Hotel Topkapi Beach

3*3*3*
Hotel Topkapi Beach
50%
Celkovo hodnotený
ako 111. najlepší z 124.
v oblasti Tunisko pevnina
Úžasné0
Výborné1
Dobré2
Skôr zlé4
Zlé2
Veľmi zlé1

Hotel Topkapi Beach recenzie

Archív recenzií

Sisa Detail recenzie

Bol to najhorší hotel v Tunisku

, (51 - 60 rokov, jednotlivec) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
25%
Jursová P. Detail recenzie

Vrelo doporučujem, super dovolenka

, (41 - 50 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 7 čitateľom recenzia pomohla
78%
Sosa Detail recenzie

Mimoriadne som bola spokojná s plážou a to som...

, (31 - 40 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 6 čitateľom recenzia pomohla
50%
Róbert Mati Detail recenzie

Malý tichší hotel vhodný pre ľudí čo ...

, (31 - 40 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 2 čitateľom recenzia pomohla
67%
Viera Detail recenzie

Hotel a destinaciu vsetkym doporucujem,akurat s...

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
53%
juraj Detail recenzie

Kedze nam cestovna agentura CK vybavila prilet az...

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
47%
3*3*3*
Celkové hodnotenie
Kedze nam cestovna agentura CK vybavila prilet az do Tunisu namiesto do povodneho udavaneho Monastiru, cestovali sme 230 km busom, pocas cesty sa pokazil autobus takze sa cesta busom natiahla az na 4,5 hodiny!!! (namiesto 3. hodin) Celkove trvanie cesty 2 hod. lietadlom, 1 hodina na letisku v Tunise na vybavenie, 1 hodina cakanie v buse, 4,5 hod cestovanie busom, teda spolu 8,5 hodiny a to nepocitam cas straveny na Bratislavskom letisku. (spolu cca 10 hod) Myslim ze nabuduce by bola lepsia cesta autobusom priamo z bratislavy.)) Proste otrasna doprava a boli sme v MAHDII len 6 dni, presne 144 hodin, pritom sme mali zaplatenych 8 dni.. prisli sme 0.30 rano a odchadzali o 0.30 obrali nas minimalne o jeden den dovolenky !!!! Posielam staznost na klimatizaciu a dopravu. A na zaver moj celkovy nazor na Tunis bezohladu na hotel: No co napisat na zaver, mozno budu niektori po precitani tejto recenzie sklamani a rozcarovani, ale snazil som sa zachovat objektivnost. Myslim ze jedine pozitivum je ze sme videli TUNIS a zopar miest v okoli a ze plaze neboli preplnene, ako tomu moze byt v chorvatsku alebo aj tot na Zlatych v Pieskoch v Bratislave kde si nemate kam zlozit uterak. Voda sa dala ak ste sa preplavali pasom odpadu (zavisi od mora co donesie). Myslim ze celkovy problem je mentalita tychto domacich ludi, neuvedomuju si iste suvislosti, prirovnal by som ich k nasim takym slusnejsim (ale nie uplne este asymilovanych ciganom, teda pardom Romom)..A tiez je problem ze sa Vas snazia slusne povedane odzubat...Napriklad vam vezmu fotoaparat a zacnu Vas sami od seba fotit a potom pytaju dinar (2 x sa mi to stalo), vytrhnu Vam kufor z ruky a nalozia hoci aj do nespravneho autobusu len aby si mohli pytat dinar.. snazia sa predat predrazeny brak len aby zarobili..proste je to tak, pozicaju si nafukocaku a zdrhnu. Ale taktiez sa najdu sa aj slusni Tunisania.. no tak si vyberte.
2*2*
Izby
Vybavenie hotela - no je vonkajsi bazen, lehatka a slnecniky su zdarma, ale su hned skoro zrana obsadene, takze je pravidlom ze hostia vstavaju o siedmej hodia uteraky na lehatka a ku bazenu pridu na obed. Okrem toho bazen vyuzivaju aj domaci navstevnici - domorodci, neviem sice preco, ale je to tak..bazen sa uzatvara uz o 18.00 hod co je dost skoro. Je tam tenisovy kurt - za poplatok myslim ze za 10 DTN za hodinu - drahy, povrch tvori taka zvlastna antuka. V hotely je posilnovna, sauna, a mozno aj vnutorny bazen ale vsetko za poplatky. Vonkajsie a vnutorne priestory hotela okupuju od rana domaci navstevnici, ktori tam maju volny pristup (chodia na kavu, kolu, a jedlo co ostane po vecery) a niekedy su doslova v prevahe. Treba vsak poznamenat ze sa vacsinou spravaju slusne aj ked po stoloch a obrusoch po nic ostava hotovy "svincik". Za hotelom je plaz oddelena stenou a dverami. V hotely je cisto, ale vsade okolo hrozny neporiadok - odpadky sa valaju po uliciach. Izba je dostatocne priestranna, je vybavena stolikom, 2 skrinami, stolickou a dvoma postelami - idealnejsie by bolo jedno dvojlozko, pre naruzivejsich navstevnikov vsak musim upozornit ze postele dost vrzgaju :). V izbe je klimatizacia, ktora nam na izbe nefungovala pocas celeho pobytu !!!! Okrem nam este zopar hostom ktori sa na nu stazovali, ale ci sa im tento problem podarilo vyriesit alebo nie - ako nam to uz neviem, my sme je poruchu hlasili 2x a aj delagatovi, no proste TUNIS. Tak som si to odtrpel a stale sa musel sprchovat co som bol spoteny ako africky plantaznik. Izby maju balkony, my sme mali balkon smerom do ulice - bol tam dost velky hluk pocas celeho dna az do rana. Cesta dost rusna bola cca 10 m od hotela ! Problemom vsak je ze Tunisania pravidelnych intervaloch pocas jazdy skusaju svoje klaksony :)) - asi to maju vo vyhlaske, doteraz som to nepochopil. Preto odporucam iba izbu k moru ..ale je to za priplatok. Vo wc sa sporadicky objavi nejaky ten chrobacik (svabik) inak su celkom neskodne, boja sa svetla.. upratovacky ich tak raz tyzdenne striekaju. Myslim ze vybavenie izby zodpoveda celkovej mentalite Tunisanov, ved mozme byt radi ze nespime na zemi a na kobercoch ako oni. Ked budete mat stastie dostaneme izbu s fungujucou klimatizaciou, co povazujem za hlavnu vyhru, taktiez aj orientaciu k moru.
3*3*3*
Pláž
Plaz je hned za hotelom, je oddelena dverami, ktore sa zamykaju o 18.30 - co je zase dost skoro. Zdovodnuju to bezpecnostou, kedze po 18.00 hodine sa na plaz za hotelom hufne schadzaju domaci obyvatelia, takze ak sa chcete kupat po 18.30 musite sa pripravit na to ze budete ako dve biele bodky na ciernej tabuli :)) Ale inak su neskodni, iba sa priblizia a snazia nadviazat kontakt - hlavne s osobami zenskeho pohlavia, takze ak idete vo dvojici muz + zena - sa to da prezit, aj ked ten pocit prave nie je najlepsi. Problem je to ze plaz nie je ohradena a aj pocas dna sa na nu tlacia domaci, ktorych obcas vyhanaju mimo plaze - teda tak 10 -15 m vedla, kde je uz plaz verejna. Na plazi su slnecniky - na pevno osadene - tak cca 30 ks, mohlo by ich byt aj viac, kedze hotel ma tak do 100 izieb (podla mojich poctov). Lehatka su za poplatok - 2 dinare/ ks. Ale celkom sa da lezat aj na piesku. Povrch plaze tvori piesok, ktory bol kedysi biely, teraz taky sedy, su tam uchvatne plechove vedra ako odpadkove kose, ale domaci aj tak nechaju odpad na plazi, absentuje tam sprcha a WC ale asi treba potrebu vykonat tak ako vacsina domacich rovno do mora :) Plaz obcas cistia a ako tak sa da, aj ked si dokazem predstavit aj cistejsiu, je tam mnozstvo spakov a vsetkeho co more vyplavi - chuchvalcekov rias a pod. Uvital by som vymenu piesku a pravidelnejsie cistenie plaze. More je podla pocasia, asi 2 krat bolo ciste a 4x bolo plne rias a drievok, sackov a kadecoho co domace obyvatelstvo vyhodi a more to vyplavi na pobrezie. Treba vsak podotknut ze po prekonani asi 5-6 m, pasu doslova spinavej vody (pobrezie) bolo uz more podstatne cistejsie. Asi 30 m od brehu bolo vyvysene dno kde bolo asi 1,5 m, takze stacilo tam doplavat a dalo sa kupat vzdy v pohode - len vsak pre plavcov. Ako barometer cistoty vody som pouzil stav plaviek po kupeni, kedy sa obcas zaplnil cely odtok vane :) zbytkami rias z vody. (tych 4x spinaveho mora) Vlny neboli vysoke, max. tak 50 cm - najviac, inak bola hladina vacsinou prijatelna. Zraloky sa neobjavili, okrem tych domacich :) Plaz inak nebola nikdy preplnena co povazujem za pozitivum.
1*
Strava
Strava bola jednym slovom hrozna - hlavne ranajky. Jednotvarna a dost slaby vyber, nemali ste moc moznost na kombinaciu, pokial ste nechceli kombinovat dzem s uhorkovym salatom. Syry iba jeden druh stale ten isty, salama - chuti ako kupena v LIDLI v akcii za 80 Sk kilo. Napoje su rano zdarma - 2 druhy dzusu, ktore mam pocit ze pripravuju z domacej vody, ktora nie je pitna. Mal som mierne zaludocne problemy tak isto ako iste percento hosti, takze treba minimalne ENDIARON, slivovica nezabera. Vecere boli o nieco lepsie, ale nic moc, napoje ste si museli zakupit, pre orientaciu 1 liter vody od 1 do 1,5 dinara, podla toho ako ich napadlo. Je zakazane nosit na izby stravu a vodu, takze treba to nenapadne pasovat:) lebo sa vam kludne moze stat ze Vam ju zabavia, a to myslim uplne vazne. Stravovanie funguje formou svedskych stolov ako vsade. RAz som videl svaba priamo na stole odkial si ludia naberali mucniky. Ale nikomu som to nepovedal len delagatovi.. co uz narobime, afrika, ked si im tak dari, ale myslim ze opatrenia robia, ale obcas to nevyjde. Ani sa necudujem zaludocnym problemom. Jedine pozitivum bolo ze bolo fakt malo much a komarov - pravidelne striekaju okolie. Raz sme sa vyborne najedli - ale to bolo v inom hotely, ked sme boli na vylete v TUNISE, takze strava je hrozna, ale da sa to vydrzat aj ked ludia nadavali. Dobre su mucniky - take jednohubky. Neodporucam zakupovat si alkohol v aperitiv bare - flasa whisky vyjde aj na 4000 sk. Kusok odtial su pizerie kde sa da najest ked Vam uz ranajky lezu hore krkom. Vecere su o nieco lepsie, ale celkovo hodnotim ako dost slabe aj na Tunis.
4*4*4*4*
Personál
Personal ... hmm, najdu sa aj slusni a mili, ale vacsinou tak ako vsade jemne dotieravi, neochotni riesit problemy. Muzi maju potrebu stale niekoho ohmatkavat a balit, niektore blondinky to vyuzivaju a asi si tym zvysuju svoje ego, povazujem za nepripustne aby sa personal kuchyne alebo hotela tymto sposobom obtazoval hosti. Upratovacky dost neporiadne a pomale, postelne pradlo vymenili 1 x za pobyt, rucniky asi ani raz. Aby to robili castejsie a dokladnejsie treba im asi nechat baksis. Pod zavesom bol prach a vlasy snad este z minuleho mesiaca, no co, ked to nie je vidiet...hmm. Ale ako pisem najdu sa aj vynimky.. a zdravia Nas o stosest. Osobne nam nezmyzlo z izby nic, ale jednym ukradli z izby 140 EUR a znamym krem na ruky. Asi si potrebovala upratovacka osetrit ruky po praci :)
4*4*4*4*
Šport
Kusok od hotela sa daju vyuzit vodne sporty - je to vsak pre viac hotelov, je tam padak tahany mot. clnom, banan, vodne lyze, vsetko za poplatok. Jazda na stvorkolkach.
Tipy
Tipy
Odporucam navstevu El-jem - je tam koloseum, potom snad navstevu hl. mesta Tunisu - pozostatky Kartaga. Ponukaju tiez saharu ale je dost draha. Problem je ze Tunisania si nevazia svoje kulturne pamiatky co im zanechali Rimania, takze su dost v poskodenom stave a vela z nich sa nezachovalo - cele KARTAGO - len zopar rozvalin. Mesto Mahdia - samotne mesto je dost spinave, v podstate ani nie je kam ist - Medina (centrum), je tam majak, cintorin - biely, a pevnost - kotra je v pondelok zatvorena. Dalej tam je velka Mesita - kam vsak nemozte vstupit v case modlitieb, a mnozstvo malych cajovni kam chodia vyhradne muzi, popijaju si cas, fajcia vodnu fajku - ŠIŠA a zeny tam nemaju pristup. Tunisania alkohol ako moslimovia oficialne pit nemozu. Do mediny sa dostane taxikom - 3 dinare, alebo peso tak 50 minut, ale po ceste nestretnete takmer ziadneho turistu len domacich. V medine je zopar kaviarni kam mozu ist aj zeny. V obchodikoch maju prevazne vsade to iste , ceny musite zjednavat. Ked tunisania vidia turistu zdvihnu cenu tak o 300-400 percent. V pohode zjednate vodnu fajku zo 25 dinarov na 8, ale na hotely aj tak zistite ze je nefukcna. Pritom sa predavajuci tvaria nestastne a chytaju sa za hlavu ako prerobili, vykrikuju "bankrot". Odporucam asi nekupovat nic, vsetko su to braky. Mozno tak klobuk, alebo satku. Predavaci su dost otravni. Obchody pre europanov su tam neni, alkohol predavaju len vo vybranych obchodoch, ktore je v spleti uzkych uliciek obcas tazke najst. Pivo maju iba nealkoholicke a drahe, takze doporucuejm vsetkym priniest a spoliehat sa iba na vlastne zasoby, kontroly batoziny na letisku nerobia, pokial nebude prenasat rovno cely pivny sud nic si nevsimnu. Absentuje tam nejaka maoznost ist sa von zabavit, prakticky vecer nie je kam ist, iba ak do mediny, co vsak tam ? okrem zopar kaviarni nie je ina moznost. Na hotely boli animatori, ale ich program sa obcas opakoval, trval tak do 22.30 hod.
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Azur Reizen
Termín pobytu
Termín pobytu (júl 2006, 7 - 12 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
neodporúčaOdporúčamodporúčaZhoda s katalógomneodporúčaSplnil očakávaniaodporúčaVhodný pre deti
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk
Alexandra Detail recenzie

Pre tych,ktori maju male deti alebo nemaju radi...

, (16 - 20 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
39%
Jiri Kadoch Detail recenzie

Pokoje jsou opravdu prostorné

, (16 - 20 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
44%
Viera Detail recenzie

Hotel je velmi blízko pri meste a slúži pre...

, (41 - 50 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
33%
sisi Detail recenzie

Určite tento hotel doporučujem rodinám s...

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
61%

Podobné recenzie Tunisko pevnina

Hotel Caribbean World Nabeul
Hotel Caribbean World Nabeul 3*
Tunisko, Tunisko pevnina, Nabeul
. najlepšie hodnotenie
5 recenzií
52%
Hotel Club El Bousten
Hotel Club El Bousten 3*
Tunisko, Tunisko pevnina, Hammamet
. najlepšie hodnotenie
15 recenzií
50%
Hotel Topkapi Beach
Hotel Topkapi Beach 3*
Tunisko, Tunisko pevnina, Mahdia
. najlepšie hodnotenie
10 recenzií
50%
Hotel Kheops
Hotel Kheops 3*
Tunisko, Tunisko pevnina, Hammamet
. najlepšie hodnotenie
5 recenzií
50%
Hotel Kilma
Hotel Kilma 3*
Tunisko, Tunisko pevnina, Hammamet
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
23%
Pridaj vlastnú recenziu




Moment...