Apartmány Alideco

3*3*3*
Apartmány Alideco GalériaGaléria (1)
63%
Celkovo hodnotený
ako 47. najlepší z 73.
v oblasti Severný Jadran
Úžasné0
Výborné0
Dobré1
Skôr zlé0
Zlé1
Veľmi zlé0

Apartmány Alideco recenzie

Archív recenzií

Stanka Detail recenzie

Komáre - sklamanie

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 4 čitateľom recenzia pomohla
58%
2*2*
Celkové hodnotenie
Pohľad na budovu ok, spoločné priestory čisté, výťah fungoval. Všetko uzamykateľné na zväzku, ktorý sme v deň príchodu dostali, bolo 7 kľúčov...brána pre autá, výstupná bránička do mesta, vchod na budove, veľký balkón, garáž. Malilinká mini kuchyňa.
2*2*
Izby
Napriek tomu, že sme 4 členná rodina, doplatila som za apartmán pre 6 osôb, aby aj deti mali súkromie a vlastnú izbu. Neviem si ani predstaviť, kde mali byť tí ďalší dvaja "obyvatelia". Priestory boli malinké, v detskej izbe, v ktorej bola len poschodová posteľ a umelá poschodová polička na kolieskach, bola akási napodobenina okna so zaliatymi sklami, ktorá sa dala otvoriť len na vetračku, aj to do nejakých uzavretých priestorov obklopených z 3 častí hotelom. Úplný betón-výklenok. Vo dne v noci tam mali tmu, aj počas najväčšieho svetla muselo byť v izbe zasvietené svetlo. Poschodová posteľ s labilným rebríkom, ktorý bol na jednej strane vytrhnutý zo zábradlia. Na jednej strane chceli mať súkromie, na druhej, ak sa tam nechceli zadusiť (nakoľko prívod kyslíka žiaden nebol), museli mať dvere otvorené. Z ulice hluk nebolo počuť, zato sme si užili nálety komárov. Napriek tomu, že sme úplne náhodou zabalili repelenty, nič nepomáhalo. Večer sme ich komplet vybili, pozatvárali okná, dvere, izby medzi sebou navzájom, postriekali sa repelentom, do rána to bola stále katastrofa - celý týždeň. Vychádzali hádam zo stien, alebo zo skríň či z tých balkónových dverí, ktoré sa celé triasli pri akomkoľvek pohybe po izbe. Najväčšia sranda bola, keď sme čítali v podmienkach pobytu cestovnej agentúry: "nazabíjajte hmyz a komáre na stene". Kuchyňa: ak sa to tak dá vôbec nazvať, pozostávala z kuchynskej linky, pred ktorou bola o 30 cm stena, ktorá oddeľovala obývačku. Nedalo sa v nej otočiť, hýbať, keď chceli deti niečo vyhodiť do koša, musela som vyjsť von do obývačky a následne sa tam vrátiť. Vitrína smrdela za zatuchlinou, riady a šálky bolo neúrekom. Zato mi tam chýbala rýchlovarná kanvica, plyn mlel z posledného. Plus hodnotím obrovský balkón popred celého apartmánu so stolom. Okolité izby mali zaťahovacie okenice-žalúzie na balkónoch, na našej izbe chýbali. Balkón nebol vôbec osvetlený, avšak časom sme pochopili že by sme tam kvôli hmyzu aj tak nesedeli. Upratovali sme si sami, chladnička bola veľká, čistá. Plus pre tento apartmán bola garáž a nie parkovisko v areáli, ktoré bolo limitované.
4*4*4*4*
Pláž
K moru síce 200 m, ale asi vzdušnou čiarou, nakoľko prejsť nejako krížom je nemožné-všetky okolité hotely majú svoj vlastný areál, zamknuté brány a nijako inak než naokolo sa k pláži nedostanete. Pláže sú očíslované, pridelili nám síce ležadlo, ale v dosť ďalekom rade od mora, bolo už v cene pri kúpe pobytu. Na pláži vás ale stále obťažujú pouliční predajcovia príveskov, sošiek, uterákov, masérky. Obťažujú turistov a sú neodbytní. Nikto tam s nimi nič nerobí, hoci pri prechádzkach sme videli, že na niektoré pláže už majú zakázaný vstup. More teplé, ale luxus nečakajte, ak si ráno neprivstanete a nejdete na pláž, tak domov žiadne mušličky nedonesiete.
5*5*5*5*5*
Strava
V rámci možností sme sa stravovali sami, nakupovali sme v Lidli, ceny sú porovnateľné so slovenskými, niečo aj lacnejšie. Pečivo a mäso sme si doniesli.
4*4*4*4*
Personál
Neviem posúdiť, pred apartmánom sme mali denne pozametané (rohožka bola opretá o stenu :-)). V agentúre nás privítala slovensky hovoriaca sprievodkyňa, žiaden problém.
4*4*4*4*
Šport
Jeden deň sme strávili v Aquaparku, zaplatili sme 76€, bolo to tam preplnené, na každú vodnú šmykľavku čakáte v rade, miest na tráve minimálne, neviem, kde sa zložili neskorší návštevníci. Večer lunapark - za niektorú atrakciu zaplatíte aj 5€ a trvá 2 minúty. Na mori sa dalo ísť na vodný banán či veľké koleso - cena na osobu 10 €.
Tipy
Tipy
Večer prechádzka mestom pripomínala prekážkovú dráhu pomedzi turistov, tlačia vás jedným smerom...normálne suveníry takmer žiadne, všade rovnaké hlúposti, mušličky na koženkovom náramku, hlinené gýčové magnetky, obaly na mobily, predajcovia sú z Bangladéža a treba s nimi zjednávať.
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Iná CK
Termín pobytu
Termín pobytu (august 2016, 7 - 12 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
neodporúčaOdporúčamneodporúčaZhoda s katalógomneodporúčaSplnil očakávaniaodporúčaVhodný pre deti
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk
Ivana Detail recenzie

Pohodová dovolenka

, (41 - 50 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
63%

Apartmány Alideco - Profesionálne fotografie

Apartmány Alideco

Podobné recenzie Severný Jadran

Hotel Daniele
Hotel Daniele 3*
Taliansko, Severný Jadran, Lignano
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
64%
Hotel Bellariva
Hotel Bellariva 3*
Taliansko, Severný Jadran, Lido Di Jesolo
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
64%
Apartmány Alideco
Apartmány Alideco 3*
Taliansko, Severný Jadran, Lignano Sabiadoro
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
63%
Hotel Le Soleil
Hotel Le Soleil 4*
Taliansko, Severný Jadran, Lido Di Jesolo
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
61%
Hotel President
Hotel President 4*
Taliansko, Severný Jadran, Lignano
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
61%
Pridaj vlastnú recenziu




Moment...