Hotel Royal Zanzibar Beach Resort

4*4*4*4*
P.O.Box 3425, North Coast, Nungwi Zanzibar
Hotel Royal Zanzibar Beach Resort GalériaGaléria (11)
92%
Celkovo hodnotený
ako 1. najlepší z 1.
v oblasti Zanzibar
Úžasné1
Výborné0
Dobré0
Skôr zlé1
Zlé0
Veľmi zlé0
Royal Zanzibar Beach Resort od1641€vrátane poplatkov

Hotel Royal Zanzibar Beach Resort recenzie

Archív recenzií

Mirka Detail recenzie

Dovolenka Zanzibar

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
72%
Katarina M. Detail recenzie

Nádherná dovolenka v exotike

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 7 čitateľom recenzia pomohla
92%
6*6*6*6*6*6*
Celkové hodnotenie
Jambo, toto je dolezite slovicko, ktore budete potrebovat hned od zaciatku, "Ahojte". Dovolenka bola uzasna hned od zaciatku az do konca, odchadzali sme plni zazitkov a roznych dojmov, ktore tak vnimame az doteraz. Cesta zo vsetkym nam trvala 20 hod. Od odchodu z domu az po prichod na hotel. Leteli sme z Viedne - Emirates, uzasna letecka spolocnost, ak letite s detmi, mate prednost nastupit do lietadla, deti dostanu darceky, spravia im fotku na pamiatku, maju detske menu, mozu pocuvat hudbu a pozerat rozpravky, vyborny servis, tento let sme si naozaj uzili, do Dubaja to trvalo 6 hod, potom sme prestupovali na Fly Dubai, dost velky rozdiel, ale nastastie sme ho s detmi cely prespali, to trvalo 5 a pol hodiny. Cesta z letiska na hotel trvala hodinu. Cestou sme videli velmi velku chudobu, ale za vysokymi stenami rezortu, to bolo nadherne, hned nas poslali na ranajky, chvilu sme pockali na plazi a hned ubytovali na izbu. Areal hotela je velmi velky, je tam cca 7 bazenov, o vsetko sa stale staraju, zamestnancov je tam neskutocne vela, je tam krasna zelen a vsetci stale usmiati. Co sa tyka programu pre deti, ten nebol ziaden, sem chodi 90 % parov a velmi malo rodin s detmi. Nase deti maju 8 a 4 roky a im uplne stacila plaz a bazeny, tam sa vedeli zahrat stale a let tiez zvladli vyborne. Kazdy den je tu odliv a priliv, nastastie nie taky velky ako v inych oblastiach na Zanzibare (co moze byt zevraj az 1 km), tu sa ocean posunie max o 30 m, co je super, lebo viete prejst aj na dalsie plaze, po plazi, ktore su este krajsie a lagunovejsie. Na recepcii Vam vedia vzdy poradit, su naozaj velmi mili, je tam aj ich obchodik, ceny sa daju zjednat. My sme sa tam citili velmi prijemne, aj ked sme boli v predsezone, cize v polke maja a sezona zacina v juni, obcas nam zaprsalo. Ale nic nam na tom neubralo, prsalo tak 2 hod a potom bolo opat pekne. Urcite odporucam ist, pre nas to bola prva exotika, na ktoru urcite nezabudneme.
5*5*5*5*5*
Izby
Izby boli velmi velke, my sme mali do 80 m², mali sme dve manzelske postele a obrovsku kupelnu s vanou a sprchovym kutom, len kupelna mala do 30 m², upratovat chodili kazdy den samozrejme a nechavali nam aj repelent proti komarom.
6*6*6*6*6*6*
Pláž
Plaz bola neskutocna, tyrkysovy ocean, neskutocne teply, uplna vana, krasne priezracny... piesok bol biely, nikdy nepalil, aj ked bolo stale teplo. Lezadla sme mali umiestnene vyssie hned pri plazi, kedze je ale plaz verejna, je tam vela beach boys. Su neskutocne otravni, radsej im neslubovat, ze zajtra si to pozriem, lebo si vas zapamataju a otravuju Vas kazdy den. S tymto ale hotel nic nespravi, nakolko plaze byt sukromne nemozu. Pri plazovych lezadlach sme mali dalsi bar aj s obsluhou, cize co sme si objednali, to nam doniesli.
5*5*5*5*5*
Strava
Strava bola velmi rozmanita, mangovy a ananasovy dzus je tam stale, ale na jablkovy zabudnite, jablka musia dovazat a osobne sme jedli jablko az na letisku v Dubaji. Polievky maju kazdy den, myslim, ze velmi dobre, cestoviny Vam spravia na pockanie, vzdy je na ponuke vela salatov a z hlavnych jedal su vzdy morske plody, vegetarianske jedla, spizy, pizza, ktoru robia cerstvu, rozne prilohy, vzdy si je z coho vybrat. Kazdy druhy vecer robili veceru vonku, grilovali homare, ine morske plody, vyber bol velmi rozmanity. Ranajky boli skor stale rovnake, ale ked si clovek nedava vsetko naraz, tak to vie prestriedat. Z ovocia sme mali banany, mango, marakuja, melon a robili z nich aj dzusy, aj dezerty. :-)
6*6*6*6*6*6*
Personál
Personal bol uzasny, stale usmiaty, snazili sa s nami rozpravat, aj ked ich anglictina je velmi jednoducha, to co potrebovali k obsluzeniu, si vystacili.
5*5*5*5*5*
Šport
Tipy
Tipy
Moznosti na vylet je velmi vela, ked si to zaplatite cez hotel, resp. cez svoju cestovnu kancelariu/hotel vyjde to urcite dvojnasobok drahsie. Vylety ponukaju aj domaci, cize chlapci z plaze Vam to vedia zabezpecit, ale za bezpecnost Vam uz nikto neruci. Kedze my sme boli s detmi, tak sme isli radsej cez nasu cestovku. Boli sme v Stone town, delegat bol super, spravil nam vyborny vyklad, poukazoval nam tie najnamejsie miesta a v ramci tohto vyletu sme boli aj na ostrove s najvacsimi suchozemskymi korytnackami, lodkou sme isli asi 30 min na ostrov hned vedla Stone town. Auto sme mali hned k dispozicii, ked uz nase deti nevladali chodit, takze to bola tiez velka vyhoda, takyto vylet nas vysiel cca 200 USD, ale to sme boli 2 dospeli a dve deti. Ako dalsi vylet sme boli pozriet ako chrania a staraju sa o morske korytnacky, je to v blizkosti hotela tak 30 min peso, z hotela nas zobral pan, co tam robil, taktiez nas zobral do miestnej skoly a je to presne take, ako ked pozerate dokumenty o Afrike. Mimo rezortu je to velmi velka chudoba, domami by som to ani nenazvala. Samozrejme, v skole bolo zakazane fotit, riaditel skoly nam este vysvetlil, ako to tak vsetko funguje a samozrejme ste mohli prispiet do ich skoly, kedze im chyba vsetko aj ceruzky a pera, lavice samozrejme nemaju. Co sa tyka sportov a potapania, moznosti je tam neskutocne vela, my sme to s detmi nemohli vyskusat, ale urcite kto moze, by mal ist.
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Iná CK
Termín pobytu
Termín pobytu (máj 2018, 7 - 12 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
odporúčaOdporúčamodporúčaZhoda s katalógomodporúčaSplnil očakávaniaodporúčaVhodný pre deti
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk

Hotel Royal Zanzibar Beach Resort - Profesionálne fotografie

Hotel Royal Zanzibar Beach Resort
Hotel Royal Zanzibar Beach Resort
Hotel Royal Zanzibar Beach Resort
Hotel Royal Zanzibar Beach Resort
Hotel Royal Zanzibar Beach Resort
Hotel Royal Zanzibar Beach Resort
Hotel Royal Zanzibar Beach Resort
Hotel Royal Zanzibar Beach Resort
Hotel Royal Zanzibar Beach Resort
Hotel Royal Zanzibar Beach Resort
Hotel Royal Zanzibar Beach Resort

Podobné recenzie Zanzibar

Hotel Royal Zanzibar Beach Resort
Hotel Royal Zanzibar Beach Resort 4.5*
Tanzánia, Zanzibar, Nungwi
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
92%
Pridaj vlastnú recenziu




Moment...