Hotel Mövenpick Resort & Marine Spa

5*5*5*5*5*
Boulevard du 14 Janvier, P.O. Box 114, 4039 Sousse, Tunisia
Hotel Mövenpick Resort & Marine Spa GalériaGaléria (1 + 19)
75%
Celkovo hodnotený
ako 12. najlepší z 124.
v oblasti Tunisko pevnina
Úžasné2
Výborné6
Dobré3
Skôr zlé2
Zlé1
Veľmi zlé0
Mövenpick Resort & Marine Spa od595€vrátane poplatkov

Hotel Mövenpick Resort & Marine Spa recenzie

Archív recenzií

Božena Húserková Detail recenzie

Super pobyt

, (41 - 50 rokov, pracovná cesta) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 2 čitateľom recenzia pomohla
100%
Petra Detail recenzie

Priemerna dovolenka, skor sklamanie z tohto hotela

, (31 - 40 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 5 čitateľom recenzia pomohla
61%
3*3*3*
Celkové hodnotenie
Hotel je od letiska asi 30km, ubytovani sme boli hned. Welcome drink pri prichode sme od nikoho ponuknuty nedostali, napriek tomu, ze dzban s poharmi tam pripraveny mali. Osobne by som s vdakou odmietla, len nerozumiem principu niekomu ano/niekomu nie.
Kto bude chciet podplatit recepcnych za ucelom dostat lepsiu izbu – dali sme 50 eur, co im bolo malo. Za 150 eur by to vraj slo. Ked sme odmietli a hned po nas isli kamaratky, uz im stacilo aj 100 eur do vacku ☺
Nebat sa vsak tych izieb do ulice, ak su na vyssom poschodi tak nie je pri zavretom okne pocut ruch z ulice, hudba vyhravajuca zdola je celkom fajn. Postel fantasticka, vyborne sa na nej spi.
Je to na vyzor velmi pekny hotel, cistota vo verejnych priestoroch tak isto celkom ok. Vsade je vsak pustena dost silna klima, hlavne v sushi restauraci /tam je to ako v mraziarni a treba sa velmi dobre obliect/.
Dva bazeny pre dospelych s virivkami, jeden so slanou vodou a druhy so sladkou vodou, bazen pre deticky /tych tam bolo celkovo dost malo, takze okolo ich bazena boli stale lehatka volne/.
Hotel strazi ochranka ako zvonku, tak zvnutra. Nie je to typ hotela s hlucnymi animaciami, vsetko tam prebieha v tichosti, co je velmi fajn pre osoby, ktore animacny program velmi nemusia a uprednostnuju pokoj.
Poloha je v centre mesta, takze vecer moznost ist na prechadzku, hned blizke okolie hotela je vsak odpudive a s malym poctom obchodov, cize tych par darcekov ako magnetky atd je mozno lepsie vybavit na letisku kde vobec nie su drahsie.
Papucky a zupan na niektorych izbach su a inde nie. Zrejme to zalezi od upratovacky, ktora ma izby na starosti.
Hotel si titul “luxusny” v ziadnom pripade nezasluzi. Vyzera dobre, ale sluzby to kazia. Nie som nejaky extra narocny cestovatel a skor ozeliem starsiu izbu kde travim iba noc, ked mam vyborne sluzby, stravu a vsade cisto. Tu je hlavnou devizou pekny vzhlad hotela, ale sluzby podpriemerne v porovnani s inymi hotelmi rovnakej cenovej kategorie. Uz by som sa sem nevratila. Je to skoda, pretoze jeho poloha blizko pri letisku je skvela a naozaj je velmi pekny.
5*5*5*5*5*
Izby
Nasa pani upratovacka rozhodne nepatrila k tym najcistotnejsim, baksis sa jej neoplatilo nechavat, krasie vdala nemu neupratala. Hned po prichode bolo zretelne vidno, ze poriadne nebolo v tej izbe upratane uz velmi dlho. Naopak – raz sme upratane mali fajn, podla vsetkeho v ten den mal upratovanie nasej izby na starosti niekto iny.
Doplnanie mini kavicky a cajov na izbu kde bola rychlovarna konvica fungovalo asi prve 2 dni, neskor kavu napriek staznosti nepriniesli vobec.
TV nefungovala vobec – cely tyzden, bolo nam to jedno, ale kto ju ma rad aj na dovolenke pustenu aspon ako kulisu, toho by to nastvalo a musel by sa ist stazovat.
5*5*5*5*5*
Pláž
K dispozicii ciste a suche uteraky na vymenu bez problemov, co bolo velmi fajn, ked v sa v jeden den minuli, zapozicali si iniciativne zo SPA.
Plaz bola celkom ok, obcas clovek musel davit pozor ci na nieco nestupi. Skvele boli tie hrube matrace na lehatka, velmi pohodle sa na nich lezalo.
Velmi negativne musim opat hodnotit cistotu toaliet medzi plazou a barom, to bolo nieco strasne, vozik s cistidlami tam stal cely tyzden na okrasu, nikoho som ani raz nevidela nieco umyvat, proste na grc.
4*4*4*4*
Strava
Jedlo dookola to iste, obcas nejaka obmena, ku koncu pobytu po 7 dnoch uz mna osobne napinalo na vracanie ked som tu vonu zacitila pri vchode do jedalne. Ak nie ste zvyknuti obmienat ranajky /slane, sladke, musli a podobne/, ale mate radi stale iba slane bude problem, pretoze vas dokola budu krmit tym istym. Vecere a obedy – detto. Najde si ten kto rad strieda aspon prilohu /raz da ryzu, potom cestoviny, zemiaky atd/.
Snack bar ani neskore ranajky – ziadne podavanie jedla vylozenim na stoly necakajte. Kto je zvyknuty na volny pristup k jedlu podla svojvolneho mnozstva a vyberu bude sklamany. Mozno to suvisi s nejakou filozofiou hotela neplytvat jedlom, comu rozumiem a schvalujem. Avsak biedny vyber par jedal, ktore si mozete objednat a robia ich na zelanie vas sklame ak sa tam mate stravovat cely tyzden a viac. Popisem strucne ponuku snack baru – salat /velmi sviezi a chutny, ale taka mini miska, ze by ste museli zjest 5 aby vas zasytil/, 4 druhy bagiet, 1 druh Panini, 3 druhy palaciniek, nejaky ovocny salatik. Tie bagety vsak chutia vsetky velmi podobne a vzdy je to vylucne biela bageta, ku vsetkemu davaju hranolky – takze zasytia a hladni neostanete, ale ziadny kulinarsky zazitok necakajte. Ked im dojdu nejake ingediencie, tak vam miesto sunkovosyrovej Panini spravia trebars tuniakovu. Ked nemaju gin, neprejdu si vziat do ineho baru aby doplnili zasobu, povedia, ze maju iba vodku a whisky. Objednate si kavu s mliekom a vacsinou vam donesu bez mlieka. Objednate si cervene vino a prinesu ruzove, ak vobec nejake. Na velku cistotu stolov si nepotrpia ani tu, ale aspon riad a pribor bol vzdy v poriadku.
Zazila som uz aj biednejsi snack, ale aj taky, ktory prakticky vedel nahradit lahsi obed ak sa vam nechce ist na izbu prezliekat sa do sucheho za ucelom ist sa najest do hlavnej jedalne. Od tohto hotela som vsak cakala aj vo vybere jedla na plazi trochu vyssiu uroven...
Ziadna vonkajsia terasa restauracie, ktora je pri vacsine hotelov standard.
Chaby vyber sladkosti na obed a večeru, ked sa to malo pojedlo, nedoplnali nic, mne osobne to nevadilo, ale ked si na sladke niekto potrpi bude sklamany.
1*
Personál
Personal v jedalni je neskutocne pomaly, mali ste zvacsa pocit, ze ich obtazujete, nechota kam sa clovek pozrel /oni naopak sa vacsinou radsej pozerali vsade inde len nie po ludoch aby od nich radsej nikto nic nechcel/, stoly dost spinave, riady neumyte dokladne, nedopratane stoly po predchadzajucich hostoch, cize clovek si nemal kam sadnut a hladal ako tak schopny stol. Ked mate problem si odpit z pohara, lebo vas napne z pohladu na odtlaceny ruz damy, ktora z neho pila predtym tak to bolo uz aj na mna vela.
Gol bol ked si vzali baksis a potom sa uplne vykaslali na vasu poziadavku a vsimali si ineho hosta.
Ak sa na nas niekto pocas pobytu usmial a chcel s niecim sam od seba pomoct bol to zvacsa niekto z manazmentu /sudiac podla oblecenia/. Neviem si predstavit ako ten hotel funguje v najvacsej sezone. Pevne verim, ze personal je posilneny a koncept stravovania je iny.
4*4*4*4*
Šport
Vodne sporty pre dospelych, neviem posudit, neskusala som. Ale bokom sa nieco odohravalo :)
Tipy
Tipy
Na vyletoch sme neboli. Kamaratky boli na delfinoch v nejakej zoo a vraj nic moc, vsetko bolo stylom rychlo nam dajte eura za pohladkanie + fotku a chodte do certa.
Tak aspon par tipov mimo vyletov:
Na drink vecer odporucam rozhodne vrchny bar, kde obsluhujuca slecna naozaj makala, aktivne sa pytala hosti ci moze doliat atd. K pitiu automaticky priniesla oriesky alebo mandle. Skoda, ze sme to zistili az posledne dni, dole alebo vonku na terase patriacej k baru by sme nesedeli vobec.
Kedze to jedlo vam bude liezt velmi rychlo krkom, treba vyuzit ponuku a la carte restauracii /rezervacia 24 hod vopred/ a ist jest tam ak sa da. Odporucam hlavne sushi restauraciu.
Vziat si so sebou dolare ak sa da. Drobne eurovky ich velmi netesia, vraj maju problem si ich menit.
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Kartago tours
Termín pobytu
Termín pobytu (september 2014, 7 - 12 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
neodporúčaOdporúčamneodporúčaZhoda s katalógomneodporúčaSplnil očakávanianeodporúčaVhodný pre deti
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk
Delfínka Detail recenzie

Super dovolenka

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
90%
Laco Detail recenzie

Bolo to ok

, (41 - 50 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 2 čitateľom recenzia pomohla
72%
ASabína Detail recenzie

Fantastická dovolenka

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
81%
Stanislav Detail recenzie

veľké sklamanie - maximálny prepadák

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 3 čitateľom recenzia pomohla
47%
Iveco Detail recenzie

Bola to dovolenka, ale nie najlepšia

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
64%
Sasanka Detail recenzie

Krásny hotel, pekná piesková pláž, otrasné...

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
58%
Marianna Detail recenzie

Maximálna spokojnosť s týmto luxusným hotelom

, (31 - 40 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 6 čitateľom recenzia pomohla
92%
jozef Detail recenzie

Pekný hotel - mizerné služby

, (41 - 50 rokov, rodina s deťmi) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
70%
Mamina Detail recenzie

Bolo nám fajn, vrátila by som sa ešte na 15...

, (41 - 50 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
83%
monika  Detail recenzie

neodporucame nikomu

, (41 - 50 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 4 čitateľom recenzia pomohla
67%
Peter Detail recenzie

Veľmi dobrý hotel

, (21 - 30 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
86%
eva Detail recenzie

odporucam, velmi sa nam pacilo

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 2 čitateľom recenzia pomohla
86%

Fotografie z recenzií

Výhľad z terasy Výhľad z terasy 2Show s delfínmi- Friguia ParkVýhľad 3Večerný hotelVýhľad na hotel z pláže halačasť hotelahoteljedáleňbazén 1bazén 2pohľadjedáleň 2security plážkuchárjedlájedlá 1jedlá 2

Hotel Mövenpick Resort & Marine Spa - Profesionálne fotografie

Hotel Mövenpick Resort & Marine Spa

Podobné recenzie Tunisko pevnina

Hotel Paradis Palace
Hotel Paradis Palace 4*
Tunisko, Tunisko pevnina, Hammamet
. najlepšie hodnotenie
10 recenzií
77%
Hotel Iberostar Royal El Mansour
Hotel Iberostar Royal El Mansour 5*
Tunisko, Tunisko pevnina, Mahdia
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
91%
Hotel Mövenpick Resort & Marine Spa
Hotel Mövenpick Resort & Marine Spa 5*
Tunisko, Tunisko pevnina, Sousse
. najlepšie hodnotenie
14 recenzií
75%
Hotel Les Princes
Hotel Les Princes 3*
Tunisko, Tunisko pevnina, Mahdia
. najlepšie hodnotenie
41 recenzií
74%
Hotel Riviera
Hotel Riviera 4*
Tunisko, Tunisko pevnina, Port El Kantaoui
. najlepšie hodnotenie
35 recenzií
74%

Hotel Mövenpick Resort & Marine Spa taktiež známy ako:

  • Hotel Movenpick

Pridaj vlastnú recenziu
Zväčšiť mapu




Moment...