Hotel Roc Continental Park

3*3*3*
C./ Iola 4, 07458 Playa de Muro, Mallorca, Španielsko
Hotel Roc Continental Park GalériaGaléria (4)
75%
Celkovo hodnotený
ako 41. najlepší z 93.
v oblasti Malorka
Úžasné0
Výborné0
Dobré2
Skôr zlé0
Zlé0
Veľmi zlé0
Roc Continental Park od637€vrátane poplatkov

Hotel Roc Continental Park recenzie

Archív recenzií

Natalia S. Detail recenzie

Skvelá dovolenka za rozumnú cenu

, (41 - 50 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
81%
Rasťo Detail recenzie

Super pláž, hotel s výhradami

, (31 - 40 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 9 čitateľom recenzia pomohla
69%
4*4*4*4*
Celkové hodnotenie
Roc Continental Park je jeden z mála *** hotelov v stredisku, kde drvivá väčšina sú 4 a viac hviezdičkové a je vhodný skôr pre stredne náročnú klientelu. Preprava z letiska trvá cca 60 minút. Jeho hlavnou výhodou je lokalita keďže sa nachádza len 5 minút pešej chôdze od verejnej pláže. K areálu patrí 1 tenisový kurt (za poplatok), bazén, ping pongové stoly, biliard. Nevýhodou je absencia vybavenia izby, ktoré sme doteraz považovali na dovolenke za štandard.
3*3*3*
Izby
Naša izba bola otočená k bazénu a mala stredne veľkú manželskú posteľ, ďalšiu postel ako prístelka, maličký balkón, na ktorom ste ledva vysušili prádlo, skriňu na oblečenie, zrkadlá, malý LCD TV, klimatizáciu, v kúpeľni vaňa, WC a veľmi voňavý sprchový gél a tekuté mydlo. Čo nás ale prekvapilo, že súčasťou vybavenia nebol fén na vlasy. Museli ste si ho požičať na recepcii na max. 2h za depozit 10e, ktorý vám po vrátení fénu dali naspäť. Fénov bolo tiež obmedzené množstvo, takže ste naň mohli kľudne aj čakať. Ovládač k TV ste si mohli tiež vyzdvihnúť len na recepcii za depozit 10e (či to bolo na celý pobyt sme neskúmali, pretože sme TV nevyužívali). V izbe bola polička, z ktorej očividne odstránili chladničku s minibarom, takže ak by ste si chceli náhodou odložiť niekam schladiť nápoje, máte smolu. Čistota izby ušla, v kúpeľni bolo na WC aj sprche vidieť, že chyžné by sa mohli snažiť aj viac. Čo nám ale naozaj vadilo, bol hluk z večerných animácii, ktoré prebiehali každý večer na pódiu pri bare až do pol noci a pri ktorých sa naozaj nedalo spať (ani pri zavretom okne). Druhou nevýhodou izby otočenej k bazénu bolo, že tam svietilo slnko maximálne do 11 rána, takže poobede sa vám už nestihli uteráky z pláže uschnúť a ráno boli stále vlhké. Ďalším negatívom bolo, že od večera (zhruba 20:00) až do neskorých ranných hodín bol v celom areáli (a nie len pri našom hoteli) smrad z kanalizácie. Posledným výrazným negatívom bolo, že ste veľmi zreteľne počuli, čo sa deje vo vedľajšej izbe, takže jeden večer, keď už konečne po pol noci stíchli animácie, sme pol hodinu museli počúvať hlučný telefonát v nemčine z vedľajšej izby, ktorý trochu stíchol až po výraznom opakovanom zabúchaní na stenu. Celkovo by som to zhrnul tak, že pokiaľ radi spíte a chcete mať suché uteráky, pýtajte si radšej izbu smerom do ulice, ak máte dlhšie vlasy, ktoré vyžadujú fén doneste si ho z domu, na spanie sa vám môžu zísť odhlučňovacie štuple alebo jednoducho choďte do iného hotela :-).
5*5*5*5*5*
Pláž
V samotnej Playa De Muro je minimálne 70% Nemcov, zbytok tvoria Rusi, Španieli, Angličania. Hlavnou devízou strediska je niekoľko km dlhá piesočná pláž (vzdialená 5min chôdze) s naozaj pozvoľným vstupom do mora (na niektorých úsekoch ste 100m od brehu mali vodu po prsia), ktorá sa ťahá od susedného strediska Alcudia cez Playa De Muro až do ďalšieho strediska Can Picafort. Na pláži sú miesta s ležadlami a slnečníkmi, no takisto množstvo priestoru pre váš vlastný uterák/slnečník/stan. More bolo teplé a malo fantastickú farbu, ktorá sa v priebehu dňa menila cez tyrkysovo modrú až po zelenú. Po pláži sme oboma smermi prešli zhruba 2km a zhodli sme sa na tom, že v blízkosti nášho hotela bola dokonca krajšia ako pri 4 a 5 hviezdičkových rezortoch. V dopoludňajších hodinách bolo more takmer úplne ploché a čisté, popoludní sa začali objavovať vlny niekedy aj 1m veľké, ktoré rozvírili piesok na dne a spôsobili, že more malo farbu modrej smotany :). V stredisku je niekoľko reštaurácií, obchodíkov a požičovní bicyklov a áut. Takisto vstup do prírodného parku. Mestečko je v noci skôr kľudnejšie, obchody zatvárali o 23:00.
4*4*4*4*
Strava
So stravou sme boli spokojní. Hoci napr. raňajky boli každý deň úplne rovnaké ani jeden deň sme nehladovali a vedeli si vybrať niečo chutné. Na raňajky: viac druhov chleba a pečiva, cereálie, jogurty, mlieko, paštéta, viac druhov salám, tvrdý syr, maslo, džemy, viac druhov ovocia a ovocný šalát, zo zeleniny len paradajky. Obed: každý deň minimálne jeden druh ryby, ďalej kuracie alebo bravčové, hranolky, ryža, cestoviny, omáčky, olivy, dva druhy zákuskov, 3 druhy zmrzlín a množstvo topingov, niekoľko druhov pudingov, množstvo druhov zeleniny + vždy dva druhy polievky. Večere: zhruba rovnaký výber ako na obed, ale ešte o niečo lepší výber a kvalita (pre odvážlivcov sa objavili napr. aj krevety, ustrice, slimáky). Jediná výhrada bola voči čistote riadu, kedy sa mi napr. raz stalo, že na sklenenom pohári bol otlačený rúž a príbor bolo pred jedením vhodné poriadne vyutierať servítkou...
5*5*5*5*5*
Personál
Personál bol milý, usmievavý a zodpovedal nám všetky otázky. Na recepcii pracovala aj 1 Češka, takže sa dalo dohovoriť aj Slovenčinou, rovnako dvaja kuchári boli Česi.
4*4*4*4*
Šport
Tipy
Tipy
Mallorcu sme zvolili na kúpanie a oddych a naše očakávania v tomto smere splnila (na poznávanie prírody a romantické prechádzky máme Grécko:) ). Navštívili sme len hlavné mesto Palma, ktoré sa nedá porovnávať s romantickou atmosférou Rhodosu a je vhodnejšie skôr pre priaznivcov nakupovania značkových a luxusných vecí. Pešo sme zase prešli do susednej Alcudie, kde stojí za zmienku promenáda s lavičkami vedľa veľkého jazera.
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Turancar
Termín pobytu
Termín pobytu (september 2014, 7 - 12 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
neodporúčaOdporúčamodporúčaZhoda s katalógomodporúčaSplnil očakávaniaodporúčaVhodný pre deti
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk

Hotel Roc Continental Park - Profesionálne fotografie

Hotel Roc Continental Park
Hotel Roc Continental Park
Hotel Roc Continental Park
Hotel Roc Continental Park

Podobné recenzie Malorka

Hotel Globales Palmanova
Hotel Globales Palmanova 4*
Španielsko, Malorka, Palma Nova
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
80%
Hotel Cala Mandia
Hotel Cala Mandia 4*
Španielsko, Malorka, Porto Cristo
. najlepšie hodnotenie
17 recenzií
73%
Hotel Roc Continental Park
Hotel Roc Continental Park 3*
Španielsko, Malorka, Playa de Muro
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
75%
Hotel Alcudia Garden
Hotel Alcudia Garden 4*
Španielsko, Malorka, Alcudia
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
78%
Hotel THB Sa Coma Platja
Hotel THB Sa Coma Platja 4*
Španielsko, Malorka, Sa Coma
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
78%
Pridaj vlastnú recenziu
Zväčšiť mapu




Moment...