Hotel Alea

4*4*4*4*
Hotel Alea GalériaGaléria (3)
75%
Celkovo hodnotený
ako 10. najlepší z 27.
v oblasti Thassos
Úžasné0
Výborné3
Dobré2
Skôr zlé0
Zlé0
Veľmi zlé0
Alea od989€vrátane poplatkov

Hotel Alea recenzie

Archív recenzií

Vierka Detail recenzie

Príjemná oddychová dovolenka

, (31 - 40 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
83%
5*5*5*5*5*
Celkové hodnotenie
Hotel odporúčam viac pre rodiny s deťmi, prípadne páry, ktoré chcú nerušene oddychovať, bez blízkosti mesta či večerného života. Transfer je trošku zdĺhavejší, z letiska asi 10 min. busom do prístavu, tam sa čaká na trajekt, my sme čakali 50 min. (je to individuálne podľa príletu). Potom 45 min. trajektom na ostrov a odtiaľ cca 15 min. busom k hotelu. V okolí nie je žiadna možnosť niekam sa prejsť, popri ceste nevedie žiaden chodník. Asi 7 min. od hotela po pláži je dedinka s pár domčekmi, reštauráciami a asi 3 obchodíkmi. Pomerne novší hotelový komplex pozostáva z menších či väčších "domčekov" s izbami, kde má každý vlastnú terasu, prízemné izby aj 2 vlastné ležadlá a slnečník, ako sme mali aj my, čo hodnotím ako veľké plus. Komplex nie je príliš rozľahlý, čo pokladám za výhodu. K dispozícii sú 2 bazény, s najhlbšou vodou 1,10 m. Ubytovanie prebehlo rýchlo, hneď po príchode. Za veľké mínus, vzhľadom na osamotenú polohu hotela, pokladám veľmi slabý večerný program (najmä v porovnaní s inými destináciami, kde sme boli zvyknutí na program každý večer). Najprv krátka diskotéka pre deti, nezorganizovaná, s nízkou účasťou, za čo môžu aj slabí animátori. Potom mal nasledovať program pre dospelých a to jeden "grécky" večer, kde zahrala grécka kapela zopár pesničiek a potom ďalší večer prišiel grécky spevák spievať známe svetové hity, čo bolo jediné príjemné spestrenie a malo aj najvyššiu účasť.
6*6*6*6*6*6*
Izby
Izba krásna, dostatočne veľká, čistá, tichá. Každý deň uprataná. Plážové uteráky bolo možné meniť aj každý deň. Mali sme prízemnú izbu s terasou so stolom a stoličkami a na trávniku pred terasou aj 2 ležadlá so slnečníkom. Kúpeľňa s vaňou, čistá, v udržiavanom stave. Trezor a klimatizácia bez poplatku.
5*5*5*5*5*
Pláž
Pláž piesočnatá s "hrubším" pieskom. Vždy dostatok slnečníkov a ležadiel, všetko zadarmo. More malo krásnu farbu, ale pre plavcov príliš pozvoľný vstup. Pre deti ideálne na hranie, šnorchlovanie, keďže stále sme našli nejaké mušle, ulitníkov, dokonca hviezdicu. Jediné mínus bolo veľa rias vo vode a potom aj na brehu. Výhľad z pláže bol na grécku pevninu, z opačnej strany na kopce, ktoré boli v čase nášho pobytu nie príliš zelené.
4*4*4*4*
Strava
Stravu by som hodnotila viac pozitívne ako negatívne, ale mali sme zopár výhrad. Raňajky a večere sa podávali v hlavnej reštaurácii, kde platil dress code - dlhé nohavice a pevná obuv u pánov, žiadna plážová obuv a oblečenie ani u žien, ale nakoniec to nebolo až také prísne a dlhé nohavice sa nevyžadovali. Stravy bolo vždy dostatok a pravidelne ju dopĺňali aj poslednú polhodinu pred koncom, stále. Hladný tam určite nikto nebol. Jedlo bolo pestré aj bezmäsité, stále bolo aj viac druhov mäsa, šalátov, zeleniny a vynikajúce zákusky. Pomenej príloh, väčšinou jedna-dve (hranolky a ryža) a menej druhov ovocia (stále iba hrozno, tvrdé broskyne a zopár kúskov melónu). Obedy sa podávali v plážovej reštaurácii, kde neplatil žiaden dress code. Boli slabšie, na výber bolo menej druhov jedla, ale zase bolo priamo tam vždy niečo grilované. V ponuke bol každý deň aj dostatok rýb. Častokrát sa stávalo, že jedlo, polievka alebo aj napr. kapustový šalát boli strašne presolené, nedali sa zjesť, čo by sa nemalo vôbec stávať... O nápoje núdza nebola, ponuka drinkov bola každý deň nová. Jedine káva z automatu bola k dispozícii iba počas raňajok a večerí, inač celý deň v rámci all inclusive podávali iba nechutnú zafarbenú vodu. Zmrzlina sa na pláži podávala iba jednu hodinu doobeda a jednu poobede a potom v rámci obeda a večere v reštaurácii. Jeden večer sme mali možnosť v rámci all inclusive ísť do a la carte reštaurácie na večeru, čo hodnotím veľmi pozitívne. Krásna reštaurácia s nádherným výhľadom a trojchodové menu bolo vznikajúce (aj tam bol nutný dress code). Otváracia doba barov (pri bazéne a pláži) bola iná, ako bolo uvedené v papieroch, ktoré sme dostali na recepcii pri príchode.
6*6*6*6*6*6*
Personál
Personál pracovitý, milý. Starali sa aj o rýchle zbieranie tanierov zo stolov, aj o dopĺňanie jedla. Udržiavali trávnik, čistili bazény.
4*4*4*4*
Šport
Športové vyžitie predstavoval plážový volejbal s animátormi, prípadne vodné pólo, šípky, petang a stolný futbal.
Tipy
Tipy
Okrem výletov organizovaných cestovnou kanceláriou je možnosťou požičanie si auta. V blízkej dedinke bola možnosť zakúpenia podobných výletov a tiež potápania.
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Satur
Termín pobytu
Termín pobytu (september 2018, 7 - 12 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
odporúčaOdporúčamodporúčaZhoda s katalógomodporúčaSplnil očakávaniaodporúčaVhodný pre deti
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk
Martina Detail recenzie

Parádna dovolenka

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 2 čitateľom recenzia pomohla
80%
P Detail recenzie

Novy moderne zariadeny hotelovy komplex

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 2 čitateľom recenzia pomohla
69%
Karol Kocinec Detail recenzie

Hotel vhodný najmä pre tých, ktorí radi...

, (60+ rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
65%
Adriana Detail recenzie

Výborné služby, od hotela sme ako pozornosť...

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
76%

Hotel Alea - Profesionálne fotografie

Hotel Alea
Hotel Alea
Hotel Alea

Podobné recenzie Thassos

Štúdia Emerald
Štúdia Emerald 3*
Grécko, Thassos, Skala Panagia
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
83%
Hotel Astris Sun
Hotel Astris Sun 3*
Grécko, Thassos, Astris
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
89%
Hotel Alea
Hotel Alea 4*
Grécko, Thassos, Skala Prinos
. najlepšie hodnotenie
5 recenzií
75%
Hotel Alexandra Beach
Hotel Alexandra Beach 4*
Grécko, Thassos, Potos
. najlepšie hodnotenie
3 recenzie
75%
Apartmán Corina Fei
Apartmán Corina Fei 4*
Grécko, Thassos, Limenaria
. najlepšie hodnotenie
6 recenzií
73%
Pridaj vlastnú recenziu




Moment...