Hotel Le Sultan

4*4*4*4*
Hotel Le Sultan
87%
Celkovo hodnotený
ako 2. najlepší z 124.
v oblasti Tunisko pevnina
Úžasné1
Výborné3
Dobré1
Skôr zlé0
Zlé0
Veľmi zlé0
Le Sultan od715€vrátane poplatkov

Hotel Le Sultan recenzie

Archív recenzií

Anna Detail recenzie

zatiaľ nas najlepsi hotel v Tunisku

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
83%
Kristina Detail recenzie

Hotel bol jednoducho rozpravka. je ponukany skor...

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 3 čitateľom recenzia pomohla
89%
Kristina Detail recenzie

Hotel bol jednoducho rozpravka. je ponukany skor...

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
92%
5*5*5*5*5*
Celkové hodnotenie
Hotel bol jednoducho rozpravka. je ponukany skor francuzskym a nemeckym (rakuskym) turistom, nas slovakov tam bolo menej (3-4 klienti plus doprovod). Le sultan ma ako jeden z mala hotelov v tunisku vybornu povest a vynikajuce recenzie, a skutocne sa dava pozor na to, ako to tam fici. uroven hotela plne vyhovuje kvalite ponukanych sluzieb, dokonca aj viac. bola to nadherna dovolenka, plna oddychu ale aj zabavy, jednoducho sme nechali o seba postarat sa.
6*6*6*6*6*6*
Izby
Krasny hotel s vynikajucimi sluzbami, poskytuje prakticky vsetko, co je potrebne na super dovolenku...hotel disponuje priestrannou mramorovou recepciou s velmi ochotnym personalom, po veceroch hra pani na klaviri, co dodava hotelu noblesnejsiu atmosferu. Velky bar s billiardovymi stolmi, kam sa presuvaju animacne programy, ked je vonku menej prijemne pocasie, konferencne saly, obrovska jedalen, business centrum s internetom a wifi, spa centrum, 2 velke exterierove bary, virivka, je tu toho skutocne mnozstvo...Izba je jednoducho na tuniske standardy sen. Moderny dizajn s novym nabytkom, priestrannost ci uz v izbe alebo na terase, mramorovo-sklenena kupelna s fenom na vlasy (nie bezny fukac na ruky), postelne pradlo a uteraky su vymienane kazdy den. trezor je za poplatok, ale 2DTN/den skutocne nie su vela. Chladnicka, TV Sat, 3 velke zrkadla, izby su na cipove karty...
5*5*5*5*5*
Pláž
plaz je uzsia, par nespokojnych slovakov ju nazvala patkorunackou, ale ma vsetko, co sa od hotelovej plaze ocakava. slnecniky a lehatka s matracmi bez poplatkov, hotelovy bodyguard pre otravnych domacich, animatori aj pri hotelovom bazene aj na plazi. More je ciste, teple, akonahle nam jeden den prsalo, na druhy uz aj 5 africanov odpratavqlo riasy. v pripade nevyhovujucej sirky plaze nie je problem prejst dalej na plaze ostatnych hotelov (tie su standardne siroke) a usadit sa tam, nikto nekontroluje z ktoreho hotela ste.
6*6*6*6*6*6*
Strava
jednoducho lahoda...pokial by som sa mala vratit, staci polpenzia, all inclusiv bude mat vzdy iba vyhody (pitny rezim - kava (europska), voda, rozlievane vina a nealko napoje - cely den a noc, obedy, vynikajuce palacinky s nutelou, drobnosti pocas dna...ranajky a vecere boli formou svedskych stolov, ktore boli neustale doplnane. vsetko cerstve, prave upecene, nakrajane,...velmi velky vyber na co si len spomeniete. ranajky - toasty, vajicka na vsetky sposoby, zelenina, ovocie, dzemy, palacinky, croissanty, peciva, natierky, salamy, sunky, syry, kava, caj, dzusy,...vecere - morske prisery, ryby, kuracie, hovadzie, jahnacie, bravcove, cestoviny, spize, zemiaky na vsetky sposoby, zeleninove taniere, omacky,minimalne tri druhy zmrzliny a 6druhov kolacov kazdy den plus melon. nikde v tunisko som tolko nejedla :)
5*5*5*5*5*
Personál
par drzych a vlezlych vynimiek by sa naslo, ale boli sme tri baby, takze mozno preto :) inak velmi ochotni, usluzni, usmievavi, zlati zamestnanci od casnikov a hotelovych recepcnych az po martac boyov a animatorov - ti sa skutocne starali. upratovacke treba urcite nechat nejake drobne, ale nie pre to, ze by neupratala, ale iba pre to, ze sa snazi vzdy - ci uz sa jej baksis necha alebo nie. personal vie, ze v tunisko pracuju v jednom z najlepsich hotelov - jednoducho sa snazia.
6*6*6*6*6*6*
Šport
pri mori je ponuka parasailingu, vodny bicykel, windsurfing. pri bazene je kazdy den aquagym, aerobik, vodne polo, sipky, lukostrelba - v ramci animacnych programov. strazenom hotelovom areali je jazdecka draha s nejakymi 4-5 konikmi, tenisove kurty, monigolf. spa centrum ponuka neuveritelne mnozstvo masazi (cokoladova bola lakava :) ), zabalov a kompletnej starostlivosti. o virivke ani nehovorim - ta sa nachadza vo vnutormom bazene a je zadarmo.
Tipy
Tipy
o dvojdnovej sahare sa velmi vela hovori, je to skutocne uchvatne a plne pamiatok, zazitkov, ale narocne, kedze sa prejde okolo 1000km. zalezi od cestovky, aku dopravu a hotel na 1 noc ponukne, CK ma "klimatizovany" autobus a 3hviezdickovy hotel, co nie je v tunisku nic moc. boli sme s babami Kartago_Tunis_Sidi bou said - celodenny vylet skutocne fakultativny. vsade vsetko rychlo rychlo poobzerat a rychlo dalej. Kartago bolo velmi pekne, len velmi vela prachu a spiny, v tunise medina nestala za nic (vlastne stala - nervy) a mozaikove muzeum tiez nic moc, zo sidi bou said (kde kebyze nas nenalakaju na angeliku nikto nepojde - nakoniec o angelike nebolo ani slovo) by nebolo nic, keby sme nedoplacali 3DTN za muzeum - ktore ako jedine stalo za to. Pokial nakupovat do mediny, tak iba do yasmin hammamet, taxikom okolo 8DTN, je nova, nie prilis otravnych domacich africanov a dost fixed-price obchodikov pre nas vacsinu neradozjednavacov. v okoli le sultan je dost potravin a souvenir-shopov, cca 100-200 metrov od hotela.
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Satur
Termín pobytu
Termín pobytu (september 2008, 13 - 15 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
odporúčaOdporúčamodporúčaZhoda s katalógomodporúčaSplnil očakávaniaodporúčaVhodný pre deti
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk
Saša Detail recenzie

Hotel je krásny, čistý, priestranný. Vo ...

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
72%
Darina Madanská Detail recenzie

Hotel bol nad naše očakávanie.V Afrike sme...

, (60+ rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
100%

Podobné recenzie Tunisko pevnina

Hotel Dessole Bella Vista
Hotel Dessole Bella Vista 4*
Tunisko, Tunisko pevnina, Monastir
. najlepšie hodnotenie
18 recenzií
80%
Hotel Concorde Green Park
Hotel Concorde Green Park 4*
Tunisko, Tunisko pevnina, Port El Kantaoui
. najlepšie hodnotenie
9 recenzií
80%
Hotel Golf Residence
Hotel Golf Residence 3*
Tunisko, Tunisko pevnina, Port El Kantaoui
. najlepšie hodnotenie
7 recenzií
80%
Hotel Riadh Club
Hotel Riadh Club 3*
Tunisko, Tunisko pevnina, Nabeul
. najlepšie hodnotenie
5 recenzií
78%
Hotel Paradis Palace
Hotel Paradis Palace 4*
Tunisko, Tunisko pevnina, Hammamet
. najlepšie hodnotenie
10 recenzií
77%
Pridaj vlastnú recenziu




Moment...