Hotel Ipanema Park

3*3*3*
Antonio Maria Alcover 11, 07600 Mallorca, Spain
Hotel Ipanema Park GalériaGaléria (1)
80%
Celkovo hodnotený
ako 13. najlepší z 93.
v oblasti Malorka
Úžasné0
Výborné1
Dobré2
Skôr zlé0
Zlé0
Veľmi zlé0
Ipanema Park od437€vrátane poplatkov

Hotel Ipanema Park recenzie

Archív recenzií

Diana  Detail recenzie

Stačí raz vidieť

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
78%
Čačo Detail recenzie

Fajn dovolenka

, (41 - 50 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 15 čitateľom recenzia pomohla
83%
5*5*5*5*5*
Celkové hodnotenie
Hotel je v celkom kľudnej časti, občas síce Nemčúri robia krik, ale dá sa to v pohode zvládnuť a nie je to ako v hoteloch pri pláži, na pláž sa dostanete za pár minút kľudnej chôdzi, takže žiadny autobus, ako som čítal v recenzii z minulého roku. Hotel je na slušnej úrovni, pekne zariadenie izby, pekná kúpeľňa, klíma funguje, keď sú zavreté balkónové dvere. Elektrika ide, keď zasuniete pri dverách kartu na otváranie dverí do takého vypínača. Ja som tam pchal tvrdý papier, aby bola vychladená izba aj keď sme boli na pláži, v meste, alebo jesť. Na prízemí sú veľké terasy a od prvého poschodia balkóny z dvoma stoličkami. Ďalšiu stoličku a kreslo máte v izbe, takže pohoda. V izbe sa nachádza lcd, ale keď chcete prepínať s diaľkovým, musíte si priplatiť ináč len ručne :-). Upratovalo sa každý deň a keď ste uteráky hodili na zem, tak vám dali čisté. Raňajky boli stále rovnaké: 5 druhov párok, 2 klobások, 6 druhov salámy, praženica/kuchár asi nevie, čo sú volské oči/akože pečená slanina-bieda bolo to skôr udusené, takže chuť nič moc, 3 druhy cereálií, bagetky, bagety, celozrnné pečivo, sendviče, croasantíky, mufinky, a ešte dva sladké neviem čo :-), mlieko, 5 druhov džúsov-príšerne sladké/5 druhov kávy, čaje, šaláty, ovocie.
Večere - veľa zeleniny, šalátov, paela každý deň, hranolky tiež, ryža, majonézový šalát, fazuľa, vždy rozdielna ryba, 2-3 druhy mäsa-zajačina na cesnaku z nejakou bylinkou - bolo niečo úžasné, zjedol 3 kopcovité taniere, výborné boli aj bravčové rezne, morčacina, na raňajky a večere vás nikto nekontroluje, či ste z hotela, či máte polpenziu, takže sa môžete chodiť najesť, aj keď ste bez stravy :-). Jedlo dopĺňajú hneď, ako dochádza. Občas sa stane, že je niektorý tanier zle umytý. Zmrzlina-smotanová, vanilková, citrónová, jahodová, banánová, kávová, čokoládová, vždy sú vyložené 3, keď sa minú, vyložia ďalšie. Ovocie-banány, melóny biele, červené, hrušky, jablká, marhule, broskyne a potom ešte kompót - mandarínka, broskyňa atď. Sladké- torta/každý deň iná/, také drobné zákusky, puding, sladká želatína, krém. Hotel má dva výťahy a jedno schodište. Veľkosť bazéna je dostatočná, voda čistá a teplá, ležadlá zdarma. Malorka je dosť predražená, čapované pivo pod 3€ nekúpite, takže som chodil na plechovkového Hainekena 12 za 1€, 30m od pláže sa nachádza pri hoteli Whala beach, stačí prejsť popri reštaurácií napodobňujúcej 60-te roky/hamburgery, hranolky atď/farba výkladu a vybavenia je tyrkysová, oblečenie obsluhy tiež. Táto predajnička sa volá El Rey Helado. Predávajú pivo španielské, holandské, nemecké 1€ 0, 5, sangria 1, 5l-1€, všade inde aj v obchodoch pod 2€ nekúpite, energeťáky, hotdogy, zmrzlinu, jedlo je všade od 6€ a viac. Kúsok naľavo od tadeto je pizzeria. Pizza je výborná, veľkosť je všade za tú sumu, taká skôr detská. U nás kúpite za 4-5€ raz tak veľkú pizzu. môžete si tu dať aj iné jedlá, prípadne len hranolky cca 30dkg za 2€. Od prístavu až po také betónové mólo je piesok úplne jemný, takže ak fúka, máte ho všade. keďže fúka stále, čo nám dosť vadilo, je to nepríjemné a musíte sa chodiť osprchovať, lebo keď sa natierate, tak ako keby ste sa šmirglovali :-), čo je otrasné je to, že nikde na pláži nie sú toalety, takže si vytvorte obraz, kde sa vykonáva malá potreba. More je zo začiatku po kolená, sem tam po pás, takže treba na plávanie prejsť 50-70m. Teplota tak akurát. od predavačov, ktorí behajú po pláži si radšej nič nekupujte, pretože sa snažia ľudí ošklbať, a preto ich aj policajti v kuse naháňajú, ak sa chcete pripojiť na net, tak je to len za poplatok 4€ na deň. Dá sa pripojiť na net pred tou reštikou, čo som spomínal. Stačí chytiť - 0 pabise bikes - otvorí vám buď ich stránku alebo facebook, a potom stačí odkliknúť buď -chek in- a potom naskočí v hornom pravom rohu anglický - pokračovať v browsovaní - a môžete brovsovať, fungoval aj Parabisa bar, a jeden futbalový.
5*5*5*5*5*
Izby
Pekné zariadenie, pri otvorení balkóna nejde klíma/koncák/, postele sa dosť ľahko posúvajú, čo dosť počuť v noci :-), od vedľajších izieb, zasúvacie balkónové dvere sa pohybujú dosť ťažko, takže dieťa nemá šancu otvoriť.
5*5*5*5*5*
Pláž
Pláž pre každého, kto sa chce len tak váľať, prechádzať v plytkej vode, pre deti úžasné.
6*6*6*6*6*6*
Strava
Až na pár vecí výborná. Každý si vyberie to svoje.
5*5*5*5*5*
Personál
Bez problémov
4*4*4*4*
Šport
Športové vyžitie či už v hoteli, alebo na pláži skoro žiadne.
Tipy
Tipy
Určite choďte do Palmy autobusom. Chodí každú chvíľu autobus 15-stojí všade - cca 50minút, 23, 25-najrýchlejší cca. 30 minút
cena 1,5€ na osobu. Platí sa u šoféra. Katedrála stojí 6€ vstup. Autobus stojí kúsok od nej a celého historického centra, ktoré je riadne veľké a plné obchodov reštaurácii. V úzučkých uličkách vás prekvapia autá, celé staré centrum je totiž obývané, takže turisti sa musia veľakrát postaviť k múru, aby mohlo auto prejsť, u nás totálne nemysliteľné. :-)
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Turancar
Termín pobytu
Termín pobytu (júl 2014, 7 - 12 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
odporúčaOdporúčamodporúčaZhoda s katalógomodporúčaSplnil očakávaniaodporúčaVhodný pre deti
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk
Maťa Detail recenzie

Vynikajúce miesto pre mladých

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 3 čitateľom recenzia pomohla
78%

Hotel Ipanema Park - Profesionálne fotografie

Hotel Ipanema Park

Podobné recenzie Malorka

Deya Apartments
Deya Apartments 2*
Španielsko, Malorka, Santa Ponsa
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
100%
Club Mac
Club Mac 3*
Španielsko, Malorka, Alcudia
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
100%
Hotel Ipanema Park
Hotel Ipanema Park 3*
Španielsko, Malorka, El Arenal
. najlepšie hodnotenie
3 recenzie
80%
Hotel Samoa
Hotel Samoa 4*
Španielsko, Malorka, Calas De Mallorca
. najlepšie hodnotenie
35 recenzií
79%
Hotel Globales America
Hotel Globales America 3*
Španielsko, Malorka, Calas De Mallorca
. najlepšie hodnotenie
15 recenzií
78%
Pridaj vlastnú recenziu
Zväčšiť mapu




Moment...