Hotel White City Resort

5*5*5*5*5*
Fuğla Mevkii 07407 Türkey, Alanya
Hotel White City Resort GalériaGaléria (10)
74%
Celkovo hodnotený
ako 70. najlepší z 220.
v oblasti Alanya
Úžasné1
Výborné1
Dobré2
Skôr zlé0
Zlé0
Veľmi zlé0
White City Resort od441€vrátane poplatkov

Hotel White City Resort recenzie

Archív recenzií

Peter Detail recenzie

Výborný moderný hotel, skvelá kuchyňa

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 2 čitateľom recenzia pomohla
83%
5*5*5*5*5*
Celkové hodnotenie
Hotel vzdialeny 100km/1, 5hodiny od letiska v Antalyi. Nachadza sa v kludnej casti Avsallaru (oblast, v ktorej sa teraz buduje vela hotelov). Je to mensi, kludnejsi, 6 poschodovy hotel. Bol postaveny v 2013, takze zatial vsetko nove, funkcne, moderne. V noci krasne LEDkovo osvieteny. Pri hoteli dostatocne velky bazen pre plne vytazeny hotel. Taktiez dostatok lezadiel. Plaz moze byt pre niekoho velke minus, pretoze je umelo vytvorena s molom, z ktoreho sa vstupuje do vody. Vedla mola je mala zatoka s pieskovo-strkovo-kamenistym vstupom. Po par metroch sa meni na velmi kamenisty a nepravidelne hlboky.
5*5*5*5*5*
Izby
Pri check-ine sa mozno oplati do pasu dat 5-10 eur. Dali sme 10 eur a dostali sme 4. poschodie s bocnym vyhladom na more. Ti co nedali nic, mali 1-2. poschodie s vyhladom na travnate pole. Izby su velmi fajn. Moderne, nabytok novy, postele fajn, LCD TV (zoberte USB s filmami, ak sa budete vecer nudit), minibar (prvy krat v nom vsetko zadarmo, dalsie doplnenie budete platit), v kupelke fen (netreba si nosit), trezor (plati sa 2e/den, ak mate kufor so zamkom tak sup do neho cennosti, inak sa ale na hoteli nekradne). Vchodove dvere do izby trosku slabsie odhlucnene od ruchu na hotelovej chodbe. Izby kazdy den upratane, denne ciste obliecky, uteraky a kupelnove osusky. Jedine vacsie minus je klima - ak budete dvaja na izbe, tak je vsetko OK. Ale ak 2+1, tak klima fuka priamo na postel pre toho jedneho. Klima sa da sice individualne nastavovat (teplota/smer/intenzita), ale aj tak bude vzdy fukat na tu postel. Takze po celonocnom klimovani na cloveka to asi nedopadne dobre. Elektrika na izbe funguje s kartickou od izby pomocou tzv. Energy Saver krabicky - do nej karticku pri prichode do izby vlozite a az vtedy funguje svetlo/klima/zasuvky. Takisto pri otvorenych balkonovych dverach nefunguje klima. WiFi v celom hoteli a aj pri bazene, celkom slusna rychlost a pokrytie (zadarmo).
4*4*4*4*
Pláž
Plaz - asi najvacsia slabina hotela. Plaz nie je totiz klasicka, ale umelo vytvorena. Na odpocinok na lezadle ziadny problem, ale pre tych, ktori chcu byt v mori casto, tak nie velmi idealne. Vstup do mora je cez hotelove molo (hlbka je hned niekolko metrov) alebo vedla mola je mensia zatoka. Ta ma uz klasicky vstup do mora piesocno-kamenisty. Ale po par metroch su to uz len kamene a celkom ostre (treba obuv). Hlbka sa vsak nezvacuje postupne, ale raz ste v 2m vode a po metri dalej stojite na ostrom kameni a voda je po pas. Moze to byt nebezpecne, treba si davat pozor, hlavne slabsi plavci. Po cca 10m od brehu zacne byt hlbka obrovska (5-12m). Nakolko molo bolo umelo vybudovane, tak vo vode sa nachadzaju aj obrovske balvany, ktore tam museli naviezt, a tie su domovom pre celkom pekny podmorsky svet - oplati sa zobrat okuliare a snorchel. Co sa tyka bazena, je primerany pre plne obsadeny hotel (pre kratsie plavanie). Pocet lezadiel je dostatocny.
6*6*6*6*6*6*
Strava
Fantasticka! Ranajky, obedy a vecere formou svedskych stolov. Odporucam pockat vzdy pol hodinku od zaciatku, clovek potom necaka na nic ani sekundu. Vyber jedal podla mna velmi velky. Obedy a vecere: morcacie, kuracie, telacie, ryby, cestoviny, kooopec zeleniny a salatov na rozne sposoby, omacky, dresingy, studene jedla, ovocie, kopec zakuskov, obcas torty... dokopy si mozete vybrat odhadom z 60-70 mis. Takmer vsetko stale doplnane, dokonca aj pred zaverecnou. Obcas cosi chybalo, ale ziadny problem vybrat nieco ine. Na ranajky je toho uz trocha menej, samozrejme lahsie jedla, ale tak su to predsa len ranajky. Vsetko co som jedol bolo velmi chutne, nepresolene, ochutene akurat. Kolaciky typicky velmi sladke turecke, ale nasli sa aj menej sladke - tiez chutne. Od 12-17h snacky pri bazene a plazi (pizza, placky, hranolky, burgery, obcas grill maso, zeleniny a ovocie) - to uz chutovo taky priemer, fast food. V ramci AllInc. napoje: soda, sladene napoje, kola, fanta, caj, kavomaty, chutne pivo, 3 druhy alko drinkov, 2 druhy nealko drinkov (vsetko presladene), lacna vodka, gin, rakija - toto vsetko mate zadarmo (v urceny cas). Dovazany alkohol a drinky z tohto alkoholu su za dost vysoky poplatok cca 8-12 eur.
5*5*5*5*5*
Personál
Casnici, upratovacky, animatori - slusni, usmiati ludia. Da sa s nimi dorozumiet hlavne anglicky/nemecky, pripadne rukami nohami. Avsak na recepcii jedna arogantna slecna (da vam to pociti, ked od nej nieco chcete). Kazila dojem z fajn hotela. Pri rieseni problemu, sa robila, ze nerozumie. Ale su tam aj ini recepcni a ti su celkom fajn. Chcem upozornit na jednu vec - na hoteli mate moznost za 10eur kauciu zapozicat plazovu osusku. Kazdy den si ju mozete ist vymenit za cistu, co je super, hotel ich perie. Ale davajte si pozor na to, ze okolo 19h zatvaraju bazen a ak si osusku zabudnete niekde na lezadle, tak vam ju zoberie plavcik, ktory o tom case zbiera vsetko, co najde a schovava to. Na recepcii sa budu tvarit, ze ju nemaju a nevedia s tym nic urobit. 10 eur kauciu nazad nedostanete.
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Satur
Termín pobytu
Termín pobytu (september 2015, 7 - 12 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
odporúčaOdporúčamodporúčaZhoda s katalógomodporúčaSplnil očakávaniaodporúčaVhodný pre deti
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk
mia Detail recenzie

Zažili sme už ovela lepšie dovolenky...

, (41 - 50 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
53%
Benita Krásna Detail recenzie

Super cena, nový hotel, nad očakávanie

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 2 čitateľom recenzia pomohla
100%
Barbora Detail recenzie

Odporúčame tento hotel

, (41 - 50 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
72%

Hotel White City Resort - Profesionálne fotografie

Hotel White City Resort
Hotel White City Resort
Hotel White City Resort
Hotel White City Resort
Hotel White City Resort
Hotel White City Resort
Hotel White City Resort
Hotel White City Resort
Hotel White City Resort
Hotel White City Resort

Podobné recenzie Alanya

Hotel Stella Beach
Hotel Stella Beach 5*
Turecko, Alanya, Okurcalar
. najlepšie hodnotenie
8 recenzií
74%
Hotel Arabella World
Hotel Arabella World 4*
Turecko, Alanya, Avsallar
. najlepšie hodnotenie
6 recenzií
74%
Hotel White City Resort
Hotel White City Resort 5*
Turecko, Alanya, Avsallar
. najlepšie hodnotenie
4 recenzie
74%
Hotel Azura Deluxe Resort & Spa
Hotel Azura Deluxe Resort & Spa 5*
Turecko, Alanya, Avsallar
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
81%
Incekum Su
Incekum Su *
Turecko, Alanya, Avsallar
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
82%
Pridaj vlastnú recenziu




Moment...