Hotel Royal Decameron Boa Vista

3*3*3*
Praia de Chaves, Boa Vista, Kapverdy
Hotel Royal Decameron Boa Vista GalériaGaléria (9 + 28)
88%
Celkovo hodnotený
ako 2. najlepší z 4.
v oblasti Boa Vista
Úžasné4
Výborné4
Dobré1
Skôr zlé0
Zlé0
Veľmi zlé0
Royal Decameron Boa Vista od1003€vrátane poplatkov

Hotel Royal Decameron Boa Vista recenzie

Archív recenzií

 ján b. Detail recenzie

Super, no stress dovolenka

, (51 - 60 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 3 čitateľom recenzia pomohla
86%
marcel adame Detail recenzie

Príjemná dovolenka v raji...

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
81%
Zuzana60 Detail recenzie

Super dovolenka

, (51 - 60 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 2 čitateľom recenzia pomohla
92%
Patrícia Detail recenzie

Relax a oddych

, (31 - 40 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
77%
Masenka Detail recenzie

No stress

, (31 - 40 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 9 čitateľom recenzia pomohla
94%
Lea Detail recenzie

Skvelé

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 6 čitateľom recenzia pomohla
92%
Peter Detail recenzie

Oáza kľudu, relaxu a oddychu

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 21 čitateľom recenzia pomohla
92%
pokazená skrutka Detail recenzie

Oddychová dovolenka

, (31 - 40 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 23 čitateľom recenzia pomohla
83%
5*5*5*5*5*
Celkové hodnotenie
Dovolenka na ostrove Boa Vista odporúčam pre ľudí, ktorí si chcú oddýchnuť v kľudnom tichom a nikým nerušenom prostredí. Hotel je rozsiahli skladá sa z hlavnej budovy (recepcia, dva bary, jedáleň - odvšadiaľ výhľad na oceán)a apartmánov roztiahnutých po oboch stranách hl. budovy. V podstate hotel zodpovedá obrázkom (vyššie) až na fotku č. 7- (nejaká fotomontáž). Dosť nás prekvapilo, na tom, že bol hotel plne obsadený, bolo všade prázdno (na pláži, okolo bazéna, v baroch ste sa nemuseli vôbec tlačiť voľné ležadlá počas celého dňa), zrejme sa počas dňa ľudia rozpŕchli niekam do okolia. Obsadenosť hotela bola vidieť večer.
4*4*4*4*
Izby
Apartmánové ubytovanie sa skladalo zo spálne, kuchynky a kúpeľne + terasa s posedením. Izby boli postačujúce, žiadny luxus. V spálni obrovská posteľ (pre 3 osoby), šatník, stolík a LCD tv. Televízor prehráva aj usb, tak ak by sa deti večer nudili, môžete im prehrať na usb rozprávky. V šatníku sa nachádza aj malý trezor, kt. je za poplatok 2 eura na deň. Kuchynka disponuje varnou doskou, drezom, mikrovlnkou a chladničkou. Všetko až na chladničku nevyužité, nakoľko v hoteli funguje vynikajúci all inclusive. Izby boli upratané denne, myslím, že na čistote si dali záležať (nebol nikdy problém). V kúpeľni vaňa, záchod, bidet, umývadlo a fén. Všetko fungovalo ako malo. V iných recenziách som čítal, že ľudia mali problém zo švábmi. Je pravda, že šváby tam sú, je to hmyz, ktorý nájdete v každej krajine. Musím však veľmi zdôrazniť, že NIKDY ICH NEMAL NIKTO ZO ZÁJAZDU V IZBE. Apartmány sa nachádzajú vo vonkajších priestoroch a miestny večer postrekujú vonkajšie priestory okolo ubytovania, preto ich nájdete ráno pred dverami mŕtve na zemi (IBA VONKU, NIE V IZBE ANI NIKDE VO VNÚTORNÝCH PRIESTOROCH HOTELA), po upratovaní ich nenájdete už ani vonku. Nemali sme problém vyrovnať sa s touto skutočnosťou. Myslím, že rovnaký problém s hmyzom majú aj v luxusnejších hoteloch na ostrove.
6*6*6*6*6*6*
Pláž
Pláž úžasná. Obrovská a prázdna, ešte som takú nezažil. V oceáne si moc nezaplávate, neustále vlny, v ktorých sa dá, ale skvele vyblázniť. Prechádzkou na konce pláže na oboch stranách strávite 2hod. tam a 2hod. naspäť, pri ktorých sa skvele opálite :), ale budú vás bolieť nohy. Nebudete mať pocit nejakého "praženia" sa na slnku, pretože teploty boli max. 28°C (úplne stačilo) a fúkal svieži vietor od oceánu.
6*6*6*6*6*6*
Strava
Strava proste vynikajúca. Na to, že všetko jedlo na ostrov dovážajú, bolo stravy až prebytok. Jedlá boli zväčša európske. Raňajky vajíčka na 7 spôsobov, zelenina ovocie, palacinky, sladké pečivo, šunka, syr, slanina, šaláty, pizza a pod. Obedy a večere vždy dve polievky (napr. šošovicová, brokolicová, rybacia), kuracie, bravčové mäso, ryby, ryža, zemiaky, hranolky, gril. zel. šaláty, pizza, morské zvery, ovocie, zákusky, zmrzlina, no to sa nedá všetko ani vymenovať. Osobne som na jedlo vyberavý a na žiadnej dovolenke som sa "nenajedol", ale v royal decameron to s jedlom nebol problém. Nápoje ste si čapovali v jedálni sami pivo, víno, cola, fanta, sprite, voda, džús, ovocná dreň. Nebol problém si odniesť pitie aj von k bazénu na pláž alebo aj na izbu. Po celom areáli sú odkladacie "striešky" na prázdne poháre, kt. potom zberali. V baroch nebol vôbec problém s obsluhou pri bazéne večne prázdny aj večer, takže ste boli obslúžený okamžite - alko, nealko rôznych druhov, presso káva, čaj a rôzne kokteily. V tomto hoteli to s all inclusive vyzerá tak, ako sa patrí.
5*5*5*5*5*
Personál
O areál sa vzorne starajú o šiestej ráno ich môžete vidieť, ako zametajú zbierajú opadané kvety kríky. Sú milí, ochotní, vždy usmiati a hlave vás vždy pozdravia a odzdravia, nie ako telce v Turecku a Grécku. Personál hovorí zväčša po portugalsky a francúzsky (ten, kto ovláda túto reč, sa dohovorí úplne s každým), anglicky sa dohovoríte na recepcii, s niektorými čašníkmi a animátormi. O zábavu z väčšej časti francúzskych hostí sa starajú skvelí miestni čierni animátori, program prakticky celý deň doobeda pri bazéne (joga, cvičenie, tance) a poobede na pláži zvolávajú na volejbal a futbal. Každý večer 21:30 tanečný program v amfiteátri, po ktorom bola pri bazéne diskotéka. Personál nevtieravý a príjemný. Ak ich o niečo požiadate, nečakajú od vás žiadne prepitné s úsmevom urobia a odídu.
4*4*4*4*
Šport
Plážové športy..
Tipy
Tipy
Výlet. no. každý píše skvelý výlet po ostrove, skvelý výlet na pláž Santa Monica a pod. Osobný dojem - výlet po ostrove vyzeral tal, že sme sa trmácali krajinou ničoho, step a púšť, na pláž Santa Monica, ktorá vyzerala rovnako ako pri hoteli, len bola opustená. Na celom ostrove sú 4 hoteli aj to štvrtý Riu Touareg je na južnej strane ostrova (poblíž pláže Santa Monica), takže aj na pláži pri hoteli sa cítite ako "opustení". O areál sa vzorne starajú, o šiestej ráno ich môžete vidieť ako zametajú, zbierajú opadané kvety, kríky. Výlet na štvorkolkách som oľutoval, prišiel som celý špinavý od prachu (biele tričko bolo hnedé), vytrasený po stepnej jazde. No neviem, nech sa rozhodne každý sám na mieste, či sa oplatí absolvovať nejaký výlet. Myslím, že by ste o nič neprišli.
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Kartago tours
Termín pobytu
Termín pobytu (jún 2015, 7 - 12 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
odporúčaOdporúčamodporúčaZhoda s katalógomodporúčaSplnil očakávaniaodporúčaVhodný pre deti
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk
Soňa Detail recenzie

Úžasná dovolenka

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 20 čitateľom recenzia pomohla
92%

Fotografie z recenzií

tak krasne plaze a tolko ludi...utesy na fakultativnom vylete pohlad z lietadla cesta tam... mal som pocit, ze tam v zivote nedoletime, strasne daleko, hlavne sa pripravte tiii, co lietate do Burgasu, ze toto je kurna dalej...hotelova plaz az kam oko dovidi a este dalej o5 ludi ako na plavarni ze??pohlad na hotelovy komplex z plaze vrak lode celkom rychlo chatra, prijemny vylet cesta 44, aj toto sa da zazit na ostrove Boa VistaareálPraia de chavesPraia de chavesPraia de chavesLetiskoPlazPri bazeneZ lobby baruZ lezadlaPlazNa dunachNa plazisukromie na plazi par metrov od hotelaOceánOceánTabuľaPanorámaHotelHotelSanta MariaPanoráma

Hotel Royal Decameron Boa Vista - Profesionálne fotografie

Hotel Royal Decameron Boa Vista
Hotel Royal Decameron Boa Vista
Hotel Royal Decameron Boa Vista
Hotel Royal Decameron Boa Vista
Hotel Royal Decameron Boa Vista
Hotel Royal Decameron Boa Vista
Hotel Royal Decameron Boa Vista
Hotel Royal Decameron Boa Vista
Hotel Royal Decameron Boa Vista

Podobné recenzie Boa Vista

Hotel Iberostar Boa Vista
Hotel Iberostar Boa Vista 5*
Kapverdy, Boa Vista, Praia de Chaves
. najlepšie hodnotenie
6 recenzií
95%
Hotel Royal Decameron Boa Vista
Hotel Royal Decameron Boa Vista 3*
Kapverdy, Boa Vista, Praia de Chaves
. najlepšie hodnotenie
9 recenzií
88%
Hotel Riu Touareg
Hotel Riu Touareg 5*
Kapverdy, Boa Vista, Boa Vista
. najlepšie hodnotenie
30 recenzií
86%
Hotel Riu Karamboa
Hotel Riu Karamboa 5*
Kapverdy, Boa Vista, Boa Vista
. najlepšie hodnotenie
23 recenzií
85%

Hotel Royal Decameron Boa Vista taktiež známy ako:

  • Royal Decamerom Boa Vista Beach Resort

Pridaj vlastnú recenziu
Zväčšiť mapu




Moment...