Apartmány Simeon

3*3*3*
Apartmány Simeon GalériaGaléria (1 + 4)
75%
Celkovo hodnotený
ako 4. najlepší z 27.
v oblasti Pomorie
Úžasné0
Výborné2
Dobré2
Skôr zlé0
Zlé1
Veľmi zlé0

Apartmány Simeon recenzie

Archív recenzií

Gabina Detail recenzie

Bola to fajn dovolenka

, (41 - 50 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 7 čitateľom recenzia pomohla
83%
P.Žabková Detail recenzie

Úžastná dovolenka

, (16 - 20 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 7 čitateľom recenzia pomohla
90%
martin Detail recenzie

Už nikdy viac

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 3 čitateľom recenzia pomohla
50%
Jana Detail recenzie

Vcelku dobré

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 4 čitateľom recenzia pomohla
63%
Ľuboš Kollár Detail recenzie

Velmi prijemna dovolenka. Domaci su strasne...

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 21 čitateľom recenzia pomohla
72%
4*4*4*4*
Celkové hodnotenie
Velmi prijemna dovolenka. Domaci su strasne cistotny, kazde rano ako som vysiel na balkon kazdy jeden zametal. A to kazde rano. Nekradne sa tam, aspom co som si vsimol. Denne som presiel okolo desiatok a desiatok aut s otvorenymi oknami a klucikmy v zapalovani, ktore tam stali aj cely den. Boli sme na prvom poschody, balkony sme mali stale dokoran, nic nam nezmizlo, ani nikomu inemu. Bulhari su velmi priatelsky, co som sa cudoval, nestretli sme za celu dovolenku ani jedneho debila, hulvata alebo nejakeho ozrana ci zobraka. Kazdy bulhar vam poradi, pokial vie. Nikto vam neodvrkne, staci sa len spytat. Vsetci su tam priatelsky. Apartmani su uplne v super oblasi. Pred balkonom mate kludny park, paradnu restiku, mali obchod s potravinami, zelovoc, trafiku. Na plaz je to minutka, na pesiu zonu je to este menej. Vecer je tam klud, ziadne hlucne bari ani ludia. Odporucam, nepit vodu s vodovodu, skoro vsetci dostali sracku. Odporucam vodu kupovat v bandaskach. Napr 10 litrova bandaska minaralnej bezbublinkovej vody stoju 2.70 leva. Stravujte sa len sami, ziadne polopenzie a podobne si neobjednavajte, je to zbytocne. Odporucam nejest v hoteli MANZ, drahy s velmi malimy porciami. Alkohol a cigarety stale velmi lacne. Cigarety sa tam pohybovali od 2 leva (GOLDEN GATE) az po jedni s najdrahsich 3,4 leva (MALBORO). Inac velmi oblubena znacka su tam VICTORY. Alkohol sme kupovali za 7.40 leva flasku 700ML TEQUILI, ktora bola uplne ze paradna. Odporucam ochutnat MASTIKU, alkohol co chuti ako pelendreky ci haslerky, 7.8 leva za 700ML. BLACK RAM WHISKEY 1 liter za 11 LEVA. Pivo v obchode, STAROPRAMEN 1,10 LEVA, origo STELLA 1.2 az 1.3 leva. Vynikajuce vina, napr CABERNET SAVIGNON, targowiste rocnik 2004 v krasne flasi za 6 leva, chutilo straaasne dobre :) Kto bude mat otazky, kludne piste na MAIL. Mozem poslat nejake vlastne foto, popripade hocico zodpovedat.
4*4*4*4*
Izby
Apartmany vysoko nad moje ocakavania. Izbi su po kompletnej rekonstrukcii, na dovolenke sme boli 8, mali sme jeden velky apartman, a jeden maly, hned vedla seba na prvom poschodi. Velky apartman mal pisane v katalogu len 2 izby, mozem hned povedat ze ma 3. Na pocudovanie je to tak, na kazdom poschodi (v 3 izbe za postele neplatite, tj mozte ist 6ti, a platite len za 4 ubytko)- 3 izba bola ochudobnena len o balkon, a postele boli do seba, ale dali sa spojit. Dalsie 2 izby mali postele manzelske. V izbach su nove parkety, na chodbe , v kuchyni spojenej s jedalnou a obyvackou je nova dlazba. Vsade su plastove okna. Velky apartman obsahuje 2 velke balkony. 1 balkon maju spojene 2 izby, a da sa na nom vesat pradlo, dalsi balkon je v obyvacke, a je spolocny s malim apartmanom (vobec nevadi, ma asi 10 - 12 metrov). Kazda izba obsahuje klimu, ale je asi iba za priplatok, ten sa vsak v katalogoch neuvadza. V obyvacke je paradny kozenny (alebo kozzenkovy) gauc, a super kresla. Je tam celkom schopny TV/SAT, dost hudobnych kanalov + radia. Zachod bol standardny, sprcha zrovna nova nebola, ale ziadna plesen alebo podobne, bohato stacila. Na kazdych balkonovych dverach boli sietky. Skrine, postele, botnik, stolicky a pod. boli uplne nove. Na posteliach sa spalo vynikajuco. Jedinu vyhradu mam k BOJLERU ktory mal pre 6 (alebo 4) ludi objem len 80Litrov. Kuchynka bola mensia, ale plne postacovala. Nasli ste tam komplet elektricky sporak, mikrovlnku s grilom, dres, kopu hrncov, tanierov, poharov, salok, nozov, a priboru.
3*3*3*
Pláž
Plaz sa nachadza od apartmanov cca 150 metrov. Staci sa s apartmanu vybrat do lava a rovno po ulicke pridete az na plaz. Su to klasicke plaze oddelene molami, tj hlavne kupacie plaze v pomori. Kazde rano po plazach behali take male traktori a cistili ju. Vadili mi 2 veci. 1. Pri brehu bolo nazbieranych strasne vela malych polamanich musiel, ked ste si nedali pozor, raz dva ste sa na jednej trocha porezali. Preto odporucam po breh v slapkach, a prvych par metrov do mora opatrne. Dalej s tym problem nebol. 2. V strede dovolenky prisla v noci burka, boli velke vlny a k brehu sa nahrnulo strasne vela rias. Riasi az tak nevadili, vyzerali ako salat, vobec nepychali a aspom zakryli tie musle a uz sa po tom dalo normalne chodit. Domaci to odvazali na vleckach s traktormi, ale robili to na etapi. Nad plazou je nespocetne mnozstvo lacnych barov a restauracii + ulicka ktora lemuje plaz a je na nej kopa obchodov. Po plazi kazdu chvilku chodia domaci, a ponukaju rozne veci , kukuricu, zmrzlinu alebo velke sisky. Vsetko v cenach 2 LEVA alebo 1 EURO. Sice je to celkom dost, ale vsetko to chuti vyborne, hlavne ta kukurica, taku som na slovensku este nejedol. Pokial sa vam chce trocha prejst, alebo vyhodit par LEVA za taxik, oddychnut si od ludi atd. odporucam navstivit CIERNU PLAZ. Boli sme tam raz po tej burke, a odvtedy sme inam nechodili. Peso je to cca 4KM, avsak taxikom je to predsa lepsie, staci povedat CIERNA PLAZ, a hned vas tam zavezu. Je tam krasne, malo ludi, cierny piesok, hlavne pri vode. Ma liecive ucinky na kozne choroby, co mozem potvrdit. Do toho piesku sme sa zakopavali, naozaj dost pomaha. More je tam uplne kristalovo ciste. Je tam vela krasnych a velkych musli. Neradim vsak plavat daleko od brehu ( 50metrov a viac) je tam dost meduz. Nemusite sa bat, tieto vam nijak viac neublizia. Moj kamarat sa potapal asi 60 - 70 metrov od brehu, jednu si nevsimol a dobre ho poprhlila. Ani s tym nebol u doktora, poriadne si to oplachoval horucou vodou, a za 3 dni to bolo prec (a to ho poprhlila tak dobre velka). Bol to zevraj rovnaky pocit ako keby ste sa poprhlili na zihlave, teda nic strasne. Pokial nepojdete daleko od brehu, tak nestretnete ani jednu. Ked fuka vietor, su tam paradne vlny, je tam malo ludi. Taxiky ktore su nastavane dole nakonci pesej zony vas tam odvezu za 10 leva, co je pri 4 pasazieroch 2.5 na kazdeho. Avsak odporucam ine taxi, napriklad kusok od apartmanu nas tam braval jeden pan na FORD FOCUS combi, za 8leva. Znamy nasli hore taxi DAEWOO TICO a to ich tam zobralo za 4 LEVA ;) Takze staci len hladat, ty na konci pesej zony su najdrahsi. Na plaz odporucam slnecnik tam zakupit. Zapozicanie stoji 5 leva na den, a bohvieco to naozaj nie je. Mali slnecnik , taky klasicky kupite za 8 leva, velky dost mohutny za 16 leva.
6*6*6*6*6*6*
Strava
Strava vynikajuca. Asi najlepsia vec s dovolenky. Hned oproti apartmanom cez park super restauracia na rohu volala sa BRIC. Pozor nie hotel, ale cisto iba restauracia na rohu blizsie k pesej zone. Dalo sa tam najest od 6 do 14 leva (normalne jedla - nie salaty) Ceny boli cca rovnake ako na slovensku, ale porcie boli minimalne 2 nasobne. Fakt odporucam vyskusat. Vyskusali sme tam XXX jedal, nikdy nic zle, a hlavne nie malo. Kludne sa s jedneho obeda najete dvaja. A maju tam aj ceske menu :) Pokial chcete nieco pri plazi, odporucam bud restauraciu OMAR, tiez tam davaju neskutocne porcie, alebo ked nieco male tak KEBAB Persia. Robiat tam taky dvaja typci v zltych trickach, jeden ma satku. Robia ten najuzasnejsi kebab aky som kedy jedol. Davaju ho do akejsi arabskej placky (nie ako ta na slovensku, hrubsia a chutnejsia), davaju tam viacej masa, super korenie, super ochutenu majonezu, zeleninu a co som bol prekvapeny tak dokonca aj hranolky. Stoji 3 leva, a najete sa z neho. Navyse su tam velmi mily. A nakonic odporucam najst jednu restauraciu, je smerom hore od hotela, a dostanete sa k nej aj tak, ze je tam jedna plaz a molo, kde je velky KRIZ, kusok odtial vedu schody smerom hore do drevenej restauracie. Robia tam super ludia (zvlast jeden zo satkou) vie velmi dobre po slovensky, vtipny a velmi ustretovy. Odporucam narodny SAČ. Je to jedlo pre dvoch, ked vam ho donesu, daju vam ho na takom kotlikovom podnose. SU tam tri druhy mesa (telacie, kuracie, hovedzie), kopa grilovanej zeleniny, super omacka a v strede hori cibula. Stoji to 15.2 LEVA, ale dvaja sa s toho najedia tak, ze idu odtial po 4 nozky.
6*6*6*6*6*6*
Personál
V apartmanoch super. Bol tam domaci starsi pan s jeho manzelkou a dcera. Vzdy milo pozdravili, spytali sa ci nam nic nechyba. V strede dovolenky prisli (dopredu oznamili), vymenili komplet navlecky, prikrivky, podusky, uteraki a super poupratovali (najskor pozametali, potom povysavali a nakoniec vydrhli mopom), vsetko sa tam lesklo. Castokrat sme boli aj hlucnejsi, nikdy nepovedali ani pol slova. Kym vas ubytovali mohli ste si sadnut vonku na take mensie posedenie, ked ste sa odubytovali, poskytli vam dole sprchu, zachod a miesto na odlozenie batoziny. Fakt velmi mily.
3*3*3*
Šport
Sportove aktivity su tu viacmenej klasicke. Potapacske kurzy by ste tam asi tazko hladali. Na plazach sa da hrat plazovi futbal. Zapoziciavaju vodne bycikle (su super, take netradicne aj zo smyklavkou do vody), vodne skutre, bycikle, elektricke kolobezky, elektricke skutre, elektricke golfove voziky ...
Tipy
Tipy
Viletov je tam habadej. Kusok od apartmanu su 2 cestovky, v jednej dokonca sedela slovacka ... Vyleti sa daju od 25 leva viac. Pokial mate radi historiu a nejake tie pamiatky, odporucam nessebar. Pokial chcete nakupovat oblecenie, topanky alebo nejake hodnotnejsie veci, odporucam do BURGASU. Autobus tam stoji 1 leva, a ide kusok odtial ako konci pesia zona. Chodi cca kazdu hodinu. Keby ste isli taxikom tak sa to pohybuje od 30 do 40 leva s pomoria tam.
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Hechter
Termín pobytu
Termín pobytu (júl 2008, 13 - 15 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
odporúčaOdporúčamodporúčaZhoda s katalógomodporúčaSplnil očakávaniaodporúčaVhodný pre deti
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk

Fotografie z recenzií

Kúpelka v apartmáneizba s manželskou posteľou a balkonomizba s dvomi samostatnými posteľami a spoločným balkonomSimeon

Apartmány Simeon - Profesionálne fotografie

Apartmány Simeon

Podobné recenzie Pomorie

Hotel Sunset Beach Family Resort & Spa
Hotel Sunset Beach Family Resort & Spa 4*
Bulharsko, Pomorie, Pomorie
. najlepšie hodnotenie
19 recenzií
83%
Penzión Rosen
Penzión Rosen 3*
Bulharsko, Pomorie, Pomorie
. najlepšie hodnotenie
8 recenzií
78%
Apartmány Simeon
Apartmány Simeon 3*
Bulharsko, Pomorie, Pomorie
. najlepšie hodnotenie
5 recenzií
75%
Hotel Zeus
Hotel Zeus 3*
Bulharsko, Pomorie, Pomorie
. najlepšie hodnotenie
5 recenzií
72%
Hotel Central Plaza
Hotel Central Plaza 3*
Bulharsko, Pomorie, Pomorie
. najlepšie hodnotenie
3 recenzie
69%
Pridaj vlastnú recenziu




Moment...