Depandance Laguna I

2*2*
Depandance Laguna I GalériaGaléria (0 + 14)
58%
Celkovo hodnotený
ako 49. najlepší z 57.
v oblasti Stredná Dalmácia
Úžasné0
Výborné2
Dobré0
Skôr zlé0
Zlé0
Veľmi zlé2

Depandance Laguna I recenzie

Archív recenzií

Panna Aquamarine Detail recenzie

Veľmi odpudivý hotel

, (31 - 40 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 3 čitateľom recenzia pomohla
25%
1*
Celkové hodnotenie
Nie som náročná, už som bývala v dvojhviezdičkových hoteloch, ale táto ubytovňa si pomenovanie "hotel" nezaslúži. Ako prvé vás vydesia spoločné priestory vo vestibule, kam vás pošlú odložiť si batožinu (ak ste prišli autobusom). Delegátka vám veľmi blahosklonne povie, že ostatní sa ubytovávajú až o 14:00 na recepcii, ale vy môžete už o hodinu skôr. Tiež vám povie, že výmena izby je vylúčená, pretože je plno a všetky ostatné izby sú obsadené. Je to klamstvo. Boli sme uprostred sezóny, začiatkom augusta a mnoho lepších izieb bolo celý čas nášho pobytu voľných. Odsledovala som to podľa balkónov, ak by tam bol niekto ubytovaný, sušil by predsa niekedy na balkóne uteráky alebo plavky. Lenže nie. Balkóny boli prázdne a balkónové dvere stále zatvorené, dokonca aj večer. Takže odporúčam, ak už urobíte prvú chybu a prenajmete si izbu v tomto hoteli, neurobte druhú a nezostávajte v izbe, ktorá vám nevyhovuje. Hotel je celkovo veľmi zle riešený. Akoby nestačilo, že je na kopci (to by sa dalo zvládnuť), ale vstupuje sa najskôr hore schodmi, potom znova hore schodmi a potom v horšom prípade dolu schodmi. Ak vás pošlú do izby o dve poschodia nižšie, cez chodbu bez odvetrávania, pripomínajúcu katakomby, radím vám, utečte. Choďte na recepciu a vypýtajte si inú izbu, inak bude pobyt únavný a vyčerpávajúci a dovolenka nesplní svoj účel.
1*
Izby
Naša izba bola v dvojhviezdičkovej budove (depandance A) a nachádzala sa o dve poschodia nižšie, než je vstup. Na chodbe nebolo okno a balkónové dvere na konci chodby boli zamknuté. Žiadne odvetrávanie. Kto nemá klaustrofóbiu alebo panický strach z uzavretých priestorov, tu ho zaručene dostane. Štyridsaťročný obitý nábytok v izbe by mi nevadil, horšie to však bolo s potuchnutým zápachom v skrini, človek sa tam potom bojí uložiť svoje čisté veci. Koberce aj matrace boli zrejme vymieňané, ale na pohodlí to nepridalo. Na prikrytie boli k dispozícii plachty a pichľavé deky. V kúpeľni chýbala protišmyková podložka alebo aspoň uterák. Vychádzanie z vane na vlhké dlaždice bolo životu nebezpečné. Museli sme tento detail ísť vybaviť na recepciu, pretože keď sme položili uterák na zem alebo ho prevesili cez vaňu, upratovačky si mysleli, že ho majú vziať. Po intervencii nám dali uterák s takou tou kresbou nožičky, špeciálne na zem. Ten už nám tam nechali.
3*3*3*
Pláž
Gradac je pekný, to áno. Promenáda je ako stvorená na dlhé romantické prechádzky, až na ten vyčerpávajúci strmý kopec, ktorý treba prešliapať, ak chcel ísť človek do centra, kde mimochodom bývali večer diskotéky a skvelý nočný život pre mladých, avšak s ohľadom na ubytovaných v okolí, pretože spravidla končili okolo polnoci. Pláž pred hotelom Laguna bola čistá katastrofa. Mne plné pláže nevadia, ale toto bolo aj na mňa dosť. Skúsili sme aj naľavo od hotela, ale tam bolo veľa ježkov, tak sme nakoniec zakotvili a obľúbili si pláž FKK, smerom napravo od hotela, cca 5-10 min.
1*
Strava
Hneď z príchodu nás delegátka informovala, že strava je tu vynikajúca. Tak sme sa tešili. Predčasne. Na raňajky bol podávaný jeden jediný druh pečiva, biely chlieb. Nie že by iné pečivo nemali, celozrnné si schovávali vzadu a bolo výhradne na vyžiadanie. To bola naša každodenná raňajková rutina - ísť za personálom, požiadať o celozrnné pečivo a počkať si pri lietačkových dverách naň. Obvykle priniesli na tanieriku dve pečivká na osobu. Ak máte väčší apetít, musíte to otočiť znova. So zeleninou na raňajky som pri dvoch hviezdičkách som si nerobila ilúzie, no čo ma veľmi sklamalo bolo, že neboli v ponuke žiadne nátierky ako nutela, džem ani tavený syr. Kto dokáže rozoznať dobrú kávu od zlej, tu tiež zažije veľké sklamanie. Večere boli lepšie, oceňujem 2 dl nápoja k večeri, vynikajúce dezerty a zmrzlinu. Ani raz však nebol v ponuke červený melón. Stále porovnávam s iným dvojhviezdičkovým hotelom v Chorvátsku. Dala by som strave aj lepšie hodnotenie, ale s tým vydeľovaním si to u mňa personál úplne pokazil.
1*
Personál
Nepriateľský postoj personálu, hlavne v jedálni ma veľmi prekvapil. Správali sa, ako keby mal byť každý turista potenciálny zlodej. Akoby som ani nebola v prívetivom a pohostinnom Chorvátsku. Na recepcii bol personál príjemnejší a ústretovejší. Panie, ktoré upratovali boli tiež celkom milé, no čo nemuseli, to nespravili. Napríklad pod balkónom nám celý týždeň hnil nejaký kus šatstva a nikto sa neunúval, aby to upratal.
2*2*
Šport
Skákací hrad vo vode, vodné bicykle, cestné bicykle. Som ja to ale náročná, po tom športe hore schodmi, dolu schodmi, na kopec a z kopca, už na žiaden ďalší šport nezostala energia.
Tipy
Tipy
Pre kresťansky založených možno Medžugorie. My sme tam nešli, prišlo nám to nudné, cesta tam trvá dlho a podľa obrázkov to tam vyzeralo ako v pustine.
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Iná CK
Termín pobytu
Termín pobytu (august 2017, 7 - 12 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
neodporúčaOdporúčamneodporúčaZhoda s katalógomneodporúčaSplnil očakávaniaodporúčaVhodný pre deti
Pripojené fotografie
Pripojené fotografie
Pre zväčšenie fotografie stačí na vybranú fotku kliknúť.
Pláž pred hotelom, zavčasu ránoToaleta so zastaralým splachovátkomVaňa + umývadloSkriňa s posuvnými dveramiDvere na balkónStolík s funkčnou televíziouPosteľBalkónOvocie na raňajkyVýber pečivaVýber raňajokRaňajkyVečeraNapravo hotel a jedáleň, naľavo depandance A
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk
Simona Detail recenzie

Bola to výborná dovolenka

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 2 čitateľom recenzia pomohla
87%
Ivana Detail recenzie

Kto chce zažiť HOROR - nech sa páči

, (41 - 50 rokov, rodina s deťmi) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 4 čitateľom recenzia pomohla
39%
wladino Detail recenzie

Kto nie je náročný, tento depandance je prenho...

, (16 - 20 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 7 čitateľom recenzia pomohla
86%

Fotografie z recenzií

Pláž pred hotelom, zavčasu ránoToaleta so zastaralým splachovátkomVaňa + umývadloSkriňa s posuvnými dveramiDvere na balkónStolík s funkčnou televíziouPosteľBalkónOvocie na raňajkyVýber pečivaVýber raňajokRaňajkyVečeraNapravo hotel a jedáleň, naľavo depandance A

Podobné recenzie Stredná Dalmácia

Hotel Biokovka
Hotel Biokovka 3*
Chorvátsko, Stredná Dalmácia, Makarska
. najlepšie hodnotenie
6 recenzií
60%
Hotel Hrvatska
Hotel Hrvatska 2*
Chorvátsko, Stredná Dalmácia, Baška Voda
. najlepšie hodnotenie
120 recenzií
59%
Depandance Laguna I
Depandance Laguna I 2*
Chorvátsko, Stredná Dalmácia, Gradac
. najlepšie hodnotenie
4 recenzie
58%
Hotel Meteor
Hotel Meteor 4*
Chorvátsko, Stredná Dalmácia, Makarska
. najlepšie hodnotenie
3 recenzie
58%
Hotel Resort Dalmacija
Hotel Resort Dalmacija 2*
Chorvátsko, Stredná Dalmácia, Zaostrog
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
34%
Pridaj vlastnú recenziu




Moment...