Hotel Amara Sealight Elite

5*5*5*5*5*
Yavansu, Hüseyin Can Bulvarı No:40, 09400 Kuşadası/Aydın, Turecko
Hotel Amara Sealight Elite
75%
Celkovo hodnotený
ako 27. najlepší z 58.
v oblasti Egejská riviéra
Úžasné0
Výborné0
Dobré1
Skôr zlé0
Zlé0
Veľmi zlé0
Amara Sealight Elite od619€vrátane poplatkov

Hotel Amara Sealight Elite recenzie

Archív recenzií

Fero Detail recenzie

V Turecku - nebolo to zlé, ale bolo aj lepšie

, (41 - 50 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 3 čitateľom recenzia pomohla
75%
4*4*4*4*
Celkové hodnotenie
Naozaj pekný hotel, všade vždy upratané - čisto. Milý personál. Ten piesok hotelovej pláži na fotografiách z katalógu, tam bol nanosený asi len na začiatku, keď hotel postavili☺. Hotel postavený tak, že nevidíte otvorené more z hotela ani z pláže. Voda čistá - slaná☺. Hotel určite pre rodiny s deťmi. Po príchode do Turecka /po prebdenej noci/ sme sa v autobuse v smere do hotela /transfer z letiska trvá asi 1,5 hod, v hoteli sme boli 07:30/ od delegátky dozvedeli, že all inclusive nám platí až od 11:00. Po reklamáciách dovolenkárov v autobuse bol na recepcii v hoteli vybavený all inclusive ihneď po príchode /aj to že vraj iba preto, lebo Turci mali nejaký cirkevný sviatok, a tak sa nad nami zľutovali/. Treba sa v cestovke informovať dopredu na to, kedy začína all inclusive, ako aj upozorniť pracovníkov cestovky, nech to tlmočia aj delegátom do Turecka.
5*5*5*5*5*
Izby
Izba pekná veľká ako aj kúpeľňa. Izby každý deň upratané, uteráky tiež vymieňané každý deň. Hotel postavený tak, že aj bočné izby majú z časti výhľad na more. Každé ráno asi okolo 05:15 hlasité zvolávanie veriacich do blízkej mešity cez nejaký veľký megafón /keďže sa tam dalo spať aj pri otvorenom balkóne a nebolo treba v noci zapínať klimatizáciu, museli sme balkón zavrieť, aby sme mohli ďalej v kľude spať/.
4*4*4*4*
Pláž
Pláž - trocha menšia, bola pri brehu jemne kamienkovo-piesková, /ten piesok na fotografii v katalógu bol nanosený určite len pri otvorení hotela☺ a pláž určite nie je taká široká ako na obrázkoch v katalógu/, po pár metroch väčšie kamene a vodné trávy - odporúčame obuv do vody a potom to až tak neprekáža. Zaplávať sa dá až asi po 300 metroch chôdze po dne /keď sme boli na vodnom bicykli a potápali sme sa trochu ďalej od brehu, tak sme našli veľa morských ježkov/. Sú tam tiež také malé rybky a sem tam ďobnú do nôh, ale nič strašné - nevieme, prečo ale ďobkali len dospelých, detí sa ani nedotkli☺. Pláž aj more čisté. Každú časť pláže alebo slnečníkov pri bazénoch má na starosti nejaký pracovník a stále upratuje, vynáša odpadky z košov, zametá od piesku ležadlá atď.
Každý večer pekné /ale naozaj pekné/ animácie, tanec, kúzelník, ohňová šou, cirkusová šou, takisto aj detská mini disco show. Ak chcete mať lepšie miesto pod slnečníkmi pri bazénoch, treba ísť pred raňajkami obsadiť ☺. Miesto na pláži nájdete po celý deň. Uteráky na pláž meníte každý deň, na začiatku dostanete kartičky a za ne uteráky meníte, kedy chcete aj viackrát za deň. Super tobogany pri bazénoch, kde sa celá rodina schuti vybláznila /niektoré fotografie hotela sú staré a tobogany na nich nie sú/. Nám asi 4 alebo 5 dní fúkal vietor a keď človek vyjde z bazéna, je mu trochu chladnejšie /oproti na ostrove veterné turbíny, takže tam asi fúka častejšie/.
4*4*4*4*
Strava
Každý si vyberie pre seba to, čo mu chutí, hladný tam určite nik nebude ☺. Veľa zeleniny, ovocia, koláčov, pečené, grilovane jedlá, ryby. Dá sa aj objednať vždy deň vopred reštaurácia mimo hlavnej - bola tam Mexická, Európska, Čínska a aj domáca Turecká. Vyberiete si priamo v reštaurácii z menu, ak nebude stačiť, stále budete mať čas ísť sa najesť do hlavnej reštaurácie - treba určite vyskúšať /je to zadarmo v rámci all inclusive a nič sa tam neplatí - tak nám to povedal delegát. Zostali sme prekvapení, že po večeri na stôl doniesli obal na prepitné - problém nebol v tom, že by sme nedali za naozaj dobrú večeru ako aj obsluhu nejaké prepitné, ale že sme pri sebe nemali žiadne peniaze a tak už pri ďalšej večeri sme boli na to pripravení ☺/.
5*5*5*5*5*
Personál
Personál milý, stále niečo robil, upratoval. Hotelové chodby, podlahy, záchody stále upratané, dokonca aj na pláži čisté, všade bol nejaký zamestnanec, ktorý niečo čistil, aj keď náhodou niečo spadlo napr. v jedálni, ihneď to bolo upratané. Po jedle stôl ihneď uprataný, aby si mohol sadnúť niekto iný, na chodbách strašne veľa skla /zábradlia/, stále niekto leštil. Mali sme problém s otváraním dverí na izbe - večer sme to nahlásili na recepcii a ráno, keď sme sa vrátili z raňajok, už to bolo opravené.
5*5*5*5*5*
Šport
Hneď vedľa pláže vodné športy s majiteľom alebo kto to bol, dá sa dohodnúť na cene, my sme si objednali viac vecí naraz a dalo sa zjednať na cene. Potom počas pobytu sme chodili na to, čo sme si objednali. Každý deň animačný program pri bazénoch. Priamo v hoteli dnu je tiež bazén, kde sa dá zaplávať. Takisto je tam posilňovňa, Spa masáže, sauny. Vonku pri hoteli ihrisko a tenisové kurty /cez deň zadarmo, no večer pri osvetlení za poplatok/.
Tipy
Tipy
Výletov je možnosť objednať viac. My sme boli v delfináriu /2 deti/ Odporúčame rodinám s deťmi. Amfiteáter na pozeranie vystúpenia veľký, netlačíte sa pri predstavení. Po predstavení možnosť zaplatiť si fotenie s delfínom /fotky vytlačené ihneď po fotení/. Odchod z hotela okolo 13:00 hod a príchod okolo 17:00.
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Hydrotour
Termín pobytu
Termín pobytu (august 2019, 7 - 12 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
odporúčaOdporúčamneodporúčaZhoda s katalógomodporúčaSplnil očakávaniaodporúčaVhodný pre deti
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk

Podobné recenzie Egejská riviéra

Hotel Grand Ontur
Hotel Grand Ontur 5*
Turecko, Egejská riviéra, Cesme
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
76%
Hotel Labranda Lebedos Princess
Hotel Labranda Lebedos Princess 4*
Turecko, Egejská riviéra, Izmir
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
78%
Hotel Amara Sealight Elite
Hotel Amara Sealight Elite 5*
Turecko, Egejská riviéra, Kusadasi
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
75%
Hotel Fortezza Beach Resort
Hotel Fortezza Beach Resort 5*
Turecko, Egejská riviéra, Marmaris
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
75%
Hotel Batihan Beach Resort & Spa
Hotel Batihan Beach Resort & Spa 4*
Turecko, Egejská riviéra, Kusadasi
. najlepšie hodnotenie
6 recenzií
73%
Pridaj vlastnú recenziu




Moment...