Hotel Melas Resort

5*5*5*5*5*
Side Mah. Süleyman Demirel Bulv. No:5, P.K. 20 07330, Manavgat, Antalya
Hotel Melas Resort GalériaGaléria (6 + 3)
92%
Celkovo hodnotený
ako 5. najlepší z 174.
v oblasti Side
Úžasné2
Výborné3
Dobré0
Skôr zlé0
Zlé0
Veľmi zlé0

Hotel Melas Resort recenzie

Archív recenzií

Jana Detail recenzie

Výborná dovolenka - skvelý hotel

, (31 - 40 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 14 čitateľom recenzia pomohla
97%
5*5*5*5*5*
Celkové hodnotenie
Výborný hotel, skvelá lokalita, blízko letiska, transfer z letiska trvá autobusom cca 1 hod. Pre menej zdatných cestovateľov - na letisku vás čaká delegát, kt. vám povie, do kt. autobusu máte nastúpiť, avšak potom už idete a všetko vybavujete sami aj ubytovanie na recepcii. Delegáta ďalej vidíte na info schôdzke a v pravidelných intervaloch, kedy prichádza na hotel. Z hotela na letisko opäť sami bez delegáta, kt. vás bude čakať opäť na letisku. Hotel naozaj zodpovedá 5* ako stravou, tak aj čistotou a službami. Na hotel sme prišli cca o 11 hod a boli sme hneď ubytovaní. Doporučujem si zobrať na recepcii plán hotela pre lepšiu orientáciu. K hotelu Melas resort patrí sesterský hotel Melas resort village, je to jeden areál a možnosť využitia aj ich bazénu ako aj toboganov. Hotel a vilky majú jeden veľký spoločný amfiteáter, kde je každý večer minidisko a večerný program - dosť navštevovaný. Je Hotel nie je úplne bezbariérový všade je zopár schodov k výťahom, kt. je veľa a sú stále v prevádzke. Výťahy idú k bazénu (bazén krásny veľký čistý a udržiavaný je tam aj mini bazén pre deti ) a od bazénu idú ďalšie dva výťahy k moru. V celom areáli hotela funguje wifi zadarmo a sú tam veľmi pekné a udržiavané záhrady.
6*6*6*6*6*6*
Izby
Izby sú dostatočne veľké so sprchovým kútom a pohodlnými posteľami. Veľká terasa. Izby zodpovedajú foto v katalógu. Každý deň sú pekne upratané a voňavé! Ďalej sa na izbe nachádza rýchlovarná kanvica čaje, káva, mliečko, cukor, - denne doplňované a mini bar na hoteli denne doplňovaný (1 lit. Cola, 1 lit Fanta, 2x 1, 5 lit voda, 2x3 dcl minerálna voda a 2xpivo v plechovke) vo vilkách doplňovaný bar obdeň. Na izbe je aj trezor za poplatok 1, 25 eur/deň. Wifi funguje aj na izbách bez problémov.
6*6*6*6*6*6*
Pláž
Pláž piesková s pozvoľným vstupom do mora. mori sem tam nejaký veľký kameň, ale netreba mať topánky do mora. Čo sme pozerali po okolí, tak asi najkrajšia pláž a more z okolitých hotelov. Pláž je aj udržiavaná a stále čistá asi 2x sa stalo, že more doplavilo nejakú trávu, ale ráno bolo všetko vyhrabané a traktor to odviezol. Všetko sa tam stará jeden taký milý pán, kt. upratuje celú pláž. Čiže aj ležadlá a stolíky sú čisté. Dovedie vás k slnečníku rozprestrie, utrie stôl, pravidelne vysypáva zo smetiačika prázdne poháre. Ležadlá sú veľmi pohodlné s takou akoby sieťkou, takže Vás nič netlačí a piesok sa prepadne. :-) Na pláži sú aj toalety a sprchy- všetko čisté. Pri mori je jeden z barov, kt. sa otvára o 10, 00 hod, je tu aj obed a občerstvenie počas celého dňa. Večer sa zmení na rybiu ala carte rešt. Od mora ide krásna promenáda (od schodiska smer vľavo) priamo do Side. Pešou chôdzou asi 20 minút, čo sa dá hravo zvládnuť. Je tam kamerový systém, netreba sa báť ani večer. Dá sa ísť aj z pred hotela taxíkom, kt. vám zavolajú z recepcie alebo dolmušou autom to trvá asi 5 minút do Side. Pri mori sú hoteloví strážnici, takže niekto cudzí sa do hotela nedostane.
6*6*6*6*6*6*
Strava
Strava je vynikajúca asi ako všade v Turecku. Je tam naozaj všetko, čo vás napadne len to treba správne nakombinovať. Raňajky sú bohaté na pitie džúsy a ovocné šťavy, káva čaj normál al. turecký. Na obed v jedálni všetko od šalátov po vynikajúce polievky. Večere majú vždy nejaké tematické, kde dominuje hlavné jedlo napr. Kebab, morky, kura, losos skrátka vždy nejaká špecialita, ale samozrejme je tam aj všelijaké iné jedlo...taktiež vegetariánske, RAW, a iné diéty. Cez víkend sú večere ešte krajšie a prezdobenejšie ponúka sa pri vchode šampanské alebo Raki. Vtedy býva väčšinou rybia večera losos...všakovaké pečené a grilované ryby, slanečky, šaláty, suši. hoteli sú aj 3 ala carte reštaurácie, kde sa musíte vopred objednať sú nádherné a na úrovni. Avšak je to na uváženie, lebo všetko je v jedálni a ešte možno ďaleko väčší výber. Reštaurácia pri mori a všetky bary sa otvárajú o 10 hod. Pri mori sa dá aj obedovať, ale treba mať aspoň plážové šaty, tričko a kraťase. Nie je tam ale taký výber ako v hlavnej jedálni. Po celý deň je na výber rozmanité ovocie, zmrzlina a občerstvenie počas celého dňa. tie sladkosti na obed a na večeru - jedna báseň :-) Hlavní kuchári a cukrári sa hrdo premávajú vyobliekaní po jedálni. Všetci ostatní kuchári pripravujú jedlo pred vami v rukavičkách, takže maximálna čistota. :-)
6*6*6*6*6*6*
Personál
Personál je na úrovni, veľmi milí, ústretoví, a kamarátski ľudia. Nikdy na nich ani na nič nečakáte, pretože ešte ani nesedíte a už sú pri vás, že čo si objednáte. V hoteli sa dá dohovoriť niekoľkými jazykmi najviac však nemecky (počas môjho pobytu najväčšia klientela Nemcov a žiadni Rusi).
6*6*6*6*6*6*
Šport
Na pláži sa hraje volejbal, petanqe, a cvičenie v mori o všetky animácie aj cez deň sa stará asi 11 animátorov. Pri bazéne sa zase hrajú šipky, strieľa sa zo vzduchovky a tiež cvičí. Je tam taktiež možnosť využitia toboganov a záhrad pre deti, ale aký je program tam, to neviem.
Tipy
Tipy
Možnosť ísť na kopu výletov do Side... Manavgatu... a mnoho ďaľších, všetko Vám ponúkne delegát na hoteli pri info schôdzke.
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Firo tour
Termín pobytu
Termín pobytu (september 2015, 7 - 12 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
odporúčaOdporúčamodporúčaZhoda s katalógomodporúčaSplnil očakávaniaodporúčaVhodný pre deti
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk
B&M Detail recenzie

Bez akýchkoľvek výhrad :-)

, (41 - 50 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 2 čitateľom recenzia pomohla
100%
rodinka10 Detail recenzie

Dovolenka na jedničku

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 3 čitateľom recenzia pomohla
97%
mária Detail recenzie

Bola to doteraz naša najlepšia dovolenka

, (41 - 50 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 2 čitateľom recenzia pomohla
89%
Božica Detail recenzie

Dobrá dovolenka, super lokalita

, (41 - 50 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 5 čitateľom recenzia pomohla
78%

Fotografie z recenzií

Hotel Melas ResortHotel Melas ResortHotel Melas Resort

Hotel Melas Resort - Profesionálne fotografie

Hotel Melas Resort
Hotel Melas Resort
Hotel Melas Resort
Hotel Melas Resort
Hotel Melas Resort
Hotel Melas Resort

Podobné recenzie Side

Hotel Trendy Aspendos Beach
Hotel Trendy Aspendos Beach 5*
Turecko, Side, Gündogdu
. najlepšie hodnotenie
23 recenzií
93%
Hotel Port Side Resort
Hotel Port Side Resort 5*
Turecko, Side, Evrenseki
. najlepšie hodnotenie
10 recenzií
92%
Hotel Melas Resort
Hotel Melas Resort 5*
Turecko, Side, Side
. najlepšie hodnotenie
5 recenzií
92%
Hotel Novum Lilyum
Hotel Novum Lilyum 4*
Turecko, Side, Colakli
. najlepšie hodnotenie
18 recenzií
91%
Hotel Royal Dragon
Hotel Royal Dragon 5*
Turecko, Side, Colakli
. najlepšie hodnotenie
14 recenzií
91%
Pridaj vlastnú recenziu




Moment...