Hotel Chrysomare Beach Hotel & Resort

5*5*5*5*5*
XXPJ+V29, Ayia Napa, Cyprus
Hotel Chrysomare Beach Hotel & Resort
68%
Celkovo hodnotený
ako 9. najlepší z 16.
v oblasti Ayia Napa
Úžasné1
Výborné0
Dobré1
Skôr zlé1
Zlé0
Veľmi zlé0
Chrysomare Beach Hotel & Resort od1040€vrátane poplatkov

Hotel Chrysomare Beach Hotel & Resort recenzie

Archív recenzií

Jozef Detail recenzie

Jednoznačne odporúčam dovolenku v tomto hoteli

, (31 - 40 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
100%
6*6*6*6*6*6*
Celkové hodnotenie
S hotelom a jeho službami sme boli veľmi spokojní a našu prvú dovolenku na Cypruse sme aj vďaka výberu Chrysomare hotela sme si veľmi užili. Transfer z letiska v Larnake trvá cca 40 min. Jednoznačne to nebola naša posledná dovolenka na tomto krásnom gréckom ostrove. Hotel ma ideálnu polohu priamo v Ayia Napa, pri nájdhernej pláži Sandy Bay s tyrkysovým morom a bielym pieskom a len 7 min. chôdze od známej Nissi beach. Do úplného centra Ayia Napa s množstvom barov, obchodov, historických pamiatok a iného sa viete dostať pohodlne autobusom č. 101 a 102 z autobusovej zastávky, ktorú nájdete na hlavnej ulici alebo taxíkom, ktorý Vám veľmi ochotne vybavia na recepcií. Historické centrum Ayia Napa je od hotela vzdialené 2 autobusové zastávky. Taktiež Ayia Napa je známa bohatým nočným životom, kde nájdete veľké množstvo disco klubov, karaoke barov, (ktoré navštevujú hlavne Angličania), reštaurácií, Lunapark, prístav. Ostrov Cyprus bol v minulosti anglickou kolóniou preto nebuďte prekvapení, že autá tu jazdia v ľavom jazdnom pruhu a autá majú volant na opačnej strane ako u nás. V okolí sa dá navštíviť množstvo historických pamiatok a krásnych prírodných miest, stačí si len vybrať. Hotel je vhodný pre páry, rodiny s deťmi a všetkých, ktorí majú radi komfort a pohodu na dovolenke. Bohatý výber a chutná strava v hotelovej reštaurácií. Milý a priateľský personál, ktorému záleží na spokojnosti všetkých hostí v hoteli. V hoteli pracuje alebo brigáduje veľa Slovákov a Čechov takže dohovoríte sa aj pri neovládaní žiadneho cudzieho jazyka. Všetky izby majú buď priamy alebo bočný výhľad na more. Hotel je plne bezbariérový s dostatkom bezbariérových izieb. Hotel má vlastné wellness centrum s bazénom a saunami, ktoré využijete, ak ste na pobyte mimo letnej sezóny a taktiež dobre vybavené fitnes. V areáli hotela nájdete 3 nádherné bazény s dostatkom ležadiel a slnečníkov a ležadiel tzv. postelí na vodnej hladine, ktoré sú súčasťou bazéna. Na konci bazéna sú vírivky. Za poplatok si môžte objednať ležadlá pod baldachýnmi, kde v cene máte chladené šampanské a ovocie. Ako jeden z mála má hotel umiestnené hotelové lehátka zdarma aj na trávniku, ktorý je ohraničený plážou, s ktorých vidíte na more. Ak nemáte záujem nemusíte si platiť lehátka na pláži stačí si obsadiť lehátka na tráve pod palmami. Pri bazéne je dovolené ležať do 18:00h z dôvodu, že začína večera a aby ľudia v bazéne nerušili ľudí v jedálni. Lehátka nie je potrebné obsadzovať. V prípade, že si lehatko pri bazéne obsadíte pred 8:00 h ráno uteráky si nájdete pri bazéne odložené na to špeciálne určenom mieste (drevená konštrukcia s poličkou) aby ste si ležadlo neobsadzovali pred 8:00h. Zamestnanci hotela sa snažia o fér prístup pre všetkých hostí hotela preto netolerujú skoré obsadzovanie lehátok pri bazéne (prevažne Slovákmi). Po 18:00h sa ľudia z bazénov, ktorí este chceli vodu chodili okúpať do mora.
Výhody hotela: nový a moderný hotel, chutná strava ultra all inclusive, priestranné a moderné izby, priateľský a nápomocný personál, poloha hotela priamo v Ayia Napa a vzdialenosť cca 50km od letiska v Larnake, nádherná pláž Sandy Bay s tyrkysovo-modrým, čistým morom a bielym pieskom, pre nás to bola aj dovolenka na Južnom Cypruse teda na gréckej časti ostrova, ktorý je súčasťou EU, hotel vhodný pre hendikepovaných keďže je úplne bezbariérový
Nevýhody: nenašli sme žiadne
6*6*6*6*6*6*
Izby
Všetky izby v hoteli sú priestranné, čisté, svetlé, s výhľadom na more a odhlučnené. Hotel je nový, všade nájdete mramor a krásny interiér. Na izbe k ovládaniu svetiel, klimatizácie a k otvoreniu závesov používa LED displej, skvelá vychytávka, ktorú sa treba naučiť ovládať. Každá izba má veľkú manželskú posteľ s vysokými matracmi a veľmi príjemnými perinami. Spalo sa nám veľmi dobre. V izbe sú veľké dvojité balkónové dvere, z ktorých je nádherný výhľad do areálu hotela a na more a veľký presklený balkón. Priestranná kúpeľňa s veľkou sprchou alebo vaňou, wc, dvojitým umývadlom, zrkadlom, kozmetickými potrebami a super vychytavkou - jedna časť steny kúpeľne je sklo, ktoré si pri stlačení vypínačom viete spriehľadniť takže aj z kúpeľne vidíte nielen do izby ale aj výhľad z balkónových dverí :) Súčasťou izby je chladnička, konvica s kávou a čajom, trezor zdarma, TV, sušičom na vlasy a telefón. Izby sú denne upratované a dopĺňané uterákmi. Vodu na každodenné pitie si musíte dopĺńať sami v bare do prázdnej fľaše. Fľaša vína a ovocie na izbe pri príchode. Hotelové lobby a interiér a celkovo areál hotela nádherný, nový, moderný, čistý a voňavý. Wifi v celom hoteli a na pláži bez poplatku s dobrou rýchlosťou a signálom.
6*6*6*6*6*6*
Pláž
Hotel sa nachádza hneď pri nádhernej pláži Sandy Bay beach, ide o prírodnú zátoku v tvare U s kľudným a mimoriadne čistým morom. More s nádhernou tyrkysovou farbou a jemným bielym piesokom (krajšiu farbu mora sme ešte nevideli, porovnateľné s morom na Sardínii alebo Maldivy). Ideálny pozvoľný vstup do mora pre všetkých aj pre deti a starších ľudí s pohybovými problémami. Lehátka a slnečníky na pláži za poplatok, keďže všetky pláže na Južnom Cypruse sú verejné. Cena za jedno lehátko je prijateľná 2,50€/ deň + slnečník 2,50€/deň. Keďže ide o prírodnú zátoku je tu kľudné more s priezračnou vodou bez vĺn ideálne k plávaniu a šnorchlovaniu.
Len cca 7 min. chôdze od tejto pláže sa viete chodníkom popri mori dostať na známu Nissi beach. Ak ju chcete navštíviť a stráviť deň na tejto pláži jednoznačne odporúčam ísť hneď ráno pred 9:00h ráno keďže Nissi je v lete preľudnená turistami. Po návšteve turistitami obľúbenej Nissi beach sme veľmi oceňovali nepreplnenosť a kľud ,,hotelovej” pláže Sandy Bay s nádherným morom, ktorá je ideálna na pohodovú letnú dovolenku bez davov ľudí. Na hotelovej pláži Sandy Bay sa nachádza aj špeciálna rampa pre vstup do mora pre vozíčkarov a dvomi ležadlami zdarma vyhradených len pre ZŤP. Plážové osušky sú k dispozícii vo wellness centre za vratný depozit 10€/osoba, vymeniť si ich môžete každý deň.
Z druhej strany pláže Sandy Bay nájdete podmorské múzeum sôch Musan, ku ktorým sa ponárate s kyslíkom.
6*6*6*6*6*6*
Strava
Strava v hoteli je veľmi chutná a pestrá s dostatočne širokým výberom od rýb, mäsa, cestovín, zeleniny, šalátov, ovocia a koláčov. Jedlá pre deti v samostatnom kútiku v ich výške. Všetkého dostatok. Poobedné ľahké občerstvenie a snacky ako burgre (mäsové, syrové), wrapy, cezar šalát, ovocné šaláty, nachos, nanuky. Klasicky ultra all inclusive s nealko a alko nápojmi miestnej výroby ako napr. pivo, víno, tvrdý alkohol, káva, čaj a koktejly. Určite odporúčame rezervovať si na recepcií hotelovú a La carte reštauráciu Meze Meze, ide o reštauráciu, kde ochutnáte to naj z grécko-cyperskej kuchyne pri mori a západe slnka. Skvelý zážitok! Jeden krát za pobyt máte a la carte reštauráciu zdarma v cene pobytu. Druhá možnosť je talianska a la carte (v nej sme neboli). Ocenili sme manažment v reštaurácií keďže pri príchode do jedálne hostí pridelený zamestnanec vždy usadil k čistému a voľnému stolu buď vo vnútri alebo na terase reštaurácie podľa vlastných preferencií. Nestalo sa nám, že by sme hľadali čistý a voľný stôl po celej reštaurácií. Chválime.
6*6*6*6*6*6*
Personál
Milý, priateľský, vždy ochotný pomôcť, ich prioritou je spokojnosť hostí
6*6*6*6*6*6*
Šport
Na pláži sa nachádza stredisko s vodnými športmi za poplatok, v hoteli je dobre vybavené fitness, cvičí sa jóga, aquagym, na pláži je volejbalové ihrisko
Tipy
Tipy
Na Cypruse je veľké množstvo miest, ktoré sa oplatí vidieť ako napr. plávanie s korytnačkami v Modrej lagúne , Cape Greco, Most milencov (skalnatý oblúk, ktorý končí v mori), Nissi beach, historické centrum Ayia Napa & prístav, morské jaskyne, pláž, kde sa zrodila Afrodita, Famagusta, hlavné mesto Nikózia a iné
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Koala tours
Termín pobytu
Termín pobytu (jún 2023, 7 - 12 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
odporúčaOdporúčamodporúčaZhoda s katalógomodporúčaSplnil očakávaniaodporúčaVhodný pre deti
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk
Tomáš Detail recenzie

Moderný hotel na krásnej pláži

, (31 - 40 rokov, jednotlivec) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 4 čitateľom recenzia pomohla
81%
Renata Detail recenzie

Dovolenkou som bola veľmi sklamaná

, (51 - 60 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 6 čitateľom recenzia pomohla
56%

Podobné recenzie Ayia Napa

Hotel Atlantica Sun Garden
Hotel Atlantica Sun Garden 4*
Cyprus, Ayia Napa, Ayia Napa / Agia Napa
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
78%
Hotel Nissi Park
Hotel Nissi Park 3*
Cyprus, Ayia Napa, Ayia Napa / Agia Napa
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
78%
Hotel Chrysomare Beach Hotel & Resort
Hotel Chrysomare Beach Hotel & Resort 5*
Cyprus, Ayia Napa, Ayia Napa / Agia Napa
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
68%
Hotel Olympic Lagoon / Bay
Hotel Olympic Lagoon / Bay 4.5*
Cyprus, Ayia Napa, Ayia Napa / Agia Napa
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
67%
Hotel Adams Beach
Hotel Adams Beach 5*
Cyprus, Ayia Napa, Ayia Napa / Agia Napa
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
64%
Pridaj vlastnú recenziu




Moment...