Hotel Club Calimera Yati Beach

3*3*3*
Zone Touristique, 4116 Midoun, Djerba, Tunisia
Hotel Club Calimera Yati Beach GalériaGaléria (1 + 43)
72%
Celkovo hodnotený
ako 19. najlepší z 40.
v oblasti Djerba
Úžasné2
Výborné0
Dobré3
Skôr zlé1
Zlé1
Veľmi zlé0
Club Calimera Yati Beach od680€vrátane poplatkov

Hotel Club Calimera Yati Beach recenzie

Archív recenzií

A. Seboková Detail recenzie

Nebol to hotel, do ktorého by som sa chcela...

, (51 - 60 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
53%
Nika Detail recenzie

Boli sme spokojní :)

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 10 čitateľom recenzia pomohla
75%
4*4*4*4*
Celkové hodnotenie
Po prílete na Djerbu sme prešli kontrolou, prevzali si kufre, nastúpili na transfer a čakala nás cca 40 minútová cesta do hotela. Hotel bol v našom transferi tretí v poradí. Ten, kto bol v Tunisku, už vie, že krajinou napr. vedľa cesty je pohodených niekoľko odpadkov (plastové fľaše a podobne). Rezorty sú udržiavané v čistote. Hotel je vhodný ako pre mladých, tak aj pre rodiny s deťmi (bolo ich tu dosť) a aj pre dôchodcov, ktorých tu bolo taktiež dosť. Po príchode do hotela nás čakal milý čašník s drinkami, vypísali sme vstupné ubytovacie kartičky a následne sme hneď dostali kľúče od izieb a náramky all inclusive. Nebol problém dohodnúť sa na recepcii, keď sme chceli mať izbu vedľa našich známych. Takmer všetci v hoteli ovládajú hlavne nemčinu, ale aj angličtinu a na moje prekvapenie vedeli veľmi veľa slovíčok aj z češtiny a slovenčiny! Takže jazykovo menej zdatní sa úplne v pohode vedeli dohodnúť aj v češtine / slovenčine. V blízkosti hotela sa nachádzali supermarkety so suvenírmi, jeden obchodík so suvenírmi sa nachádzal aj priamo v hoteli. V areáli hotela sa nachádzala budova, v ktorej sa každý večer konali diskotéky (boli sme však iba raz), bol tam jeden plavecký bazén, jeden detský bazén, jeden bazén s toboganmi a jeden relaxačný bazén, ktorý bol trošku zašitý a málo ľudí o ňom vedelo (väčšinou vedeli o ňom tí, ktorí mali naň výhľad), viackrát sa stalo, že sme pri celom tomto relaxačnom bazéne boli len my štyria :D, nachádzal sa pri ňom aj bar, takže po nápoje sme nemali ďaleko.
5*5*5*5*5*
Izby
Izba sa nám veľmi páčila. Ako som písala už v celkovom zhrnutí, ubytovaní sme boli hneď pri príchode, do pásov sme nedávali ani cent. Bola som v Tunisku - pevnina 2 x a teraz prvýkrát na Djerbe a izba sa mi práve tu páčila najviac. Bola čistá, každý deň uprataná. Klimatizácia fungovala dosť dobre. Boli sme na poschodí. Výhľad sme mali tak z boku, nevideli sme ani na bazény, ani na more, ale nevadilo nám to, nič nás nerušilo. Niektorí Slováci, čo prišli s nami, dostali izby s výhľadom na more alebo aj na relaxačný bazén.
5*5*5*5*5*
Pláž
Stredisko sa nám páčilo. Pláž bola nádherná, široká, s pozvoľným vstupom do mora, aj ďalej, keď ste šli, dočiahli ste stále na dno. Tí, ktorí si chceli viac zaplávať, museli ísť ďalej. Trošku nám vadili riasy resp. také trávy pri vstupe do mora (nebolo to každý deň), ale ďalej to už bolo fajn. More teplé, počasie super. Tým, že je to ostrov, tak trošku viac fúka, ale bolo to príjemné, aspoň sa lepšie dýchalo. :) Ležadlá na pláži sme si ráno vôbec nechodili obsadiť, vždy sme si našli voľné miesto či už na pláži, alebo pri bazéne. Možno to bolo aj tým, že sme šli na začiatku septembra a nebolo už toľko veľa ľudí v rezorte. Na pláži chodili samozrejme predajcovia (cigarety, pareá, klobúky, tašky,... nedovolili si však ísť k ležadlu.
4*4*4*4*
Strava
Stravu hodnotím ako mínus tohto hotela. Ako vždy sme si niečo vybrali, ale väčšinou vždy to isté. Pizzu a hranolky. Strava bola formou bufetových stolov. Na raňajky sme sa vždy najedli asi najviac, mali na výber z viacerých jedál, ale klasika vajíčka, praženica, párky, zelenina, ovocie, croasanty, iné sladké pečivo, bagety, šunky, syry, džemy: jahodový, jablkový, marhuľový, cereálie a rôzne iné. Na raňajky robili aj skvelé palacinky. A ako písala pani nižšie, tak áno, žena, ktorá ich piekla, dávala po 2 kusy, ale nebol žiaden problém ísť si vziať ďalšie 2 kusy, keď ste ešte chceli. Myslím, že je fajn, že dávala po 2 kusy, lebo veľmi veľa ľudí tam robilo to, že si nabrali plné taniere jedla, z každého trošku opáčili a nechali tak! Obed väčšinou vždy niečo grilované, ryža, zemiaky/zemiaková kaša, ryby, morčacie, kuracie, hovädzie mäso. Veľmi veľa paradajkových omáčok. Večere boli dosť podobné ako obedy. V stredu majú Tuniský deň. Raňajky však boli aj v tento deň také ako v iné dni, taktiež obed len večera bola troška iná, bol tam aj taký sprievodný program a boli takmer samé Tuniské "špeciality". Ako dalo sa naozaj vybrať, kto chcel sa najedol, kto nie len kritizoval. Treba si uvedomiť, že to nie je Európa. Ja som už taktiež zažila hotely, kde sa vrámci ultra all inclusive varilo lepšie, ale najedli sme sa aj tu a neznepríjemňovali sme si dovolenku kvôli jedlu. V prvý deň bolo v kuchyni veľké množstvo múch, boli otravné, ďalšie dni to bolo lepšie, asi použili nejaký postrek proti nim. Čo sa mi veľmi páčilo, bolo to, že nealko nápoje ako cola, fanta, sprite, minerálka, džúsy sme si mohli čapovať sami a nie čakať v radoch, kým načapuje čašník. Takto to fungovalo asi v každom vonkajšom bare a reštaurácii. Nám celkom z alko nápojov chutilo pivo a víno. Je pravda, že niektoré drahšie alkoholy sa platili (neboli súčasťou all inclusive), avšak boli napísané normálne v cenníku, delegátka na to na prvom stretnutí upozornila, kto na stretnutia nechodí a nevšíma si, že cenník je položený na stoloch (konkrétne v Mera bare), potom je prekvapený, že má za niečo platiť a vznikajú zbytočné problémy. My sme si kupovali napr. vodnú fajku, ktorá stála 7,5 tuniského dinára (peniaze vám zmenia na recepcii), v bare blízko recepcie, tu robili aj výborný čaj, ktorý bol v rámci all inclusive. Určite ho vyskúšajte. :)
4*4*4*4*
Personál
Personál príjemný, usmievavý. V jedálni nám vždy priniesli fľašu vody či už k obedu, alebo večeri. Upratovačke sme niekoľkokrát nechali 1 dinár alebo 1 euro na posteli.
5*5*5*5*5*
Šport
Klasicky ako skoro v každej destinácii. Banán (tento viem, že stál 5 euro na osobu, ostatné atrakcie neviem), vodné skútre, vodný gauč, parasailing a podobne. Ostatné športy ako volejbal, futbal, hádzanie šípok do terča a mnohé iné organizovali animátori. Páčilo sa mi, že neboli príliš doterní.
Tipy
Tipy
Boli sme na troch výletoch. Jeden sme kupovali cez delegátku a to "Djerba explore", bol to cca troj hodinový výlet na Krokodíliu farmu, ktorá sa nachádzala asi 5 minút cesty od hotela autobusom. Cena bola 16 euro za osobu. Výlet sa skladal akoby z troch častí a to múzeum, skanzen (ako to kedysi fungovalo na Djerbe - ukážka ťahania vody zo studne, pestovanie atď.), vypočuli sme si výklad delegátky a nasledovalo samotné krokodílium. Pozreli sme si kŕmenie, videli sme krokodíly od najmenších až po veľké 4 a viac metrové. V areáli sa nachádzalo niekoľko obchodíkov so suvenírmi. Ďalší výlet sme si kúpili od hotelového predajcu - výlet na štvorkolkách. Stál 30 eur / spolu pre 2 osoby na jednej štvorkolke. Ak by ste chceli byť na štvorkolke po jednom, bolo to o niečo drahšie. Vozili sme sa asi 20 km cez oázu kúsok aj po ceste, išli sme podvečer, pozreli sme si krásny západ slnka a späť sme sa vracali už po tme. Tento výlet trval asi 3 hodinky. Tretí výlet sme si taktiež kúpili od hotelového predajcu a to výlet loďkou na more a pozorovanie delfínov. Naneštastie, ani jedného delfína sme nevideli :/. Tento výlet stál 20 euro na osobu. V oblasti sa vyskytovali delfíny, avšak akurát, keď sme tam prišli, ani jeden nevyskočil. Krúžilo tam niekoľko lodiek a vodných skútrov. Cestou späť sme sa zastavili pri takom ostrovčeku, nazbierali sme si tam mušle a šli späť.
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Kartago tours
Termín pobytu
Termín pobytu (september 2017, 7 - 12 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
odporúčaOdporúčamodporúčaZhoda s katalógomodporúčaSplnil očakávaniaodporúčaVhodný pre deti
Pripojené fotografie
Pripojené fotografie
Pre zväčšenie fotografie stačí na vybranú fotku kliknúť.
východ slnkamore pri východe slnkaplavecký bazénmorena krokodílej farmemore 2cesta na štvorkolkáchplavecký bazénv jedálnipláž podvečervýchod slnkatoboganypalacinky mňamna štvorkolkách 2posedenie blízko plážového barumore 3izbavstup do kuchyne cez Tuniskú večeruizba 2kúpelňa 1kúpeľňa 2hotelbazénvstup na recepciurelaxačný bazénhotel 3východ slnka na Djerba explore - skanzenbar na vodnú fajku a čajíkplážKrokodília farma Djerba explore - kŕmenieizbaDjerba exploreDjerba exploreDjerba explorekrokodílpláž
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk
Mária Detail recenzie

Bolo to strašné

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 2 čitateľom recenzia pomohla
40%
Mária Detail recenzie

Nádherná, úžasna, skvelá, nezabudnuteľná...

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 10 čitateľom recenzia pomohla
100%
beatrix Detail recenzie

Bola to super dovolenka :)

, (51 - 60 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 3 čitateľom recenzia pomohla
83%
robert Detail recenzie

odporučam využit sejf na recepcii stoji 12...

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 2 čitateľom recenzia pomohla
75%
veronika Detail recenzie

vyborna aktivna dovolenka

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
72%

Fotografie z recenzií

východ slnkamore pri východe slnkaplavecký bazénmorena krokodílej farmemore 2cesta na štvorkolkáchplavecký bazénv jedálnipláž podvečervýchod slnkatoboganypalacinky mňamna štvorkolkách 2posedenie blízko plážového barumore 3izbavstup do kuchyne cez Tuniskú večeruizba 2kúpelňa 1kúpeľňa 2hotelbazén"domček" na pláži za poplatokvstup na recepciurelaxačný bazénhotel 3východ slnka na Djerba explore - skanzenbar na vodnú fajku a čajíkplážKrokodília farma Djerba explore - kŕmenieizbaDjerba exploreDjerba exploreDjerba explorekrokodílplážbazénjedáleňhotel oslavoval 25 rokovizbaSahara

Hotel Club Calimera Yati Beach - Profesionálne fotografie

Hotel Club Calimera Yati Beach

Podobné recenzie Djerba

Hotel One Resort Djerba Golf and Spa
Hotel One Resort Djerba Golf and Spa 4*
Tunisko, Djerba, Midoun
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
78%
Hotel Iberostar Mehari Djerba
Hotel Iberostar Mehari Djerba 3*
Tunisko, Djerba, Djerba
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
78%
Hotel Club Calimera Yati Beach
Hotel Club Calimera Yati Beach 3*
Tunisko, Djerba, Midoun
. najlepšie hodnotenie
7 recenzií
72%
Hotel Framissima Golf Beach
Hotel Framissima Golf Beach 3*
Tunisko, Djerba, Midoun
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
71%
Hotel Homere
Hotel Homere 3*
Tunisko, Djerba, Djerba
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
71%
Pridaj vlastnú recenziu
Zväčšiť mapu




Moment...