Hotel Biely dom

2*2*
Hotel Biely dom
46%
Celkovo hodnotený
ako 27. najlepší z 27.
v oblasti Pomorie
Úžasné0
Výborné0
Dobré1
Skôr zlé2
Zlé2
Veľmi zlé0

Hotel Biely dom recenzie

Archív recenzií

Anka Detail recenzie

Tak tento hotel by mala CK znovu vyradiť z...

, (51 - 60 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 2 čitateľom recenzia pomohla
50%
Martina Detail recenzie

Nebyť toho špinavého chudobného mesta so...

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
47%
Milan Detail recenzie

Jednoznačné nie danej oblasti Pomorie....

, (31 - 40 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
36%
2*2*
Celkové hodnotenie
Jednoznačné nie danej oblasti Pomorie. Špinavé uličky, rozpadajúce sa domčeky s ponukou ubytovania, všade cítiť a vidieť špinu, more, pláž, takto sa neponúkajú služby zahraničným turistom....všade prítomní a hluční ruski turisti, ktorí si myslia, že im to tam patrí....Strava ešte na naše pomery v slušnej cenovej relácii. 5 leva za slušnú večeru, ovocie kg cca. 2-2.5 leva, melón kg 0.8 leva, varená kukurica 1.5 leva, zmrzlina - kopček 1.19 leva ( moc presladená). pivo v reštaurácii 1.6leva za pol litra, ale v obchodíkoch dostanete 2 litrovku piva za 2-2.4 leva, tak treba trochu rozmýšlať. Tak isto reštaurácie zastrčené medzi starými domčekmi s vozovým parkom od trabanta po luxusné BMV sú neporovnateľne lacnejšie. Zmenárne na kažkom rohu - rovnaké kurzy a všetko bez ďalších poplatkov. Takže stačí zameniť len pár euro a podľa potreby bez problémov zameniť zas niečo. Berú aj kovové eurá, ale kurz je len 1.4 leva za euro....Papierové 1.9 leva za euro. Presne o 24 hod. nastane v okolí hotela úplné ticho. Vypne sa všetka hudba na okolí a nastane balzam pre uši až do rána. Zábava - ťažko povedať, možno ruskí turisti by vedeli kde. Atrakcie maximálne vláčik a výhliadková loď. Cenu neviem, však ich trasa vedie po miestach, ktoré si prejdete aj pešo, tak načo zbytočne vyhadzovať peniaze..... K samotnému zájazdu. Chcem upozorniť na skutočnosť, že zájazd hoci sa ponúka ako sme mali my - 12 dňový letecký, tak budete ukrátení, lebo v prvý deň prilietate + transfér do hotela až po 18 hod. takže deň fuč a v posledný deň opúšťate hotel okolo 10.30 hod. takže druhý deň fuč !!!! Nikto sa s Vami nerozlúči, kľúč pohodíte na recepcii - v podstate ste nazaujímavý pri odchode lebo už nie ste zdrojom ich prijmu.... Tak isto delegátka - češka nevie rusky ani bulharsky, angličtina v tejto lokalite je zbytočná - presvedčili sme sa o tom, skôr vy si zistíte u miestnych všetko ako ona. Myslím si, že jej záujem je ohraničený len snahou predať čo najviac zájazdov. Pozor na skutočnosť, že Vám oznámi, že v niektorých reštauráciach platí zľava pre klientov CK. Najdete takúto reštauráciu, aj tam visí logo CK, ale povedia Vám, že u nich zľavu nedostanete a nebavia sa viac na túto tému. Momentálne ma nenapadne názov ale je to Bistro u ....... Pochvala patrí Roze - bulharke z cestovky, ktorá je naopak vždy prítomná na raňajkách a ochotne poradí. Ak hľadáte rozptýlenie, zábavu, tak tu to nenajdete. Vyslovene to odporúčam len pre rodiny s malými deťmi. Lebo aj väčšie deti sa nám tam viditeľne nudili a tešili sa domov.....Na otázku čo sa im tam najviac páčilo padla jednoznačná odpoveď - Aquapark. Pár foto - radšej nie, lebo to smetisko je skutočne atrakcia, max. aktuálny kurz a cenník zájazdov.
2*2*
Izby
Jednoducho zariadený hotel zodpovedajúci kategórii, v ktorej je ponúkaný. 4 poschodia bez výťahu. Izby jednoducho zariadené. Oddelené postele s pružinovými madracmi, ktoré prenášajú už najmenší pohyb a prehýňajú sa. Treba si postele premiestniť a spojiť, však tam chodia páry a nie súkromné jednotlivé osoby. Jedna jediná jednodverová malá skriňa na odloženie vecí min. 2 rekreantov je žalostne málo, takže veci sú voľne poodkladané kde sa len dá v malej izbe. Malá miestnosť bez okna - WC + kúpelka. Zaujímavosťou je, že voda zo sprchy tečie samospádom celou miestnosťou. Obteká okolo WC misy až k umývadlu, takže je tu pomerne vysoká vlhkosť. Na izbe TV, chladnička a ventilátor, takže klimatizáciu platiť je zbytočnosť. Balkón cez celú šírku izby, ale dosť úzky, čím vyššie poschodie, tým krajší výhľad na more. Takže vybojujte si izbu s výhľadom na more. Na zemi v izbe je koberec, ktorý po pár dňoch je plný piesku, však sa pohybujeme po piesku a niečo si tak donesieme dnu. Na zakrývanie je tu plachta a niečo ako záves tvorí samotnú plachtu pod rekreanta. Izby sa neupratujú, len sa vymieňa raz za 5 dní prádlo a uteráky, každý deň sa vynáša kôš s odpadkami, koberec nikto nevysáva. Recepcia nonstop prázdna, samoobsluha, tak pozor na to či si odložíte tam kľúč od izby - recepčný nonstop v reštaurácii nasáva.....
1*
Pláž
Pláž špinavá, ráno a k večeru plná rias, odumretých morských živočíchov, neznesiteľný smrad, žiadne smetné koše, sprchy. Nikto pláže nečistí, tak ste cez deň v tom smrade a asi sa čaká na večerný príliv....v piesku sa podknete o prázdne flaše a ak zaryjete ruku hlbšie, tak tu najdete všetko čo by inak patrilo do chýbajúcich smetných košov. More ak sú vlny je plné rias a dokonca sú tu aj biele medúzi, ktoré nás pár krát nepríjemne popálili. Ak však hladáte tu ako takú čistejšiu a znesiteľnejšiu pláž, tak čím viac šlapete ďalej, tak sa Vám to podarí. My sme šľapali cca. 20 minút okolo nádherného veľkého smetiska niečo také som nevidel nikde priamo pri pláži a až potom sme našli akú takú prázdnejšiu a trochu čistejšiu pláž, kde sme dokonca nepotrebovali ani plavky. Ale pozor bulhari asi nevideli holé ženy, pretože kríky boli plné a pozorovateľov z poza nich dosť......Ak tu hľadáte potápanie, tak viac mušlí je na pláži ako v mori, kde skoro nič nevidíte.
6*6*6*6*6*6*
Strava
Strava- bufetové stoly maximálna spokojnosť - pestrý výber - salámy, syry, melony, banány, koláče, džus, káva, čaj, vajcia, párky....takže vhodnou kombináciou nemusíte jesť každý deň to isté. Čo je plusom, tak to, že na vás nikto nepozerá, cítite sa uvolnene a zjete čo chcete. Max. občas sa objaví niekto a odnesie špinavé taniere. Negatívum akurát všake dotieravá jednooká špinavá mačka a dosť múch.
1*
Personál
Recepčný stále v reštaurácii s dychom jasne od alkoholu, upratovačka nepozdraví na Váš pozdrav, s iným personálom prídete len min. do styku.
1*
Šport
Nevidel som žiadne!!!! Okrem bicyklov pre rodiny, kde chlap viac tlačil toto monštrum ako sa viezol, na pláži som prakticky nič nevidel čo by sa nazvalo športovou aktivitou....
Tipy
Tipy
Záleží na tom koľko a za čo ste ochotný dať....Odporúčam Aquapark na Sunny Beach, nie aquapark v Nesebare, lebo ten prvý je podstatne kvalitnejší a väčší za rovnakú cenu. Celý deň 28 leva + 4 leva cesta busom tam a späť. Pozor na šok na, ktorý Vás neupozorní delegátka. Lístky čo si kúpite u nej Vám sú nanič, lebo si musíte znovu vystáť radu na remienok na ruku. A potom totálny čok. Pri vstupe sa na Vás vyrúti ochranka a vyhádže Vám z kabiel všetko na stôl, prehrabávajú sa v tom a nedovolia Vám do parku si zobrať nič na pitie, jedlo, cukríky, keksy a pod. To Vám odoberu, dajú na to nálepku a vrátia Vám to až pri odchode. Správajú sa k Vám ako k posledným zlodejom !!!!!!!
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Hechter
Termín pobytu
Termín pobytu (júl 2007, 13 - 15 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
neodporúčaOdporúčamodporúčaZhoda s katalógomneodporúčaSplnil očakávaniaodporúčaVhodný pre deti
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk
anka Detail recenzie

Nenáročný turista si určite oddýchne, ak mu...

, (41 - 50 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
61%
Roman a Sona Detail recenzie

Do Pomoria odporucame ist na dovolenku, ked sa...

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
33%

Podobné recenzie Pomorie

Hotel Sveti Nikola
Hotel Sveti Nikola 3*
Bulharsko, Pomorie, Pomorie
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
33%
Hotel Salt Lake
Hotel Salt Lake 3*
Bulharsko, Pomorie, Pomorie
. najlepšie hodnotenie
8 recenzií
50%
Hotel Paradise
Hotel Paradise 3*
Bulharsko, Pomorie, Pomorie
. najlepšie hodnotenie
4 recenzie
48%
Penzión Sisa
Penzión Sisa 3*
Bulharsko, Pomorie, Pomorie
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
34%
Hotel Biely dom
Hotel Biely dom 2*
Bulharsko, Pomorie, Pomorie
. najlepšie hodnotenie
5 recenzií
46%
Pridaj vlastnú recenziu




Moment...