Hotel Kamelija

2*2*
Hotel Kamelija GalériaGaléria (2)
17%
Celkovo hodnotený
ako 4. najlepší z 4.
v oblasti Boka Kotorská
Úžasné0
Výborné0
Dobré0
Skôr zlé0
Zlé0
Veľmi zlé2

Hotel Kamelija recenzie

Archív recenzií

Peter Valko Detail recenzie

Tento hotel nikomu nedoporučujem!!!

, (41 - 50 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 3 čitateľom recenzia pomohla
17%
Martin Martin Detail recenzie

prosim snazte sa Tivatu vyhybat oblukom aby ste...

, (16 - 20 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 5 čitateľom recenzia pomohla
17%
1*
Celkové hodnotenie
prosim snazte sa Tivatu vyhybat oblukom aby ste sa nesklamali ako ja. A asi ja Ciernej Hore. Ked som na ceste domov uvidel Dubrovnik tak som si povedal konecne civilizacia a to som nepovedal sam ale aj cely autobus. A to ze vas z autobusu vysadia skoro rano to je zamer aby ste nevideli do coho ste prisli a nesadli do autobusu ze idete domov.
1*
Izby
Celkovo k hotelu sa neda povedat nic pozitivne. Po nekonecnom cakani po ceste nas ubytovali okolo 1200. Do izieb (betonovych kociek). Nabytok stary, saty napachnute, kupelna celkom by usla, ale nalepka na stene typu (Technical Water) na nalade neprilepsi. Komentar personalu odporucam precitat...ako zo zleho filmu.
1*
Pláž
Komentar k plazi. Ak sa da betonovy chodnik nazvat plazov. No ak ste vstali skor rychlo sa najedli tak ste si mohli lahnut na exkluzivne miesto (cca 5x8m) kde bol nejaky ten strk. Inak plaz preplnena nespokojnymi turistami. More v Tivate sa da nazvat slovami bordel spina smetny kos. Hotel vypustal a aj vypusta Vodu z pracovne priamo do mora. Ked sme sa pytali personalu (upratovacky) povedala ze je to voda z pracovne ale z ineho Hotela (najblizsi bol cca 500m). Tak ale bola to "len voda. asi o 150m dalej dalsie prekvapenie potok z Tivatu plny smeti vykalov ustiaci do mora. Casto sa stavalo ze som plaval v mori a vedla mna "cierny pasazier". Vela rias. Skusal som sa aj potapat ale nebolo nastastie nic vidno. Asi by som nespal dodnes.
1*
Strava
Strava zo zaciatku mi chutila, ale zeby sa sefkuchar snazil obmienat jedlalny listok sa poveadt neda. Dva dni som prelezal na izbe (horucky zvracanie ) takze do konca zajazdu ostavali dalsie dva dni a moc som toho neziedol. Strava na moj vkus moc mastna a to ziem vsetko a olejom moc nesetrim. Casto som mal pocit ze strava je robena na masti. Pitny rezim na vlastne naklady, V jedalni toho vela na vyber nebolo, riedeny dzus a podobne. Tolko k strave.
1*
Personál
Personal neviem ci som mal to stastie ale po Anglicky alebo Slovensky ani slovo. Tak rukami hohami sa dalo. Delegat na jednej strane lutost na druhej strane nenavist. Po ubytovani nam oznamil ze po veceri bude "schodza" prve co nam povedal: "Na balkonovych dverach niesu zamky ( a to sme v hotely) tak si ich zaistite najlespie stolickou aby vas ten zlodej aspon zobudil." Hlavne dvere do izby, 50kg vaziaca zena silnejsie kopne a dvere sa rozletia. Lampy nad postelou pouvolnovane z nicoho nic vam mohli rozbit hlavu.
1*
Šport
0 bodov tak ako aj nocny zivot
Tipy
Tipy
Tipy na vylet nam daval aj delegat tak ze pojdeme na jeden (cenu ani miesto nepoviem klamal by som nepamatam si). Ale slova delegata si pamatam prestne: "Pride pre nas vyletna lod" prisli pre nas dve "pltky" plne ludi. Nekonecne dlha plavba. Vylet bol s obedom v restauracii. Ten obed tam vazne bol ale bol za restauraciou ako pre 2triednych zakaznikov. Sedeli sme na zahradnych laviciach. Najviac som sa potesil po vylete ked som vystupoval z lode a "kapitan" lode mi dal do ruky letak kde ponukali ten isty vylet asi o 5krat nizsiu cenu. Tak to bol krasny vylet.
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Tiptravel
Termín pobytu
Termín pobytu (august 2005, 7 - 12 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
neodporúčaOdporúčamneodporúčaZhoda s katalógomneodporúčaSplnil očakávanianeodporúčaVhodný pre deti
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk

Hotel Kamelija - Profesionálne fotografie

Hotel Kamelija
Hotel Kamelija

Podobné recenzie Boka Kotorská

Sentido Tara
Sentido Tara 4*
Čierna Hora, Boka Kotorská, Bečići
. najlepšie hodnotenie
17 recenzií
75%
Penzión Damjanovič
Penzión Damjanovič 3*
Čierna Hora, Boka Kotorská, Baošiči
. najlepšie hodnotenie
3 recenzie
67%
Hotel Palma
Hotel Palma 3*
Čierna Hora, Boka Kotorská, Tivat
. najlepšie hodnotenie
4 recenzie
53%
Hotel Kamelija
Hotel Kamelija 2*
Čierna Hora, Boka Kotorská, Tivat
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
17%
Pridaj vlastnú recenziu




Moment...