Hotel Siam Elegance

5*5*5*5*5*
Serik Belek Boğazkent Mevkii, 07500 Antalya, Turkey
Hotel Siam Elegance GalériaGaléria (1 + 22)
76%
Celkovo hodnotený
ako 50. najlepší z 53.
v oblasti Belek
Úžasné5
Výborné9
Dobré6
Skôr zlé2
Zlé0
Veľmi zlé3
Siam Elegance od480€vrátane poplatkov

Hotel Siam Elegance recenzie

Archív recenzií

Peter Detail recenzie

Dovolenka podľa očakávaní

, (31 - 40 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
83%
Adriana Detail recenzie

Krásna dovolenka

, (51 - 60 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
92%
Veronika Detail recenzie

Luxusná dovolenka

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 4 čitateľom recenzia pomohla
93%
lenka Detail recenzie

Super dovolenka

, (31 - 40 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
92%
Alex Detail recenzie

Prvá dovolenka v Turecku last minute, dalo sa

, (41 - 50 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
67%
MKU Detail recenzie

Priemerná dovolenka

, (41 - 50 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
69%
marcela Detail recenzie

Super dovolenka

, (51 - 60 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
73%
Jozef G. Detail recenzie

Pre našu partiu výborná dovolenka

, (41 - 50 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 3 čitateľom recenzia pomohla
83%
Rici Detail recenzie

Odporúčam - vačšina bude spokojná

, (31 - 40 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 3 čitateľom recenzia pomohla
69%
4*4*4*4*
Celkové hodnotenie
Nie úplne najnovší hotel v ázijskom štýle s perfektným večerným programom. Pekné, ale večer dosť tmavé izby a aj celý hotel. Jedlo aj pitie bolo OK. Veľký areál hotela, v ktorom je asi všetko: 3 bazény, 3 tobogány + trojdráhová šmykľavka, 2 bary, veľký detský kút/ihriská, elektrické autíčka, minigolf, tenisový kurt, nimimarket, obchodíky s handrami, kabelkami, hodinky, kúpele, fitko. Amfiteáter pre večerný animačný program. Záhrada v areáli je pomerne veľká (palmy, banánovníky). V celom hoteli aj na izbách je pomerne slabá klíma, okrem reštaurácie tam je dostatočná. Hotel je čistý, stále pobehuje personál a všetko utiera aj vonku stolíky. Pobehuje tam zopár mačiek, ale nič hrozné, aj keď pri jedle sa motajú popod stoly. Wifi je v celom hoteli aj na záhrade a v izbách bez poplatku ale okrem recepcie a blízko hlavnej budovy vonku je takmer nepoužiteľné, pomalé. Hotel je mimo mesta, čiže v okolí toho veľa nieje, výhľad je na vzdialené kopce a polia. Blízko je ale malý parčík, bazár (cca 20 obchodov všetko potrebné - handry, kabelky, potraviny). 15 min prechádzky popri iných hoteloch, ale po ceste je ďalší väčší bazár (cca 50 obchodov).
4*4*4*4*
Izby
Izby sú denne upratané + výmena uterákov (labute sme mali každý deň, aj keď sme im nič nedali) a doplnenie minibaru (2x 0, 5L voda, 2x 0, 3L bublinková minerálka, 2x 0, 3L Cola a Fanta) zadarmo v cene UAI. Boli sme 2ja v izbe pre 4 ľudí, to znamená, že pre nás bola izba pomerne veľká. 1x 2posteľ + 1x obyčajná posteľ (210cm dĺžka) + 1x prístelka(rozkladacie kreslo). Okolo každej postele je ale dosť hrubý rám, o ktorý nie je problém sa hlavne večer buchnúť nohou. Pre 2ch bola veľkosť tak akurát, 3ja by sa tam ešte zmestili, ale 4 ľudia by už bol masaker. Matrace sú tvrdšie, ale vyspali sme sa dobre, aj keď doma máme mäkšie. Vankúše boli OK. Namiesto plachty ale bola taká drsná prikrývka, ktorá nám nevyhovovala, tak sme si vypýtali klasické plachty. LCD 27" na stene, stolík na písanie s taburetkou, minibar, roldor na chodbe pomerne veľký, v ktorom je zadarmo trezor. V kúpeľni sú kachličky, veľký presklený sprchový kút, umývadlo s dostatočným odkladacím priestorom a WC. Vytknúť by sa dalo to, že v kúpeľni je okolo umývadla nalepená fólia, ktorá sa odlupuje a nevyzerá to dobre. Najväčší problém izby je, že je tam podvečer a v noci veľmi slabé svetlo, aj keď zapnete všetko dostupné. Dá sa tam čítať pod nočnou lampou, ale napríklad na chodbe, kde je roldor, nie je žiadne svetlo (len z kúpeľne) a je trochu problém vidieť do skrine. Na terase (2 stoličky, stolík, sušič na prádlo) - nie je svetlo žiadne=tma. Boli sme tu v septembri, teploty boli cez deň 32st v noci 24, čiže klíma nebola úplne potrebná. Ale doobeda tam pečie celkom fajn, čiže keď sme došli na izbu, tak sme zapli klímu (tichá, dá sa samostatne regulovať ako klasická doma), ale aj keď sme ju zapli na max výkon, tak bola pomerne slabá a dlho trvalo vychladenie. Čiže, ak by bolo vonku klasicky 40+ stupňov a v noci 28-30, tak by to klíma asi veľmi nestíhala (len domnienka). Izby sú celkovo v 3ch budovách, ktoré sú oproti sebe dosť blízko, čiže vidno do izieb, keď si nezastriete. Výhľad na more je bočný v diaľke.
3*3*3*
Pláž
Pláž bola najväčšie sklamanie. Podľa popisu sme čakali kamienky, ktoré tam aj boli, lenže pláž celkovo aj pred ostatnými hotelmi (podľa recenzií ultra luxusných) bola strašne špinavá - špaky, drobné úlomky dreva, papieriky a rôzne malé špiny. Piesok je od vstupu na pláž až po cca 2-5 metrov od mora, kde začínajú malé okrúhle kamienky (obuv do mora nie je nutná, ale prechádzka po takej pláži bez obuvi nie je pohodlná). Vstup do mora je cca 2 metre plytký a potom skok do asi 1m vody a hneď je už hlboká.
Čiže na nejaké bláznenie na brehu tam nie je veľa priestoru. More je čisté, ale aj napriek kamienkom sa často stávalo ze cca 5-10m od brehu bolo zvírené. Doobeda boli menšie vlny, poobede potom väčšie. Priamo na pláži je len automat na vodu a džúsy, ale plážový bar je len 20m odtiaľ v areáli. Tobogany boli dostačujúce, žiadne rady, od bazéna ku schodom natiahnutý koberec aj na schodoch. Bazény boli pekné čisté. Ležadlá nebol problém zohnať kedykoľvek. Pri bazéne boli pekné nové, na pláži boli staré ťažké z matracom, málo stolíkov a košov. Slnečníky boli pomerne malé z tenkých drievok, o ktoré som si párkrát treskol hlavu a čo bolo najviac otravné, stále sa bolo treba posúvať, či už do tieňa alebo na slnko, našťastie miesta bolo dosť a ľudí málo. Mólo hotel nemá, ale hneď vedľajší má, ale je tam zákaz skákania, aj keď voda je dostatočne hlboká, tak kto sa nebojí, si skočí. :)
5*5*5*5*5*
Strava
2 návšteva v Turecku nesklamala, jedlo bolo fantastické, veľký výber, stále dopĺňané. Boli sme 11 dní a nestalo sa nám, že by sa jedlo opakovalo. Polievky, mäso, prílohy, šaláty, chuťovky, zákusky všetko bolo výborné. Balená voda nie je voľne k dispozícií, ako sme zažili v inom Tureckom hoteli, ale dá sa vypýtať v 1 bare a zobrať si ju z obeda alebo večere, kde sú k dispozícií 1, 5L fľaše. Vnútri hotela sú okrem hlavnej reštaurácie, ktorá má jedáleň vnútri aj vonku na terase, 1 bar na recepcii (väčšinou tam bola brigádnička, čiže drinky boli len také naoko) 1 bar pri jedálni (tam sa dá vypýtať balená 0, 5L voda). Vonku je "sushi" bar, ktorý je nonstop, tam býva najviac ľudí večer a drinky sú OK. Posledný bar je medzi plážou a bazénom (blízko k obom), kde okrem drinkov je aj obed v zjednodušenej forme - ryba, hamburger, hranolky, zeleninové šaláty a ovocie. Komu sa nechce chodiť na obed do hlavnej reštiky, kde sa treba aj obliecť je to úplne dostačujúce + tam robia čerstvé placky. V čase večere boli občas malé rady na jedlo, ale max do 3minút. Veľká výhoda je, že jedlo je na večeru aj vonku, čiže keď je vnútri rad, možete ísť von. V sezóne, keď je hotel plný, to môže byť kapacitne trochu problém, ale my sme nemali nikdy problém nájsť stôl. Počas pobytu bola možnosť návštevy 1dnej z 3ch ala carte reštík: Thajská - naša čínska, Talianska - jedlo rovnaké ako na večeru, Rybia (tú sme si vybrali)- podľa menu, čo sme videli predtým, vyzerala najzaujímavejšie, ale zhodli sme sa, že to nestojí za návštevu (pomalá obsluha, všetko nosili naraz všetkým, jedlo bolo dobré, ale zdržovať sa tam kvôli obsluhe 1, 5-2 hodiny sa neoplatí). My sme boli s jedlom a pitím dokonale spokojní, stále bolo čo a kde jesť a piť.
4*4*4*4*
Personál
Neriešime personál skoro vôbec, tak len postrehy. Málo čašníkov v hlavnej reštike, nestíhajú obsluhovať, nosiť drinky, upratovať stoly. Na recepcií alebo pri rezervácií ala carte reštiky sa správali štandardne. Cez deň otravovali maséri s ponukami a nejaký predavači z hotelových obchodov, ale nič obťažujúce. upratovačky sa vždy pozdravili, upratali, doplnili bar a cez deň potom behali stále po celom hoteli a všetko utierali.
5*5*5*5*5*
Šport
Fitness, wellness, spa, šípky, boccia, aquaaerobik, lunapark, aquapark, na pláži - platené: parasailing, banán, vodný skúter, atď. Musím takisto spomenúť výborných animátorov, hlavne večerný program v amfiteátri, na ktorý sme sa každý deň tešili a nesklamali ani raz. Nikdy sme takýto druh zábavy na DV nehľadali, ale tu to bolo fakt výborné. Určite sa tam choďte aspoň 1x pozrieť a spraviť si názor sami. Hľadisko bolo každý večer plné.
Tipy
Tipy
Neabsolvovali sme žiaden. Dá sa prejsť cca 30 min po pláži k poslednému hotelu, kde je taký malý mys a stretávajú sa tam vlnky z rôznych strán - pekná prechádzka.
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Satur
Termín pobytu
Termín pobytu (september 2014, 7 - 12 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
odporúčaOdporúčamodporúčaZhoda s katalógomodporúčaSplnil očakávaniaodporúčaVhodný pre deti
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk
Imrich Detail recenzie

Až na maličkosti, veľmi dobrá dovolenka

, (60+ rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 2 čitateľom recenzia pomohla
80%
šanko Detail recenzie

Super dovolenka

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 2 čitateľom recenzia pomohla
78%
Jarík Detail recenzie

Bola to dobrá dovolenka

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
78%
Jakub Detail recenzie

Úžasná dovolenka v Turecku

, (51 - 60 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 16 čitateľom recenzia pomohla
100%
Oľga J. Detail recenzie

Očakávali sme oveľa viac

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 3 čitateľom recenzia pomohla
75%
Adrian Detail recenzie

Katastrofa!!!

, (41 - 50 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 3 čitateľom recenzia pomohla
42%
rodina Detail recenzie

nič moc za tie prachy

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 4 čitateľom recenzia pomohla
64%
Ľudovit Kasič Detail recenzie

Najhoršia a najdrahšia dovolenka v mojom...

, (41 - 50 rokov, rodina s deťmi) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 4 čitateľom recenzia pomohla
40%
Dena Detail recenzie

Krásna dovolenka

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 3 čitateľom recenzia pomohla
83%
Martina Detail recenzie

Bola to super dovolenka.

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 2 čitateľom recenzia pomohla
83%
Iva Detail recenzie

Bola to super dovolenka.

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 4 čitateľom recenzia pomohla
100%
erika Detail recenzie

Hotel nezodpovedá 5*

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
67%
V.B. Detail recenzie

Bola to supeeer dovolenka!

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 8 čitateľom recenzia pomohla
100%
ela Detail recenzie

nebolo to zlé ,ale čakali sme viac

, (41 - 50 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 7 čitateľom recenzia pomohla
69%
Jana Detail recenzie

Veľmi príjemná rodinná dovolenka

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 11 čitateľom recenzia pomohla
81%
Novotna Detail recenzie

zle - nedoporucujem

, (51 - 60 rokov, rodina s deťmi) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 8 čitateľom recenzia pomohla
36%

Fotografie z recenzií

hotel v ázijskom štýlepohľad z toboganovareál hotelamešita v ManavgatearealPohľad na plážDetail pobrežiaAquaparkPláž & snackbarPohľad na hotel VýťahPohľad na hotel s preduPohľad na hotel z centra a parkuVstupPlážPohľad na hotel z amphitheathraAmphitheatherPríprava stolov na večeru pri bazéneJedáleňZáhrada, snackbarPatiserie Výťah

Hotel Siam Elegance - Profesionálne fotografie

Hotel Siam Elegance

Podobné recenzie Belek

Hotel Adora Golf Resort
Hotel Adora Golf Resort 5*
Turecko, Belek, Belek
. najlepšie hodnotenie
3 recenzie
77%
Hotel Club Asteria Belek
Hotel Club Asteria Belek 5*
Turecko, Belek, Belek
. najlepšie hodnotenie
3 recenzie
77%
Hotel Siam Elegance
Hotel Siam Elegance 5*
Turecko, Belek, Bogazkent
. najlepšie hodnotenie
24 recenzií
76%
Hotel Aydinbey Famous
Hotel Aydinbey Famous 5*
Turecko, Belek, Belek
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
68%
Hotel Sherwood Sensimar Belek and spa
Hotel Sherwood Sensimar Belek and spa 5*
Turecko, Belek, Bogazkent
. najlepšie hodnotenie
4 recenzie
69%
Pridaj vlastnú recenziu
Zväčšiť mapu




Moment...