Hotel Evenia Zoraida Park & Garden Resort

4*4*4*4*
Hotel Evenia Zoraida Park & Garden Resort GalériaGaléria (5 + 21)
79%
Celkovo hodnotený
ako 5. najlepší z 17.
v oblasti Costa de Almeria - Andalúzia
Úžasné5
Výborné3
Dobré5
Skôr zlé1
Zlé0
Veľmi zlé0

Hotel Evenia Zoraida Park & Garden Resort recenzie

Archív recenzií

Štefánia Detail recenzie

Vcelku pohodová dovolenka

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 4 čitateľom recenzia pomohla
63%
Katarína Detail recenzie

Výborná dovolenka

, (41 - 50 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 2 čitateľom recenzia pomohla
81%
Marcela Detail recenzie

Pekný hotel, dobrá voľba

, (21 - 30 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
83%
Petra Detail recenzie

Dobrá, ale nie najlepšia dovolenka

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
67%
Dvolenkár Detail recenzie

Dovolenka nič moc

, (51 - 60 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 3 čitateľom recenzia pomohla
47%
3*3*3*
Celkové hodnotenie
Autobusom od letiska sme išli necelú hodinu. Ubytovaní sme boli hneď po príchode. Izba čistá, veľké plus nadmieru široké postele, v kúpeľni po príchode malá zubná kefka s mini pastou + telové mydlo dopĺňané každý deň. Výmena uterákov a posteľného prádla bola sporadická, určite nie každý deň. Rezort obrovský, obývaný väčšinou rodinami v čase nášho pobytu s deťmi od kojeneckého veku až po predškolský. Strašne veľa španielskych rodín a cez víkend úplná záplava španielskymi rodinami. Vyslovene hotel pre rodiny s deťmi, určite neodporúčam pre mladých, nakoľko v okolí nie je nič na zábavu, večerný program obmedzený viac menej len na hudbu do 24.00 hod, ale tancovať nemôžete, pretože by ste pošliapali deti, ktoré tam poskakujú až do záverečnej. Disco bar v suteréne vo veľkosti cca 10 m2 obdobne preplnený deťmi v predškolskom veku v pohode až do záverečnej t. j. do 02.00 hod. Čistota v samotnom areáli nie je na vysokej úrovni, ešte v doobedných hodinách preskakujete po zemi porozhadzované plastové poháre z predchádzajúceho dňa ako aj preplnené popolníky, na ktoré natrafíte hocikde na zemi. Nikto od skorého rána nemaká, majú na všetko čas. Celý areál (dlažba na chodníkoch) bol čistený vodou až 1 x za náš 11 dňový pobyt, čo kvôli hygiene nie je bohviečo prihliadnuc na fakt, že v širšom okolí bazéna je UMELÝ TRÁVNIK, čo ma nepríjemne prekvapilo. A bazén v časti Garden so slanou vodou mal počas celého pobytu teplotu vody od 20-23 stupňov! Studenšia voda ako v mori.
4*4*4*4*
Izby
Už bolo spomenuté, izby čisté tak akurát, balkónové okno naposledy umyté možno na Silvestra. Postele od príchodu neboli riadne zastlané ani jeden deň, pani upratovačky postali plachtovú prikrývku, ale prehoz na posteľ od prvého dňa bol uložený na poličke a nikdy viac nebol ustlaný na posteľ. Trochu divné, ale viac menej mi to nevadilo. Nábytok ladený čierno-bielej farby, žiaľ, čierny lesk, na ktorom vidieť každý prach, kúpeľňa v celku priestranná, wc čisté, toaletný papier dopĺňaný každý deň, umývadlo udržiavané v čistote. Postele priestranné a nadrozmerné, a preto si zaslúži izba 4*.
2*2*
Pláž
Začnem morom a plážou, lebo to je to, prečo chodia Slováci na dovolenku k moru. Pláž široká a dlhá, traktor každý deň prehrabával štrkopiesok, lebo to je to, čo tvorí samotnú pláž. Štrk sa nachádza aj pri vstupe do mora, pri dlhšej prechádza po okraji mora vám môže odrieť spodok nôh, mne sa po hodinovej prechádzka úplne zodrala koža na pätách, bola to taká drastickejšia pedikúra zadarmo. Odporúčam na prechádzky radšej obuv do mora. Samotné more - tak to je ďalšie veľké mínus aspoň pre obdobie nášho pobytu. Nejde o teplotu vody, s tým človek počítal, že nebude viac ako 25 stupňov, ale takmer po celý čas more búrlivé, plné rias a trávy, ktoré po vyplavení na pláž, žiaľ, nečistili a pri najbližšom prílive boli opäť v mori, takže kolobeh mora zaneseného trávou a riasami nemal konca. Pás "nečistôt" bol široký možno 1 m niekde 1,5 m smerom do mora, potom more čisté. Ale najhoršie bolo to, že v našom termíne viac ľudí (medzi nimi aj deti) popŕhlili medúzy. Zanechali síce menšie stopy, našťastie neboli zdraviu nebezpečné, ale uznáte, že vojsť v pohode do mora a plávať si hore dole tak hodinku, ako človek zvykne, sa fakt nedalo, pretože pomyslenie, že ma môže hocikedy a hocikde "napadnúť" medúza, nebolo vôbec príjemné. Viem, že toto CK nevie ovplyvniť, ale uvádzam to preto, lebo v xy recenzií na tento hotel od ľudí, ktorí tam strávili tento rok dovolenku, nebola táto skutočnosť spomenutá, pričom domáci nám potvrdili, že medúzy sa v tejto oblasti vyskytujú celoročne. Niekedy je ich menej, niekedy viac, ale vraj nie sú nebezpečné. Čo sa týka strediska, hotel je umiestnený v kľudnej časti, ale okrem promenády, čo je jeden niekoľko km dlhý vydláždený špinavý chodník, tam v blízkom okolí nie je nič. Po promenáde, pri ktorej nie je ani jeden obchodík so suvenírmi, iba sem tam nejaký "bar", sa večer hore dole prechádza nespočetné množstvo ľudí, poväčšine domácich. Tejto tradícii sme podľahli aj my a keďže hotel neposkytoval takmer žiaden animačný program pre dospelých, tak sme každý deň po večeri nabehli na "promenádu" a pretĺkali sme sa niekoľko km medzi ostatnými ľuďmi a "vychutnávali" si prechádzku.
3*3*3*
Strava
Veľké mínus, nejdem hodnotiť množstvo a rozmanitosť jedál, hoci ani to podľa mňa nebolo na 4* hotel dostačujúce, ale takmer každé jedlo nedochutené, všetky grilované ryby, ale aj mäská vôbec nesolené, ťažko dochutíte soľou a korením niečo, čo nie je aspoň trochu predsolené, proste bez chuti, mäsko, hlavne bravčové, gumené, ťažko žuvateľné. JEDÁLEŇ postráda takého "dovolenkového ducha". Celá "jedálenská časť s jedlami" pôsobila ako závodná jedáleň. To znamená, jedlo len tak uložené v nádobách, bez akejkoľvek fantázie. Nikde na žiadnom stole pri jedle ste nenašli napr. vyrezávaný červený melón, proste také tie "prkotinky", pri ktorých sa každý pristaví, nafotí a hneď mu lepšie chutí. O zákuskoch ani nejdem písať, pretože mám pocit, že to boli polotovary, po väčšine lístkové cesto, nejaká roláda, 1 x sme mali tortu brownies, tá ušla. Pizza polotovar, tzn. z mrazáku len "vyhriata" v rúre. Čo sa týka drinkov, v jedálni vám čašník priniesol buď fľaškové pivo alebo víno vo fľaši biele, ružové, červené, alebo vám priniesli len pohár, mohli ste si objednať vodu perlivú, neperlivú vo fľaši. Drinky v rámci all boli na slušnej úrovni, miešané drinky, tvrdý alkohol vodka, gin, koňak, rum, potom martini, sekt, pivo, káva rôzne druhy. Pokiaľ ste pili drinky a kávu pri baroch, naliali vám do skla, šálky, pokiaľ ste drinky brali k bazénu, tak do plastu. Takže k drinkom nemám žiadne pripomienky.
3*3*3*
Personál
Personál počas nášho pobytu nebol bohvieako prívetivý, obsluha v all inclusive baroch sa správala podľa toho, ako sa zobudili, viac menej ženské pohlavie bolo milšie ako to mužské.
2*2*
Šport
Športové aktivity v rámci rezortu nič moc. Aquazumba, hádzanie šípkami a myslím si, že bolo aj vodné polo. Mňa osobne športové aktivity v rámci dňa pri bazénoch nelákajú, viac času trávim pri mori. A tam neboli športové aktivity žiadne. Nemali ste si kde požičať šliapací bicykel, motorový čln, skúter, nedajbože si vychutnať jazdu na banáne alebo inej atrakcii napr. na padáku. Proste nebolo tam nič. Na pláži neďaleko nášho hotela boli pod plachtou zakryté nejaké športové zariadenia, asi šliapacie bicykle, ale plachta bola na nich 10 dní a nikto sa k nim nehlásil, a teda od nikoho sme si nemohli tieto zariadenia zapožičať. Aspoň sme nedošli k úrazu :-). Takže septembrové pobytu sú bez akýchkoľvek športových aktivít, na pláži nenájdete ani len plážový volejbal. Fakt bohovská nuda. Jediný šport, ktorý môžete robiť je bicyklovanie po cyklistickom chodníku vedľa chodníka, pardon promenády. A môžete si zabehať.
Tipy
Tipy
Granada + Alhambra, Gibraltár, síce nekonečná cesta, výlet na celý deň, stojí to ale za to.
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Firo tour
Termín pobytu
Termín pobytu (september 2016, 7 - 12 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
neodporúčaOdporúčamodporúčaZhoda s katalógomneodporúčaSplnil očakávaniaodporúčaVhodný pre deti
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk
Erika Detail recenzie

Nezabudnuteľná dovolenka :)

, (21 - 30 rokov, jednotlivec) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 8 čitateľom recenzia pomohla
90%
Ján Detail recenzie

Pekná dovolenka

, (41 - 50 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 2 čitateľom recenzia pomohla
81%
Monika Detail recenzie

Super dovolenka:::)))

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
83%
Tatiana Detail recenzie

Najlepšia dovolenka

, (16 - 20 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 4 čitateľom recenzia pomohla
97%
Petra Detail recenzie

Dobrá, ale nie najlepšia dovolenka

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
72%
Rudo Detail recenzie

Nuda a priemer

, (31 - 40 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 2 čitateľom recenzia pomohla
64%
Banby Detail recenzie

Najlepšia dovolenka

, (51 - 60 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 3 čitateľom recenzia pomohla
100%
Ivana Detail recenzie

Čistá fantázia v Španielsku

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 12 čitateľom recenzia pomohla
92%
Kristína Detail recenzie

Najlepšia dovolenka!

, (16 - 20 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 19 čitateľom recenzia pomohla
83%

Fotografie z recenzií

IzbaAreal hotelaPlazVyhlad z hotelovej izbyAreal hotelaAreal hotelaAreal hotelaAreal hotelaAreal hotelaMorevyhlad z izbyvolne zijuce opicky - Gibraltarvecera :)Gibraltarjaskyna sv. Michala - GibraltarAlhambraAlhambraplazsuper ovociePlážAreál hotela

Hotel Evenia Zoraida Park & Garden Resort - Profesionálne fotografie

Hotel Evenia Zoraida Park & Garden Resort
Hotel Evenia Zoraida Park & Garden Resort
Hotel Evenia Zoraida Park & Garden Resort
Hotel Evenia Zoraida Park & Garden Resort
Hotel Evenia Zoraida Park & Garden Resort

Podobné recenzie Costa de Almeria - Andalúzia

Hotel Cabogata Garden
Hotel Cabogata Garden 4.5*
Španielsko, Costa de Almeria - Andalúzia, El Toyo - Retamar
. najlepšie hodnotenie
5 recenzií
83%
Hotel Playa Capricho
Hotel Playa Capricho 4*
Španielsko, Costa de Almeria - Andalúzia, Roquetas de Mar
. najlepšie hodnotenie
6 recenzií
81%
Hotel Evenia Zoraida Park & Garden Resort
Hotel Evenia Zoraida Park & Garden Resort 4*
Španielsko, Costa de Almeria - Andalúzia, Roquetas de Mar
. najlepšie hodnotenie
14 recenzií
79%
Hotel Roc Golf Trinidad
Hotel Roc Golf Trinidad 4*
Španielsko, Costa de Almeria - Andalúzia, Roquetas de Mar
. najlepšie hodnotenie
20 recenzií
77%
Hotel Playasol Spa
Hotel Playasol Spa 4*
Španielsko, Costa de Almeria - Andalúzia, Roquetas de Mar
. najlepšie hodnotenie
20 recenzií
76%

Hotel Evenia Zoraida Park & Garden Resort taktiež známy ako:

  • Hotel Evenia Zoraida Park
  • Hotel Zoraida Park & Garden Resort
  • Hotel Evenia Zoraida Garden

Pridaj vlastnú recenziu




Moment...