Hotel Angie II

2*2*
Hotel Angie II GalériaGaléria (1 + 8)
56%
Celkovo hodnotený
ako 19. najlepší z 22.
v oblasti Zlaté piesky
Úžasné0
Výborné0
Dobré2
Skôr zlé2
Zlé1
Veľmi zlé0

Hotel Angie II recenzie

Archív recenzií

Katarína Detail recenzie

Pre nenáročných klientov,vrátila by som sa tam

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
63%
Ján Moncoľ Detail recenzie

Odporúčal by som ho pre nenáročných klientov,...

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
67%
roman Detail recenzie

Stredisko je velmi predrazene si myslim ale inak...

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
56%
stanka Detail recenzie

Najhoršia dovolenka nášho života.Nie sme...

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 2 čitateľom recenzia pomohla
39%
2*2*
Celkové hodnotenie
Najhoršia dovolenka nášho života.Nie sme extra nároční,ale toto...celý hotel sme sa tešili na odlet domov. Chudáci čo sa tam trepali autobusom!Možno niekomu vyhovuje samotný areál zl.pieskov,tomu čo rád leží na preplnenej pláži a kuká sa na vysvietené budovy, nakupuje suveníry a vymetá diskotéky.My sme chceli niečo kľudné tak sme išli kúsok pred.Nie je tam nič, jedna cesta, na každý meter štvorcový hotel. A to je všetko.Žiadna príroda, žiadne hist.pamiatky, nie je kde ísť.Všade ale úplne všade tony smetí a smrad.Domáci sa snažia klamať, všetko vidia cez peniaze,pokiaľ nezaplatíš, nikto s ničím nepomôže. Do Bulharska sme chodili radi. Ale už nepojdeme. Odporúčam ak ísť tak Pomorie(super) Obzor a Carevo, Primorsko.Zlaté Piesky a Slnečné pobrežie sú o ničom. Nuda.
2*2*
Izby
Prvý dojem -šok.V Bulharsku sme boli viackrát, aj v 2* hoteloch a vždy sme boli spokojní.Tu bolo na izbe čisto, to áno, každý deň upratovali.Aj nábytok v pohode, ale dostali sme ohavnú tmavo modro fialovú hrobku (tapety).Steny po pol hodine v tej miestnosti na Vás doslova padali.Na každej stene gýčová sadrová socha.Po noci bez spánku-steny sú z papiera, balkóny nalepené tak že sa dalo v pohode preskakovať zábradlie,nám hrobku vymenili za izbu s rovnakými tapetami, len v ružovom.A to sa dalo vydržať,aspom bola svetlá.Upozorňujem-všetky izby na jednej strane s výhľadom na množstvo rozostavaných budov sú tieto hrobky.Tie druhé ružové majú výhľad na novopostavenú neobývanú budovu-rovno 20m pred balkónom. Vyberte si ibu čo najvyššie,kvôli hluku,táto strana je tiež tichšia.No spať sa tam veľmi nedá. V hotely veľa schodov ale dá sa.Čisto.Aj posteľ vám každý deň ustelú.Pri hotely je bazén, čiastia ho. Väčšinou sú v ňom deti.Pred vchodom do hotela aj všade naokolo hnijú tony smetí.Nikde v Bul. som to ešte nevidela.
2*2*
Pláž
More super,čisté ako v Chovátsku, len 1 deň sme mali riasy.Piesok, výborný vstup do mora.Podotýkam že sme boli cca 700m od samotného areálu Zl. Pieskov,kde sú pláže typu Bibione v Taliansku.Naša bola prírodná,no boli tam slnečníky- pekné,trstinové a týždeň sme ich používali zadarmo.Až potom sa tam začal zjavovať domorodec že 4 levy.Vždy sme sa odsunuli, a potom vrátili.Nemal žiadne potvrdenie že má vyberať, nič...Majú dobrý biznis.Vstup na pláž-hrôza.V katalógu uvádzali schody. Zabudli dodať že na pláž vedú len 2!!!vstupy, a majú strmé rozbité betónové schody kombinované s hrdzavým plechom, starší človek neprejde, dieťa len na rukách.Treba dávať veľký pozor,niekedy je to ozaj o držku.Alebo si odšlapete skoro kilometer na opačnú stranu a tam je vstup v pohode.Alebo priamo v zl.pieskoch zaplatíte 6 leva za slnečník a 4 za lehátko.A všade- odpadky.Tony odpadkov, pri vstupe na pláž boli do výšky mojho manžela- a to je čo povedať.
4*4*4*4*
Strava
Stravu nám zabezpečovala Reštaurácia Angie 1.Asi 50m od nás. Mali sme raňajky.Je tam naozaj nádherný výhľad na more,ale občas dosť špinavo. Raňajky dobré len málo chleba-2 sendvičové plátky na osobu. Inak syr, maslo,párky, vajíčko, uhorky, paradajky,saláma.Na konci sme toho mali už plné zuby, ale to je pochopiteľné. Strava v reštauráciách výborná, komplet obed 6-7 levov pre dvoch. V areáli Zl. piesky 3-4x drahšie-to isté jedlo. Odporúčam reštauráciu na zrútenej ceste pri vstupe do areálu.Nikto tam nechodí,neviem prečo, čiasto, drevenný nábytok, najkrajší výhľad na more...Odporúčam boršč a a tzv kuracie niečo.Len tam majú menší výber jedál.Všetko čerstvé.V obchodoch ceny ako u nás,okrem samotného areálu.Odporúčam ochutnať syrenie.
3*3*3*
Personál
Personál v hotely ok, delegátka ústretová.Bolo vidieť že ju mrzí ako sme všetci sklamaní.Rečepné príjemné, jedna nám bez problémov vymenila izbu.Upratovačky plnia svoju prácu na 100%.Len ochrankár čo nám bol pridelený bol odutý bulo, bol určený aby chránil personál a ostatných turistov pred Slovákmi.No coment.Chalani z vedľajšej izby sa s ním skoro pobili.V reštaurácii Angie 1 kde sme chodili na raňajky,personál priemer,srandu zabezpečoval čašník čo dorána pil a potom vydával raňajky.Aj si ho fotili...Ale inak normál.Personál v reštauráciách ok, pokiaľ ste nemali lacnejšie jedlo.Vtedy boli odutí a stalo sa že nás aj poslali preč že či sme už dojedli. Odporúčam reštiku priamo v strede zrútenej cesty na Zl. Piesky,neviem prečo tamnikto nechodí, milá pani,naj. strava, výhľad na more...Inak predávajúci sa snažili klamať a obrať o peniaze.To som tiež ešte v Bul. nezažila.
1*
Šport
Našportujete sa pri horelezeckom vzostupe a výstupe po ceste na pláž.Aje to aj adrenalín,schody sú hrdzavé, betónové časti obité,šmykľavé...Máte čo robiť.Starý človek to ani nezlezie, dieťa len na rukách.Hlavne opatrne, jedno dievča si zlomilo nohu.
Tipy
Tipy
Večer môžete navštevovať areál Zl. pieskov,no rýchlo vás to unudí.Je tam to ho síce veľa-diskotéky, atrakcie, stánky so suvenírmi,kasína,luxus,ale nič moc.Žobráci, deti nútené vyhrávať dlho do noci, turisti väščinou arabi, nemci a rusi.Za 2 dni máte toho plné zuby.Pláže sú tam hlava na hlave, všetko spoplatnené.Chceli sme ísť do Varny-cca 30 min autobusom, a dobre že sme neišli.Okrem nádherného pravoslávneho chrámu tam je akurát NIČ.Ak nerátam ohavné ultrasocialistické paneláky,také že Petržalka je nádherná.
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Hechter
Termín pobytu
Termín pobytu (august 2006, 13 - 15 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
neodporúčaOdporúčamneodporúčaZhoda s katalógomneodporúčaSplnil očakávanianeodporúčaVhodný pre deti
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk
garfild Detail recenzie

Dovolenka v pohode . TROCH VEľA SCHODOV a špiny...

, (31 - 40 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
56%

Fotografie z recenzií

Vstup do hotelahotelový bazénikpláž pred hotelomplážcentrumcentrum cca 900m od hotelaizbavyplavené riasy po búrke-detičky nimi obložili svoju mamu :)

Hotel Angie II - Profesionálne fotografie

Hotel Angie II

Podobné recenzie Zlaté piesky

Hotel Perla
Hotel Perla 3*
Bulharsko, Zlaté piesky, Zlaté piesky
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
53%
Hotel Exotika
Hotel Exotika 3*
Bulharsko, Zlaté piesky, Zlaté piesky
. najlepšie hodnotenie
8 recenzií
56%
Hotel Angie II
Hotel Angie II 2*
Bulharsko, Zlaté piesky, Zlaté piesky
. najlepšie hodnotenie
5 recenzií
56%
Hotel Preslav
Hotel Preslav 3*
Bulharsko, Zlaté piesky, Zlaté piesky
. najlepšie hodnotenie
6 recenzií
52%
Hotel Briz
Hotel Briz 3*
Bulharsko, Zlaté piesky, Zlaté piesky
. najlepšie hodnotenie
10 recenzií
47%
Pridaj vlastnú recenziu




Moment...