Hotel Zora

4*4*4*4*
Raduca BB, Bana Josipa Jelacica 17, Primosten 22202, Croatia
Hotel Zora GalériaGaléria (1 + 8)
74%
Celkovo hodnotený
ako 9. najlepší z 35.
v oblasti Severná Dalmácia
Úžasné0
Výborné5
Dobré2
Skôr zlé3
Zlé1
Veľmi zlé0
Zora od811€vrátane poplatkov

Hotel Zora recenzie

Archív recenzií

Martin Detail recenzie

Veľmi dobrá dovolenka v Primoštene

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
78%
4*4*4*4*
Celkové hodnotenie
Hotel sa nachádza na poloostrove Raduća v areáli chránenom rampou. Celý objekt pozostáva z 9 alebo 10 budov s rôznym počtom poschodí, navzájom medzi sebou sú prepojené presklennými chodbami s množstvom dverí (východy) na obe strany, ktoré sa zatvárajú o 22:00. V hoteli sa nachádzajú aj tenisové kurty a ihrisko na plážový volejbal. Personál je veľmi ochotný a promptný, nefunkčné veci a poruchy hlásila upratovačka sama od seba a boli rýchlo opravené. S personálom sa dá v pohode dorozumieť anglicky, na recepcii aj nemecky. Na recepcii sa tiež nachádza aj bankomat, ale len na výber peňazí. Nedisponuje vkladacou možnosťou. Okolie: Centrum Primoštenu je veľmi ľahko dostupné po plážovom chodníku alebo po ceste cez hotelový areál. Do centra je to kľudnou chôdzou približne 7 minút. V centre je množstvo reštaurácií, cukrární a stánkov s klasickým prímorským tovarom od slnečných okuliarov cez šľapky až po magnetky. Bezprostredne pri rampe do areálu sa nachádza trafika Tisak, ktorá však zatvára nepravidelne, niekedy je zatvorená už aj o 21:00. V centre sa nachádzajú aj potraviny Konzum, ktoré sú však dosť drahé a v prepočte tam napr. 1,5 l Coca-Cola stojí 2,06€. Je problém nájsť niečo pod 1€. Tento obchod je však neustále plný, nakoľko je v Primoštene najľahšie a najrýchlejšie dostupný. Je otvorený každý deň do 22:00. Bližšie pri vstupe do starého mesta sa nachádza aj Studenac, ktorý je ešte o pár kuna drahší a podstatne menší. Takisto je otvorený do 22:00. V starom meste za bránou sa nachádza obrovské námestie so živým koncertom každý deň. Okrem toho sa v starom meste nachádza nespočetné množstvo rôznych reštaurácií ukrytých v úzkych uličkách vedúcich až ku kostolu a jeho okolia na samom vrchu starého mesta. Staré mesto je tvorené malebnými úzkymi uličkami, kde nájdete aj suvenírové obchody a butiky. Pôsobí to nádherným dojmom. Celý poloostrov starého mesta je možné obísť dookola a zastaviť sa v reštauráciách na samom brehu s výhľadom na šíre more. Reštaurácie sú v celom meste ako takom dosť drahé a hlavné jedlá resp. pizzu je možné si dať od v prepočte 10€ vyššie. Zmrzlina sa pohybuje okolo 2€, zriedkavo aj viac. Mesto je vždy plné turistov a je v ňom bujný nočný život. Nad mestom sa vyníma osvetlená vysoká socha Panny Márie, ktorá je ľahko dostupná autom s parkovaním tesne pod sochou a dychberúcimi výhľadmi. Upozornenie: Parkovanie v hoteli je spoplatnené sumou 330kn na celý pobyt (v mojom prípade 10 dní), chladnička v izbe je rovnako spoplatnená sumou 300kn na celý pobyt (takisto 10 dní). Celkovo som spokojný, hotel je prijateľný a okolie naozaj krásne.
4*4*4*4*
Izby
Hotel disponuje množstvom izieb, ktoré sa podľa môjho úsudku postupne rekonštruujú. Sú očíslované od 1101 do 9509 a rozmiestnené v 2 až 5 poschodových budovách napravo a naľavo od recepcie. Celkový vzhľad chodieb, výťahov a dverí pôsobí socialisticky, rovnako tak aj zariadenie izieb. Sú vybavené starším nábytkom, v mnohých izbách vŕzgajú skrine a je cítiť odtok. Napriek tomu moja izba bola v poriadku. Nachádza sa v nej okrem bežných vecí 32"LCD TV , kreslo so stolíkom, taburetka a na balkóne sada 2 plastových stoličiek so stolíkom, balkóny môžu a nemusia mať pohľad na more a tieň. Skrine majú množstvo vešiakov, no len 3 úzke poličky, sú pomerne nepraktické. V kúpeľni je vaňa so závesom a tiež fén. Nie je potrebné hádzať uteráky na zem, pretože ich chyžné samé od seba menia každý deň. Problémom môže byť, že chodia upratovať ráno a to okolo 9:00. Prekvapujúce je wifi, ktoré je veľmi rýchle a bez problémov dokázalo načítať takmer okamžite aj dlhé videá. Je bezplatné a routre sa nachádzajú na strope na chodbe, približne pred každou druhou izbou. Matrace sú stredne tvrdé, pohodlné a vankúše tiež. Klimatizácia je vzhľadovo podobná radiátoru a má jednoduché ovládanie kruhovým voličom teploty s 3 rýchlosťami ventilátora a režimom vykurovanie / chladenie. Nie je veľmi výkonná, a tak je vhodné ju mať spustenú aj v prípade, že sa niekto nachádza v izbe. Okrem nej sa v izbe nachádza aj stropný ventilátor.
5*5*5*5*5*
Pláž
Hotel disponuje 2 plážami (orientovaná smerom von z mesta a smerom na mesto) je možné na nich požičať motorový čln (200kn / 1 hodina) či vodný bicykel (80kn / 1 hodina). Na pláži sú spoplatnené slnečníky (130kn / deň) a je kamienková. Pláž smerom von z mesta má poobede veľa tieňa a chodí na ňu menej ľudí. More bolo momentálne dosť studené a malo asi len 24ºC. Zhruba 5 m od brehu sa v ňom už nepostaví takmer nikto. Voda je čistá, priezračná. Odporúčam topánky do vody. Morskí ježkovia sa na oboch plážach nevyskytujú.
5*5*5*5*5*
Strava
Hotel má priestrannú reštauráciu v hlavnej budove, 2 poschodia pod recepciou. V prípade raňajok sa viac - menej výber opakoval, k dispozícii stále sú maslové mini croissanty, vajíčka, 3 druhy žemlí, minibalenia: 4 druhy džemu, nutella, margarín, maslo, nátierkový syr a paštéta. V prípade raňajok sú nápoje zdarma, kávovar, čaj a automat na ovocné džúsy. V prípade večere nápoje zdarma nie sú. Ak chcete, je potrebné si zakúpiť červený náramok (v prepočte asi 6€ / osoba / deň), aby ste mohli využívať automat na džúsy, výčap s pivom (jeden druh) a jeden druh červeného a bieleho vína. V prípade väčšieho záujmu je možné si u čašníka objednať ku stolu z nápojového lístka s ponukou podobnou, ako má lobby a piano bar o poschodie vyššie. Strava bola pestrá a veľmi chutná. Na výber sú napr. vždy 2 druhy polievok. V hoteli na poschodí, kde je aj recepcia, sa nachádza lobby bar a o poschodie nižšie piano bar (otvorený od 19:00 do 1:00). V ňom je možné si dať aj miešané nápoje, z ktorých každý deň je iný v zvýhodnenej cene 38kn. Inak cocktaily stoja okolo 50 - 60kn (do 8€). Veľké pivo vychádza na 25 až 30kn (okolo 3,50€). Pri kongresovej miestnosti sa nachádza aj vonkajší bar so stageom a koncertmi. Je však orientovaný na francúzsku klientelu a nenavštívil som ho. Na hotelovej pláži orientovanej na staré mesto Primošten je aj plážový bar patriaci hotelu, kde je možné si dať kávu, nápoje, čapované pivo Ožujsko či nanuky (18kn).
5*5*5*5*5*
Personál
5*5*5*5*5*
Šport
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Globtour
Termín pobytu
Termín pobytu (august 2022, 7 - 12 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
odporúčaOdporúčamodporúčaZhoda s katalógomodporúčaSplnil očakávaniaodporúčaVhodný pre deti
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk
Bibiana Detail recenzie

Výborná

, (51 - 60 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
78%
xyxysyxdkldsôsôa Detail recenzie

Odporúčam!!!!!

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 2 čitateľom recenzia pomohla
83%
Andrea Detail recenzie

Krásne prostredie a dobré služby

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 4 čitateľom recenzia pomohla
81%
Veronika Detail recenzie

Nočná mora za 800€! Presvedčte sa čítaním.

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 16 čitateľom recenzia pomohla
50%
Diana Detail recenzie

Chcem sa tam vrátiť!!!

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 6 čitateľom recenzia pomohla
72%
Alexandra Detail recenzie

Bola som trošku sklamaná

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 6 čitateľom recenzia pomohla
67%
Kobíkovci Detail recenzie

Bola to super dovolenka, najkrajšia v Chorvátsku

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
83%
Erika Detail recenzie

Bolo veľmi dobre

, (41 - 50 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
81%
Soňa Š. Detail recenzie

Pohodová dovolenka v príjemnom prostredí...

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 2 čitateľom recenzia pomohla
64%
juraj Detail recenzie

Lepší než sme očakávali

, (41 - 50 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 13 čitateľom recenzia pomohla
78%

Fotografie z recenzií

PlážVýhľad z izbyPromenáda pred hotelomZápad slnkaFoto z reštauráciePláž na neďalekom ostrovčekuVýhľad z našej hotelovej izbyPrimošten

Hotel Zora - Profesionálne fotografie

Hotel Zora

Podobné recenzie Severná Dalmácia

Apartmany Valentina Privlaka
Apartmany Valentina Privlaka 3*
Chorvátsko, Severná Dalmácia, Privlaka
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
92%
Hotel Kolovare
Hotel Kolovare 4*
Chorvátsko, Severná Dalmácia, Zadar
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
89%
Hotel Zora
Hotel Zora 4*
Chorvátsko, Severná Dalmácia, Primošten
. najlepšie hodnotenie
11 recenzií
74%
Hotel Solaris Villas Kornati
Hotel Solaris Villas Kornati 4*
Chorvátsko, Severná Dalmácia, Šibenik
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
81%
Hotel KrkaHaus
Hotel KrkaHaus 3*
Chorvátsko, Severná Dalmácia, Lozovac
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
77%
Pridaj vlastnú recenziu
Zväčšiť mapu




Moment...