Hotel Veranda Palmar Beach

3*3*3*
Royal Road, Belle Mare, 42210, Mauritius
Hotel Veranda Palmar Beach GalériaGaléria (8)
94%
Celkovo hodnotený
ako 1. najlepší z 1.
v oblasti Východné pobrežie
Úžasné0
Výborné1
Dobré0
Skôr zlé0
Zlé0
Veľmi zlé0
Veranda Palmar Beach od1634€vrátane poplatkov

Hotel Veranda Palmar Beach recenzie

Archív recenzií

Pali Detail recenzie

Super dovolenka

, (41 - 50 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
94%
5*5*5*5*5*
Celkové hodnotenie
Pri ceste na Maurícius nám už v lietadle dali vypísať formulár (originál tlačivo) o zdravotnom stave. Po prílete to od nás vyžadovali pri kontrole. Transfer z letiska na hotel trval cca 1 hodinu. Prílet sme mali ráno o 08:00 hod. miestneho času. Na privítanie sme dostali na osvieženie drink a navlhčený, vychladené utierky, ktoré potešili. Izbu sme dostali až o 13:00 hod. Do toho času sme mali možnosť využívať dočasne miestnosť s toaletou a sprchou na preoblečenie sa, prípadne osprchovanie. Osobné veci sme mali uložené na recepcii. Služby ALL INCLUSIVE sme mohli využívať hneď po príchode. Hotel je malý, útulný, čistý, priamo na pláži s nádhernou plážou a s jedným bazénom, kde bola aj vyhradená časť pre detičky. Hotel má dve malé reštaurácie a jeden bar. Reštaurácia Regatta a bar Barakuda je situovaná pri bazéne. Plážová reštaurácia Horizont je priamo na pláži. Jednotlivé súčasti hotela sú rozložené tak, že všetko je na dosah, všetko je v poruke, všetko je blízko. Počet ležadiel a slnečníkov je postačujúci. Počas nášho pobytu bolo zvykom hostí si ich ráno obsadzovať. Osobne si myslím, že to nebolo nutné, ale bolo to tak. Osobne sme problém s ležadlami nemali. Počas pobytu hotelový personál organizoval rôzne akcie ako napr. pirátska noc a pod. Hotelový personál je veľmi milý a pozorný. Strava tu bola chutná, ale čo sa týka rôznorodosti, tak poskromnejšia. Napriek tomu vždy si bolo z čoho vybrať, hlavne deťúrence. V prípade núdze Vaším deťom urobili aj pizzu. :-) Hotel je vhodný pre rodiny s deťmi.
ODPORÚČAM: Zakúpiť si repelenty (do trópov) proti komárom a piť veľa tekutín. Keďže v našom zimnom a ich letnom období sa na Mauríciu vyskytujú cyklóny a tropické búrky, odporúčam v tom období sledovať počasie. Maurícius je destinácia, kde sa nedá nudiť. Určite odporúčam. Hotel Veranda Palmar Beach nie je síce luxusný hotel, ale má svoje čaro. Odporúčam. :-)
6*6*6*6*6*6*
Izby
Izba bola čistá, útulná s výhľadom na more s terasou. Súčasťou izby bol funkčný trezor, stále dopĺňaný minibar, ale aj taká rarita ako raid proti komárom. Na izbe bolo dostatočné množstvo ukladacích priestorov. Kúpeľňa bola veľká (sprchový kút + WC). Izbu sme mali vždy dobre upratanú a čistú. Uteráky a osušky boli pravidelne menené.
6*6*6*6*6*6*
Pláž
Stredisko je malé, postavene v tradičnom štýle. Pláž je dlhá, piesočnatá, jednoducho úžasná. Na pláži bolo možné robiť rôzne aktivity sprostredkované buď hotelovými animátormi, alebo miestnymi. Vstup do mora bol pozvoľný, nevyžadoval si obuv. Na plávanie je vyčlenený priestor bojkami. Niekomu sa to možno bude zdať príliš malé. Pláže na Mauríciu sú verejné, takže v prípade potreby je možné sa kúpať aj niekde inde. Ak pôjdete niekam inam mimo areál hotela, tak musíte rátať s tým, že za ležadlá si budete musieť zaplatiť alebo ich vôbec nevyužívať. V bazéne sme boli iba jedenkrát počas pobytu a to až posledný deň našej dovolenky. V ten deň boli na celé pobrežie naplavené medúzy. Ak mám byť úprimný, nepostrehol som pri bazéne plavčíka. :-(
5*5*5*5*5*
Strava
Strava bola výborná. Na prvý pohľad bol skromnejší výber jedál, ale vždy si bolo z čoho vybrať. Osobne som sa tam nešiel prežierať. Mne osobne chutili ryby a kreolské špecialitky. Veľmi často chodil medzi hostí šéfkuchár a pýtal sa, či je všetko v poriadku, či je všetko OK. V prípade, že deťúrence nechceli papať, tak im ponúkol pizzu alebo hranolky. :-)
6*6*6*6*6*6*
Personál
Personál bol super. Vždy sa pýtali, či je všetko v poriadku, či niečo nepotrebujeme. Ako príklad môžem uviesť, že si personál odsledoval dátum mojich narodenín (počas pobytu som mal narodeniny) a pripravili mi milé prekvapenie. Už ráno pri bare mi zagratuloval barman a pri večeri ma čakalo to hlavné prekvapenie v podobe malej čokoládovej torty so sviečkami a gratuláciou od personálu. Bolo to veľmi príjemné.
6*6*6*6*6*6*
Šport
Hotel je vybavený aj menšou posilňovňou. Čo sa týka vodných športov, je to tu veľmi bohaté. Bolo si z čoho vybrať. Fakt. Ponúkajú tu aj masáže, tie som však nevyužil.
Tipy
Tipy
Maurícius ponúka veľa možností. Ja som tam bol s deťmi a naše výlety boli aj tomu prispôsobené. Je tu čo pozerať, čo navštíviť, čo vyskúšať, rôzne atrakcie atď. Osobne sa mi najviac páčil 100 m vodopád, La Vanille Crocodile park, ale TOP-ka bola Casela park. V Casela parku je totiž skoro všetko. Asi 3 reštaurácie, zvieratá, Safari park, štvorkolky, výlet medzi tigre s perfektným výkladom, kŕmenie žiráf, "bobová dráha" atď. Casela park je na celodenný výlet. My sme tam boli 6 hodín a bolo to málo. :-) Okrem toho, že to bolo málo, bolo tam naozaj super. Podľa mňa to bola TOP-ka. Bolo tam veľmi čisto. Všade, kde deti mohli prísť do kontaktu so zvieratkami, boli antibakteriálne mydlá a voda na umytie rúk, papierové utierky atď. WC boli čisté. Jednoducho super. Treba vidieť. :-) V otázke organizovania rôznych výletov, odporúčaní a rád, ale aj inej pomoci počas výletov mi veľmi pomohol Slovák Marek žijúci na Mauríciu. Odporúčam.
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Kartago tours
Termín pobytu
Termín pobytu (február 2019, 7 - 12 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
odporúčaOdporúčamodporúčaZhoda s katalógomodporúčaSplnil očakávaniaodporúčaVhodný pre deti
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk

Hotel Veranda Palmar Beach - Profesionálne fotografie

Hotel Veranda Palmar Beach
Hotel Veranda Palmar Beach
Hotel Veranda Palmar Beach
Hotel Veranda Palmar Beach
Hotel Veranda Palmar Beach
Hotel Veranda Palmar Beach
Hotel Veranda Palmar Beach
Hotel Veranda Palmar Beach

Podobné recenzie Východné pobrežie

Hotel Veranda Palmar Beach
Hotel Veranda Palmar Beach 3*
Maurícius, Východné pobrežie, Belle Mare
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
94%
Pridaj vlastnú recenziu




Moment...