Hotel Roca Mar

4*4*4*4*
Caminho Cais da Oliveira, Canico de Baixo, Canico, Madeira 9125-028, Portugal
Hotel Roca Mar GalériaGaléria (0 + 4)
83%
Celkovo hodnotený
ako 2. najlepší z 2.
v oblasti Madeira
Úžasné0
Výborné1
Dobré0
Skôr zlé0
Zlé0
Veľmi zlé0
Roca Mar od788€vrátane poplatkov

Hotel Roca Mar recenzie

Archív recenzií

Alexej Vozár Detail recenzie

Zatiaľ najlepšia dovolenka

, (51 - 60 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 3 čitateľom recenzia pomohla
83%
5*5*5*5*5*
Celkové hodnotenie
So službami v hoteli som bol spokojný. Personál hotela bol veľmi ochotný, a usmievavý, na slovenské pomery dosť nezvyčajné. Znalosť nemčiny a angličtiny a aj keď neovládam ani jeden z jazykov poriadne skôr povrchne mali trpezlivosť a prakticky čo som potreboval , to som sa aj dohodol. Inak vedia veľmi oceniť keď sa človek snaží niečo si vypýtať , poprípade poďakovať či naučiť sa číslo izby v portugalčine.
4*4*4*4*
Izby
Poriadok a čistota, hotelovej izby bola dobrá, denné postieľanie a výmena posteľného prádla, takisto uterákov. Veľkosť izby postačujúca, netrávili sme v nej nejako moc času. Treba však povedať, že izby by už potrebovali rekonštrukciu.
5*5*5*5*5*
Pláž
pláž vlastne žiadna. Na Madeiru sa nechodí vyvaľovať na pláž. Je to raj pre turistov.
5*5*5*5*5*
Strava
Stravovanie formou švédskych stolov. Vždy bola v ponuke nejaká domáca špecialita. Jedlá boli rôznorodé. Výborné polievky. Množstvo ovocia, odporúčam banány
5*5*5*5*5*
Personál
Personál hotela bol veľmi ochotný, a usmievavý, na slovenské pomery dosť nezvyčajné. Znalosť nemčiny a angličtiny a aj keď neovládam ani jeden z jazykov poriadne skôr povrchne mali trpezlivosť a prakticky čo som potreboval , to som sa aj dohodol. Inak vedia veľmi oceniť keď sa človek snaží niečo si vypýtať , poprípade poďakovať či naučiť sa číslo izby v portugalčine.
6*6*6*6*6*6*
Šport
Turistika
Tipy
Tipy
Možnosti na výlety sú fantastické, ich ponuka je veľká no sú aj drahé. Plavba loďou z Funchalu na ostrov Porto Santo, kde sa chodia turisti kúpať, stojí na osobu 62.- Euro. My sme vyskúšali plavbu na replike lode Santa Maria Krištofa Columbusa za 30.- Eur na osobu. Plavba trvala 3 hodiny a neľutoval som ani cent. Zážitkom bol útes Cabo Girao, pod ktorým sme sa plavili m kde bola aj možnosť sa okúpať. Osobne si myslím, že pohľad na tento útes zospodu bol ohromný zážitok. Navštívili sme botanickú záhradu vo Funchale, ale už by som to nerobil, pretože prakticky celé mesto, či ostrov je jedna botanická záhrada, tak prečo platiť, za niečo, čo možno vidieť zadarmo. Podnikli sme výlet do mestečka Sao Vicente miestnym autobusom za 4.60.-Euro na osobu Cesta autobusom cez ostrov bola úžasným a nezabudnuteľným zážitkom. Ťažko opisovať prírodnú scenériu, ktorá sa pred vami otvárala, to treba len zažiť. V Sao Vicente sme za 8.- Euro pozreli lávovú jaskyňu a potom sme sa prechádzali po okolí a kochali sa nádhernou krajinou. Z miestnych špecialít sme v reštaurácii opáčili Espetadu, čo je grilované hovädzie mäso na ihle a posypané bobkovým listom, Veľmi zvláštna chuť mäsa Vás núti o ňom premýšľať, a znova a znova, pohladiť touto špecialitou chuťové poháriky na jazyku. Výborná bola aj ryba Espada. Odporúčam si dať miestnu špecialitu chlebík, ktorý robia v pojazdných stánkoch Bolo do Caco za 2 .- Eurá. Čo sa týka vína tak len v skratke. Každý večer sme si dali fľašu Madeiry ale tej sladkej, je výborná a nie príkro sladká ako Sicílska malvasia. Pre mňa osobne je Madeira číslo 1 medzi vínami. Výborné je aj portugalské suché víno. Na záver len toľko, že Madeira je rajom na zemi pre turistov a na aktívne strávenú dovolenku. Verím, že budem maž možnosť, sa sem ešte vrátiť.
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Iná CK
Termín pobytu
Termín pobytu (máj 2012, 7 - 12 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
odporúčaOdporúčamodporúčaZhoda s katalógomodporúčaSplnil očakávanianeodporúčaVhodný pre deti
Pripojené fotografie
Pripojené fotografie
Pre zväčšenie fotografie stačí na vybranú fotku kliknúť.
hotelizbaizbaizba
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk

Fotografie z recenzií

hotelizbaizbaizba

Podobné recenzie Madeira

Hotel Orca Praia
Hotel Orca Praia 3*
Portugalsko, Madeira, Funchal
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
95%
Hotel Roca Mar
Hotel Roca Mar 4*
Portugalsko, Madeira, Canico de Baixo
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
83%

Hotel Roca Mar taktiež známy ako:

  • Hotel Rocamar

Pridaj vlastnú recenziu




Moment...