami, na ktoré sme sa báli sadnúť si. Bez stolíku. Na sušenie 2 asi 75 cm tyče, ktoré nestačili na sušenie plaviek. Upratovanie každý deň, primerané, výmena uterákov a posteľného prádla pravidelná. Panie na upratovanie veľmi milé a príjemné. Izba č. 817 ok za nás. Na izbe trezor, za poplatok 4 € na týždeň.
3*3*3*
Pláž
Pre nás najväčší nedostatok hotela. Pláž je štrkopiesková, max 4-5 radov ležadiel, ktoré už boli väčšinou postaršie, žiaden stolík pri ležadle alebo priestor na odkladanie na slnečníku. Klasika, nutnosť skoro ráno obsadiť si ležadlo. Uterák (1 kus) za depozit 10 €, ktorý zaplatíte na recepcii a dostanete kartičku, ktorú vymeníte za uterák (väčšinou už staršie, používané a zaplátané) pri bazéne. Za každý uterák sa navyše platí poplatok 2,5 € navyše, ktorý je nevratný. Výmena uterákov 3 x do týždňa v priebehu 10.00 - 12.00. Prístup do vody ZLÝ! Kamene klzké, ježkovia, takže z celej pláže určenej na využívanie týmto hotelom bola len šírka cca 10 m max s vhodným prístupom. Voda priemerná, čistá. Vlnky málokedy, skôr pokojná hladina.
5*5*5*5*5*
Strava
Strava veľmi dobrá, kvalitná, čerstvá. Dostatok a pravidelné dopĺňanie. Raňajky klasické európske, len chýbali napr. pre deti palacinky alebo lievance, pričom zeleniny bolo na raňajkách málo (len rajčiny, cibuľa a olivy). Mäso na obed a večeru chuťovo vynikajúce, skvele pripravené a rôznorodé. Vždy 2 druhy rýb, vynikajúce. Na obed a večeru ste si museli od čašníkov objednávať pitie (okrem vody, ktorú ste si načapovali do poháriku sami), čo ste si museli občas počkať pri zaplnenej reštaurácii. Reštaurácia veľká a dostatočná a pri tom počte ľudí patrične hlučná. Obrusy vždy vymieňali, ak boli špinavé, i keď neboli ožehlené. Najväčšie MÍNUS je strava pri bazéne v rámci AI, ktorá doobeda nebola žiadna! A poobede len na vyžiadanie (dosť nepríjemný pocit pýtať si jedlo, ktoré máte mať k dispozícii) a aj to len počas 16.00 - 17.00 a to konkrétne 2 druhy bábovky, mini pizza a 1 druh slaného koláču.
Zmrzlina deťom len pri bazéne, len na vyžiadanie a len taká, aká bola k dispozícii otvorená, takže pokiaľ sa jeden druh neminul, tak na druhý, na ktorý ste mali chuť (na čokoládovú), ste si museli počkať.
Strava na pláži žiadna, pretože bar na pláži nie je súčasťou AI. Vodu na pláž bolo treba pracne nosiť z baru pri bazéne v plastových kelímkoch, čo bolo dosť ďaleko.
6*6*6*6*6*6*
Personál
Personál či už v reštaurácii, v bare pri bazéne alebo na recepcii fantastický! Animátori ušli, ale že by nejak extra pozývali na aktivity, sa nedá povedať. Animácie na pláži žiadne, ani pozývanie, nič.
4*4*4*4*
Šport
Nevyužívali sme vodné športy, boli hneď na pláži, klasika. Mierne navýšené ceny.
Tipy
Tipy
Thessaloniki, výlet loďou Toroneos.
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Hydrotour
Termín pobytu
Termín pobytu (júl 2017, 7 - 12 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
neodporúčaOdporúčamneodporúčaZhoda s katalógomneodporúčaSplnil očakávanianeodporúčaVhodný pre deti
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk
Iveta Detail recenzie

Výborná dovolenka

, (41 - 50 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 5 čitateľom recenzia pomohla
83%

Fotografie z recenzií

Plážový bar - super pohodaPláž za mólomPriezračné moreFantastické, teplučké moreBazénPohľad od bazénaParkOkoliePomarančovníkKrása

Hotel Athos Palace - Profesionálne fotografie

Hotel Athos Palace
Hotel Athos Palace
Hotel Athos Palace
Hotel Athos Palace
Hotel Athos Palace
Hotel Athos Palace
Hotel Athos Palace
Hotel Athos Palace
Hotel Athos Palace
Hotel Athos Palace

Podobné recenzie Chalkidiki

Hotel Portes Beach
Hotel Portes Beach 4*
Grécko, Chalkidiki, Nea Potidea
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
81%
Hotel Kalives Resort
Hotel Kalives Resort 3*
Grécko, Chalkidiki, Gerakini
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
89%
Apartmán Noulis
Apartmán Noulis 3*
Grécko, Chalkidiki, Polychrono
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
87%
Štúdiá Pirofani
Štúdiá Pirofani 2*
Grécko, Chalkidiki, Sarti
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
87%
Štúdiá Asteras
Štúdiá Asteras 1*
Grécko, Chalkidiki, Sarti
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
86%
Pridaj vlastnú recenziu




Moment...