Hotel Afrodita

3*3*3*
Hotel Afrodita GalériaGaléria (5)
52%
Celkovo hodnotený
ako 114. najlepší z 126.
v oblasti Slnečné pobrežie
Úžasné0
Výborné0
Dobré2
Skôr zlé0
Zlé1
Veľmi zlé1

Hotel Afrodita recenzie

Archív recenzií

Andrea Detail recenzie

Bulharsko áno, tento hotel už nikdy

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
50%
Katarína  Detail recenzie

Nikdy viac Afrodita, nikdy viac Bulharsko!

, (21 - 30 rokov, rodina s deťmi) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
31%
1*
Celkové hodnotenie
Boli sme v Bulharsku prvýkrát, ale nikdy viac sa tam nevrátime. Nepotrebujem nikoho odhovárať, ale skôr chcem mojimi slovami zabrániť sklamaniu niekoho ďalšieho. Nepokladám sa za náročného klienta, ale trojhviezdičkový hotel v Bulharsku sa nevyrovná trojhviezdičkovým hotelom v Španielsku, Taliansku, Rakúsku, Belgicku, Francúzsku (krajiny, ktoré som skutočne navštívila). Na pohľad vyzeral hotel pekne, bolo vidno, že je to novo postavený hotel a nie prerobená ubytovňa. Bolo to však na nič, pretože služby žiadne, veľa vecí tam bolo riešených zvláštne, zle, personál sa tváril že ich obťažujete. Voda v bazéne bola dva dni zelená a nikto s tým nič nerobil. Stoly v reštaurácii hotela boli špinavé, utreli ich až potom, keď ste sa ozvali. Slnečníky (2ks) pri bazéne boli roztrhané, látka z nich visela ako franforce. Altánok pri bazéne bol jeden aj ten bol špinavý a nevidela som počas nášho pobytu že by ho niekto umyl, pozametal alebo niečo také...Fotky hotela, ktoré uvádzajú viaceré cestovky nezodpovedajú realite. Nie všetko, ale niektoré miesta ako vyzerá hotel, tam vôbec neboli.A určite sa budem v Cestovke sťažovať.
1*
Izby
Izba aj terasa boli veľké a priestranné. My sme mali štúdio s kuchynkou, ale vybavenie kuchynky bolo katastrofálne. Platili sme aparthotel, pretože máme malé dieťa (2 roky)aby sme mu mohli čo to, v prípade potreby, uvariť. Nešla som na dovolenku variť, ale aspoň kakao som chcela malej zohriať. Hrniec sme však dostali až potom, čo sme sa sťažovali aj to ten najmenší kastrólik, aký existuje. Varechu nám nedali vôbec. Bolo vidno že klimatizácia bola premontovaná na iné miesto - dieru v stene sa neunúvali zamurovať, proste ju zakryli závesom. Voda z nej tiekla na zem terasy, kde neodtekala. Kúpeľňa bola jedna veľká katastrofa. Smrdela plesňou, sprchový kút bol riešený "zaujímavo", lebo voda odtekala do odtoku sprchovacieho kúta a potom vytekala z pod neho na dlážku do odtoku na zemi, ten však bol upchatý, takže v kúpeľni na dlážke sme neustále mali vodú. Iné izby vôbec nemali sprchovací kút a celá kúpeľňa vlastne bola sprchovací kút. Takže vždy bolo všetko mokré... Prístelka bol rozpadnutý rozkladací gauč, na ktorý nám dali taký 5 cm hrubý matrac. Nedalo sa na tom spať, prístelu sme zložili, matrac sme dali na zem, a spali sme tak.
3*3*3*
Pláž
Po celej dĺžke pláže majú nastavané slnečníky za čo pýtajú peniaze. Ako voľnú pláž vyhradili asi 10 m úsek kde pristávali skútre, ktoré ťahali babán a také kreslo ale tam sa zase nemohlo kúpať. Ďalší voľný úsek bol za slnečníkmi, čo bolo asi 15-20 m od mora, takže človek ani more nevidel. More bolo čisté a pekné. Cena: slnečník + každé lehátko 8 leva, takža za celú zostavu sa platilo 24 leva! Stredisko je špinavé, hotel na hoteli, nikto tam neupratuje, predajné stánky sú nekultúrne, ošumtelé... Boli sme pozireť v Nesebare - nakoľko je to mesteško chránené UNESCOm, je tam pekne a čisto. Taktiež Sozopol vyteral úplne inak ako Slnenčné pobrežie. Stánky s jedlom, suvenírmi, oblečením ainé mali kultúru, v uliciach bolo čisto.
1*
Strava
Mali sme len raňajky, lebo sme počuli že v Bulharsku sa dá dobre a lacno najesť v reštauráciách. My sme tento dojem však nemali, stravovanie v reštauráciach nás vyšlo tak isto ako u nás doma. A to ešte sa nám stalo, že sme dostali surové kura a pod. Kávu bulhari majú otrasnú a nehanbia sa v reštaurácii do šálky dať umelohmotné miešatko namiesto lyžičky.
Raňajky v hoteli boli stále tie isté - praženica, vajcia na tvrdo, minipáročky (studené), jedna nejaká šunková saláma, dva druhy tvrdého syra, maslo, lekvár, med, paradajka, uhorka, melón, mlieko, cereálie, chlieb (ten ich sendvič), dva druhy koláčikov a nejaká hmota, čo mala byť jogurt. Keď sa pokazil automat na kávu, tak už ani káva nebola. čaj a dva druhy džúsu. Každé ráno to isté...
1*
Personál
Upratovačka len každý deň dala rolku toaletného papiera a keď sa jej chcelo vyniesla smeti. Terasu pozametala až potom čo som ju požiadala. Za celý čas nám nevymenili uteráky, to že človek hodí uterák na zem, aby mu ho vymenili do Bulharska ešte asi nedorazilo. Teta upratovačka mi ho taký špinavý poskládala a dala na postel, ktorú som si sama ustielala.
4*4*4*4*
Šport
športové možnosti sme veľmi nevyužívali - nemali sme už chuť. Videli sme minigolf, ihrisko plážového volejbalu. Chodili sme do Akvaparku v Nesebare. Ten ako jedinú vec v Bulharsku hodnotíme pozitívne, je porovnateľný s akvaparkami v iných krajinách.
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Globtour
Termín pobytu
Termín pobytu (august 2012, 7 - 12 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
neodporúčaOdporúčamneodporúčaZhoda s katalógomneodporúčaSplnil očakávanianeodporúčaVhodný pre deti
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk
Michal a Lenka Detail recenzie

Ako za tú srandu to stojí :D

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 5 čitateľom recenzia pomohla
60%
mirka Detail recenzie

Na Slnečnom pobreží je veľmi rušný nočný...

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 4 čitateľom recenzia pomohla
64%

Hotel Afrodita - Profesionálne fotografie

Hotel Afrodita
Hotel Afrodita
Hotel Afrodita
Hotel Afrodita
Hotel Afrodita

Podobné recenzie Slnečné pobrežie

Hotel Corona
Hotel Corona 3*
Bulharsko, Slnečné pobrežie, Sveti Vlas
. najlepšie hodnotenie
3 recenzie
54%
Hotel Balaton
Hotel Balaton 3*
Bulharsko, Slnečné pobrežie, Slnečné pobrežie
. najlepšie hodnotenie
29 recenzií
52%
Hotel Afrodita
Hotel Afrodita 3*
Bulharsko, Slnečné pobrežie, Slnečné pobrežie
. najlepšie hodnotenie
4 recenzie
52%
Hotel Royal Club Victoria
Hotel Royal Club Victoria 5*
Bulharsko, Slnečné pobrežie, Elenite
. najlepšie hodnotenie
58 recenzií
51%
Hotel Chaika Beach Resort
Hotel Chaika Beach Resort 4*
Bulharsko, Slnečné pobrežie, Slnečné pobrežie
. najlepšie hodnotenie
74 recenzií
50%
Pridaj vlastnú recenziu




Moment...