Hotel Golden Coast Beach Resort

4*4*4*4*
Paralia Marathonos, 19007 Attica, Greece
Hotel Golden Coast Beach Resort GalériaGaléria (8 + 21)
75%
Celkovo hodnotený
ako 2. najlepší z 2.
v oblasti Atény
Úžasné2
Výborné5
Dobré7
Skôr zlé3
Zlé1
Veľmi zlé0
Golden Coast Beach Resort od757€vrátane poplatkov

Hotel Golden Coast Beach Resort recenzie

Archív recenzií

zuzana Detail recenzie

Krásna dovolenka v Grécku

, (31 - 40 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
89%
Iva Detail recenzie

Nesplnila naše očakávania

, (51 - 60 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
56%
Sss Detail recenzie

Perfektná dovolenka

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
75%
Turistka Detail recenzie

Fajn dovolenka

, (31 - 40 rokov, jednotlivec) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 2 čitateľom recenzia pomohla
86%
T & T Detail recenzie

Dovolenka primeraná cene

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 10 čitateľom recenzia pomohla
69%
Tammy Detail recenzie

Super dovolenka

, (41 - 50 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 3 čitateľom recenzia pomohla
83%
M&I Detail recenzie

Výborná dovolenka

, (41 - 50 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 5 čitateľom recenzia pomohla
80%
jaja Detail recenzie

Bolo to

, (31 - 40 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 5 čitateľom recenzia pomohla
44%
Jana Detail recenzie

Výborná dovolenka so skvelou kuchyňou

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 3 čitateľom recenzia pomohla
81%
Júlia Detail recenzie

Skvelá dovolenka za príjemnú cenu

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 5 čitateľom recenzia pomohla
86%
David Detail recenzie

Krásna grécka dovolenka

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 5 čitateľom recenzia pomohla
78%
Iva Detail recenzie

Veľmi príjemná dovolenka v gréckej Attike

, (51 - 60 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 8 čitateľom recenzia pomohla
83%
5*5*5*5*5*
Celkové hodnotenie
Hotel, je vlastne súčasťou rezortu s bungalovmi, francúzskeho klubu Marmara, vhodný pre všetky vekové kategórie, priamo na pláži. Síce starší, ale zanechal v nás príjemné pocity najmä správaním personálu, ako aj zrekonštruovanými priestrannými izbami každodenne upratanými. Kúpelne ešte nezrekonštruované, terasa priestranná. Transfer z letiska cca 30 min. všetko prebehlo k úplnej spokojnosti od delegáta, cez animátorov sprevádzajúcich z letiska až po okamžité ubytovanie. Areál hotela veľmi pekný, plný kvetov, zelene, výhľad na hory z izby aj z mora. Bazény 3 - pri pláži, hlavný pri reštaurácii, menší a ešte aj animačné pre deti v detskom klube. Zišla by sa im tiež rekonštrukcia, avšak boli vždy čisté, voda teplá. Reštaurácie - hlavná a plážová. Bary 3 - plážový, pool bar-od 10 do 23 hod. AI. Po 23 hod. počas diskotéky platený bar v hoteli, ale vždy voda s ľadom v krčahoch k dispozícii zadarmo pre tanca chtivých.
5*5*5*5*5*
Izby
Izby sme mali bez výhľadu na more, ale boli sme spokojní. Dopoludnia chládok, krásny výhľad do rezortu plného zelene a hlavne na hory. Boli zrekonštruované a vybavené starodávnym gréckym nábytkom, vkusnou drevenou podlahou, priestranné, pohodlná posteľ, individuálne nastaviteľná dobre fungujúca klimatizácia, každodenne upratané aj bez bakšišu. Kúpelňa ešte nie je zrekonštruovaná, menšia, ale splnila svoj účel.
5*5*5*5*5*
Pláž
Zo zadného východu hotela bolo na pláž cca 30 krokov. Boli sme v grécku po prvýkrát a tak ma trošku prekvapila veľmi úzka asi 40 m široká a cca 150 m dlhá vlastná hotelová pláž. Nám tieto parametre nevadili, pretože to vynahradilo krásne čisté more, bezproblémový prístup do mora, na ľavej strane cca 10m od brehu niekde trochu kameňov, na pravej strane pláže neboli kamene žiadne, všade piesok. Cítila som sa ako v Chorvátsku ktoré milujem, pretože priamo z mora som videla krásne grécke hory. More bolo teplé a ráno o 8, 00 hod. sa dalo perfektne zaplávať na skoro prázdnej pláži v absolútne kľudnom mori. Snáď jediné mínus dávam množstvu ležadiel a hlavne slnečníkov. Na také množstvo hostí vraj cca 250 ležadiel, podľa mňa ich bolo určite menej, takže sme už o 8 hod. chodili na pláž, aby sme neboli celý deň bez slnečníka. Nám to však nevadilo, pretože sme zažili atmosféru nepreplnenej pláže a perfektného plávania. Na pláži sme využívali bezplatnú možnosť využitia kajakov a vodného bicykla. Myslím, že ešte bol aj surf. Bola aj možnosť platených športov, tie sme nevyužili, ale mladšie ročníky áno.
6*6*6*6*6*6*
Strava
Strava sa podávala mimo hotela v samostatných reštauráciách rezortu. V hlavnej vzdialenej do cca 50 m od recepcie bola celodenná možnosť stravovania. V plážovej boli podávané obedy - sortiment síce menší ako v hlavnej, ale absolútne postačujúci. Páčila sa nám najmä možnosť samostatne si čapovať či už nealko, pivo alebo tri druhy vína. Sortiment jedál počínajúc raňajkami a končiac večerou bol výborný, obmieňaný, neustále dopĺňaný. Výborný grécky jogurt, francúzske pečivo, talianska pasta - cestoviny, pizza, rôzne druhy mäsitých ako aj bezmäsitých jedál, veľký výber ovocia, zeleniny, sladkostí. Čapované nealko bolo pre mňa osobne pomerne sladké, takže väčšinou som pila obyčajnú vodu, manžel riedil nápoje vodou. Pivo príjemné, ľahké, vodka, gin, whisky, ouzo a iné chladené v oboch baroch od 10 - 23 hod. Metaxa, mastica síce grécke, domáce, ale platené nápoje, káva celý deň, celkom slušná. Snáď pre našinca chýbala možnosť ponuky vína v baroch a nie iba v reštauráciách počas obedov a večerí. Nakoľko bola kapacita oboch reštaurácií postačujúca, nikdy sa nám nestalo, že by sme nenašli voľný stôl.
5*5*5*5*5*
Personál
Personál na recepcii bol profesionálny, ústretový, príjemný, ovládajúci minimálne francúštinu, angličtinu. Čašníci usmievaví, pomerne rýchly na to množstvo ľudí v rezorte, vraj cca 1200 ľudí, ale to len z počutia. Upratovanie v izbách každodenné aj s výmenou uterákov, posteľné prádlo za 11 dní trikrát. Animátori príjemní, usmievaví mladí ľudia najmä naši slovenskí - Lucka a Filip. Avšak aj tí najmä francúzski, ktorých tam bolo okolo 9-12, talianski, poľskí hoci sme im veľmi nerozumeli boli usmievaví, zábavní. Najmä pre Francúzov dokázali zorganizovať perfektnú každodennú zábavu, tanečných a crazy programov sme sa zúčastňovali aj my, rovnako aj aqua gymnastiky, 2x počas pobytu bol aj grécky večer. Z počutia viem, že v našom turnuse fungoval aj detský klub so slovenskými animátormi a deti boli spokojné.
4*4*4*4*
Šport
Hore vyššie som už opísala vodné športy na pláži. Okrem toho takmer každý deň organizoval aj náš športový animátor Filip plážový volejbal. Manžel by sa aj zapojil, ale piesok nepolievali, a tak bol pomerne horúci na jeho jemné nôžky. Naše ženské osadenstvo využívalo najmä vodnú gymnastiku v hlavnom bazéne a ak sa tanečné kreácie považujú za športovanie, tak potom sme využívali aj takúto ponuku, ktorá bola priamo v klimatizovaných priestoroch hotela.
Tipy
Tipy
Prechádzkou po betónovom chodníku popri pláži sme sa dostali do cca 4km vzdialeného mestečka Nea Makri, kde bol malý prístav, množstvo reštaurácií, obchody. Hneď na začiatku prechádzky malý grécky kostolík, kaplnka, kde sme videli aj grécku svadbu. Cestou do mestečka sa však dala vidieť aj neupravenosť a neporiadok niektorých priestorov popri ceste. Na druhú stranu do Marathónu sa dalo ísť aj pešo, je to však ďalej cca 7km, ale skôr na bicykloch, ktoré sa dali zapožičať v areáli hotela za poplatok. Rozhodne odporúčam výlet do Atén, pretože by som si vyčítala, že som bola od nich cca 35 km a nenavštívila by som ich. Myslím si však, že suma 55 Eur je prehnane vysoká za jednu osobu. Mladí ľudia znalí angličtiny či iného svetového jazyka totiž boli v Aténach počas pobytu aj dvakrát miestnou dopravou za cca 7 Eur obojsmerne a ešte vstup do metra. Veľmi som túžila ísť aj na ostrov Hydra z prístavu Pireus, ktorý bol taktiež cca 35km vzdialený, no finančne sme si nemohli dovoliť aj tento výlet. Možno do budúcnosti by mohla cestovka zvážiť, či by nestačil aj výlet iba na tento jeden ostrov a nie až na tri, aby bola cena prijateľnejšia aj chudákov dovolenkujúcich učiteľov. Bola možnosť aj zapožičania auta, nevyužili sme túto možnosť, pretože bez navigácie sme si netrúfli. Návrh - cestovka by prostredníctvom delegáta mohla zapožičiavať záujemcom navigáciu, ale ako povedal môj manžel, cestovka by stratila záujemcov o predražené výlety. Ešte malý dodatok. V Turecku sme vždy počas celodenných výletov mali zabezpečené v rámci AI stravovanie, tu táto služba nebola poskytnutá, pričom si myslím, že za tú vysokú cenu výletu, keď vraj Gréci nesmú poskytovať stravu suchú v balíčkoch, mohol delegát zabezpečiť jednoduché občerstvenie v Aténach, potom by sa nám už možno tá cena za výlet nezdala privysoká. Vula - grécka sprievodkyňa hovoriaca plynule po česky, mala síce perfektný prehľad a následne výklad počas obhliadky Atén, ale pri výstupe na Acropolu mohlo byť snáď toho odborného výkladu aj menej, pretože každý hľadal únik v tieni, chcel fotografovať, trochu oddýchnuť. Ale to je iba môj pohľad, niekomu sa možno práve taký obsiahly výklad mohol páčiť. Každopádne neľutujem, Atény sú krásne. Ešte bol aj výlet, myslím, do Mykén - nezúčastnili sme sa.
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Tiptravel
Termín pobytu
Termín pobytu (august 2014, 7 - 12 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
odporúčaOdporúčamodporúčaZhoda s katalógomodporúčaSplnil očakávaniaodporúčaVhodný pre deti
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk
Katka a Karel  Detail recenzie

Výborná dovolenka

, (51 - 60 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 3 čitateľom recenzia pomohla
83%
klient Detail recenzie

Ubytovanie v bungalovoch je lepšie ako v hoteli

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 4 čitateľom recenzia pomohla
72%
Ladislav Detail recenzie

Bola to jedna z najlepších dovoleniek v Grécku

, (60+ rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 7 čitateľom recenzia pomohla
94%
Veronika Detail recenzie

Sklamanie

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 6 čitateľom recenzia pomohla
58%
Laura Detail recenzie

Dovolenka nesplnila nase ocakavania od rezortu

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 10 čitateľom recenzia pomohla
64%
Erik Detail recenzie

Pekné miesto na Cypre

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 4 čitateľom recenzia pomohla
67%

Fotografie z recenzií

plazAtenyPláž Izba Hlavný bazén, hlavná reštaurácia, obchod Výhľad na more z izby Kúpeľňa chodník  pri hoteli a plážIdeme z výletuAtényNa trhuPireusHydraHydraPorosEginaKorinthský prieplavMykényNafplioNafplioEpidaurus

Hotel Golden Coast Beach Resort - Profesionálne fotografie

Hotel Golden Coast Beach Resort
Hotel Golden Coast Beach Resort
Hotel Golden Coast Beach Resort
Hotel Golden Coast Beach Resort
Hotel Golden Coast Beach Resort
Hotel Golden Coast Beach Resort
Hotel Golden Coast Beach Resort
Hotel Golden Coast Beach Resort

Podobné recenzie Atény

Hotel Aquis Mare Nostrum
Hotel Aquis Mare Nostrum 4*
Grécko, Atény, Vravrona Bay
. najlepšie hodnotenie
22 recenzií
83%
Hotel Golden Coast Beach Resort
Hotel Golden Coast Beach Resort 4*
Grécko, Atény, Marathon Bay
. najlepšie hodnotenie
18 recenzií
75%
Pridaj vlastnú recenziu
Zväčšiť mapu




Moment...